צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, בתאריך 05.01.12 בשעה 11:04 בבוקר, ביצעתי הזמנה מאתר של חנות מחשבים מסוימת שכרגע ישאר בעילום שם. הוזמן מהאתר 3 יחידות קירור למעבד מסוג Scythe susanoo במחיר של 46 ₪ ליחידה, ותשלום משלוח של 39 ₪(מחיר מופקע ביחס לכל הדעות), סה"כ כולל מע"מ להזמנה: 178 ₪. קיבלתי אישור מחברת PAYPAL על ביצוע ההזמנה, וגם מן האתר קיבלתי אישור ומס הזמנה . עד לתאריך 08.01.12 קיבלתי לכתובת הדואר האלקטרוני שלי, הודעות מן החנות כי הזמנתי בטיפול, ולאחר מכן הודעה כי הזמנתי בבירור\בהמתנה. כאשר בתאריך 08.01.12 בשעה 13:23 שלחתי להם הודעת דוא"ל אשר מבקשת לברר מדוע הזמנתי נמצאת בסטטוס "בירור\המתנה", נתקבלה בתגובה מהם הודעה כי המוצר אינו במלאי\חסר אצל היבואן. התקשרתי לחנות , וענה לי מנהל החנות, וכ…
-
- 34 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
פתחו ת'רד דומה [לגבי פמדהויל] לפני אולי שנתיים בערך, לא היו תגובות... עבר הרבה זמן, לענייננו: אם קניתם\ביטלתם\הזמנתם\שמעתם ממקור ראשון וכו מ\ל\על פנדהוויל, או aliexpress.com לצורך העניין, או אתר סיני אחר... שתפו כאן כדי שכולנו נוכל ללמוד מהנסיון אחד של השני... קצת קשה להתרשם מחיפוש ביקורות באתרים בחו"ל כי הן יותר מידי מעורבות... חלק מרוצים וחלק בורחים מהחנויות האלה- ולכולם נדמה שיש סיבות טובות... לאחרונה התענינתי בטאבלט- וכידוע בסין יש הכל ויותר בזול, רק שהאיכות [ניתן לנסות ללמוד עליה קצת אונליין] והשירות לא כ"כ ידועים... ??? אז לדעתי ישרת את כולם חוות דעת מקוריות [עד כמה שיש] ואם אפשר אז להשתדל לא לגלוש מידי בבקשה מהנושא- כדי שכל תגובה תהיה עניינית ומועילה לכולנו …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חבילה של ספק + תשתית 12 מגה הוט + 012 ב 133 ש"ח אני לא מרוצה כל כך כם מהמחיר שלא הצלחתי להוריד וגם מהמוצר וגם מזה שאני בעקיפין מפרנס את אורנג' ש012 בבעלותה הציעו לי בבזק 5 מגה ספק ותשתית של בזק בינלאומי ב 113.5 ש"ח בסה"כ ,5 מגה זה המהירות המרבית באיזורי מגוריי (פלורנטין ת"א) מה אתם אומרים ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בנוהל הרגיל, פתחתי שירשור לחיפוש שותפים בנוגע למבצע חבר שלי מעוניין ברכישת רמקולים 5.1 של CREATIVE, אני קופץ לשם לראות מחירים ולראות מה כדאי לו, ולכן אם מישהו נוסף מעוניין לרכוש, זה יעזור לו. לינק למבצע וכמובן כל מי שמעוניין לרכוש, תסתדרו בזוגות, אם מישהו יצטרך עזרה מבעלי הכרטיס, אני בטוח שנשמח לעזור אם יהיה זמן
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי אני כיום ב-013 , 65 ש"ח לחודש 3 חודשים חינם. ~ לא מרוצה מהביצועים התחברתי לבדוק את 018 ~ 35 ש"ח לחודש מרוצה מהביצועים עכשיו אני רוצה לבדוק אם הכבל החדש באמת שווה משהו והאם כדאי להתחבר אליהם... הם רוצים 80 ש"ח לחודש ללא גיימר ל-30 מגה תשתית הוט שזה מטורף... רציתי לדעת כמה אתם משלמים תודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
עד היום הקפדתי שלא לקנות דברים שעולים 50$ ומעלה כי זה הבנתי שזה מעוכב במכס (בשביל לשלם מע"מ או משהו), ולא היה לי כח להסתבך עם זה. לאחרונה עלה לי החשק לקנות משהו שעולה יותר מ50$, אבל לפני שאני מחליט לעשות את זה, אני רוצה לשאול את דעת בעלי הניסיון בפורום, כדי להיות בטוח במה בדיוק זה כרוך: 1. איפה נמצא ה'מכס' הזה, כלומר לאן צריך להגיע כדי לשחרר את החבילה? האם זה מגיע לסניף הדואר ושם צריך לשלם מכס כדי לקחת, או (כמו שהבנתי) שיש במקום מסויים שנקרא 'בית מכס' וצריך ללכת לשם כדי לשחרר את החבילה? 2. אם אכן מדובר במקום מסויים, שבמקרה רחוק שעה וחצי נסיעה מהבית שלי (נגיד), יש מצב לשלם להם בטלפון (וכדומה) כדי שהחבילה תמשיך לדואר בדרך הרגילה, במקום להגיע עד לשם? (כי לא בהכרח שהחבילה תהי…
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להזמין קו טלפון נוסף לבית בשביל המכשיר פקס שלי ורציתי לדעת האם שווה לי להתחבר לקו טלפון של 012 בעלות של 10 ש"ח למשך 36 חודשים (עבור המתאם). אני כרגע מקבל פקסים דרך השירות ONE MAIL של בזק שהוא גם בעלות של 10 ש"ח לכל חודש (אבל זה דמי מנוי שאף פעם לא נגמרים). השימושים שלי בפקס לא גדולים אני שולח בממוצע 10 פקסים בחודש ומקבל בערך 3. עכשיו רציתי לדעת האם יש איזה בעיה בשליחת הפקסים על קו טלפון VOIP? האם יש עדיין את התופעה של קבלת דואר זבל בפקס שגומרת את כל הדפים והדיו? והאם תיהיה לי בעיה שהספקית אינטרנט שלי היא 013? (כאילו חייב שגם הקו טלפון וגם הספק אינטרנט יהיה של אותה החברה) תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל מה שאני כותב, נאמר לי על ידי איש תמיכה תכנית. המצב שלי קצת מסובך, אחד מבני המשפחה חייב IP סטטי, מה שאומר שלהעביר אותי לגיימר זה יותר מסובך, למה? כי זה שונה טיפה כאשר הלקוח (אני) דורש IP סטטי + גיימר צריך להעביר את הלקוח למסלול גיימר ואז לבצע הגדרה נוספת מסויימת בחשבון הגיימר, בלי זה כיאלו אין לי גיימר. אני משלם על גיימר כבר שנתיים! שנתיים שהכסף מטפטף סתם ואני לא מקבל את השרות שאני משלם עליו, והיו לי המון בעיות ואף אחד לא טרח לבדוק את זה עד הסוף ואנחנו בבית לא ידענו שיש עוד הגדרה שצריך לעשות בשביל שהמסלול יכנס לתוקף. אנחנו לא באנו לבזק בן לאומי בגישה של תפצו, ותנו, ותעשו ככה וככה, באנו ואמרנו שיחזרו את הכסף בחזרה או שיתנו זיכוי... קיבלתי תשובה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש סכיני גילוח, מאך 3 של ג'ילט וגם פיוג'ן של ג'ילט. האם ידוע לכם על מבצעים בחנויות בארץ? והאם יותר משתלם להזמין מחו"ל?
-
- 25 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
מישהו יודע אם ההחלטה להגדיל את הסכום הפטור ממכס ל-1200 ש"ח נכנסה כבר לתוקף? או שזה עדיין בגדר רצון?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי שנאי ללפטופ ממוכר מסין באיביי ב-3/12/2011. החבילה נשלחה ב-5/12 וקיבלתי מספר מעקב. באתר של דואר סין כתוב שהחבילה יצאה משם ב-9/12, אך באתר של דואר ישראל כתוב כל הזמן שאין מידע על פריט עם מספר זה. יצרתי קשר עם המוכר מספר פעמים, אך הוא מבקש כל פעם שאני אמתין עוד מספר ימים לראות שזה מגיע. יש לי הרגשה שהוא סתם מנסה למרוח אותי. מה עלי לעשות?
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לספק דיסק און קי של חברת SANDICK דגם Cruzer Blade בגודל 64G. הדגם הוא זה שמופיע בתמונה. מדובר על דגם קטן להפליא שנכנס בכל צרור מפתחות. המוצרים הם חדשים באריזה עם אחריות ל- 36 חודש. קנייה מיבואן בארץ. אם יהיה עניין של לפחות 10 אנשים, אוכל למכור כל אחד ב- 420 ש"ח...יותר אנשים אז ב- 400 ש"ח [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ערב טוב, מספר שאלות בקשר לחבילה עסקית,משפחתית שהציעו בעבודה של אבא שלי. החבילה כוללת: -מכשיר galaxy s 2 או iphone 4s . -1000 דקות לכל היעדים. -1000 הודעות לכל היעדים. -1000 דקות למשפחה ולעסק. -1000 הודעות למשפחה ולעסק. -1500 דקות ליעדי ORANGE ללא תשלום. -GPS+FUNTONE ללא תשלום. -גלישה ללא הגבלה. סה''כ ב250 שקלים בכללי האם החבילה משתלמת ? לגבי המכשיר עצמו אני יותר אוהב את הgalaxy אבל מחיר השוק של הiphone פי שניים יותר (גם בחנות הgalaxy עולה 2000 הiphone 3,577) אז יוצא שכבר עדיף לקחת את המכשיר היקר לא ?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם(: היום התקשרתי לנטויז'ן כדי להתנתק מהם (יש לי 12 מגה) כי א. אני משלם יקר וקיבלתי הצעה הרבה יותר טובה, ב. אני ממילא לא מרוצה מהאינטרנט שלהם בעיקר בגלל מהירות גלישה לא מספקת, בטח שלא לשרתים כמו ראפידשר וטורנטים. אבל זה לא משנה... קודם התקשרתי למספר חינם שלהם (1800), ענו לי תוך 2 שניות. ביקשתי שיעבירו אותי, הנציגה אמרה שאין לה את האופציה. לא מאמין לה, אבל ניחא. ניתקתי והתקשרתי בשעה 17:00 לשירות לקוחות. כעבור משהו כמו 7-8 דק' ענתה לי בחורה נחמדה, שמעה את מה שיש לי להגיד, נתנה לי מספר פנייה והעבירה אותי לשימור לקוחות. ב17:17 דקות, כלומר אחרי 17 דקות שיחה/המתנה, מישהו בצד השני הרים את השפורפרת, חיכה משהו כמו 15 שניות, וניתק. טעויות קורות. אני בחור רגוע. נשמתי עמו…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, רציתי להודיע לכולם שהצלחתי לבטל את חבילת השימוש בדור השלישי לחלוטין. כרגע יש לי רק חבילת גלישה בפורטל של סלקום בחינם. אז בפעם הבאה שהם אומרים לכם שאי אפשר לבטל חבילות גלישה/שימוש בדור 3 או שחבילת גלישה בפורטל בלבד עולה כסף, תדעו שזה בולשיט.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שאתם רואים אני 1חדש. ורוצה לשתף את מי שיכול לעזור ולהיעזר בעניין. קניתי מחשב 1090 Dell Inspiron וכל הזמן היו בעיות בתקשורת סברתי שזה בגלל ספק האינטרנט וכדו'. כשלא הצלחתי להפעיל את הבלוטוס פניתי לשירות הלקוחות שלהם ומיד פתחו לי מס' קריאה והודיעו שיחליפו את כרטיס התקשורת. ושאמתין ל-סמס מהמעבדה. לשבחם יאמר שהבטיחו גם להחליף הבטריה שאינה תקינה. משבושש ה-סמס להגיע פניתי למעבדה ואמרו לי שעדיין אין להם את החלק האמור ולכשיגיע יודיעו לי. המתנתי כמו חנון מצוי. ולאחר יותר משבוע התקשרתי שוב והודיעו שעדיין החלק לא הגיע ואינם יודעים מתי יגיע. פניתי שוב לשרות לקוחות ואמרו שכן כנראה יש בעיה עם החלק - כרטיס תקשורת - ופתחו לי מספר קריאה חדש עם בקשה לכרטיס תקשורת חליפי שלא …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
דודי שבארה"ב הזמין אליו עבורי לפטופ בשוווי של בערך 2000$ במחשבה לשלוח אותו אלי. הוא יצא טמבל ורשם על שמו את החשבונית ולא על שם החברה שלי, כך שעל פי מיטב הבנתי, אם ישלח אותו אני אצטרך לשלם מע"מ שלא אוכל לקבל חזרה. תהיתי אם במקרה יש דרך לקבל את המע"מ חזרה למרות ששם החברה לא על הקבלה, ובהנחה שלא, האם יש דרך שהוא ישלח את המחשב אלי בלי לשלם מע"מ (לארוז מחדש כך שלא יראה כאילו הוא חדש? לכתוב משהו על הקופסא?...) *למנהל - נראה לי שטעיתי וזה שייך לצרכנות... לא רוצה פתוח סתם עוד נושא, יש אופציה להעביר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך איזה תוכנית פק'מ טובה בבנק הפועלים, ואני לא מבין בזה לכן אשמח להמלצה + הסבר. אני מתכוון לשים בסביבות ה1K כל חודש בהוראת קבע. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי מכם שזה משתלם להם: http://www.israelcoupon.co.il/%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%98%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%91%D7%94-500g-%D7%A0%D7%A4%D7%97-%D7%A2%D7%A0%D7%A7%D7%99-%D7%91-355%D7%A9%D7%97-%D7%91%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D-590%D7%A9%D7%97-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9B%D7%9C-%D7%A1%D7%95%D7%92%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9C%D7%90
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני זמן מה נתקעתי בלי משקפי שמש לפני נהיגה ארוכה והחלטתי להתחדש במשקפיים חדשות. קניתי בסניף של אופטיקה הלפרין בירושלים משקפי שמש חדשות ויצאתי לדרכי. אחרי שבוע הופיעו סדקים במסגרת שלבסוף הפכו לשבר. יש לציין שהמשקפיים לא קיבלו מכה בשום שלב שהוא. כשמצאתי זמן ניגשתי לסניף אופטיקה הלפרין ברעננה (עיר מגורי) והראתי להם את המשקפיים ואת הנזק הנרחב שנגרם להם, נזק שרואים שנעשה משימוש ולא ממכה כלשהיא. "מנהלת" בשם אורנה אמרה לי במילים יפות ובחיוכים שאני יכול ללכת לעזאזל. מבחינת אופטיקה הלפרין ברגע שיצאתי מהחנות אין אחריות למשקפיים. אפילו לא אחרי דקה. זהו ציטוט מדוייק של דבריה. שמרתי ראיות מהשיחה הזו. אני אישית מתכנן שלא לקנות ברשת עם מדיניות דרקונית כזו יותר לעולם. אני ממליץ לקונים…
-
- 26 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היי חברים, תעזרו לי הכיצד להתנהל מול רשת KSP הידועה בנושא של אחריות על לוח-אם. הנה הסיפור: רכשתי מהם כמה חלקים לפני 10 חודשים, כולל לוח-אם ASUS P8P67-M B3. הכל עבד יופי יותר מ-8 חודשים, עד שראיתי BIOS חדש באתר של ASUS ללוח-אם, אותו עדכנתי בהצלחה באמצעות EZ Flash. ה-BIOS עודכן בהצלחה, restart אחרי העדכון ו... כלום. אין POST. כאמור, הכל עבד מעולה ובמשך זמן רב, שום שינוי חומרה. ניסיתי לאפס BIOS, להוציא סוללה, ניתקתי/הורדתי מלוח-אם כל מה שניתן - לא עוזר. הלכתי ל-KSP בדיזנגוף סנטר, מכניס לוח-אם למעבדה במסגרת אחריות. לאחר יומיים חוזרים אליי - הלוח-אם תקין, עושה POST. לוקח את הלוח-אם, מנסה להפעילו בשנית. הפעם מחוץ למארז. מביא חלקים שונים לגמרי ממערכות עובדות: מעבד אחר, סטיק זכרו…
-
- 2 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
כרגע אני משלם באיזור ה250 ש"ח על חבילה של 400 שיחה ו5 ג'יגה גלישה, חשבון חייל. יש לי "הרגשה" שאני משלם הרבה יותר מדי. איזה חבילה אפשר להשיג במחיר הזה כיום? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול על משהו שמעניין אותי כבר הרבה זמן. כשמחפשים רכיבי חומרה בארה"ב אז בהרבה אתרים (כולל אתרים מכובדים כמו איביי, אמזון וכ"ו) ניתן למצוא מוצרים שמחיר זול משמעותית כאשר בתיאור המוצא נאמר שזהו מוצר חדש באריזה מקורית וכל מה שעשו לו זה "להוריד בזהירות את מדבקת הברקוד או ה-serial". עכשיו, אם זה לא מוצר משומש או refurbished אלא באמת חדש אז איזו סיבה יש למישהו להוריד ממנו את מדבקת ה-S/N ואז למכור אותו בחצי מחיר ? מה האינטרס פה ? איפה הקאץ' ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-