עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. היי אני נוסע לארה"ב ביום שלישי ורציתי לדעת אצל מי הכי כדאי לקנות דקות שיחה SMS או לקנות SIM? אני בפלאפון והמחיר שלהם לא קשור למציאות. אני אשתדל לתקשר דרך viber/skype על WIFI אבל רוב הזמן כנרא שלא יהיה לי WIFI נגיש. מי הכי מומלץ? תודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אבא שלי צריך מחשב לצרכים משרדיים. יש לי הבנה מספקת במחשבים והחלטתי לקנות לו מחשב מבוסס G620 מKSP מכיוון שמבדיקה זריזה הם נמצאו הכי זולים במקרה הנ"ל. השאלה שלי היא כיצד לוודא שהחלקים שמתקינים לי במחשב הם באמת חדשים..? הדרכים שחשבתי עליהן הן: 1. לבקש מהם את כל הקופסאות של החומרה במחשב וכך לנסות גם להתאים מספרים סידוריים אם יש כזאת אופציה. 2. לבקש להיות נוכח בזמן הרכבת המחשב וכך בעצם לראות שהם באמת שמים חלקים חדשים.(אם זה אפשרי). אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה.

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  3. קצת רקע. חטפתי התקף נוסטלגיה והחלטתי שבא לי לשחק בלגו. נא לא לשפוט אותי. מאחר ואנחנו מדינת עולם שלישית, המבחר בארץ על הפנים, יש רק קיטים בסיסיים לילדים קטנים, ואם כבר יש משהו מעניין המחיר הוא פי 3. קיט שנמכר ב-200$ עולה בארץ 2500 ש"ח. חיפוש באמזון ו-ebay העלה מחירי משלוח הזויים של 70+$. תוך כדי חיפוש באמזון ראיתי פרסומות של buyamerica.co.il. הם מאפשרים לקנות דרכם מוצרים מאמזון כולל משלוח ומיסים עד הבית. המחיר שלהם לא רע בכלל, ההפרש בניהם למקום הכי זול שמצאתי (ebay גרמניה) הוא כ-100 שקל (10%), שכנראה נובע מההפרש במחיר המשלוח. מישהו התנסה איתם? יש עליהם כמה ביקורת בזאפ, אבל משהו בהן מריח לא טוב. אולי אני סתם חשדן.

• 5 תגובות
    • 9.3k צפיות
  4. חוץ מ - clove ומאיביי יש עוד חנויות שאפשר להזמין מהם טלפונים סלולארים לארץ? ושיש להם מבחר נורמלי...

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  5. Started by Symbore,

החלטתי להתנתק מ-014 ושלחתי להם פקס דרך נתק, הייתי זמין במהלך שבוע שלם לאחר הפקס וכמובן שאף אחד לא התקשר וגם אף אחד לא ניתק. בהתחלה חשבתי שאני אתקשר ואצעק עליהם ואז אתחנן שינתקו אותי אבל אז קלטתי שתאכלס יש לי אוצר ביד. יש ברשותי העתק מהפקס וחשבתי להגיש תביעה או לפנות לאגודה למען הצרכן או שניהם יחדיו. אני אשמח לעצות מה השלב הבא שעלי לעשות. במידה ואני מגיש תביעה אני יכול לעשות זאת לבד או שכדאי להתייעץ עם עורך דין? האבסורד שאני איתם תקופה ארוכה מאוד ומעולם לא היה לי מילה רעה עליהם ותמיד המלצתי עליהם ועכשיו הם מחקו לי את כל הטעם הטוב שנשאר מהם

• 28 תגובות
    • 6.5k צפיות
  6. Started by mapisto,

שלום לכולם, בקרוב אני קונה מחשב חדש ויצא לי לחשוב על עניין ההתמקחות דיי הרבה.. אם מישהו מוכן לשתף, אני אשמח (ואני מתאר לעצמי שעוד הרבה ישמחו) לשמוע פרטים.. איך הלך המיקוח.. על מה עמדתם.. כמה הצלחתם להוריד.. וכו'... אשמח גם לקבל טיפים להתמקחות. אני מתאר לעצמי שעל מחשבים נייחים יש מ-ל-א מקום להורדת מחירים ביחס למוצרים אחרים שקונים. למה לא לנצל את זה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by SinMaker,

http://www.ebay.com/itm/WESTERN-DIGITAL-MY-PASSPORT-ESSENTIAL-SE-1-TB-EXTERNAL-HDD-Brand-New-/251044169771?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a7366082b איפה הקאצ'? *סליחה, כנראה שכדאי להעביר לאמצעי אחסון

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היום קיבלתי אימייל שבדיל היום עם מימוש קופון אפשר לרכוש מצלמה "אל איי אימפורט" ב39 ש"ח במקום 119 ש"ח. אני רואה כאלה בDX שעלותם נעה בין $4 ל12$ מי הם "אל איי אימפורט"? יבואן אני מניח אבל חצובה מיוצרת בסין? ומה איכות של חצובה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yoni_h,

אני מתכנן לקנות היום את הרמקולים הנ"ל במקום אלו שיש לי כיום במחשב שהם: ALTEC LANSING 121i. השאלה שלי אם יהיה פה שידרוג ממש מורגש, כי האלטק די טובים ויש להם סאב טוב. האם באיכות הצליל יהיה שינוי משמעותי? אני אהנה יותר מלראות סרטים איתם? הם הרמקולים שהכי מתאימים לי כרגע כי הם לא ענקיים כמו הסולו ויש עליהם ביקורות טובות והם בטווח מחירים סביר. אני חושב גם אולי לחבר אותם לטלויזיה בסלון כי הרמקולים של הטלויזיה זוועתיים, זה כדאי? אני יודע שחלקכם ימליץ לקנות את הסולו 6C כי הם איכותיים יותר, אבל הבעיה שאין לי מקום בשבילם בסלון, (הם מתאימים בכלל לסרטים?) אבל בעוד כחצי שנה אנחנו עוברים דירה ואולי שם יהיה מקום, אז כדאי לחכות עם זה ולקנות אז את הסולו או שהמייקרולב יספיקו? תודה לעוזרים…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. קיבלתי היום באימייל את ההודעה הבאה https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=0777728a25&view=att&th=136d1fb5877be0f5&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_Np1HHaWtqylzJHbFQNDHP&sadet=1335014075770&sads=pFSJytL3PU39FXSyoChPeB77uuk מאיפה לעזעזל הם השיגו את הכתובת אימייל שלי? דעות?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by ModChiP,

אני צריך עזרה בנושא הזה, אני צריך לשלוח 10 יורו או 5 יורו. ואני רוצה שבסופו של דבר יהיה בחשבון של השני 5 או 10 יורו. אני צריך חישוב לשניהם. אני זוכר שבעבר היה אפשר לשלוח בלי עמלה. האם זה אפשרי גם היום? האם הצד השני יכול להשתמש בחשבון PAYPAL לא מאומת?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by FastJack,

שלום. מישהו מכיר חנות זולה שמוכרת נעלי Redback? ובנוסף רציתי לדעת אם ישנה עדיפות בינם לבין בלנדסטון.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. למי שמעוניין בנתב D-Link 6470U, יש מלאי בסניף בפתח תקווה (ממליץ להתקשר לפני ולוודא מלאי בסניף הקרוב לביתכם) לקוח ותיק עוד מאז הניסוי ב-ADSL ובלי יותר מדי התעקשות מצידי, אלא ציון מחיר היעד המבוקש וטיפול על ידי הנציג/ה ולאחר כ-10 דקות הכל היה סגור. 20MB תשתית בזק = 70 ש"ח (מחיר כאילו "לקוח חדש", לשנה) + דרך שימור לקוחות קיבלתי 300 דק' לכל היעדים ודמי אחזקת קו ב-59.90 ש"ח (הם לרוב מציעים את זה ב-69.90) ** הנתב בחיוב-זיכוי למשך שנתיים בבזק אבל אין לי בעיה עם זה ספק בזק בינ"ל = 29.90 ש"ח (לשנה)

• 17 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. מה המנוי הזול ביותר שניתן להשיג לעיתונים כלכליסט ודה-מרקר? שימו לב שלדה מרקר יש שתי וריאציות (גיליתי את זה רק עכשיו) - ירחון, ויומון. עדכון אציין את המחיר שקיבלתי בסוף. עשיתי מנוי לעיתון כלכליסט, ושילמתי 40 שקלים לחודש, ל-10 החודשים הראשונים בשנה. כלומר, סה"כ - 400 שקלים לשנה. (סדר גודל של 250 עיתונים)

• 0 תגובות
    • 4.6k צפיות
  15. Started by wooper,

שלום אני לא יודע להסביר את זה אבל נעליים די מהר מתבלות ונשחקות שזה מדובר בי יתכן שזה בגלל מבנה הרגל שלי בכל מקרה קניתי כמה פעמים נעלי נייק שנקרעו. לא נעים להסתובב עם נעלים קרועות כמו הומלס האם יש המלצה לנעליים עמידות שגם בנויות לריצה קלה, קלות, ושלא יהרסו/ יקרעו לאחר חצי שנה

• 21 תגובות
    • 6.1k צפיות
  16. Started by id3232,

שלום חבר'ה וחג שמח מצאתי לפני כמה ימים מוכר של חולצות הוליסטר באיביי שהוא מאוד אמין,בעל מחירים סבירים והכי חשוב לא גובה כסף על משלוח לארץ (עם USPO)! http://myworld.ebay.com/harvestseller/&_trksid=p3984.m1497.l2754 רציתי לדעת אם יש לכם המלצות למוכרי מותגי בגדים כגון אברקרומבי,הוליסטר,לקוסט,פולו וכו' שכדאי לקנות ולשלוח דרכם לארץ כמו המוכר הנ"ל. חג שמח!

• 21 תגובות
    • 6.2k צפיות
  17. מישהו סיפר לי אתמול איך 014 ניסה להתחנן בפניו להשאר איתם במהירות של 20 מגה ב30 שקל לחודש בזמן שהוא משלם בהוט נט 20 שקל לחודש ל30 מגה. אז אמרתי לו "רגע 30 שקל - זה פחות ממה שאני משלם" (יש לי 20 מגה 014 + בזק). גם ככה הייתי בטוח שאני משלם יותר מדי אז היום התחלתי את הפרוצדורה של הורדת מחיר. התקשרתי ל014 ושאלתי את הנציג שרות אם הוא יכול לעשות משהו בקשר למחיר. הוא אמר שיש לי אחלה מחיר והוא לא יכול לרדת . במילים אחרות הוא עשה רושם של "תתנתק מה אכפת לי" אמרתי לו טוב אני הולך לברר מה אפשר להשיג אצל הספקיות האחרות כמו הוט ששם עולה 20 שקל (אני לא שקרן כשאני אומר שאני רוצה להתנתק אז אני צריך להיות עם רגל אחת במקום אחר). אני מעלה את האתר של הוטנט נט IL והראו זה פלא הם מאפשרים לפתוח ח…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by amadey,

הסיפור הוא כזה: התקשרתי ל 014 על מנת לעדכן חבילה ( יותר נכון להוריד את המחיר שאני משלם כיום - 89 ש"ח ל 30MB). לאחר שיחה של 15 דקות שבה הנציג ממלמל על כך ש014 היא הספקית היחידה שמאפשרת 30 MB בצרה הטובה ביותר .. ועוד כל מיני דברי שקר לא מעניינים. מפה לשם - ההצעה שקיבלתי כלקוח ותיק של 9 שנים - 49 ש"ח עבור 30M. כמובן שלא הסכמתי ודרשתי 29 ש"ח עבור 100M - הנציג אמר לי שאין אפשרות לכזה מחיר... ושזה " שקר" שאנשים גולשים במחיר כזה. אז פשוט אמרתי לו " סבבה, תרגיש חופשי לנתק אותי". ושלחתי פקס לניתוק החשבון תוך 72 שעות. עכשיו אני מחפש ספקית אחרת - איך HOTNET?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by YogiBear,

עד היום הייתי קונה באיביי ויש לי מס' פריטים שאני מעוניין לפרסם ולמכור באיביי (כנראה במכירה פומבית). בין הפריטים, סמארטפון שכנראה בריק, מוכר לחלקים, מצלמה דיגיטלית כחשה שזכיתי בה בתחרות ועוד כל מיני שטויות שאני מעוניין להעיף מהבית ואין לי כוח לנסוע ברחביי הארץ כדי לקבל פה ושם כמה פרוטות. "לשים במעטפה ולהעיף מהבית". רציתי לדעת כיצד מבצע כל הליך המכירה משלב הפרסום, שלה ההצעות, שליחה (עלויות משלוח וכאלה) לקונה וקבלת הכסף לפייפל ואחר"כ העברתו לחשבון בנק. אשמח לשמוע מאנשים שכבר מכרו דברים בעבר באיביי ויש להם טיפים בנושא... תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. אהלן. אני רוצה לשתף אתכם בחווית קניה נוראה ואיומה שעברתי ב KSP. רציתי לקנות DOK מהיר בגודל של 32GB. בחרתי ב Corsair Voyager Gt והתקשרתי ל KSP. הם אמרו שהם יביאו את המוצר לסניף הקרוב למקום מגורי (סניף ראשלצ) אבל רק אם אני משלם מקדמה של 100 ש"ח. כמו אדיוט הסכמתי לשלם. לקח למוצר כמעט שבוע להגיע (עד שהתקשרתי בעצמי לוודא האם הוא הגיע - כי הם לא טרחו להתקשר אלי). הגעתי לסניף, עמדתי בתור (הזכיר לי בנק או קופת חולים), התיישבתי מול המוכר וביקשתי לראות את מה שאני קונה לפני שאני משלם את שאר ה 200 ש"ח. אבל הוא לא הסכים כי אמר שהוא יכול לשחרר את המוצר מהמחסן רק לאחר תשלום מלא. יצאתי שוב אדיוט והסכמתי לשלם. קיבלתי קבלה ופניתי איתה למחסן לקבל את המוצר. קיבלתי אותו לידיים וחשכו עיניי - ה…

• 50 תגובות
    • 12.5k צפיות
  21. היי לכולם בימים המאוד קרובים עלי לעדכן חבילת גלישה. כרגע אני מחוברת לנטוויז'ן בחבילה ממש לא רלוונטית וברצוני לעלות ל- 20-30 מגה, כנראה בבזק (כל העניין עם לקנות מהם מודם ועוד לקבל כנראה את נטגייר הידוע לשימצה לא נראה לי כלל). זכור לי שלפני מספר שנים אמרו שבזב"ל הטובים ביותר, נטוויז'ן איפשהו באמצע, וסמייל012 לא משהו בכלל. אבל זה אולי היה נכון אז, וללא התייחסות לחבילות המתועדפות. השאלה מה כעת? אם הבנתי נכון היה ואתחבר לבזב"ל, במהירויות של 20-30 מגה אחובר ל- Private NGN. האם התיעדוף הזה באמת מורגש, והאם בזב"ל Private NGN באמת עדיפים על שאר הספקיות?מה אם יציאו לי משתמש מתועדף בנטוויז'ן (או בחברה אחרת) האם זה באמת מורגש? האם שווה את הכסף? קיצור, כדי להוריד טורנטים (רק …

• 27 תגובות
    • 4.8k צפיות
  22. Started by benor,

איזו סיבה טובה יש להיות מנוי לחברות האלה? (מדובר על מנוי לטלוויזיה) שיש עידן+ סטרימר ואינטרנט זמין בהישג יד? הסיבה היחידה שההורים שלי משאירים את זה בגלל ערוץ 8, ערוץ ההיסטוריה ונשיונל ג'יאוגרפיק, חוץ מזה אני לא חושב שזה מצדיק את קיומו (רוב הזמן אלו הם הערוצים שבשימוש - 10/11/22). אני לא רואה היום שום טעם וסיבה הגיונית להתחבר לשירותים של 2 החברות האלה. למעט אנשים מבוגרים או קשישים שמעדיפים לקבל נוחות יחסית ולא אכפת להם לשלם.

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. שואב בלי שקיות (מדובר בבית גודל יחסית חשוב שתהיה קיבולת גבוהה) עדיפות לפילטרים ניתנים לשטיפה עוצמת יניקה לפחות 380WSP אין צורך בחובט תודה.

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  24. נשרפה לי המנורה בחדר והנורה במטבח בבית. אני מחפש נורה בעלת אור לבן אבל שתהיה כמה שיותר חזקה! לא חשוב לי צריכת W אלא כמה שיותר עוצמת אור.אני לומד בחדר ועד עכשיו התענתי עם אור חלש. ראיתי שיש היום נורות פלואורסצנטית ונורות LED בעיקר, לא ברור לי מי מהשניים יותר חזקה שכן רמות הצריכה שלהן לא ניתנות להשוואה ואני לא יודע איך להשוות. העניין הוא שאני מתכנן להזמין כמות מ DX או מ- focalprice. עזרו לי לבחור נורה טובה שכמובן מתאימה לרשת 220V עם הברגה כדורית. http://www.dealextreme.com/c/e27-light-bulbs-936?page=1&pagesize=52&pagesort=relevance http://www.focalprice.com/categorylist/009003007?orderby=hot חפשו באתרים באופן חופשי ולא רק איפה שלינקקתי. תודה.

• 87 תגובות
    • 25.4k צפיות
  25. Started by SEangel,

במכרז מסוים לכיסוי למכשיר סלולרי, הצעתי 50 סנט, וההצעה לא התקבלה. העלתי ל60, אך לא שמתי את הנקודה העשרונית, וההצעה הזו התקבלה (הוא העלה לבערך 4 דולר, והוא יעלה עוד עד 60 אם מישהו ינסה להציע יותר). האם אפשר לבטל הצעה? ואם כן, איך? עריכה: אוקיי, אפשר לנעול. דרך הקוסטומר ספורט אפשר לבטל הצעות שניתנו עקב טעות שנעשתה בתום לב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים