עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. מסך ASUS שנקנה ונשלח אליי מחנות בשם OR PC (אין מלאים אז נאלצתי ללכת עליהם) , הגיע אליי בקופסא בלי ידית, סלוטייפ של אסוס שסגר אותה ומדבקה לבנה עם הכיתוב "נפתח לצורך החלפת כבל חשמל" יבואן אסוס של אותה חנות הוא ויז'ואל די.ג'י. (VISUAL D.G) עכשיו ביררתי גם עם קיי אס פי וגם עם אייבורי שאלה 2 החנויות המוכרות והמרכזיות ביותר בארץ, נאמר לי שהיבואן שלהם הוא סרב פרו (SRVPRO) בשיחה קצרה עם וויז'ואל, נאמר לי שזה הליך סטנדרטי של קבלת מלאי אמריקאי (ככל הנראה) והחלפת הכבל שיתאים לשקע אירופאי/ישראלי. ושאין לי מה לדאוג ושזה הדבר היחיד שנעשה שלשמו נפתח המסך אצל היבואן לפני הגעתו לאור פי.סי. חייגתי גם לסרב פרו, נאמר לי שהם לא שמעו ולא מכירים על שום …

2. Started by amit14,

שלום, הזמנתי oculus quest 2 מאמזון, איך אני יושע אם אני יכול לחבר את המטען שלו רק בעזרת מתאם אוניברסלי או שיש צורך גם בממיר מתח כדי שלא ישרף?

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  3. Started by ori24,

שלום לכולם, אני לקוח של בזק כבר שנים ומאוד מרוצה. עד היום גלשתי במהירות של 2.5MB בתשלום חודשי של 72 ש"ח ולאחרונה גיליתי שהמחיר הזה יקר. פניתי אליהם לפני כיפור לשידרוג התשתית למהירות 10MB לאחר שראיתי כי לקוח חדש מקבל על זה מחיר של 60 ש"ח. הם חזרו אליי והכי נמוך שעשו לי זה 85 ש"ח ולא היו מוכנים להוריד לי שקל אחד. צריך לציין שאני לקוח ותיק אצלהם שמשלם כל חשבון טלפון ממוצע של 550 ש"ח. שביקשתי ניתוק אז לא הייתה להם בעיה גם לנתק אותי אם הייתי מתעקש,ככה הרגשתי לאחר מכן ראיתי באתר "כמה זה" שאנשים הגיעו איתם למחיר של 69 ש"ח למהירות 10MB בתור לקוח קיים. על HOT שמעתי בעיקר דברים רעים באינטרנט בגלל לא עברתי עד היום. מה אתם מציעים?

4. Started by shaykmp,

שלום זהו סקר מקדים. כמה אנשים יהיו מעוניינים להצטרף לקבוצה ע"מ לקנות מאחת חנויות הגיימינג/רשתות בארץ - מכשיר XBOX ONE מייבוא רשמי. ברגע שנגיע כקבוצה של עשרות, ונבקש הצעה - אני מאמין שנקבל הנחה משמעותית. למי שלא מעודכן, בימים האחרונים מייקרוסופט ישראל הכריזה על התאריך הרשמי להשקת המוצר בייבוא רשמי ( 15.9.14 ) המוצר הוא כרגע בהזמנה מוקדמת וחנויות הגיימינג אוספות הזמנות עליו כרגע. המכשיר יושק בשני סוגי מארזים - החבילה הראשונה כוללת קונסולה המצוידת בכונן קשיח בנפח 500GB, כונן בלו-ריי וחיבור WiFi, שלט אלחוטי יחיד, כבל HDMI, אוזניות לשיחות קוליות, מנוי ל-14 ימים לשירות אקס-בוקס לייב גולד ושני משחקים בעותק דיגיטלי: פיפ"א 15 ו-Forza Motorsport 5. כל זה, במחיר מוערך של 2,299 שקלי…

• 1 תגובה
    • 5.5k צפיות
  5. Started by SEangel,

מותר לפרסם ככה? (אני גם מניח שהמחשב לא בא עם HAF). [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  6. לפי תקנות המכס, חבילות בשווי $75 - לא כולל דמי משלוח - פטורות ממס. למרות זאת, המערכת של אמזון מבקשת import fees deposit ברגע שסך ההזמנה - כולל דמי המשלוח - עובר את ה-$75. האם למישהו יש ניסיון עם הזמנות כאלו? אמזון מחזירים את התשלום המיותר הזה או שחברת השילוח שומרת אותו לעצמה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני רוצה לקנות זיכרון (DDR3) הבעיה שיש לי 4 סלוטים תפוסים עם 2 ג'יגה כ"א מה הדרך הכי טובה להיפטר מהם? תודה

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  8. שלום האם באחת מחברות הסלולר החדשות יש תוכנית שהיא Prepaid? תודה רבה card

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי , יש לי אינטרנט שמגיע למהירות של מקסימום 40 מגה ואני רוצה אינטרנט מהיר של 100 מגה הספק שלי כיום הוא פרטנר והתשתית היא בזק מהדיבור שלי עם פרטנר הם אומרים בגלל שאני גר בבניין ישן אז זוהי המקסימום מהירות למגיע לכל הבניין אז ישנה אפשרות לאיזושהי דרך לעלות את המהירות ?

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  10. Started by coch,

ערב טוב לכולם אני הולך לרכוש PS4. בעבר הרחוק היה לי PS2 ומתישהו אבד החשק. מחשבות על הרכישה נובעות ממשחקים אקסלוסיבים לקונסולות בלבד, בלי קשר ל PC. לפני כמה סופשים התחלתי את The Last of Us אצל חבר. הרבה זמן לא שיחקתי במשחק כ"כ איכותי. אחרי מחקר קטן.. יש עוד משחקים כאלו ומכאן המחשבה על הרכישה. אני מעוניין ברכישת הקונסולה אך ורק למשחקי סינגל. לא מעניין אותי שום דבר מסביב, כי אני גם ככה עושה את כל שאר הירקות ב PC ומשחק שם בלי קשר. כמה שאלות, שאשמח לקבל עליהם תשובות מחבר'ה שיש להם ניסיון בעניין - 1. עובד היום על U2414H ואני מעוניין לחבר אותו ל PS4. האם אפשרי לחבר את המכשיר ב HDMI בנוסף לחיבור DP שעובד ה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by dabeldu,

היי, אני מחפש שותף לקניית האוזניות . עלות האוזנייה הינה 999 ₪ אך יש 50% אנחה למוצר השני מהסידרה כך שבסוף כל אחד ישלם רק 750 ₪ . המבצע עד ה- 6.7.13 (בחנות באג). אז אם יש מעוניין – אפשר לפנות למייל שלי : dabeldu@gmail.com דוד נ.ב. מקווה שרשמתי בפורום הנכון!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. איפה זול יותר לקנות מחשב? ב-TMS או ב-KSP אילת ללא המע"מ?

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by Motan,

אשמח לקבל המלצות למחשב נייד לצורך עיבוד תמונות בלייטרום ובפוטושופ. אגב כך, מה דעתכם על סדרת הניידים msi p65?

• 17 תגובות
    • 9.2k צפיות
  14. Started by BloodFist,

הכרטיס מסך במחשב של אחי - 8500GT תקול (נבדק במעבדה מקומית ונאמר לי שהוא תקול) הכרטיס עדיין במסגרת האחריות, נקנה לפני כשנתיים ושלושה חודשים בפוקס פיסי ובאתר שלהם נאמר שאין קשר בין החנות הקודם לנוכחית, מה גם שלא מצאתי מספר טלפון פעיל באתר שבו אוכל להתקשר אליהם ולברר אם יש להם יכולת לעזור לי. איך בכל זאת אוכל לממש אחריות? תודה מראש, סער.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Alex662,

אהלן, ראיתי שכאן הרוב בונים באתר של פלונטר. עם זאת, כל מי ששאלתי אמר לי ללכת עם TMS. הם מומלצים ועוזרים אם יש בעיות. בנוסף הם רשת גדולה יותר... בעבר קניתי מSkyPC ואז גיליתי שהם פשטו רגל... אז אני מעדיף ללכת על משהו יציב ואמין. כמו כן אני גר במגדל העמק ואני צריך שיעשו לי משלוח, וTMS יותר קרובים. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by srulikg,

שלום. לאימא שלי יש פטור מארנונה. לאחרונה סגרנו את חשבון הבנק שלה שבו יש הוראת קבע של ארנונה. צריך לעדכן אותם או שאין טעם היות והסכום הוא אפס שקלים? ב"לעדכן" אני מתכוון לעשות הוראת קבע בחשבון אחר.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. יש כרגע מבצע בiherb על תה שאני אוהב.\ כמה יחידות אני יכול להזמין מבלי שהמכס ידפוק אותי?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. האם ידוע מתי/אם בכלל ירדו המחירים בכל הקשור לחלקי מחשב וכו'? זה משגע אותי שהמחירים עולים כל הזמן. לפני מס' חודשים היה ניתן לקנות חלקים במחיר זול יותר במאות שקלים. (שמתי לב בעיקר למעבדים וכרטיסי המסך). מיותר לציין גם את הדיסקים הקשיחים... בקיצור.. יש צפי כזה? אני יודע שעוד מעט יוצאים למשל המעבדים החדשים של אינטל והכרטיסים החדשים של AMD, זה לא אמור להוזיל את החלקים מהגרסא הקודמת?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Zeev86,

קניתי Uncharted1 (משחק קונסולה) ב140 שקל יד שניה, בגלל שנאמר לי שיד ראשונה לא זמין, ועולה 150 שקל.לפני שנסעתי לקנות, התקשרתי לחנות, ושאלתי אם Uncharted1 זמין. אמרו לי שכן (שעה לפני שהגעתי לחנות), ושאני יכול לבוא לקחת. שום מילה על זה שהעותק משומש. בלי ברירה, ובגלל שחיפשתי את המשחק בהרבה חנויות אחרות, שילמתי ולקחתי אותו הביתה. עכשיו אני חוזר, פותח את אתר החנות, ומתברר לי שהמשחק מופיע בחנות כ"מוצר חדש" בעלות של 130 שקל!אני לא רוצה לפרסם בינתיים את שם החנות. אבל אני כן אשמח לעצות, מה לעשות במקרה כזה. (אני לא הייתי בטוח אם זה שייך לכאן או לפורום PS3, אם טעיתי בפורום בבקשה להעביר. תודה)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני בידיוק הולך לקנות מחשב חדש ואני מחפש המלצות לחנויות מחשבים. חוץ מאייבורי וK.S.P יש המלצות לחנויות יותר טובות משני אלה?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  21. במה צריך להתחשב כאשר מזמינים חלקי מחשב\מחשב שלם בנוי מאמזון? המחיר הנמוך מפתה, מאולם לא יצא לי לממש אחריות בחלקים שהגיעו אלי סגורים בקופסא אך מה באמת ניתן לעשות במקרה של בעיה? מה דעתכם בנושא, שווה את החיסכון?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. הסמארטפון הראשון מתת המותג של לנובו מגיע לישראל עם תג מחיר שיוכל להוות תחרות ל-Zenfone 2 ול-OnePlus One אחרי שהייתה מהראשונות לספק לנו את המוצרים התחרותיים של Meizu, רשת 'באג' מתחילה להרחיב את היצע הסמארטפונים הסיניים שלה עם ה-ZUK Z1, המתחרה האישי של לנובו ל-OnePlus One ול-OnePlus 2, אותו היא תייבא לארץ באופן עצמי. למי שכבר הספיק לשכוח, נזכיר כי ה-ZUK Z1 מציע מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציית 1080p, שבב Snapdragon 801 מרובע ליבות וותיק למדי, זכרון RAM בנפח 3GB, נפח אחסון מובנה נדיב של 64GB, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מערכת ייצוב תמונה אופטית, מצלמת 8 מגה פיקסל משנית, מערכת מבוסס Cyanogen OS 12.1 המבוססת בתורה על אנדרואיד לוליפופ, סורק טביעות אצבע מובנה וגם סו…

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  23. האם באמת נראה את מיזם הסיבים של אנלימיטד בפעולה רחבה בקרוב? הדיווחים העדכניים מצהירים שהתוכנית נקלעה לעיכוב נוסף, ונמצאת כעת בנסיון הבראה בו נעצרים תשלומים ומחפשים משקיעים חדשים הרבה ציפיות כרוכות במיזם האופטי של חברת חשמל ו-IBC (המוכר בשמו המסחרי 'אנלימיטד' – Unlimited). עבור הגולש הישראלי, ולו הפשוט ביותר, הצלחת המיזם פירושו מהפכה בנושא החיבור לאינטרנט בארץ, הן מבחינת הגבולות שיפרוץ והן מבחינת העלות-תועלת בשוק הישראלי. לאחר תמונה אופטימית לפני כחצי שנה, בה הורכז על התחלת פריסת הקווים בגוש דן, דיווחים עכשוויים באתר כלכליסט מצביעים על קשיים כלכליים בהנהלת המיזם שמביא אותו בלית ברירה לתוכנית הבראה, במהלכה תואט ואולי אף תושהה פריסת הקווים, עצירת תשלומים לבעלי המני…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יום החגיגות הגדול של רשת הקמעונאות החל, ואנחנו עושים לכם סדר ומציגים את המבצעים הרלוונטיים ביותר במקום אחד כמובטח, יום המבצעים של אמאזון החל – אז עם עקבתם אחרי המדריך הפשוט שלנו להרשמת נסיון חינמית (או להרשמה סטנדרטית בתשלום, לחילופין) כעת זה הזמן שלכם להכין את הארנק ולהתחיל לרכוש. להלן ריכוז המבצעים המשתלמים ביותר בתחום החומרה, הגאדג'טים והטכנולוגיה מתוך חנויותיה השונות של אמאזון ברחבי העולם. רשימה זו תתעדכן במהלך היממה הקרובה, ואתם מוזמנים כמובן לסייע ולספר לנו על עוד ועוד דילים שאתם נתקלים בהם בתגובות. בנוסף, ראוי שתבדקו את שורת המחיר הרשמית והסופית שמוצגת לכם באתר אמאזון עצמו רק לפני השלמת העסקה – ותשוו עלות זו לעלויות בארץ או בחנויות מתחרות בחו"ל, בכדי…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.