עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by yuvalm2,

האם יש מוצרים נצרכים שאתם קונים בקביעות מחו"ל דרך האינטרנט? (מוצרי ניקיון, היגיינה, מזון, ציוד משרדי, או כל דבר אחר?)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני התחלתי בזמן האחרון להזמין הרבה דברים למחשב באייבי (מאווררים מיוחדים כבלים,חלקים לקירור ומודינג שלא נימכרים בארץ וכו) עכשיו תמיד בדברים כאלו מיוחדים זה הולך עם משלוח יקר (גם עם זה לא משהו גדול וכבד) בדרך כלל USPS או ROYAL של אנגליה ועוד שדברים מסין כמעט תמיד זה שליחה חינם יש איזו דרך שאתם מכירים שאני יכול לצמצם עלויות כמידת האפשר על משלוח? כמה טיפים? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by ednri,

שלום. כרגע התשתית שלי היא בזק והספקית 013 נטויז'ן. אני מרגיש שהמחיר שאני משלם גבוה מאוד ביחס למהירות שלי והתחלתי להתעניין במחירים בחברות אחרות. ב-014 הציעו לי בנדל (ספק+תשתית) עם תשתית של הוט, מהירות 12 מגה ב-89 שקל לחודש. בלי התחייבות, המחיר לשנה. ובהוט אמרו לי שהמחיר החד פעמי על ההתקנה (150) אני לא אצטרך לשלם וזה יהיה לי בחינם. כמה שאלות: 1. מה אתם אומרים על המחיר הזה? הוא טוב ביחס למהירות? 2. חבילות בנדל של ספק+תשתית - אתם ממליצים על זה? יש לזה איזשהם חסרונות/בעיות? 3. איך 014 בתור ספקית? 4. איך הוט בתור תשתית? 5. כשדיברתי עם הוט, לפני שהצגתי להם את מה ש-014 הציעו לי, הם הציעו לי חבילה של ספק+תשתית עם 014 במהירות 5 מגה במחיר 89. שאלתי את הנציגה איך זה יכול להיות שדרך 0…

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  4. עוד אתמול הוא היה פה למעלה . לא יפה למחוק בלי שום הסבר

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by djelectric,

לאחרונה עברתי והעברתי גם את אמא שלי ל-HOTNET. אצלה 12 מגה-ביט ואצלי 30 מגה-ביט. כשהתקשרתי ל-HOTNET לראשונה שמתי את הפלאפון על ספיקר בצד כמו שאני רגיל, לא הספקתי לקחת משהו לשתות וכבר ענו לי. לא מדובר במשהו מקרי, בכל פעם שהתקשרתי ענו לי בתוך כמה שניות. המוקדניות מאוד נחמדות ומבצעות את הפעולות מהר ובפשטות. אני שמח מאוד מהשירות ב-HOTNET ומקווה שהוא ישאר טוב כמו שהוא עכשיו. לגבי פינגים ומהירויות, במשחקים ההבדל לעומת בזב"ל הוא מאוד מינורי. בתוכנות אחרות מהירויות ההורדה הן מלאות ולפי רוחב הפס, אין הגבלה מצידן.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. אנחנו עושים שינויים בקוי הסלולאר בבית ואחותי הפרנואידית רוצה לרכוש חיצונית S2, אך מפאת חשש שהמכשיר "יפול וישבר" בטעות היא תוהה לגביי ביטוח. האם ברמי לוי, YOU-פון, הוט מובייל, גולן טלקום יש ביטוח? במידה ואין ביטוח דרך החברות הללו, האם יש דרך אחרת לבטח את הגלאקסי? במקרה חלילה ונשבר לגלקסי המסך (דיג'יטייזר), כמה יעלה לתקן דבר שכזה בחנות פרטית או בעצמי?

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  7. שלום. לאבא שלי יש עסק וביקש מימני לעזור לו להוזיל את הטלפונים. מדובר על 4 קווים ויוצא בערך 650 שקל בחודש! ומה שעוד יותר כואב זה שכל המכשירים הם ישנים ללא אינטרנט כלל. בקיצור עושקים אותנו ולקחתי על עצמי להרים תכפפה. רק שאני לא רוצה ליפול כי הקו של אבא שלי חשוב לעסק וגם שלי ושל שאר המשפחה לא יהיה נעים אם ניכנס לסרט שרק ייגרום לניתוקים וכ"ו. הקיצר או שזה יהיה אחד משני החדשות שבסקר או שזה יהיה פלפון שם אנחנו נמצאים היום עם 4 הקווים. מאז התהפוחות בשוק לא דברנו עם אף חברה ויכול להיות שיש אפשרות גם להוזיל את הקיים ללא צורך לעבור. אם לא אז לאיזו חברה עדיף לעבור משני החדשות? כמה פרטים: 1)הקו של אבא שלי כמה שיותר דקות בחבילה. לא חשוב SMS ואינטרנט כלל. 2)לי ולאחותי חושב גם נפח דקות…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כל השבוע ניסיתי לחרוש את האינטרנט אחר חנויות ישראליות שמוכרות סדרות אמריקאיות בפורמט דיוידי עם תרגום עברי.. לדוגמא : איש משפחה, כל העונות או רוק 30 עם תרגום בעברית.. למה אין בישראל דבר כזה?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. בס"ד תעבירו לפורום אחר אם צריך. לא מבין בזה. תשתית: הוט. ספקית: בזק בינלאומי. אני עוזב את הוט הזוועתיים ועובר לבזק. אני מעוניין להחליף גם ספק אינטרנט, ליתר בטחון. גם בשירות הטכני בטלפון אני בכלל לא מצליח להגיע אליהם. לא מזהים את התעודת זהות, לא מזהים את הטלפון, ולא מעבירים אותי לאף אחד. לאיזה ספק כדאי לעבור? מבחינת מחיר, מהירות... אני בעיקר בפורומים שונים, משחק במשחקי אונליין ב-PlayStation 3 וצופה בסטרימינג. למי הכי כדאי? ואני גר ברמת גן, אם זה חשוב. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by ModChiP,

שרשור שנפתח בפורום אחר. אני גם דיברתי איתם, הם עשו לי הנחה של 5 שקלים אבל חוץ מזה הם לא הסכימו לתת לי את מה שמגיע לי לפי החוזה. מישהו נתקל במקרה כזה מגעיל של הפרת חוזה? הנה התגובה שמסכמת הכול.

• 62 תגובות
    • 11.1k צפיות
  11. Started by id3232,

האם אפשר לסמוך על http://www.sumshoes.com/ מחירים ממש נמוכים. מישו שמע?יש לו נסיון איתם? -קישור תוקן-

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by krispelj,

היי, קוראים לי יונתן ואני מתעתד לקנות מחשב חדש בחודש וחצי הקרובים(בערך ב6000 ש"ח, סכום לא מבוטל). אני קורא בפורומים שלכם כבר הרבה זמן והתרשמתי לטובה מרמת המקצועיות וההיענות. יש לי שאלה שאני מקווה מתאימה לפורום הספציפי הזה. אני רואה שרבים מהמפרטים המומלצים באתר נבנים בחנויות כמו RSM, TMS ומעט בKSP. בתור דרומי, היחיד שרלוונטי הוא KSP, שההתנסות שלי איתם היתה עד עכשיו סבירה מינוס, בלי צורך לפרט. השאלה היא האם יש חנות באיזור הדרום אשר מספקת מחירים נורמלים? אני עובד עם מעבדת מחשבים שמבחינת שירות היא מאד מאד מוצלחת, אבל המחירים שלה די בשמיים, יש מישהו שמכיר אחת שמשלבת שירות טוב עם מחירים תחרותיים? אני אשמח לתגובות מהדרומים שבינכם, אם יש כאלו תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by roeesnir,

http://www.helppc.co.il/?utm_source=hp&utm_medium=stripon ותראו גם את זה : http://www.helppc.co.il/index.php?option=com_content&view=article&id=153&Itemid=60 לא יאומן !!!

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by lior777,

שלום רב, הלכנו לקנות מקרר מרשת חשמל כלשהי שהנציג אמר לי שתוך חודש יהיה אצלי אך לא התחייב בטופס הזמנה ולמעשה עבר יותר מחודש וגם בשיחה עם היבואן נאמר לי שבכלל הם לא קיבלו את ההזמנה מהחנות בכלל....הזוי! האם אני רשאי ללכת ולבטל את העיסקה? ואם כן האם יחולו דמי ביטול?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by Boris_yo,

אם אני לא טועה, מחירים של SSD ירדו לאחרונה. תראו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792026 אם אכן ככה, ידוע למישהו סיבה לכך? חוץ מזה מה דעתכם על Crucial Solid Series 128GB CT128M4SSD2? אני מאיזושהי סיבה מאמין שדיסקים של אינטל הם הכי אמינים, אמנם יתכן שאני טועה אבל לדעתי זה בגלל סקרים טובים על דיסקים של חברה זאת שאני רואה באמזון. אני אישית כרגע מוכן להסתפק עם 80 ג'יגה שזה מינימום בשבילי אבל לא צריך מעבר לזה.

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
    • 118 תגובות
    • 25.1k צפיות
  16. שלום וברוכים הבאים לפורום קניות קבוצתית. בפורום זה המשתמשים יכולים לנהל קניות קבוצתיות ע"מ שכולם ירויחו ואולי בסופו של דבר לקבל את אותו המוצר בהנחה של עשרות אחוזים. על מנת לשמור על איכות וסדר הפורום, ענה עקבו אחר החוקים הבאים. פתיחה של קניה קבוצתית: - כל אחד רשאי לפתוח קניות קבוצתיות, למעט בעלי עניין שכן הם יצטרכו לעבור דרך מנהלי הפורום לקבלת אישור. - יש לבדוק האם לא מתבצעת קניה קבוצתית לפני פתיחה של קניה חדשה, על מנת למנוע כפילויות. - לקבלת רעיונות (או להציע כאלו) לאיזו חומרה יהיה משתלם לעשות קניה קבוצתית, בידקו את דיון ריכוז הבקשות. - מי שפותח את הדיון- הוא זה שמנהל את הקניה הקבוצתית ודואג לה (למקרים יוצאי דופן, יש לפנות למנהלי הפורום)…

• 0 תגובות
    • 11.2k צפיות
  17. Started by ModChiP,

לפני כמה זמן הזמנתי את המוצר הזה. והוספתי 3 דולר למספר מעקב. קיבלתי את המוצר הזה. שלחתי למוכר הודעה ביום שישי לגבי זה שקיבלתי את המוצר הלא נכון והוא עוד לא ענה לי. וגם שלחתי לו קצת תמונות כדי שלא יחשוב שאני עובד עליו. בינתיים מצאתי מישהו שמוכן לקנות אותו ממני. יש מה לעשות עוד כנגד המוכר? אני חייב את המוצר שהזמנתי. אשמח לעזרה ויעוץ.

• 38 תגובות
    • 7.4k צפיות
  18. שלום ברשותי דירה והדיירים שם הפרו את החוזה ולא שילמו {ואני לא אאריך אבל הם עשו לי צרות צרורות והם אנשים חצופים שאני לא רוצה אותם שם בשום אופן יותר} רציתי לדעת אם למישהו יש כאן ניסיון איך מתבצע התהליך הזה וכמה זמן הוא לוקח... הבנתי שאני צריך לפנות לבית משפט... אבל שם לפי איך שאני מבין זה יכול לקחת המון זמן... יש למישהו ניסיון בדבר? תודה

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. היום הזמנתי דרך האתר של איבורי מספר חלפים לאיסוף בסניף רעננה. לפני שהגעתי לסניף בדקתי את ההזמנה באתר והיה רשום שההזמנה מחכה בסניף. בסניף ניגשתי לדלפק השירות אל ליאור שהיה פנוי, נתתי לו את מספר ההזמנה וביקשתי שיביא אותה. הוא טען שההזמנה לא אושרה ושהייתי אמור להתקשר לוודא.הבהרתי לו שבאתר היה כתוב שההזמנה בסניף אבל הוא התעקש שהיו צריכים לשלוח אלי SMS גם אחרי שהבהרתי לו שאין לי מכשיר סלולרי. בנוסף הוא התעקש שהוא לא יכול לעזור כי זה המחלקה של האינטרנט שלא קשורה אליו. הוא סרב להתקשר למחלקה הרלוונטית כדי לברר את הדברים ואמר (כבר בטון מאוד לא נעים) שאני אתקשר בעצמי, שוב הסברתי לו שאין לי טלפון סלולרי וביקשתי את המספר של מחלקת האינטרנט שמופיע באתר כדי להתקשר מהסניף ותוך כדי…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. אין פה איזושהי תלונה או נסיון סחיטה נגד סלקום, כבר הזמנתי את כרטיסי הסים מגולן טלקום ואנחנו נתנייד בימים הקרובים. אבל עקב שיחה שניהלתי איתם היום, סה"כ כדי לברר עלות ניוד של אחד הקוים שנמצא בהתחייבות, אני כותב את המכתב הזה שנשלח גם אליהם ברגעים אלו, אתם מוזמנים לחוות דעתכם, ואולי ללמוד דבר או 2 מהסיפור: ---------------------------------------------------------------------------------- סלקום היקרים, שלום רב. שמי XXXX, ומכתב זה נכתב אליכם בנוגע למנוי ע"ש XXXX, מס' ת"ז --------- היום, ה 28/05, בשעה 16:31 בדיוק, התקשרתי למוקד שירות הלקוחות על מנת לברר מה יהיו עלויות ניוד הקו שמספרו --------, שאלה פשוטה לכאורה, רק רציתי לוודא שמה שרשום בחוק, עלות המכשיר+8% מהממוצע של סכ…

• 96 תגובות
    • 16.2k צפיות
  21. בהמשך להרפתקאות היורו 2012 שלי נכנסתי לנושא דומה אבל קצת שונה שאולי יעניין אחרים. הנושא המקורי שלי היה על פתרון לצפית במשחקים יותר מאשר הנושא הכללי של לשכנע ספק טלויזיה רב ערוצית להוריד מחירים ללקוח ותיק. מצאתי בערך פתרון של לראות אצל ההורים של אשתי תמורת כ52 שקל אבל אז גיליתי שהם משלמים כ320 שקל ואין להם כלכך הרבה חבילות בזמן שהיום דיברתי עם יס בטלפון והם הציעו לי את כל החבילות ב219 שקל לחודש וVOD ב15 שקל . יס עדיין מתעקשים על דמי התקנה של 285 שקל והאשת מכירות אומרת לי "תנסה, אין לך מה להפסיד" אמרתי לה "יש לי מה להפסיד, 500 שקל זה קצת הרבה בשביל להתנסות". היא אמרה שהיא תוכל אולי להתאים לי חבילה אחרת אז שאלתי אותה "יש לכם חבילות בפחות מ200 שקל" והיא אמרה "לא". בקיצור תוכ…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Boris_yo,

לא סובלים אתם הודעות פרטיות? אז כמו שרציתם, אני פתחתי את השרשור. יש מטען USB ומשטח קירור למחשב נייד ששילמתי עבור הזמנתם במזומן ברשת מחשבים אייבורי ואחרי שבוע שמשלוח עוד לא הגיעה, החלטתי ליזום קשר עם מרכזייה והתברר שרק משטח בכלל לא נמצא אצלהם למרות שלפני קנייה הוא היה מופיעה באתר שלהם. נציגה התחילה להציע לי מותגים אחרים ואמרה שהם יותר יקרים ביחס למשטח שרציתי. אמרתי לה לתת לי לבדוק ואחרי לדבר איתי. בדקתי ולא מצאתי שום דבר שיעניין אותי ואמרתי לה את זה וגם את הסיבות למה אני חייב משטח שרציתי בהתחלה. עדיין היא ניסתה להציע לי משהו אחר, שאלה עוד פעם אם מצאתי משהו שיעניין אותי ובסופו של דבר אמרתי לה שאני לא מעוניין עוד פעם. אז היא אמרה שתבדוק אפשרות להזמין יחידה אחת של משטח שאני ר…

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by kdani,

יש לי תיק כבר כמה שנים מכנס TECHED בארה"ב. תיק מדהים, אבל עשה את שלו. מישהו יכול להמליץ על תיק גב למחשב נייד ?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  24. Started by Boris_yo,

שלום, אם היום (5 ליוני) אני מזמין משלוח עם עשרות מוצרים מDX, הוא יגיעה עד 28 ליוני? האם יש לחץ בתקופה נוחחית אצלם, במכס אצלנו, בדואר ישראלי? עוד דבר, מה קורה אם אין באפשרותי לאסוף חבילה תוך 14 ימים שהיא בסניף דואר הקרוב? ישלחו חזרה או ישמרו אותה עבורי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים