פורסם 2005 ביוני 720 שנים אה אני חשוב שפעם הבאה הם כבר יסגרו תבסטה, AMD עובד 100 שעות (שילך לישון, כמה אפשר ) ואינטל בקושי יום למה באינטל הם השתמשו בDual Channel ובAMD לא? אני חושב שגם לזה יש חשיבות.. בידיוק מה שאמרתי
פורסם 2005 ביוני 720 שנים אה אני חשוב שפעם הבאה הם כבר יסגרו תבסטה, AMD עובד 100 שעות (שילך לישון, כמה אפשר ) ואינטל בקושי יוםבידיוק מה שאמרתי שניהם פעולים בדו ערוצי, לא בכל הלוחות מיקום החריצים לדו ערוצי זהה.
פורסם 2005 ביוני 720 שנים למה באינטל הם השתמשו בDual Channel ובAMD לא?אני חושב שגם לזה יש חשיבות..שניהם על דואל צ'אנלאצל AMD GIGABYTE כאשר שני זיכרונות צמודים על אותו צבע זה על זואל
פורסם 2005 ביוני 720 שנים הורידו...כנראה לא מצליח להחזיקעברו 100 שעות מתוך 168כרגע 5:0 לAMDעל כמה מהמרים שיגמר? או בכלל יהיה ניצחון טכני?אני מהמר 9:0
פורסם 2005 ביוני 720 שנים האינטל חזר לתפקד, שוב הוא בשלב ההתקנה (בפעם השלישית לא?).אגב, מה זה החוט הזה? דומה לחוט של טלפון - מתקשרים לתמיכה הטכנית של INTEL?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 720 שנים מתקשרים למכבי אש, מכינים את עצמם למעבד הבא של אינטלעריכה: הם לא מתכוונים להגיד מה היה ב 3 - 4 לוחות \ מעבדים \ כל שאר הרכיבים הם לא מתכוונים להודיע לאיזה לוחות הם החליפו?
פורסם 2005 ביוני 720 שנים מחבר בפעם הקודמת הם היו באמת יותר גלויים וסיפרו שהיה בעיה בספק אבל הפעם משום מה לא מספרים כלום
פורסם 2005 ביוני 720 שנים אינטל שילמו דמי שתיקה.ד"א יש לך לינק לקודם? והחליפו איזה משהו, יש חוט ממש עבה שעובר לפני הזיכרוונת,פ פעם הוא לא היה. גם את הזיכרונות החליפו ושוב, האינטל כבוי
פורסם 2005 ביוני 720 שנים והחליפו איזה משהו, יש חוט ממש עבה שעובר לפני הזיכרוונת,פ פעם הוא לא היה. גם את הזיכרונות החליפו ושוב, האינטל כבויאם אתה מתכוון לכבל השחור זה ATX מוסלב,אם אתה מתכוון לכבל הכתום זה SATA,אם אתה מתכוון לכבל הלבן המסולסל זה חוט של טלפון בייתי :-X .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.