צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 373 צפיות
-
-
לפני כחודש עזבתי מקום עבודה, כחלק מהעזיבה החזרתי קו טלפון. יום אחרי החזרת הקו מהעבודה יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של אורנג וביקשתי להחזיר לפעולה קו ישן שלא היה פעיל. ציינתי בבירור שאינני מעוניין בחבילת גלישה וביקשתי לבטל את האופציה לגלוש בשני הקווים שברשותי. לפני כמה ימים קיבלתי חשבון מאורנג' על 258 ש"ח לפני מעמ על גלישה סלולארית ("חיוב שאינו במסגרת חבילת גלישה באינטרנט"). כמובן שניסיתי ליצור קשר עם שירות הלקוחות הטלפוני, דבר שהיה בלתי אפשרי בימים האחרונים. היום בבוקר ניגשתי למרכז השירות והנציגה החביבה טרחה להסביר לי שהחיוב התבצע על שירות שניתן לפני שביקשתי לנטרל את השירות. כמה נוח. לצערי אין לי דרך להוכיח מתי ביקשתי לנטרל את השירות ואין לי דרך מעשית להוכיח שלא צרכתי את הש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4198966,00.html רק עכשיו ראיתי את הכתבה הזאת. למרות שכתוב שהחוק נכנס באפריל, לא היה איזה "הייפ" תקשורתי סביב זה וזה קצת קבור אפשר להגיד. האם החוק הזה באמת קיים ועבר? איך זה עובד? אני בתשתית של בזק (משלם על 5mb), טלפון של נטוויזיון, ומשלם בנוסף על קו קל לבזק 25 שקלים. האם אני יכול להתקשר עכשיו לבזק ולהגיד להם שינתקו אותי מהקו הקל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תיק כבר כמה שנים מכנס TECHED בארה"ב. תיק מדהים, אבל עשה את שלו. מישהו יכול להמליץ על תיק גב למחשב נייד ?
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, אני טס סוף החודש לארה"ב לתקופה של חודשיים. אני מעוניין לרכוש כרטיס סים שיכלול שיחות ואינטרנט וכמובן שמספר הטלפון הישראלי שלי ישמר (שאוכל לקבל שיחות). צריך חברה אמינה וטובה עם אחוזי קליטה טובים שלא יהווה בעיה שמה. המלצות ??
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש באתר הזה ביד שנייה מישהו שמוכר 1070 ב640 שקל?? נראה מסריח https://hwzone.co.il/advert/nvidia-geforce-gtx-1070-8gb-graphics-card-2/
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
דוד שלי מחזיק במטען נייד לפלאפון של 5600MAH לפי החישוב שלי שכל טעינה שלו בפועל מחזיקה חצי יום וזה כמו X4 סוללות של גלקסי 1 בערך.. יוצא יומיים סוללה וזה בדיוק מה שזה מחזיק לו .. עלה לי בסהכ 60 שקל באיביי.. עכשיו אני מתלבט אם לקנות את זה : http://www.ebay.com/itm/171015182099?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 זה חרטה או שזה באמת ייתן לי כזאת עוצמה של סוללה? .. ואפילו רק חצי מזה נשמע לי טוב אבל זה נשמע קצת הזוי ורציתי לברר קודם
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בזמן שהפעלתי את המייבש, מגבת קטנטונת נתקעה בתוף. תלשתי את המגבת בעוצמה ועכשיו המייבש לא מסתובב. כשאני מסובב את התוף עם היד הוא מסתובב, אבל לא כשאני מפעיל אותו. המייבש בן 10 שנים של "ווירפול". כדאי לקנות חדש או לתקן? אם כדאי חדש, אתם יכולים להמליץ לי על מייבש? אני צריך משהו פשוט.
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
*מנהלים אני לא בטוחה אם זה הפורום המתאים אז אם זה לא אז בבקשה תעבירו לפורום המתאים* טוב אז יש לי בעיה כבר דיי הרבה זמן ואחי המליץ לי להתייעץ כאן. התשתית רשת שלי היא של הוט והספקית היא של בזק בינלאומי. לא מזמן קניתי ראוטר חדש (שהמליצו לי עליו פה) ראוטר של חברת TP - LINK וזה ראוטר מעולה, מגיע למרחקים והרבה יותר טוב מהקודם. המודם שיש לי זה מודם של הוט, מודם של motorola נורא ישן. כל יום יש לי ניתוקים של האינטרנט, אני מתחרפנת, כל פעם שיש ניתוק אני מנתקת את הראוטר ואת המודם מהחשמל, מחזירה אחרי 10-15 שניות מחכה שכל הנורות במודם ידלקו, לוחצת על הכפתור שעל המודם לעשות לו ריסטרט מחכה שוב 10-15 שניות ולוחצת שוב על הכפתור, זה פותר את הבעיה לרוב. כשזה לא פותר אני מתקשרת לבזק בינלאומי …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המארז coolermaster cm 690 III. אני מעדיפה אותו ולא שום אופציה אחרת למארז אחר. הבעיה שהוא כבר ישן ולא נמכר כמעט , ונמכר רק אצל מי שנשאר לו במלאי. בפלונטר ובסטרט פי סי , אין. בפלונטר היה עד לפני מספר שבועות ולצערי אין כבר. מצאתי כרגע רק ברשתות האלה http://www.coms.co.il/items/1402611-מארז-למחשב-CoolerMaster-CM-690-III-יבואן-רשמי#BigBuyNow https://www.yahavpc.co.il/product/721/מארז-חברת-cooler-master-דגם-cms-693-kkn1-cm-690-iii-צבע-שחור האם אתם מכירים אותם וממליצים מניסיון על אחד מהם ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן לפני כחודשיים הוצע לי מבזק לשדרג את החבלילה ל-10MB NGN כולל ספק ותשתית שלהם פלוס קבלת ראוטר חדש (שהתברר כמחודש ד''א). מאז השדרוג, קרו לי רק צרות עם האינטרנט. כל הזמן היו נפילות (שנבעו מצד התשתית של בזק) שלא פסקו. הנפילות היו ברמה כזו שרוב הזמן לא היה אפשר בכלל אפילו להתחבר לאינטרנט. לאחר אין ספור שיחות מול השירות הטכנאי שכשל, חמש פעמים שבא טכנאי (ונאלצתי לבטל אפילו ימי עבודה), ארבע פעמים שנשלחתי במיוחד לנזק סטור על מנת להחליף ראוטר, רק אתמול סודרה התקלה (אני מקווה...). עכשיו רציתי לשאול מה אני אמור לעשות? נראה לכם שאני צריך לבקש פיצויי כלשהו? או שעדיף לעזוב את זה וגמרנו? בכל זאת, לא מספיק ששילמתי על משהו שבכלל לא קיבלתי אותו, והעוגמת נפש והעצבים ונוסיף לעובדה ש…
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש מצב שניו אגג בכוונה מפציצים מחירים ללקוחות ישראלים כדי שלא יקנו? https://www.newegg.com/global/il-en/zotac-geforce-rtx-3080-zt-a30800d-10p/p/N82E16814500502 הכרטיס הזה עולה 740 דולר אם מסתכלים דרך האתר האמריקאי (2400 שקל) אבל 3400 שקל אם מסתכלים דרך האתר הישראלי. WTF?? למה ההפרש הקיצוני הזה? בנוסף יש עוד כל מיני דוגמאות של כרטיסים שבכלל לא מופיעים באתר הישראלי (אסוס לדוגמא) יכול להיות שהם מעדיפים שהכרטיסים לא יצאו מארצות הברית? (ניו אגג היו ידועים בהתעקשות שלהם למכור אך ורק ללקוחות אמריקאים עם כרטיס אשראי אמריקאי. רק לא מזמן הם התחילו לשלוח למדינות אחרות...)
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
altatac מוכרים ב-eBay ב-$472 כולל משלוח ארצה (לפני מע"מ) את ה-iPad Mini 32GB עם תצוגת הרטינה (הדגם החדש). http://ilshipping.com/?p=283
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד היום הקפדתי שלא לקנות דברים שעולים 50$ ומעלה כי זה הבנתי שזה מעוכב במכס (בשביל לשלם מע"מ או משהו), ולא היה לי כח להסתבך עם זה. לאחרונה עלה לי החשק לקנות משהו שעולה יותר מ50$, אבל לפני שאני מחליט לעשות את זה, אני רוצה לשאול את דעת בעלי הניסיון בפורום, כדי להיות בטוח במה בדיוק זה כרוך: 1. איפה נמצא ה'מכס' הזה, כלומר לאן צריך להגיע כדי לשחרר את החבילה? האם זה מגיע לסניף הדואר ושם צריך לשלם מכס כדי לקחת, או (כמו שהבנתי) שיש במקום מסויים שנקרא 'בית מכס' וצריך ללכת לשם כדי לשחרר את החבילה? 2. אם אכן מדובר במקום מסויים, שבמקרה רחוק שעה וחצי נסיעה מהבית שלי (נגיד), יש מצב לשלם להם בטלפון (וכדומה) כדי שהחבילה תמשיך לדואר בדרך הרגילה, במקום להגיע עד לשם? (כי לא בהכרח שהחבילה תהי…
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
הנורמה היא בדרך כלל לארגן קבוצה שקונה פריט אחד, למשל 10 אנשים שקונים מסך מחשב ספציפי. למה לא לארגן קבוצה של אנשים שרוצים לקנות דברים שונים, ולהגיש את רשימת קניות זו לספק מחשבים מסויים ? בדרך זו נוכל לשלוח נציג אחד בשם הקבוצה, ולהגיש בקשה לקניה גדולה ולקבל הנחה בהתאם. מה אתם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות הזמנה של קצת בגדים מהאתר שמתי לב שאין אפשרות לשלם עם פייפל האם האתר אמין? אני יכול לשלם עם הכרטיס אשראי שלי ללא פחד? תודה ושבוע טוב
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני שמתי לב שפורום יש ממש רושם רע על חנות KSP ואני רוצה לשתף את חוית הקניה שלי אצלם! אז ככה קניתי אצלהם לא מיזמן מחשב נייח לגיימינג שווי 8000 שקל ועוד מסך מחשבב וUPS בקיצור הקנייה שלי אצלהם הייתה בערך ב11 אלף שקל מכיוון שאני גר באילת אני נהנה מהמחירים שלהם ונוח ממש ליקנות חוץ מי דבר אחד החוסר מעבדה באילת אז מכיוון זה אני קניתי מחשב בחלקים והרכבה עשו לי מעבדה ניפרדת ! בכל מיקרה המחשב אחרי שבוע עשה לי בעיות יתקלה שקניתי כרטיס מסך תקול (בעיות מתח 970 G1) אני הגעתי לחנות בלי קוספא חזרתי אותה מוכר הבין אותי ולא ביקש לקבל קופסא לאחר שבוע של המתנה קיבלתי הסמס של תבאו לקחת מוצר תיקן מהחנות וזה .. ויש מיכאן יתקשרו מי שירות לקוחות ואמרו לי שהמוצר היה בבדיקה ויצא תקין אבל ביגל…
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום , צריך עצה בהקדם : מדובר במחשב נייד ואיי-פאד שנמצאים באותו בית , השימוש באינטרנט יהיה בסיסי , פייסבוק , קצת סרטונים , אתרי חדשות וכו'. השיקול העיקרי הוא הוזלה במחיר , אך ביחד עם זאת בגלל שמדובר בהורים הייתי מעדיף שהאינטרנט יהיה מחובר להם באופן קבוע ושלא יצטרכו לצורך דוגמה - לפתוח נקודת Wi Fi דרך הפלאפון כל פעם כדי להתחבר . האם 15 מגה באחת מהספקיות משנה הקטנות יותר בחבילת תשתית + ספק , תספיק להם מבחינת שימוש וגם , כמה הם יצטרכו להתעסק בתקלות ? האם יש לכם ניסיון עם חברות כאלו ואם כן לאן הייתם ממליצים לפנות ? ) התשתית הקיימת היא של בזק , הספק הנוכחי הוא בזק בין לאומי , אני מעוניין להתנתק מהם מכיוון שאין לנו צורך יותר בחבילה גדולה ובאיכות הגלישה הנוכחית ואני מחפש מש…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
האם יש מוצרים נצרכים שאתם קונים בקביעות מחו"ל דרך האינטרנט? (מוצרי ניקיון, היגיינה, מזון, ציוד משרדי, או כל דבר אחר?)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נדהמתי כשנכנסתי לאחד הסניפים של אייבורי והמוכר לא ידע מה זה כבל SATA. אז לפני שאני לוקח על עצמי את ההרפתקאה לנסות ולאתר חנות שיודעים בה מה זה SATA, מה זה כבל, האם כבל רגיל במלאי, ולנסות למצוא כבל מותאם אישית. מישהו יודע מאיפה ניתן להשיג כבלים כאלה: http://www.redplanettrading.com/images/D/blue-straightto90-800.jpg
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הי לכולם רפורמת הפס הרחב שהתחילה באמצע שנה שעברה מאפשרת לנו לשלם על חבילה שכוללת תשתית+ספק ביחד, והתשלום הוא לחברה אחת במקום לשתיים (תשתית בנפרד וספק בנפרד) כמו שהיה קודם. זה נראה שהחבילות שמוצעות ע"י כמה ספקי אינטרנט היום במסגרת הרפורמה הנ"ל, הן חבילות בהן המשתמש מחובר לאינטרנט מאחורי NAT של ספק האינטרנט. אומנם גם בבית יש לרובנו NAT, בגלל שהראוטר שלנו מתפקד כ-NAT עבור המחשבים בבית, אבל על הראוטר בבית יש לנו שליטה - יש לנו האפשרות להגדיר Port Forwarding, וכך בעצם ה-NAT שיש לנו בבית לא מהווה חסרון או מגבלה. לעומת זאת, ה-NAT שאצל ספק האינטרנט, לא נותן לנו את השליטה הזו (להגדיר Port Forwarding), ולכן אנחנו מפסידי…
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום תוכלו להציע לי דגם של כסא מנהלים דמוי עור, כמה שיותר גדול מבחינת הגובה ועומק המושב, עם נדנדה ובמחיר לא גבוה יחסית. הכסא הראשון שאני מתלבט כרגע הוא כסא חברת GAROX - http://www.21.tv/p-214402 מידות: עומק: 66 ס"מ רוחב: 73 ס"מ גובה כללי: 111-122ס"מ מחיר: 850 ש"ח , הכסא נראה נוח במיוחד, אך נראה לי שיש בו משהו מכשיל בגלל מחיר הנמוך יחסית שנא בסביבות ה-1200 ש"ח לכסאות מפוארים מסוג כזה. הכסא השני גם אותה חברה - http://www.21.tv/p-214403 מידות: עומק: 66 ס"מ רוחב: 73 ס"מ גובה כללי: 111-122ס"מ מחיר: 650 ש"ח , הכסא נראה לא יותר מדי רך ולא יותר מדי קשה מה שמעוד אהבתי, מחיר סבבה, בהשווה לכסא הראשון הוא גם נראה יותר מרווח. הדבר היחידי שמונע ממני לקנות את ה…
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מנסה לקנות הרד דיסק חיצוני. בחנות הראשונה היה כתוב בZAP שאפשר לקנות בפייפאל. הכנסתי את הכתובת השם וכו. וכשהגעתי לתשלום לא היתה אפשרות לפאיי פל(יש צייור של פאי פל לייד הצייורים של הכרטיסי אשראי). אז דילגתי.(למרות שהיתה לחנות הרבה דירוגים מעל 4?) נכנסתי לחנות אחרת. לא היה מצויין שיש פאיי פל אז מראש ידעתי שאין. הזנתי כתובת, מספר טלפון וכו. הדף לא היה מאובטח... די מעיק לי שהדף הזה לא מאובטח אבל זה עדיין לא פרטי כרטיס אשראי אז "מילא". ואז הגעתי לדף של הכרטיס אשראי ולא היה צייור של מנעול בדפדפן למעלה, אלא של (i) אם הבנתי נכון הדף מציין שהוא אוסף עליי פרטים? היה כתוב NOT PRIVATE. מה נסגר? אוליי צריך להזמין הכל מחו"ל... אולי…
-
- 20 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-