צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
ביצעתי קניה של 2 קייסים עם סוללה גיבוי נטענים לחברים לאייפון 4. העסקה התרחשה באיביי ב-16.11.11 ואני ממתין מזה זמן מה ומחכה למוצר שעדיין לא הגיע. העניין הוא שבאיביי ב-SUMMERY לא מופיע לי המוצר שרכשתי ולעומת זאת בהיסטוריה בפייפל פרטיי העסקה מופיעים. לעת עתה שלחתי הודעה למוכר במייל שנתון בפייפל, אך במקור תכננתי לשלוח לו הודעה באיביי (הרצתי את שמו בחיפוש מס' ולא מצאתי. גם את מספר ה-ID של המוצר ועוד כל מיני קומבינציות.) וזה לא צלח... מכאן עולה לי החשד שכנראה עקצו אותי. בסיטואציה שכזו והמוכר לא מחזיר לי תשובה בימים הקרובים מה עושים? פותחים קייס נגדו? איך מתנהל הליך דיפאווט? המון תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע הזמנה ולא מצאתי בשום מקום האם הוא כבר אושר ותקף בפועל.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, התקלקל לי המחשב, לקחתי אותו לחנות שקניתי ממנה, בדקו אותו במעבדה ונאמר לי שיש חשד שלוח אם תקול. שלחו את הלוח ליבואן (לוח של GIGABYTE) ואמרו שיקח בארך שבועיים עד שהלוח יגיע... עכשיו עברו כבר כמעט 3 שבועות ואין לוח... השאלה כמה זמן לפי החוק מותר להם לתקן את המוצר ? (הרי זה לא יכול להיות חצי שנה).
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש כאן פרסומת של בזק ביןלאומי.אבל אם נתעלם מהפרסומת המעצבנת.העבודות על הכבל היסתיימו? http://www.powerngn.co.il/default.htm?utm_source=walla&utm_medium=banners&utm_campaign=bblwalla
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנוי כיום למבצע טריפל שהיה פעם שכולל חבילת ערוצים, טלפון ותשתית של 12mb.בנוגע לתשתית, זכור לי פעם שהם אמרו שזה תלוי באיזור שאתה גר, כלומר יש אזורים שלא יכול להיות בהם 12mb. ובאמת אצלי יש עכשיו תשתית של 7mb ולא 12mb, זה נורמלי? אולי עד היום כבר השתדרגו ובכל מקום יש 12mb ובעצם אני לא מקבל את מה שמגיע לי?תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הודעה על כמה עניינים צרכניים חמים : 1. רמי לוי פתח חברת סלולר הפועלת על תשתית חברת פלאפון תעריפים : 15 ש"ח תשלום קבוע על המנוי 55 ש"ח עבור 5GB גלישה 20 אג' בגין דקת שיחה 15 אג' בגין הודעות SMS המחירים כוללים מע"מ, ללא התחייבות/קנסות יציאה וכו'. 2. משיחה שערכתי עם נציגת שירות בחברת פלאפון נמסר לי כי ביום ג' פלאפון תודיע על חבילות ומבצעים שאמורים לתת מענה מסוים למצב החדש שרמי לוי הגדיר בשוק.
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
קרביץ יצאה במבצע המזכיר מאוד את מבצע ה-BF של באג, בו יש לדוגמה 50 אחוז הנחה על ציוד היקפי. קחו בחשבון שיש בנוסף להנחה בחנות, הנחה של 10 אחוז למחזיקי ויזה כאל (במידה והם הפעילו זאת) במסגרת cal לקנות נכון, המביאה את המחיר הסופי ל-45 אחוז מהמחיר הרגיל. http://banner.icon-interactive.co.il/kravitz/2011/december/Endyeardeals/mikum_kavua/index.html
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני לקוח נטוויז'ן כבר 7 שנים ועכשיו אני שוקל מעבר לבזק בינלאומי.. שתי החברות מציעות אותו מחיר רק נטוויז'ן נותנת לכל החיים... קיבלתי הרבה המלצות על בזק בינלאומי מחברים שמרוצים מהחברה.... אשמח לשמוע המלצות שלכם בנושא... האם להישאר בנטוויז'ן או לעבור.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הצעת באנדל זולה לתשתית HOT וספקית. המחיר הכי נמוך שהציעו לי בנתיים עומד על 77 ש"ח, יש יותר זול מזה? אשמח לקבל המלצה לאיזה ספקית לפנות לקבלת הצעה זולה יותר. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לשדרג את המחשב שלי אני מחפש חנות מחשבים איכותית עם מחירים סבירים באיזור הצפון, עדיפות לאיזור נהריה-מעלות מישהו מכיר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי שלום, קניתי בושם במשביר לצרכן ולאחר מכן רציתי להחליפו באחר - מכיוון שלא היה במלאי קיבלתי זיכוי. לאחר שבעבר נכוויתי בזיכוי שהדיו שלו פשוט נעלם (ונותרתי עם דף חלק.. :'( ) החלטתי שאני חייב לצלמו וכך היה - צילמתי העתק. לצערי הרב כעת נאבד לי המקור וכעת לא מוכנים לקבל את העתק בתור זיכוי !! אני לא מבין - אם עכשיו הם סורקים את הזיכוי למחשב אז הוא כבר לא שמיש לא ? יש מישהו שיכול לעזור לי בזה ? אשמח לכל עזרה בנושא בתודה.
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
רק כדי להאיר את תשומת ליבכם, תראו מה פלאפון עושים: http://rotter.net/forum/scoops1/17200.shtml
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה מסים יש על יבוא מכונה? מסים, מע"מ, whatever.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לדיון הקומבינה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514286.0 פניתי היום למשרד התקשורת בטלפון הם ביקשו ממני לפנות אליהם במייל כמה שיותר מהר עם מסמכים רלוונטיים והשתלשלות האירועים כדי שהם יבדקו את המקרה. בנוסף אם יש עוד אנשים עם בעיות מול חברת סלקום שאני אפנה אותם למייל שלהם. בכל מקרה יצירת קשר עם האחראים על סלולר במשרד התקשורת: http://www.moc.gov.il/509-he/MOC.aspx בקיצור כל מי שסובל מהתעללות מתמשכת או מחדלים מסלקום עדיף שתלחו מייל עם כל הפרטים והמסמכים עכשיו בזמן ששלחתי את שלי ואם זה באותו נושא כמוני אז אדרבא יותר טוב בשביל התלונה. על מנת שתבינו פחות או יותר מה היה המקרה שלי מול סלקום אני מצטרף את המכתב ששלחתי בצינזור פרטים אישיים כמובן:
-
- 22 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אהלן, לפני מס' שבועות הייתי די נעול על לקנות SGS2 בחנות פרטית ולעשות עליו ניתוק זיקה בחברת פלאפון במסלול שהיה להם- "חיילים סמארטפון". זה היה המבצע הכי משתלם שראיתי: 500 דק'+500 SMS+חבילת גלישה ללא הגבלה=200 ש"ח בחודש, והם נותנים זיכוי על המכשיר 120 שקל בחודש (המכשיר עולה כיום 2300 בחנות פרטית). אבל, לצערי, לפני כשבוע שמתי לב שכבר אין להם את המסלול הזה, אלא במקומו ישמסלול שנקרא- חיילים מדיום- 400 דק' ו-SMS, חבילה גלישה 500MB באותו מחיר!! 200 ש"ח! עכשיו כולי בבאסה, בגלל זה אני לא קונה פלאפון, וכל המסלולים האחרים שראיתי לא משתווים למה שהיה להם פעם. אשמח אם תתנו לי דוגמא למסלול שקיבלתם בחברה מסויימת שמשתלם לדעתכם. אני יודע שיש מסלולים לא רשמיים, כלומר כאלו שלא מפורסמים באת…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. כל מי שמכיר את חוק ניתוק הזיקה יודע שאפשרי לקנות מכשיר סלולרי ממקור פרטי ולקבל החזר מלא מחברות הסלולר בהתאם לתוכניות המתאימות למדרג המכשיר. במהלך השבוע האחרון שלושת חברות הסלולר החליטו להלחם בתופעה ושינו את כל התוכניות ואת מדרגת ההחזרים. מהיום כבר אין החזר מלא על המכשיר הסלולרי, גם לא למי שקונה אותו מהחברה עצמה. ההחזרים נעים כעת בין 20 ל-80 שקלים לכל סוגי המכשירים ומדרגת ההחזרים עלתה באופן דרסטי מ199 ל299! אם בעבר היינו מקבלים החזר לאייפון 4 על סך 100-120 שח, כעת ההחזר המקסימלי הינו 80 בחבילות שעלותן כ270-320 שקלים! נא לבדוק טוב טוב לפני קנייה חפוזה.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אפשר גם בארץ וגם בחו"ל, מה שיותר זול.
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
קראתי את זה עכשיו בוואלה. http://tech.walla.co.il/?w=/4/1882687 זה אומר לכם משהו?
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לקוחות אורנג' היזהרו. לפי טיעוני חברת פרטנר אפשר להבין כי לכאורה ניתן די בקלות להכנס ולפרוץ לחשבונות שלכם ולשנות פרטים. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3554021,00.html?dcRef=ynet
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם :-\ ב6 לאוקטובר לקחתי את אוזניות הRazer MEGALODON שלי לתיקון במסגרת האחריות של KSP. התקלה באוזניות שלי היא שנוריות הלד מאחורי הסמלים שעל כל אוזנייה בMEGALODON חדלו מלתפקד. לאחר המתנה קצרה הבאנו את האוזניות לטכנאי על מנת שיתקן אותם. ניסיתי לתפוס אותם בטלפון לבירור מצב האוזניות, אך כל יום שהתקשרתי המוקדן הודיע לי שהמעבדה לא פועלת באותו יום. סוף סוף לאחר 14 ימי עסקים אבי הצליח ליצור קשר עם KSP לבירור מצב תיקון האוזניות שלי. הטכנאי אמר כי האוזניות כלל לא נשלחו (שכבו אצל KSP יותר משבועיים) ושאחריות האוזניות אינה מכסה לדים (למרות שאצל KSP לא צויין דבר בנוגע לכך). לאחר שיחה נוספת של אבי עם KSP, מנהל הסניף אמר שהם ישלחו את האוזניות אבל ללא הבטחה שהאוזניות יתוקנו, ושיק…
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מי שמתכנן לקנות שם כדאי שיראה את הכתבה הבאה: http://www.mako.co.il/news-channel2/Economy-Newcast/Article-63eca40eb5cc331017.htm
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי קניתי אוזניות של חברת logitech מאופיס דיפו לפני 3 חודשים הם התקלקלו בלי סיבה למי אני צריך לפנות שיטפל בבעיה? יש לי עדיין אחריות עליהם
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקיצור נתעלם מכל המחדלים שכל חודש אני עובר איתם בחשבונית אבל שמתי לב לקומבינה מלוכלכת ביותר של סלקום. כשהתחברתי ורכשתי שני מכשירים בדור 3 זה היה כלול עם חבילה אשר נקראת "חבילת גלישה דור 3" בעלות 26 ש"ח בערך לחודש. בקיצור מכיוון שאני לא משתמש בשירות הרבה זמן וזה מסתכם ב52 שקל לחודש לפני מע"מ על שני המכשירים שלי פניתי לסלקום ובהתאם לחוק שהוציאו במשרד התקשורת שמאפשר לי לנתק את חבילת הגלישה ביקשתי להפסיק את השירות ואז מה אומרת לי מנהלת בשירות לקוחות בסלקום? זה לא חבילת גלישה זה "דמי שימוש בדור השלישי", מה דמי שימוש? נשמע לי מופרך ומוזר. אמרתי אז תחזירו אותי לדור 2 לא רוצה דור 3, 180 שקל לכל סים. מופרך בהתחשב בכך שאפשר לקנות סים ב50 שקל עם מתנה של שיחות או אפשר פשוט להתנתק מהם…
-
- 18 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי מחשב נייד של חברת hp ורכשתי הרחבת אחריות ל3 שנים. המחשב התקלקל לפני כחודש, נלקח ממני למשך שבועיים, והוחזר לי לא תקין. פניתי שוב לחברת hp, שתיאמו מולי איסוף נוסף של המחשב, לאתמול, אף לא הגיע אף אחד לקחת את המחשב, ולא יצרו איתי שום קשר לגבי דחיית האיסוף. המחשב משמש אותי בתור סטודנט למדעי המחשב בטכניון, ודבר זה פגע קשות ביכולתי ללמוד ולהגיש שיעורי בית. היום הגיע השליח אחר הצהריים ואסף את המחשב. דרישותיי מחברת hp לפיצוי העלו גיחוך בפי המנהלת שענתה לי בזילזול!! כמובן שנפרדתי מהמחשב שוב לפרק זמן יקר ולא קצר בכלל! מה אוכל לעשות? האם יש מקום להגשת תביעה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-