עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. שלום. לאבא שלי יש עסק וביקש מימני לעזור לו להוזיל את הטלפונים. מדובר על 4 קווים ויוצא בערך 650 שקל בחודש! ומה שעוד יותר כואב זה שכל המכשירים הם ישנים ללא אינטרנט כלל. בקיצור עושקים אותנו ולקחתי על עצמי להרים תכפפה. רק שאני לא רוצה ליפול כי הקו של אבא שלי חשוב לעסק וגם שלי ושל שאר המשפחה לא יהיה נעים אם ניכנס לסרט שרק ייגרום לניתוקים וכ"ו. הקיצר או שזה יהיה אחד משני החדשות שבסקר או שזה יהיה פלפון שם אנחנו נמצאים היום עם 4 הקווים. מאז התהפוחות בשוק לא דברנו עם אף חברה ויכול להיות שיש אפשרות גם להוזיל את הקיים ללא צורך לעבור. אם לא אז לאיזו חברה עדיף לעבור משני החדשות? כמה פרטים: 1)הקו של אבא שלי כמה שיותר דקות בחבילה. לא חשוב SMS ואינטרנט כלל. 2)לי ולאחותי חושב גם נפח דקות…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by krispelj,

היי, קוראים לי יונתן ואני מתעתד לקנות מחשב חדש בחודש וחצי הקרובים(בערך ב6000 ש"ח, סכום לא מבוטל). אני קורא בפורומים שלכם כבר הרבה זמן והתרשמתי לטובה מרמת המקצועיות וההיענות. יש לי שאלה שאני מקווה מתאימה לפורום הספציפי הזה. אני רואה שרבים מהמפרטים המומלצים באתר נבנים בחנויות כמו RSM, TMS ומעט בKSP. בתור דרומי, היחיד שרלוונטי הוא KSP, שההתנסות שלי איתם היתה עד עכשיו סבירה מינוס, בלי צורך לפרט. השאלה היא האם יש חנות באיזור הדרום אשר מספקת מחירים נורמלים? אני עובד עם מעבדת מחשבים שמבחינת שירות היא מאד מאד מוצלחת, אבל המחירים שלה די בשמיים, יש מישהו שמכיר אחת שמשלבת שירות טוב עם מחירים תחרותיים? אני אשמח לתגובות מהדרומים שבינכם, אם יש כאלו תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by id3232,

האם אפשר לסמוך על http://www.sumshoes.com/ מחירים ממש נמוכים. מישו שמע?יש לו נסיון איתם? -קישור תוקן-

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by roeesnir,

http://www.helppc.co.il/?utm_source=hp&utm_medium=stripon ותראו גם את זה : http://www.helppc.co.il/index.php?option=com_content&view=article&id=153&Itemid=60 לא יאומן !!!

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Harbi,

אני מחפש כבר מלא זמן ואין בשום מקום במלאי... למי שלא מכיר זה מחשב זעיר ביותר ב25$: http://www.raspberrypi.org

• 37 תגובות
    • 5.5k צפיות
  6. בס"ד תעבירו לפורום אחר אם צריך. לא מבין בזה. תשתית: הוט. ספקית: בזק בינלאומי. אני עוזב את הוט הזוועתיים ועובר לבזק. אני מעוניין להחליף גם ספק אינטרנט, ליתר בטחון. גם בשירות הטכני בטלפון אני בכלל לא מצליח להגיע אליהם. לא מזהים את התעודת זהות, לא מזהים את הטלפון, ולא מעבירים אותי לאף אחד. לאיזה ספק כדאי לעבור? מבחינת מחיר, מהירות... אני בעיקר בפורומים שונים, משחק במשחקי אונליין ב-PlayStation 3 וצופה בסטרימינג. למי הכי כדאי? ואני גר ברמת גן, אם זה חשוב. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by YairZ,

שלום וברוכים הבאים לפורום קניות קבוצתיות. בדיון זה תוכלו לרשום מוצר שהייתם רוצים שיפתחו עליו קניה קבוצתית וחושבים שיש לו ביקוש (או שהמחיר שלו לא ממש הוגן בארץ ). את כל הבקשות שלכם נרכז כאן, בהודעה הראשית, לנוחיותכם. מי שרוצה לפתוח דיון על קניה קבוצתית - יותר ממוזמן. אנו כבר נוריד את אותו המוצר מהרשימה בהתאם. אל תפחדו להיות אחראים על קניה קבוצתית - קיראו את חוקי הפורום על ההתנהלות וכולם ירויחו. להלן רשימת המוצרים שמומלץ לבצע עליהם קניות קבוצתיות: - כרטיס מסך HD7950- אם המחיר הכללי בחנויות עומד על סביב ה-2000 שקלים, וראינו שבשבועות האחרונים מספר חנויות הציעו כרטיס זה במחיר של סביב ה-1600 ש"ח- סימן שניתן להוריד אותו אפילו יותר עם מעט לחץ ורצון. הזדמנות מצויינת לקבל כר…

• 228 תגובות
    • 149.1k צפיות
  8. שלום וברוכים הבאים לפורום קניות קבוצתית. בפורום זה המשתמשים יכולים לנהל קניות קבוצתיות ע"מ שכולם ירויחו ואולי בסופו של דבר לקבל את אותו המוצר בהנחה של עשרות אחוזים. על מנת לשמור על איכות וסדר הפורום, ענה עקבו אחר החוקים הבאים. פתיחה של קניה קבוצתית: - כל אחד רשאי לפתוח קניות קבוצתיות, למעט בעלי עניין שכן הם יצטרכו לעבור דרך מנהלי הפורום לקבלת אישור. - יש לבדוק האם לא מתבצעת קניה קבוצתית לפני פתיחה של קניה חדשה, על מנת למנוע כפילויות. - לקבלת רעיונות (או להציע כאלו) לאיזו חומרה יהיה משתלם לעשות קניה קבוצתית, בידקו את דיון ריכוז הבקשות. - מי שפותח את הדיון- הוא זה שמנהל את הקניה הקבוצתית ודואג לה (למקרים יוצאי דופן, יש לפנות למנהלי הפורום)…

• 0 תגובות
    • 11.2k צפיות
  9. אני התחלתי בזמן האחרון להזמין הרבה דברים למחשב באייבי (מאווררים מיוחדים כבלים,חלקים לקירור ומודינג שלא נימכרים בארץ וכו) עכשיו תמיד בדברים כאלו מיוחדים זה הולך עם משלוח יקר (גם עם זה לא משהו גדול וכבד) בדרך כלל USPS או ROYAL של אנגליה ועוד שדברים מסין כמעט תמיד זה שליחה חינם יש איזו דרך שאתם מכירים שאני יכול לצמצם עלויות כמידת האפשר על משלוח? כמה טיפים? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. ביצעתי הזמנה של זוג נעליים על עיוור מהאתר- http://www.endless.com/ אתר אמריקאי מומלץ לקניה של נעליים, מבית אמזון. עלות משלוח היא 10 דולר, וכאשר החבילה יותר מ-100 דולר, המשלוח חינם. וכעת לאחר מתן רקע כללי אפרט את המקרה שלי: ביצעתי הזמנה של זוג הנעליים הבא- Osiris Men's Duffel VLC Skate Shoe ההזמנה התבצעה בראשון הנוכחי, כאשר המשלוח הגיע אליי בחמישי (אתמול), לאחר שהמוצר היה אמור להגיע אליי ברביעי (היה בלבול קל בכיוון המשלוח כי אני גר בחור קטן בארץ). נקודות שבח ל-DHL, כאשר רציתי להבין מדוע החבילה לא הגיעה לידיי ברביעי התקשרתי למענה טלפוני (שירות לקוחות), הוא היה מהיר ואדיב. אין צורך להמתין 50 שנה על הקו, מגיעים למרכזיה של 4 שלוחות בערך, לוחצים * ומגיעים לנציג שירות שעונ…

• 55 תגובות
    • 10.4k צפיות
  11. Started by Boris_yo,

אם אני לא טועה, מחירים של SSD ירדו לאחרונה. תראו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792026 אם אכן ככה, ידוע למישהו סיבה לכך? חוץ מזה מה דעתכם על Crucial Solid Series 128GB CT128M4SSD2? אני מאיזושהי סיבה מאמין שדיסקים של אינטל הם הכי אמינים, אמנם יתכן שאני טועה אבל לדעתי זה בגלל סקרים טובים על דיסקים של חברה זאת שאני רואה באמזון. אני אישית כרגע מוכן להסתפק עם 80 ג'יגה שזה מינימום בשבילי אבל לא צריך מעבר לזה.

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by lior777,

שלום רב, הלכנו לקנות מקרר מרשת חשמל כלשהי שהנציג אמר לי שתוך חודש יהיה אצלי אך לא התחייב בטופס הזמנה ולמעשה עבר יותר מחודש וגם בשיחה עם היבואן נאמר לי שבכלל הם לא קיבלו את ההזמנה מהחנות בכלל....הזוי! האם אני רשאי ללכת ולבטל את העיסקה? ואם כן האם יחולו דמי ביטול?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  13. שלום ברשותי דירה והדיירים שם הפרו את החוזה ולא שילמו {ואני לא אאריך אבל הם עשו לי צרות צרורות והם אנשים חצופים שאני לא רוצה אותם שם בשום אופן יותר} רציתי לדעת אם למישהו יש כאן ניסיון איך מתבצע התהליך הזה וכמה זמן הוא לוקח... הבנתי שאני צריך לפנות לבית משפט... אבל שם לפי איך שאני מבין זה יכול לקחת המון זמן... יש למישהו ניסיון בדבר? תודה

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. היום הזמנתי דרך האתר של איבורי מספר חלפים לאיסוף בסניף רעננה. לפני שהגעתי לסניף בדקתי את ההזמנה באתר והיה רשום שההזמנה מחכה בסניף. בסניף ניגשתי לדלפק השירות אל ליאור שהיה פנוי, נתתי לו את מספר ההזמנה וביקשתי שיביא אותה. הוא טען שההזמנה לא אושרה ושהייתי אמור להתקשר לוודא.הבהרתי לו שבאתר היה כתוב שההזמנה בסניף אבל הוא התעקש שהיו צריכים לשלוח אלי SMS גם אחרי שהבהרתי לו שאין לי מכשיר סלולרי. בנוסף הוא התעקש שהוא לא יכול לעזור כי זה המחלקה של האינטרנט שלא קשורה אליו. הוא סרב להתקשר למחלקה הרלוונטית כדי לברר את הדברים ואמר (כבר בטון מאוד לא נעים) שאני אתקשר בעצמי, שוב הסברתי לו שאין לי טלפון סלולרי וביקשתי את המספר של מחלקת האינטרנט שמופיע באתר כדי להתקשר מהסניף ותוך כדי…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. השאלה בכותרת. תודה

• 71 תגובות
    • 17.6k צפיות
  16. Started by kdani,

יש לי תיק כבר כמה שנים מכנס TECHED בארה"ב. תיק מדהים, אבל עשה את שלו. מישהו יכול להמליץ על תיק גב למחשב נייד ?

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by dor396,

שלום, לפני קצת יותר משנה קניתי גלקסי 1 מחנות פרטית והתחברתי לחבילה מתאימה עם זיכוי על המכשיר ברשת פלאפון. לא מזמן קניתי פלאפון נוסף גלקסי 2, את הפלאפון לקחתי לעצמי והעברתי לבן שלי (שמחובר באותו חשבון ברשת פלאפון) את הגלקסי 1. בתחילת השבוע פלאפון שלחו לי הודעה ואמרו לי שהזיכוי שאני מקבל בחשבון שלי מבוטל בגלל "אי עמידה בתנאי ההתחייבות", התקשרתי וביררתי מה הם רוצים ומסתבר שבגלל שהחלפתי עם הבן שלי פלאפונים הם לא מוכנים לזכות אותי על המכשיר עד שאני יחזיר את המצב למצב הקודם. הדרישה שלהם נראת לי מופרכת ובאה בגלל שהם מנסים לצאת מהתחייבות על התוכנית שלי (25 שקל אחרי זיכוי - 500 דקות ל4 יעדים, 200 דקות לכל היעדים ו2gb גלישה). מה אני יכול לעשות נגד הנבלות האלה???

• 65 תגובות
    • 8.5k צפיות
  18. Started by LifeOverIP,

1. התלבטות בין WiFi בלבד לבין WiFi+Cellular עקרונית רוב השימוש יהיה דרך WiFi, אבל אני מוכן להוסיף עוד כ 600 ש"ח, ע"מ לקבל את היכולת ל 3G, עבור המקרים שבהם אזדקק לכך, אבל אני לא מוכן לרכוש חבילת גלישה נוספת בתשלום חודשי מהחברה הסלולארית, וקראתי על גולשים שרק הנפיקו כרטיס SIM נוסף, זהה לכרטיס שיש להם ב iPhone עם חבילת הגלישה הבלתי מוגבלת (כמו אצלי), והם משתמשים בו ב iPad, אבל קראתי גם על גולשים שזה לא עובד להם ושהחברות הסלולאריות לא מסייעות. אני לקוח של סלקום, ומסיבות מסויימות שאינן רלוונטיות לדיון, לא אעבור לחברה אחרת, מישהו יודע האם סלקום מאפשר באופן פורמלי ופרקטי לקבל SIM נוסף (גם אם בתשלום חד פעמי), ולגלוש ב iPad על חשבון חבילת הגלישה הבלתי מוגבלת של ה iPhone ללא בעיה?…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  19. בהמשך להרפתקאות היורו 2012 שלי נכנסתי לנושא דומה אבל קצת שונה שאולי יעניין אחרים. הנושא המקורי שלי היה על פתרון לצפית במשחקים יותר מאשר הנושא הכללי של לשכנע ספק טלויזיה רב ערוצית להוריד מחירים ללקוח ותיק. מצאתי בערך פתרון של לראות אצל ההורים של אשתי תמורת כ52 שקל אבל אז גיליתי שהם משלמים כ320 שקל ואין להם כלכך הרבה חבילות בזמן שהיום דיברתי עם יס בטלפון והם הציעו לי את כל החבילות ב219 שקל לחודש וVOD ב15 שקל . יס עדיין מתעקשים על דמי התקנה של 285 שקל והאשת מכירות אומרת לי "תנסה, אין לך מה להפסיד" אמרתי לה "יש לי מה להפסיד, 500 שקל זה קצת הרבה בשביל להתנסות". היא אמרה שהיא תוכל אולי להתאים לי חבילה אחרת אז שאלתי אותה "יש לכם חבילות בפחות מ200 שקל" והיא אמרה "לא". בקיצור תוכ…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום, יש לי את תרמיל גב של SWISS GEAR מאז 2006. שמתי לב שסמל שלו דומה לסמל של MARCO POLO שראיתי על תיקי טיסה שלהם. אמרתי למוכר שאני מעוניין בתיק טיסה של SWISS והוא אמר שMARCO POLO זה מהשאני מחפש. שאלתי על תיק טיסה CAT או CATERPILLAR אם זה נכון ומוכר אמר לקחת את MARCO POLO "כי זה אוריגינל" אמר לי וCAT לא ולא הבנתי כוונתו. קניתי לפני זמן קצר נעליים של CAT ומוכרת אמרה שלCAT יש וותק בשוק. בהתחשב למה שמוכר תיקים אמר לי, אני צריך לחשוב עכשיו שCAT הם לא "אוריגינל"? קל גב נותנים אחריות על תיקים ונראה לי שהם משווקים אותם לקמונעאים בארץ. באתר תוכן על החברה חסר כעת אגב... :cwm10: אם משהו בקיא בעניין, אשמח לדעת מה הבדל בין שני מותגים והאם MARCO POLO מחקים את SWISS GEAR. תודה.

