עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by braingames131,

היי צהריים טובים, אני לא יודע עד כמה השאלה שלי קשורה לנושא הפורום אז מתנצל במידה ואני במקום הלא נכון. הבנתי שבשל משבר הקורונה שעברנו חשבון החשמל התבסס בתקופה מסוימת על הערכה ולא על קריאת מונים - מה שלרוב גרם לחשבונות מנופחים יותר. רציתי לדעת איך אני בודק את התאריכים המדויקים? האם יש אפשרות לקבל החזר? במידה וכן איפה פונים? לא מצאתי בכלל מידע באתר של חברת חשמל. ניסיתי גם את האפליקציה ואתרים אחרים שמעדכנים בנוגע לתשלום חשבון חשמל ולא הצלחתי למצוא משהו. אשמח להכוונה, תודה.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  2. שלום. בדקתי איזה מוצר באמזון ורציתי לראות מה עלות השילוח שלו/ פתאום אני שם לב בהערות להערה הבאה: במשלוח ימי המיסוי נגבה מהדולר הראשון וללא אפשרות לפטור עבור חבילה המכילה מוצרים עד ל-$75. מישהו יודע למה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by bennykz,

הי, יש לי שעון יקר (אומגה) שקיבלתי במתנה לפני 10 שנים. השעון התקלקל וקרוב משפחה שהגיע מחו"ל לקח אותו לתיקון בחו"ל ושלח לי אותו חזרה ב FEDEX. עכשיו הם הודיעו לי שאני צריך לשלם עליו מכס או מע"מ. סיפרתי שזה משומש והם ביקשו חשבונית להוכחה, אבל אין לי. מה אפשר לעשות? בני

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי לכולם. כבר מזמן ידוע הרי לכולנו שדמי השירות (טיפ) בבתי קפה מסעדות ופאבים רבים אינם מגיעים בדיוק למלצר. הלא מרגע שהבינו בעלי העסקים שהם מחוייבים בתשלום משכורות הם לוקחים במקרים רבים את הטיפים שמקבלים המלצרים לקופתם ומשם משלמים את משכורותיהם (עיתים גם משכורות אחרות - למשל של חלק מהטבחים, הברמן הפיקולו וכו) ואת השאר (אם יש שאר) נותנים למלצרים. כמובן היה ולא יכנס מספיק טיפ יאלצו בעלי הבית לשלם את משכורות הצוות ממש מכיסם. אבל זה קשה וממש נורא ואל להגיע למצב כזה. כך למעשה, איננו נותנים למלצר טיפ, אנו נותנים עוד כסף (פתור ממס) לבעל המקום שיעשה בו כרצונו. הדבר כמובן אינו קבוע ובכל מקום מתנהל בצורה מעט שונה, אבל בגדול זה המצב. אנו משלמים גם על האוכל והשתיה (מחיר שכמובן יקר מש…

• 20 תגובות
    • 5.5k צפיות
  5. שלום, בתקופה האחרונה מהירות הגלישה שלי צונחת לעתים קרובות והפינג שאני מקבל גבוה. הייתי לקוח של "אקספון" (שוק סיטונאי) ולאחר מס' ניסיונות לפתרון הבעיה הציעו לי לשלוח טכנאי לביתי. - תמורת תשלום. עברתי ל- 019. בשיחה עם נציגת המכירות שלהם ציינתי את הבעיה, והובטח לי שאם היא תתקיים גם לאחר המעבר אליהם יישלח אלי טכנאי ללא תשלום. לאחר המעבר- בשיחות עם המוקד הטכני של 019 נאמר לי ש- "כרגע המהירות תקינה" ו- "אנחנו לא מתעסקים עם פינגים". הדרישה לתשלום חוקית? אשמח לקבל המלצה לפתרון העניין. תודה.

6. היי שלום לכולם, רציתי לדעת מה קורה נגיד ואני קונה מוצר בחו"ל ואז הוא מחליט שקצת לא בא לו לעבוד אז הוא נשלח לו לתיקון במדינה ממנה הוא נקנה. במצב זה, כשאני מקבל אותו חזרה האם אני יצטרך שוב לשלם עליו מיסים? איך עובד העיניין? כי זה נשמע לי טיפשי ממש תודה

• 17 תגובות
    • 21.5k צפיות
  7. Started by Mikel17,

אין שום אופציה באמזון לתשלומים בויזה?

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. האם בבזק? בהוט? כדאי לקנות ראוטר עצמיאת (ואם כן איזה), או דרך אחד המבצעים? אני מעוניין באינטרנט במהירות הכי נמוכה שמציעים כיום, אם איני טועה - 5 מגה. תודה!

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by shaolin,

שלום לכולם, עד היום שילמתי לבזק 65 ש"ח על 15MB. כעת עומדת להסתיים לי ההטבה, התקשרתי אל בזק. להפתעתי גיליתי שהמחירים שהם מציעים (ושבניגוד לשנים עברו הם אינם מוכנים לזוז מהם) עומדים על 99 ל-15MB ו- 89 10MBIT ו - 79 ל- 5MB!!. מדובר בקפיצה של עשרות אחוזים במחיר, והם בעצם שובים את הלקוחות: - הוט בעייתי מבחינה טכנית, מה גם שאם לוקחים בחשבון את עלויות ההתקנה וכו' זה כבר יוצא לא משתלם בעליל. - שימוש באינטרנט הסלולרי לא ריאלי ללקוח כמוני שנוהג להוריד קבצים כבדים. גם שאיימתי בהתנתקות הם כלל לא "התרשמו" ושאמרתי להם שאני מעביר להם פקס דרך האתר נתק, הם העבירו אותי לנציגה שאמרה כי היא יכולה לנתק אותי באופן מיידי. ממתין לרגע שסוף סוף תכנס לשוק שחקנית חדשה בנושא תשתיות האינטרנט ואני אוכ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. עד עכשיו שילמתי לבזק על ADSL מחיר של 55 ש"ח על מהירות של 5 מגה. החוזה שלי איתם הסתיים והם הקפיצו לי את המחיר ל 75 ש"ח עבור 15 מגה וכשציינתי שאני לא מעוניין ב 15 מגה אלא מעוניין להשאר עם 5 מגה, נאמר לי ש 5 מגה יעלה לי אפילו יותר בגלל שהם נותנים לי עכשיו "הטבה" לחצי שנה במחיר של 75 ש"ח ל 15 מגה והמחיר הרגיל עבור 15 מגה הוא 90 ש"ח. (מעניין מה זה טוב הלב הזה שזיכה אותי ב"הטבה" בלי שביקשתי אותה בכלל). האם אלו המחירים הריאלים של הספקיות? האם אני צריך לקבוע ניתוק בשביל שהם יתנו לי מחיר נורמלי? מה הולך פה. תודה.

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by ross,

בינואר השנה התחייבתי לספק אינטרנט לשנה במהירות של 10 מגה היום החלטתי לברר מחירים וגיליתי משהו די מדהים!!! אם אני מתנתק יש קנס יציאה אבל אם משדרג את המהירות זה נקרא חבילה חדשה ואז על פי חוק אין התחייבות, אני יכול להתנתק מהספק להתחבר מחדש ולקבל מחיר של לקוח חדש. אמרתי את זה לנציגה והיא דיברה עם המנהל שלה וקיבלתי מחיר של לקוח חדש והתחברתי ל-20 מגה בלי לבצע את כל התהליך ובלי קנס. (תנסו את זה עם הספק שלכם אולי זה יעבוד ומחירים ללקוחות חדשים הם יותר טובים) כידוע עם ההצלחה בא התיאבון לכן החלטתי לעבור לבזק. גם שם בינואר השנה התחייבתי לשנה לתשתית בזק במהירות 10 מגה במחיר של 90 שקל לחודש וקיבלתי ראוטר בחיוב זיכוי של 24 חודשים. חשבתי לעשות אותו דבר ולעבור למהירות 20 מגה (ללקוחות חדש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by kdani,

אפשר לעשות פה סקר קצר לגבי תשתית אינטרנט בזק מול הוט? מישהו משתמש ב-20/3 של בזק ? מוצדק ? כמה עולה ? יש להוט מוצר מקביל ?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  13. בעקבות הדיון על ספק האינטרנט בזק בינלאומי שדרגתי את המהירות ל100MB במחיר של 30 שקלים. כרגע אני מקווה שיוכלו לעזור לי עם שם משתמש שיש לו את הגיימר ב1.90, ככה אוכל להוציא לעצמי גם אחד כזה. אבל מטרת הדיון הנוכחי היא לבדוק כמה אתם משלמים לבזק ולכמה אפשר להוריד אותם. מבחינת מהירות, כל מהירות מ10 ועד 100 מעניינת, כמובן ביחס של תועלת ומחיר. אני אישית כיום, בתור עובד פלאפון לשעבר משלם 69 שקלים למהירות של 10MB, ללא הגבלת זמן. כמה אתם משלמים?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. אהלן חברים, אשמח לעזרתכם המועילה.כרגע אני בבזק (תשתית) 10 מגה, משלם 70 שקל. אני מעוניין לחדש את החוזה שלי לעוד שנה ולהישאר באותו מחיר, דיברתי עם הנציגה שם והיא טענה שמה שהיה היה וזה בלתי אפשרי להישאר עם אותו מחיר, המחירים השתנו וכעת זה עומד על 89 (!!!) שקלים. 10 מגה. אם אני רוצה באותו מחיר גם 15 מגה. הקטע הוא כשסגרתי חוזה בשנה שעברה על ה10 מגה שאלתי והם ענו מפורשות שבכל שנה כל עוד אני לא עובר את הזמן המוקצב לחוזה (ועדיין לא עברה שנה) אני יכול לחדש אותו ולהישאר באותו מחיר. הנציגה טוענת שלא. מה אפשר לעשות? יצא לכם להיתקל בכזה מקרה? -- אגב לספק אני משלם 40 שקל + 12 על גיימר סה"כ 52. הם רצו לתת לי ב65 שקל 15 מגה. אבל סירבתי כי לא ידעתי את המחירים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום ראיתי באתר כאן http://www.kamaze.co.il/Site/Internet/Default.aspx?FID=si&gclid=COu9yM7moMgCFQkUwwodpGgNOA מחירים למי אפשר לעבור והאינטרנט שלהם יחסית טוב. (אגב אני יכול אך ורק תשתית בזק)

• 37 תגובות
    • 11.1k צפיות
  16. קיבלתי הצעה ב-89 ש"ח לחודש + חודש ראשון חינם + התקנה חינם + הוטבוקס פתוח. בהתחשב במחירים בבזק, לדעתי, זה היה צריך לצאת לפחות חודשיים חינם. בינתיים אישרתי את החבילה, למרות שאמרתי להם שעוד חודש אני אדבר איתם שוב או אעבור לבזק. קיבלתם הצעה טובה יותר מהם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, הוט הציעו לי תשתית שלהם + ספק ITC מהירות 30 מגה ב-79.9 לחודש. אני גר ברמת גן. האם הגלישה הזאת "איכותית" או שיש ניתוקים / בעיות / הזמנות טכנאי? תודה!!!

18. יש לי טריפל בהוט שע"פ החשובות שהם שולחים בסוף חודש, יוצא שאני משלם 66 ש"ח על תשתית 12M, זה לא כל כך משנה לי כי אני מסתכל על זה כחבילת טריפל של 315 ש"ח לחודש על טלפון + TV+ אינטרנט. לגבי הספק, סוף החודש נגמרת לי התחייבות לבזק בין לאומי על 12M. אני משלם להם 29 ש"ח בחודש על 12M..זה מחיר בן זונה אבל בא לי לשדרג ל- 30M. לגבי התשתית (הוט) לפי מה שבדקתי לפני חודשיים מדובר על תוספת של 25 ש"ח לטריפל (ז"א 340 ש"ח בבחודש על הכל) והם שולחים גם את ה- HOT BOX. לגבי הספק (בב"ל), הם רוצים מימני 49 ש"ח לחודש..שזה מחיר שהשגתי לפני חודשיים גם כן. לגבי התשתית אין פה הרבה מישחק ולפי מה שהבנתי, הוט לא גמישים במחירים שלהם. לגבי הספק מישהוא יודע על מחיר נמוך מ- 49 ש"ח לחודש ב- בב"ל עבור 30M? אי…

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. מה אתם אומרים על זה: http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPrices/triple/100withITC/.aspx זה טוב או שיש משהו יותר טוב?

20. Started by Ovid,

לשניהם יוצא מחיר זהה , שהוא 100 ש"ח ל100 מגה. (012 רוצים 50 ש"ח על משלוח) * אקספון פסלתי בגלל השירות, קראתי מלא אנשים שטוענים שפשוט בלתי אפשרי ליצור איתם קשר.. לא בתמיכה ולא בקשרי לקוחות. * טריפל C יוצא 110 ש"ח בגלל הנתב (10 שקל לחודש) , אבל קראתי שיש איתם בעיות בטורנטים. אם זה לא נכון אשמח לשמוע.. תודה.

• 15 תגובות
    • 12.3k צפיות
  21. Started by Kirill-TMS,

הרכבה לוהטת שיצאה ממש לאחרונה מהמעבדה שלנו 🔥TMS🔥 ✅מעבד Intel Core i9 13900K / 1700 Tray ✅מארז Corsair iCUE 5000X RGB QL Edition TG Case White ✅לוח אם Gigabyte Z790 AERO G ✅זכרון Corsair DDR 5 32G (16Gx2) 5600 CL36 Vengeance RGB White ✅ספק כוח CoolerMaster 1250W MWE GOLD V2 (ATX3.0) Fully Modular ✅כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 4090 (DLSS 3) GV-N4090AERO OC-24GD ✅כונן אסאסדי Samsung SSD 2.0TB 980 Pro NVMe M.2 🛡כולל אחריות רישמית על כל המוצרים 💸 עד 12 תשלומים ללא רבית ווטסאפ – 0547593245 טלפון - 1-700-508-506 איסוף עצמי מהסניפים – ללא עלות סניף בנתניה (צמוד לעירייה), הצורן 4 סניף בחולון, האורגים 21 סניף באילת, המלאכה 7 #הרכבה #אחריות #חנו…

22. לכל מבצעי סוכות 2023 TMS - בתוקף עד ה8/10/23 או גמר המלאי (המוקדם מבינהם) - תקף גם לרכישות באילת! ובנוסף להכול - ובמיוחד למי שקונה מפרט מחשב,עוד מתנה מטורפת 💥 בקנית מחשב בסכום 3500 ועד 5500 כולל מע"מ מתנה - MK-110-KKMF1-HE 💥 בקנית מחשב בסכום 5501 ועד 8000 כולל מע"מ מתנה - Gigabyte FORCE K81 Mechanical Gaming Keyboard 💥 בקנית מחשב בסכום 8001 ועד 11000 כולל מע"מ מתנה - Corsair K55 RGB Gaming Keyboard 💥 בקנית מחשב בסכום 11001 ויותר כולל מע"מ מתנה - Corsair K70 RGB TKL Champion Mechanical Gaming Keyboard — CHERRY MX Red רוצים טיפול מהיר יותר בהזמנה? תציינו בהערות של ההזמנה לטיפול רועי + תדאגו לשלוח לי מספר הזמנה בהודעה פרטית ואדאג לטפל בזה באופן ישיר חג שמ…

דיונים חדשים בפורומים