עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. אני שמעתי ממקרים כמו דאבל חיוב או אפילו חיוב רצוף. בכדי להימנע מזה, עדיף רכישה טלפונית או מקוונת?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. המצב אצלנו בבניין (בחולון) הוא כך: פעם ב 4-8 חודשים (בשנתיים האחרונות) חשבון המים פשוט לא מגיע והחשבון הבא (לאחר חודשיים) מגיע עם התראה על החשבון הקודם שלא שולם. זה קרה כבר 4 פעמים, ותאגיד המים טוענים שהם שלחו. בין במצב שמגיעה התראה ובין במצב שאנו מבקשים שישלחו חשבון (לאחר מס' שבועות שהוא לא מגיע לבד) , הוא מגיע ללא פירוט קוב וצריכה פרטית/משותפת שזה עוד יותר מעצבן. האם גם לכך זה קורה ? זה איזה טריק/רשלנות של תאגיד המים ?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. כמה שאלות הבהרה בקשר לרכישה מהחנות TMS לפי נסיון החברים כאן מרכישות שביצעו דרכם, 1. הבנתי מהתקנון שלהם שבמקרה והבעייה בחומרה אז האיסוף והמשלוח חזרה יהיה חינם. אבל לא הבנתי בדיוק מה הכוונה תוך שבוע ואחרי שבוע? 2. אין התייחסות לזמן מקסימלי להמתנה לאיסוף לתיקון ולהחזרה. האם מנסיון יש זמן מקסימלי לכל סעיף? 3. אם הוזמן מארז עם מפרט מלא וכרטיס מסך יקר - האם יישלחו הביתה גם הקרטונים של כרטיס המסך ושאר המפרטים? או שהרכיבים נמכרים בגירסת OEM ללא PACKAGE ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ksamsam,

אני רוצה לקנות netstick לגלישה באירופה ב 2 ארצות שונות (דנמרק ונורבגיה). האם netstick pre-paid מקומי יש לו יתרונות על גבי netstick שאני קונה בארץ? כשאני אומר יתרונות אני מתכוון לחיוב פר MB תעבורה. האם אני נמנע מ roaming אם אני קונה netstick מקומי? אם התשובה לשאלות שלי היא חיובית, האם מישהו יכול לכוון אותי לרשתות חנויות שאפשר למצוא , למשל, בשדות תעופה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. לאחרונה אני חושב לקנות רכב חדש מהמבצע של אלבר של שקל הנחה לליטר דלק ויש לי התלבטות בין שני הרכבים האלה.. אין לי גם כלכך מושג במכוניות.. אבל למי שמבין, מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  6. http://tech.walla.co.il/?w=/4007/1842147 http://www.themarker.com/hitech/1.670945

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. והפכו אותו ללוהט! רנו קליאו המחודשת ידנית ב-70,000 ש"ח! http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000662595 מכונית סופר מיני אמיתית, 5 כוכבים במבחני הריסוק, מפרט בטיחות מלא ( 6 כ"א) מנוע בעל ביצועים סבירים ביותר וחסכוני בדלק. http://www.euroncap.com/tests/renault_clio_2005/220.aspx שוק המיני צומח במהירות שלא נראתה וגיר ידני חוזר לאופנה. מה יש לנו: - מתחת ל-60 אלף סוזוקי אלטו. המחיר הרשמי עומד על 60, אבל השמועות אומרות שניתן להוריד אותם ל-55. - ב-63 על הכביש קיה פיקנטו ידנית. מכונית מצויינת. חסכונית, איכותית, מאובזרת, נעימה מאוד. 7 שנות אחריות. צריכת דלק משולבת עם מזגן 1:17. תמורה מעולה לכסף. (בעלים של אחד כזאת) - 65 האחות הלא תאומה של פיקנטו יונדאי…

• 49 תגובות
    • 8.4k צפיות
  8. Started by ixslashix,

בזה עוד לא נתקלתי, יש לי אוזניות באחריות, G35, לא סיפור זול במיוחד (למרות שקניתי לפני שנה וחצי שעלה יותר זול. משום מה זה עלה ב200 שקל?!). שלשום שמתי אותן על הראש והן נשברו בציר המסתובב שעשוי מפלסטיק (למה?!), הלכתי לKSP לבקש לנצל את האחריות, הם סרבו בטענה ששברים לא מכוסים באחריות, נשמע לי מוזר ותמוהה אבל זרמתי, קניתי מגלדון במקום ופניתי ללוג'יטק לתמיכה. פה העלילה נהיית מעניינת... Thank you for contacting Logitech's Customer Care Unfortunately, we must inform you that your product is defective and a warranty exchange is needed. Based on the supplied information your product is still covered by warranty. In order to obtain the warranty exchange your first point of call shoul…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by BloodFist,

קניתי HD של WESTERN DIGITAL לפני כשנתיים ועשרה חודשים, משמע נשאר לי חודשיים לאחריות. מרפי כנראה היה לטובתי וגרם לכך שהHD יתקלקל עכשיו ולא אחרי שהאחריות תיגמר, הרצתי בדיקה של WESTERN DIGITAL ו30% מהסקטורים תקולים או משהו כזה, גם עבר בדיקה בחנות ונאמר שהHD לא תקין. עכשיו כנראה שמרפי בכל זאת דפק אותי, קניתי את הHD מTMS (גרניט) והתקשרתי לTMS הנוכחים בשביל לממש אחריות ונאמר לי שהם לא יכול לעזור לי כי בעצם לא קניתי את זה אצלם? מה אני יכול לעשות בשביל לממש אחריות על הHD הזה? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  10. Started by Proww,

אהלן. לפני כ-8 שנים התנתקתי מבזק בינלאומי (אינטרנט) בעקבות שירות לא הגון. עברנו לנטוויזן.. היום קיבלנו מכתב מבזק בינלאומי "חיוב לפני ניתוק" בו אנו צריכים לשלם כ-1400 שח חוב. יש להם זכות אחרי שמונה שנים לבקש? במיוחד שאנחנו לא מחוברים אליהם בשום צורה כלשהי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. באמת, יש מישהו בכלל שאי פעם יצא לו לקבל טופס כזה? לחתום על טופס כזה? אני לא אגזים אם אומר שלדעתי החברה אפילו לא ניסחה טופס כזה מעולם. או שיש מישהו? אין לי כבר מושג איך להשיג אותו. נכון שאפשר להתנתק בטלפון (כן, תנסו... ), או בפקס ( ) אבל אני רוצה את הטופס הרשמי שלהם, האם יש פה עובדי הוט שיצא להם לראות טופס ניתוק שכזה? מישהו יכול לסרוק ולעלות? אתם יודעים כמה זה יעזור לאנשים? אין לכם מושג , מי שיש לו -

• 10 תגובות
    • 6.8k צפיות
  12. Started by mrraz,

לפני מספר ימים הזמנתי מוצר בחנות אינטרנט החנות פרסמה משלוח בגוש דן עם שליח מהיר רק 15 ש"ח מאחר ואני גר ברמת השרון התאים לי והזמנתי אחרי שעה אני מקבל טלפון מהחנות, מספרים לי שרמת השרון לא בגוש דן לכן אני לא יכול להכלל בהצעת השליחות המהירה. אני יושב עם הבנאדם באינטרנט ומראה לו שרמת השרון כן בגוש דן. והוא אומר אני מעביר את זה לבוס. כמה דקות ואני מקבל טלפון מהבוס שמסביר לי שרמת השרון לא באיזור החלוקה ולא איכפת לו שזה בגוש דן. התעצבנתי ואמרתי לו תבטל את ההזמנה. ההוא אומר אין בעיות, בוטלה. אחר כך חשבתי, רגע, מצאתי אותם בזאפ אז נתלונן בזאפ. נתתי חוות דעת שלילית והסברתי למה. שעתיים עוברות ואני מקבל שיחת טלפון מהחנות תשמע, לא הבנת, לא קראת טוב, אני כן מוכן לשלוח אליך באותם התנאים …

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. שלום. בטח אתם כבר מכירים אותי מהדיונים הקודמים. היום רציתי להתנתק מבזק בינלאומי באופן סופי, הם כמובן התחילו להציע לי כל מני מבצעים, עד שהגענו למצב שהסברתי לנציגת שירות הלקוחות שיש לי בעיות בגלישה ובספק אחר זה לא קורה. היא הציעה לי לעשות שיחת וועידה עם התמיכה הטכנית. מתברר, שהגדרות החשבון שלי לא היו נכונות בכלל, החייגן שלי שהוגדרר בבזק בינלאומי לא היה מוגדר כראוי אצל התשתית, HOT, וחבילת הגיימר ששילמתי עליה במשך שנה שלמה - לא היתה מוגדרת לי בחשבון! האם יכול להיות המצב שהגדרות אלה שיבשו לי גם את הגלישה? כי להגיד לכם את האמת, בשנה האחרונה הגלישה שלי היתה על הפנים אצל בזק בינלאומי. ולשאלה החשובה: 1. הפסדתי 240 שקל (בתנאי שלא שילמתי את המחיר הרגיל, את זה אני עוד צריך לברר…

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by Proww,

אהלן. אני מחפש לרכוש קורקינט חשמלי. דגש על נוחות, מהירות, בטיחות, צריכת חשמל, קילומטרים. האם זה http://www.kooperscooter.com/Kooper.aspx יספק אותי לפי הנתונים (למבינים)? אשמח גם להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by rofben,

יש לכם המלצות על חברות סלולריות? {אני מוכן לכל דבר חוץ מסלקום שמהם אני בורח} תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם, אני רוצה בקרוב להזמין מהאתר http://www.sidewindercomputers.com/ ואני לא יודע כמה עולה משלוח ואם הוא זול בכלל. אז הוספתי את מה שאני רוצה להזמין "לעגלת" הקניות שלי, ואני לאא יודע באיזה משלוח לבחור, זה מה שיש להם: במה לבחור ? + מה אני צריך לרשום בState ? עוד שאלה, אם אני פותח פייפאל ואני עושה Checkout with paypal אז אני לא צריך למלאות את איפה שאני גר ובאיזה משלוח אני רוצה ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by gabrielf,

לא מגיבים למבצעים של בזק? רק חבילות של 12 ו 100 מגה? זה המגוון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Trin1ty,

שלום לכולם , האם ניתן להטעין כרטיס ויזה נטען בדולרים ? או שצריך להמיר לשקלים ואח''כ להטעין את הכרטיס בדואר . תודה , אור

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by tzolerguy,

היי ניסיתי עכשיו לקנות שם משחק הם רוצים אימות טלפוני אני בוחר ישראל מכניס נייד / טלפון של הבית וכל הזמן מקבל שגיאה שהם לא מצליחים להתקשר ... מישהו עשה את זה הצליח??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. FREE מפעילת סלולר וירטואלית קטנה בבעלות שלמה שמלצר עם קמפיין שמכריז מלחמה על סלקום אורנג' ופלאפון - http://www.themarker.com/hitech/1.668299 ;D LOL

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by lev-27,

בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487013.0 . מישהו יכול למסור פרטים נוספים? אוי ויי הלכה אחריות על מסך Dell שלי. למיטב זכרוני המסך בייבוא פרללי של החנות.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by gilboag,

* יש מספר סימנים לא טובים מהכיוון של פנדה מחשבים * אתר ירד *לקוחות שמדווחים על פניות וטלפונים שלא נענים *חלקים שהיו אמורים לחזור ללקוחות מתיקון מתעקבים חודשים ועדיין לא סופקו האם למישהו יש יותר מידע ? * יהיה חבל שעוד חנות מצתרפת לרשימת הנסגרות....

• 164 תגובות
    • 41.8k צפיות
  23. Started by Track,

כרגע יש לי שני קווים. בזק 2.5M עם ספק בזק בינלאומי והוט 12M עם ספק בזק בינלאומי. אחרי חודשים של טכנאים ותקלות, החלטתי לוותר על תשתית בזק. עכשיו השאלה - האם לוותר על הוט ו/או על בזק בינלאומי ולהתחיל מחדש. דיברתי עם הוט ואין להם משהו בין 12M ל100M. הייתי שמח לשלם 200 ש"ח במקם 100 ש"ח על 32M, אבל אין. מה שכן, אני רואה שלנטוויז'ן יש 50M ב200 ש"ח. מפתה למדי. עוד לא התקשרתי, אבל אפילו אם יש - כדאי? הדבר האחרון הוא ספק. מעולם לא היה לי דבר חוץ מבזק בינלאומי, חוץ מה56K שהיה לי עד 2003 אצל 012. עד כה, לא היו לי שום בעיות עם בזק בינלאומי, חוץ מכך שלוקח לקבצי וידאו ביוטיוב וכדומה המון זמן לטעון. זה קורה גם ב2.5M וגם ב12M, לכן בזק בינלאומי הוא הקישור היחידי בינהם. הבעיה היא שאני לא מ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by the red dragon,

שלום אני מעוניין לקנות אייפון 4 או 3 אבל בארץ המחירים ממש גבוהים. רציתי לשאול אם אפשרי לקנות אותו דרך האתר של APPLE http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone במחיר הזה אף פעם לא קניתי באינטרנט דברים אז אם אפשר תסבירו לי איך זה עובד ותוך כמה זמן זה מגיע עליי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by card,

שלום האם יש אתר שמשווה את המהירויות המעשיות שספקי האינטרנט בארץ נותנים, מבחינת KB/s, Latency, ודברים כאלה? אני מעוניין לבחור ספק, וכיוון שיש בערך 6 אפשרויות, אני לא יודע איך לבחור.. תודה card

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים