צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
סופ"ש טוב לכל חברי הפורום קניתי איזה מוצר ב 51 דולר מאיביי . עכשיו כהרגלי אני מבקש מהמוכר שיגיד לי מתי הוא שלח ושיתן לי קוד מעקב . שלחתי לו כמה הודעות במהלך החמישה ימים האלה , והמוכר פשוט לא ענה אפילו להודעה אחת . זה הדליק אצלי מנורה אדומה חזקה . ניסיתי לפתוח קייס באיביי אבל אפשר רק מה 9 בינואר . מה אפשר לעשות במצב כזה ? זה נשמע לכם נורמלי ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המבצע החדש של בזק נזק שאומרים שזה חינם שתי קוום 1500 דקות מתנה לחצי שנה (זה 8.3333333 דקות ליום אנשים מדברים יותר) + שידרוג חינם ל15MB על התקנת הקוו מישלמים וגם על חבילת הגלישה משלמים זה חינה ממש לא זה לחצי שנה ומה היה אחרי חצי שנה שחיטה שלהם בלי אפשרות לבטל לא להמשיך זה הייה קשה כי אתה כבר בכיס שלהם מה הם לא יעשו רק שתהייה כבול להם באזיקים קישור ממליץ ליקרוא מה שכתוב למטה מיתחת לתמונה לא להאמין זה לא חינם כך בזק עובדים על הצרכן http://www.bezeq.co.il/Sales/Pages/Campaign-3.aspx? utm_source=sekindo
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מכשיר בשם HTC HD2, האם אני זכאי להחזרים על המכשיר? אני מתאר לעצמי שנשאלו כאן שאלות בנושא, אבל לא מצאתי משהו מפורש בנוגע לדבר ב 100%. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום... ברצוני לקנות לקנות כרטיס רשת אלחוטי מאחד האתרים מחול כמו איביי או אמזון או משהו בסגנון... אני מעוניין בכרטיס דוגמאת alfa awus036nh או משהו בסגנון... אין לי יותר מידי ידע בתחום למעט ידע בסיסי למדי... אני אשמח מאד אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא קצת ולהשכיל אותי בעיניין... קראתי אני חושב שאפשר להגיד לא מעט בעיניין אבל אני אוהב לדבר עם מישהו בעל ניסיון שיעשה לי סדר בדברים וללמוד ממנו מה שאפשר... תודה מאד
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
המבצע בלנובו נמשך עד מחר, אז אני קצת בלחץ... ניסיתי להשוות בין החברות השונות ומתוך ההמלצות שראיתי פה צמצמתי לmustop ו ushops. הבעייה עם שתיהן, היא שהן נותנות כתובת ב New Jersey, איפה שמס הקנייה הוא של 7%! globalshop נותנים כתובת במקום ללא מס קנייה, וגם מחיר יותר טוב, אבל הם בלעדיים ללקוחות אמריקן אקספרס (שאין לי) מישהו יכול להמליץ אולי על חברה אחרת שנותנת כתובת מוצלחת יותר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, יש לי כסף שאני יכול להעביר לפייפאל מuTest. עכשיו אין לי פייפאל ויש לי כמה שאלות בנושא(מוזר שאין בסטיקי) האם חייב כרטיס בינלאומי בשביל להעביר כסף מפייפאל לחשבון בנק? אם לא, האם אפשר להשתמש בפייפאל בלי לקשר כרטיס אשראי? אם יש דרכים/שיטות אחרות שכדאי לדעת אשמח לשמוע. בברכה, עומר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=855562
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני פותחת נושא זה היום, גם כדי לשתף אתכם בחוויה אישית, גם לשמוע הצעות להמשך פעולותיי וגם להזהיר מפני הבאים שיתקלו באותה הבעיה כמוני. בחודש ספטמבר רכשתי מחשב נייד LENOVO G570. המחשב עבד מצוין והכול היה בסדר, עד שלפני קצת יותר מחודש הוצאתי אותו מהתיק ועפו ממנו 2 ברגים. חשוב לי לציין כי הוא מעולם לא נפל לי, כנראה שהיתה איזשהי בעיה בייצור. עקב הנפילה של הברגים, כשפתחתי את המחשב הפלסטיק שלמעלה עלה למעלה ונתקע, מה שגרם לבעייה כשרציתי לסגור את המחשב. מייד יצרתי קשר עם LENOVO, הם אמרו לי שאכן יש לי אחריות לשנה, ואין בעיה שאני אשלח להם את המחשב דרך UPS ותוך 5 ימי עסקים המחשב חוזר אליי מתוקן. ב23.11 שלחתי את הלפטופ דרך UPS. כמובן שאף אחד לא טרח ליצור איתי קשר, לאחר כמה ימים…
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אם מישהו קנה לאחרונה מחשב באחת החנויות לעיל אשמח לקבל חוות דעת על כל אחת מהן. ההתלבטות הגדולה ביותר שלי היא מקום המגורים שלי - אני גר בת"א ואשדוד קצת רחוקה לי... אני חייב לציין שקראתי ביקורות נהדרות על שתיהן - אבל ביקורות די ישנות... בכל מקרה אשמח לחוות דעת עדכנית תודה
-
- 39 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי הארד דיסק לפני כשנה מעסק קטן, אך אינני עובד עימו יותר. והייתי רוצה להחליף את הכונן אשר מסוג WESTERN DIGITAL. שלחתי מייל לאחד המפיצים, הוא טוען שאינו יכול להחליף את הכונן ואאלץ לעשות זאת דרך העוסק שקניתי ממנו את הכונן. בתור, לקוח שפיטר את העוסק אינני מעוניין ליצור עימו קשר אך הייתי רוצה לקבל את האחריות שמגיעה לי ... מה עושים ? תודה מראש, עידן
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא מרוצה מ012 מכיון שיש שעות שסטרימינג פשוט לא זז גם לא באיכות נמוכה מעבר לזה אני רוצה לנסות ספק חדש כי אני מחובר אליהם הרבה זמן לאיזה ספק אתם ממליצים לעבור מנסיונכם?
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי אני מאיזור הקריות ודי התרגלתי לעבוד מול פנדה מחשבים שהיה להם סניף בנשר וכן נועה גם כן בסביבה הזו. אז בטח שמתם לב שפנדה נסגרה, והיום, בהיותי בדרך לנועה על מנת לקנות דיסקים קשיחים, הרמתי להם טלפון על מנת לוודא שהמוצרים במלאי ( באתר שלהם היה רשום שכן ) ולאכזבתי הרבה ענו לי שהם העבירו את הסניף לעפולה!! עם כל הכבוד, לא נראה לי שאני אסע מהקריות עד לעפולה בכל פעם שאני ארצה לרכוש חומרה (או חס וחלילה אצתרך שירותי מעבדה). יש כמובן את KSP ו-Ivory אבל אותם אני פחות אוהב. ישנה החנות של OMC, המחירים שם לא להיט... אני חושב שבזמנו ראיתי סניף של TMS FOX בסמוך למרכז קניות ביג, ליד צומת קרית אתא - מישהו יודע אם עדיין קיים ואם כן תחת איזה שם ואיך שם? בכלל, חברי פורום מאיזור חיפה ו…
-
- 19 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
מחפש המלצה למנגל חשמלי & קיימים עדיין מכירות חיסול מלאי ברשתות?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו מכיר את האתר www.ioffer.com מוכרים שם מוצרים מזוייפים ולכן המחירים בריצפה השאלה היא אם יש סיכון גדול לקנות שם ? המוכרים לא עובדים עם PAYPAL אלה ישר VISA זה יותר מסוכן ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעונין לרכוש מחבת קרמית, מחיפוש שעשיתי ברשת ראיתי דעות חלוקות לגבי Neoflam ולגבי חברות אחרות לא מצאתי יותר מדי מידע. מישהו יכול להמליץ משימוש אישי (של לפחות שנה) על מחבת טובה שגם מחזיקה? תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
בממירים? אני שואל לגבי LCD LED תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, אני עוקב כל הזמן אחרי המחירים בתחום החומרה, ושמתי לב שבחודשים האחרונים (מאז סגירה של חנויות מסוימות), המחירים נשארו במקום ונראה כאילו אין תחרות ! אני טועה פה ? או שזו תקופת יובש או משהו כזה ?!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! היתי היום בקניון וראיתי שיש מבצע 1+1 על מלא אביזרים סלולרים לרגל חנוכה בדינמיקה סלולר. לרוב אני לא טורח לקנות ממקומות כאלו ועוד בקניונים אבל יש שם כמה דברים ממש שווים. החלטתי להתחדש בכיסוי אוטרבוקס לגלקסי 2 שאומנם עלה לי 199 אך קיבלתי איתו עוד אוטרבוקס לאייפון בשביל חבר, סה"כ לכל אחד - 100 שקל פחות מאיביי. שווה לבדוק למי שצריך.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! הייתי היום באיוורי ויש להם אביזרי גיימינג עם הנחות נחמדות. קניתי לעצמי פאד נחמד ROCCAT ALUMIC ב 95 ש"ח כאשר מחירו המלא 175 ש"ח. כמו כן יש הנחות יפות על עכברים: G9X ב-250 ש"ח, ROCCAT KONE + (אחת מהעכברים הטובים ביותר) רק 280 ש"ח, כאשר הוא עלה 410 ש"ח לפני הנחה. מקלדות גיימינג של RAZER, LOGITECH ו ROCCAT גם מבצע. כמעט שכחתי את אזניות ;D בקיצר, שווה לבדוק. http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=804
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מאיביי נעליים בסביבות 95 דולר כולל משלוח UPS. כמה עמלות ומיסים אני אמור לשלם במקרה שכזה?
-
- 17 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
האם משתלם בימינו לקנות תאים סולריים ולהתקין אותם על גג הבית? כמה עולה תא כזה, וכמה חשמל הוא מייצר ליום? (אני יודע שהמחיר לקוט"ש הוא קצת פחות מחצי שקל) איך אני משתמש בחשמל שמיוצר על ידי התאים האלה? (בהנחה שאני לא מתנתק מחברת החשמל) האם הם מסוגלים לאגור חשמל במקרה בו הם מפיקים יותר חשמל משנצרך באותו הרגע?
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
מה המינימום אחריות שייצרן מחוייב כלפי לקוח בקניית רכב חדש, ומדוע יש יצרנים שנותנים גם 7 שנים אחריות שזה המון. אני כמישהו שבעתיד שוקל לקנות רכב ברור שאעדיף אחריות למשך זמן ארוך יותר, אז למה לא כולם מישרים קו בעניין? שאלה שלא ממש מצאתי לה תשובה באינטרנט.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מכיון שאין ביכולתי לשלוח הודעות פרטיות (ואין לי מושג כיצד ניתן לקבל הרשאה כזו אם בכלל) - רציתי לשאול האם נמחקה הודעתי פה בקשר ל-IQPC ו-LOGICPC כיון שפורום חומרה הוא הפורום המתאים יותר לשאלה הזו? תודה וסליחה על הטירדה. אשמח לתשובה פרטית או בכלל.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מצטער על הנדחפות לשרשור חול ... יש לי קבלה מבאג חיפה על עכבר שעלה 179 שח בתאריך 3/11 עכשיו הוא נמכר ב"מבצע" במחיר 249 !! http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10125&perur=4 למי שמעוניין הקבלה מונחת פה לידי ?!!
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-