• 0 תגובות
    • 6.5k צפיות
  21. Started by Boris_yo,

שלום, אם היום (5 ליוני) אני מזמין משלוח עם עשרות מוצרים מDX, הוא יגיעה עד 28 ליוני? האם יש לחץ בתקופה נוחחית אצלם, במכס אצלנו, בדואר ישראלי? עוד דבר, מה קורה אם אין באפשרותי לאסוף חבילה תוך 14 ימים שהיא בסניף דואר הקרוב? ישלחו חזרה או ישמרו אותה עבורי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. 99 ש"ח מסלול חבילת SMS ושיחות ללא הגבלה 129 ש"ח SMS שיחות ואינטרנט 4 מגה מהירות הכל ללא הגבלה! המבצע תקף כניראה עד ליום רביעי!! מגיע עד לבית הלקוח, מנייד מכל חברה סלולרית אחרת. הוט וגולן טלקום קורסות אם אתם רואים חדשות וקוראים עיתונים, משאירים לקוחות בלי קו ימים שלמים, ואין עם מי לדבר. פלאפון כיום החברה כידוע עם האינטרנט הכי מהיר שקיים וקליטה בכל מקום. מי שרוצה להצטרף מוזמן להתקשר 0504006974 שוב אני חוזר המבצע כניראה רק עד ליום רביעי, אחרכך המחירים יחזרו להיות איך שהיו !!

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by spektor,

שלום אני מחובר ל 12mb ב hot ויש לי שאלה: אני רוצה לשדרג ל 100mb עד כמה אני יכול להוריד מחיר בhot או בבזק. ??? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן חברה צהריים טובים הנה כמה סיבות להראות שהכסף שאתם משלמים "עמלה" לפייפל הולך לפח (במילים נחמדות) + להראות לכם שגם החברת אשראי שלכם היא פח בעצמה ב24.9 הזמנתי מהאתר thepowerlevel שתי CD-KEY של COD:MW3 ,עשיתי את זה בהזמנה אחת 33 דולר במקום 2 של 17 (בשביל ההנחה של הדולר), מאחר והאתר שלהם עובד רק עם LIVE CHAT נכנסתי כדי לבקש את הCD-KEY והנציג של האתר נתן לי אחד ישר ואמר שאת השני הוא יתן לי יום למחרת בגלל חוסר מלאי, כמובן שיום למרחת נכנסתי שוב ובקשתי את הKEY הוא אמר לי שעדין אין ולבוא מחר ואז שוב ושוב עד שעברו 9 ימים שהוא אומר לי מחר \ עוד שעתיים \ עוד כמה שעות. פתחתי תלונה בפייפל כמו שכתוב בספרים רשמתי את כל מה שקרה, ביקשתי זיכוי לגבי המחיר של הCD-KEY's ששלמתי עליהם (המוכר…

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. 4 סכיני גילוח של GILLETTE FUSION. יש אנשים שמחליפים אותם אחת לשבוע שמצטבר להוצאות של בערך 80-100 ש"ח בחודש רק על סכיני גילוח. עכשיו תראו: http://www1.buyincoins.com/details/4-x-oem-no-brand-head-shaver-razer-blades-replacements-for-gillette-fusion-power-stand-product-1707.html מערכת הלבנת שיניים WHITELIGHT בארץ ועכשיו בחו"ל: http://www3.buyincoins.com/details/whitelight-white-light-whiter-teeth-system-in-as-little-as-10-minutes-product-461.html http://www3.buyincoins.com/details/white-light-teeth-whitening-system-kit-whitelight-teeth-pen-gel-whitener-bleach-product-11466.html זה עניין של אותנטיות, נכון, אבל אנשים מסופקים. חשוב כמובן בריאות ואני מתכוון לתכשיר הלבנת שיני…

• 240 תגובות
    • 118.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים