פורסם 2005 ביוני 720 שנים בפעם הקודמת הם היו באמת יותר גלויים וסיפרו שהיה בעיה בספק אבל הפעם משום מה לא מספרים כלוםקונספירציה: המבחן יימשך עד שהמחשב של אינטל יעבוד עשר או עשרים שעות רצוף ואז יסגרו את הבאסטה ויסבירו שהבעיה הייתה לא במעבד אלא בחלקי חומרה אחרים.
פורסם 2005 ביוני 720 שנים קונספירציה: המבחן יימשך עד שהמחשב של אינטל יעבוד עשר או עשרים שעות רצוף ואז יסגרו את הבאסטה ויסבירו שהבעיה הייתה לא במעבד אלא בחלקי חומרה אחרים.כשהמעבד של AMD לא מסתדר עם קידודים אז הפנבוי טוען שזאת בעיה של תוכנהכשהמעבד של אינטל קורס, לא יכול להיות שמדובר בבעית חומרה? (לא של המעבד)יותר הגיוני שאינטל מוציאה מעבד שלא עומד בעומס וקורס?
פורסם 2005 ביוני 720 שנים :lol: תפוחים, בגלגול הקודם שלך היית סנטור ברומי? יש משהו אצלך שאינו קונספירציה?
פורסם 2005 ביוני 720 שנים ראו טמפרטורה מסומנת במעבד ה INTEL...חרג בהרבה מגבולות הגרףמוכנים לקריסה נוספת?
פורסם 2005 ביוני 720 שנים הם הפסיקו את המבחן או משהו (שני המחשבים מכובים) אבל מאיזה שהיא סיבה משהו עדין צורך 172 וואט...עריכה המחשב אמד עדין רץ אבל המבחן מכובה- המאוור עדין מסתובב זה מסביר גם מה צורך חשמל שםעריכה 2: עכשיו הם חיבו גם את האיאמדי והצריכת חשמל כבר די אפסיתוהורידו את הגוף קירור מהמעבד של אינטל -רואים את המשחה -עכשיו הם כבר מרכיבים שם משהו אחר או מוציאים את המעבד אני לא יודע היד מסתירה את זה -לא מצליח לעמוד בקצב של השינויםעריכה 3: הם הרכיבו קירור חדש למעבד של אינטל לא שלפו את המעבד או משהועריכה 4: איך לא שמתי לב קודם שהורידו את הסלי גם לamd...כנראה בגלל שאין סלי עכשיו הם בטח יומרו שמתחילים את המבחן מחדש או משהו
פורסם 2005 ביוני 720 שנים לא נראה לי שהAMD קרס כנראה ניתקו אותו בטעות או שהחליטו שהוא יותר מידי טוב ורוצים לעשות את המבחן מחדש -עריכה- איפסו את הגרפים http://www.tomshardware.com/stresstest/charts.html והורידו את הSLI גם מהמחשב AMD מתחילים הכל מחדש? מכירים את מי שלא מצליח וצועק תעצרו את העיר אני רוצה לרדת? נראה לי שכאן זה הסיפור של אינטל אבל הם הצליחו באמת לעצור את העיר ולשנות את הקונפיגורציה שלא יהיה עם הSLI
פורסם 2005 ביוני 720 שנים לא נראה לי שהAMD קרס כנראה ניתקו אותו בטעות או שהחליטו שהוא יותר מידי טוב ורוצים לעשות את המבחן מחדש -עריכה- איפסו את הגרפים http://www.tomshardware.com/stresstest/charts.html והורידו את הSLI גם מהמחשב AMD מתחילים הכל מחדש? מכירים את מי שלא מצליח וצועק תעצרו את העיר אני רוצה לרדת? נראה לי שכאן זה הסיפור של אינטל אבל הם הצליחו באמת לעצור את העיר ולשנות את הקונפיגורציה שלא יהיה עם הSLI מראש היו צריכים לעושת את המבחן על NF4 U ו 955 או 945 כדי שלא יהיהו תירוצים, לא מבין מה ה SLI קשור למבחן מאמץ למעבד, היו צריכים להפעיל משחק כמו DOOM3 יחד עם עוד שניים שלושה יישומים כבדים וזהו. אבל נכון, כאשר אינטל יוצאת מפגרת מתחילים את הניסוי מחדש, אלה החיים.
פורסם 2005 ביוני 720 שנים AMD קרעה להם את הצורה ובגדול..אינטל אכלו קש וכל העולם ראה את זה בשידור חי.אני מאמין שAMD ימשיכו להוביל גם בלי הSLI.
פורסם 2005 ביוני 720 שנים תראו את הטמפרטורות - המעבד של INTEL הרבה יותר חם עכשו, בעוד שהמעבד של AMD יותר קר...[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 720 שנים AMD קרעה להם את הצורה ובגדול..אינטל אכלו קש וכל העולם ראה את זה בשידור חי.אני מאמין שAMD ימשיכו להוביל גם בלי הSLI.כל העולם גם ראה שהAMD קודד 60 דקות וידאו ב60 שעות (לא זוכר בדיוק את המספרים, אבל האינטל קודד פי 10-15)אל תשכחו, מדובר פה בפלטפורמה חדשה של אינטל לעומת ותיקה של AMD (צ'יפסט למי שלא הבין)לכל צ'יפסט יש "בעיות התבגרות" שנפתרות עם הזמן ע"י לוחות חדשים/עדכוני ביוס
פורסם 2005 ביוני 720 שנים עמרי הקטע במחבן הזה הוא לא מי עושה כמה אלא העמידות לאורך זמןוכמו שראינו מי שקרס זה אינטל (או חומרה נילוות) ולא פעם אחתבקשר לקידוד מה לעשות אבל ידוע שעדיין אינטל מובילה במולטיטסקינג ובכל זאת איזה משתמש בייתי מפעיל 4 ישומים כבדים יחד?
פורסם 2005 ביוני 720 שנים הקטע זה גם וגם, לא רק עמידות אלא במיוחד ביצועיםהאינטל אמנם קרס (המון), השאלה היא למה (מעבד,לוח...)כבר אמרתי את דעתי בתגובה הקודמתומה קשור איזה משתמש ביתי?בשביל מה קונים כזה מעבד? בשביל אופיס?*ומישהו מוכן להסביר לי למה המאוורר של האינטל כ"כ איטי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.