עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. שלום לכולם ספק כח בן שנה שקניתי מ KSP התחיל לעשות רעשים חזקים מאוד מהמוורר. הבעיה שזה קורה לעיתים רחוקות יחסית וגם אז מכה קלה מסדרת את העניין לכמה זמן. מבחינתי ממש לא מקובל שספק בן שנה כבר מתחיל להראות סימנים כאלו והייתי רוצה לנצל אחריות. השאלה האם בכלל אצליח להשיג משהו? הרי אם יחברו את הספק אצל היבואן\KSP סביר להניח שהתקלה בכלל לא תתרחש...

2. Started by Ido.G,

שלום. לאומי קארד הודיעו על סיומו של מפעל הנקודות - אחת מהשיטות הדביליות ביותר שנוצרו אי פעם, לדעתי. אבל בכל זאת, כרגע ברשותי (וברשות הורי) נקודות. השאלה היא האם ניתן לנצל אותן בצורה יעילה כלשהי - כלומר, ללא הכרח להוציא מאות שקלים בשביל לקבל הנחה זעומה על מוצר שבכלל לא רצית מלכתחילה. אשמח לדעת אם למישהו יש הצעות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by יוליוס,

יש לי שאלה. התנתקתי מהוט ושלחתי להם פקס מנתק אותי. האם זה מספיק ? נתתי גם ייפוי כוח ליס שינתקו אותי מהוט. להיכן אני אמור להחזיר את הממיר (גר בקריות )? באתר ש להם לא כתוב, ובעמדות השירות גם לא ניתן להחזיר ציוד.

4. במשך כשנתיים ישנם ניתוקים של המודם אפשר להגיד בין 3-ל-4 פעמים בחודש החליפו ממיר החליפו תשתית מה לא עשו הטכנאים של HOT ואחרי שהם וידאו שהכל תקין אצלי כבר אין להם מה להגיד יותר חוץ מזה שיש תקלה אזורית! כמה ימים עובד בסדר פתאום ניתוק באמצע עבודה חשובה! פשוט בלתי נסבל יותר !אנשים משלמים כסף ממיטב כספם ומה שהם מקבלים זה שרות על הפנים מנציגים שלא כל כך יודעים מה הם עושים לא שאני מאשים אותם אלא את המנהלים של הוט !ואחרי שהם "פותרים בכאילו"את התקלה היא שוב חוזרת! בכל מקרה אני וחברת "HOT" סיימנו! לתמיד! מקווה שללקוח חדש הם יסבירו עד כמה שהתשתית שלהם עושה בעיות!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכל החברים. בפעם המי יודע כמה אין לי אינטרנט כבר 12 שעות, בשירות הטכני יש הודעה מוקלטת שאומרת שיש "תקלה איזורית" (שחוזרת על עצמה פעם בשבועיים-שלוש), בנוסף לזה אמור להיות לי אינטרנט 30 מגה כאשר רוב הזמן הוא לא עולה מעל 15 מגה. בקיצור נשבר לי מה"שירות" הזה ואני רוצה לעבור לתשתית בזק אפילו אם זה אומר לשלם קצת יותר, מה שהכי קורץ לי זה תשתית של 40 מגה בגלל קצב העלאה גבוה, ממה שרשום באתר הרשמי של בזק העלות היא 85 ש"ח לחודש ובנוסף לזה בספק שלי בזק בינליאומי (אותם אני לא מוכן להחליף בשום אופן) אבל אני לא יודע מה העלות שם. לכן אני מבקש את עזרתכם שתרשמו בבקשה כמה אתם משלמים על האינטרנט כדי שאוכל להוציא מהם את המקסימום (ושהם יוציאו ממני את המינימום). תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 7k צפיות
  6. היי חברים, הגיע השעה וגם אני עובר מחברת סלולר גדולה במקרה שלי פלאפון, אני מעוניין לעבור לאחת החברות החדשות אבל אני חושש מנושא הקליטה ברחבי הארץ, איכות גלישה וניתוקים, שירות. אשמח אם מי שיש לו קו בחברה כלשהי (הוט מובייל, גולן, רמי לוי, 012) שיגיב ויתן את דעתו על סמך הדברים שציינתי קודם, תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by avid,

נמחק

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  8. Started by e-d-a,

שלום אני מחפש מישהו שיש לו נסיון עם האתר הזה. ספציפית עם ספקים של ציוד למכשירי סלולר (בעיקר אייפונים) אני מחפש מישהו שכבר הזמין סחורה איכותית\מקורית במחירים טובים. אשמח להמלצות תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. היי. אני נוסע שבוע הבא עם 3 סמארטפונים ותהיתי לעצמי אם עלי לדווח בנתבג שאני יוצא עם שלוש מכשירים, שלא יעשו לי בעיות בחזרה עם מכס, מעמ ושאר השטויות. מכשיר אחד חדש בן שבוע ומכשיר נוסף נראה כמו חדש בן חצי שנה. תודה.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  10. אני נוסע לתקופה קצרה לניו יורק, ומעוניין להיות מסוגל להתקשר לישראל. איך הכי כדאי לי לעשות את זה? האם אני יכול להסתמך על נגישות של Wifi בכל מקום, ולהסתפק בשליחת הודעות לישראל על גבי האינטרנט, או שעדיף לי להשיג חבילת שיחות לישראל ולארה"ב? ניתן להניח שאבצע מעט מאד שיחות, ושהשיחות שאבצע יהיו קצרות מאד.

• 9 תגובות
    • 7.6k צפיות
  11. Started by razi,

לקראת חופשת החגים המתקרבת, אנחנו מתכננים לנסוע לקליפורניה. יש כאן מישהו שהיה שם? יש מקומות שהם מומלצים במיוחד? מרכזי קניות מעניינים במיוחד? יש מה שכדאי לקנות שם שזול משמעותית מהארץ? בנוסף אני מתלבט אם להשכיר רכב כאן או שם... השיקול הוא כלכלי כמובן וגם מבחינת האמינות- בארץ אנחנו מכירים את החברות ובחו"ל פחות.. מה דעתכם? תודה !

12. Started by gilboag,

כחלק מהסגירות/פשיטות רגל גם נעה מחשבים הוותיקה והטובה שהיתה אחת מהחנויות המובילות בצפון (נשר) נמכרה לבעל חנות מחשבים בעפולה ועברה לשם . הסניף בנשר והסניף בקיבוץ יפעת נסגרו ! האתר ממשיך לעבוד כרגיל ואפשר להזמין ממנו , כמו כן הבעלים החדשים מצהיר שהוא ממשיך לתת שירות לכל הלקוחות שקנו בנעה ואין בעיה לממש אחריות וכו'... (למי שמוכן להגיע לעפולה..) http://www.noacomp.co.il/

• 3 תגובות
    • 7.6k צפיות
  13. Started by m4x,

החנות נעה מחשבים או ג'יטק או איך שלא קראו לה נעלמה סופית ממפת החנויות בארץ. האתר לא פעיל והטלפונים לא זמינים כבר מספר ימים. עוד אחת בשורה ארוכה של חנויות מחשבים שפשטו רגל בשנים האחרונות, בסוף נשאר עם 2 הרשתות הגדולות בלבד ...

• 36 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. אני אישית לא מסכים עם נעילת הדיון. "אני נועל את הדיון מכמה סיבות. 1. מספר גולשים החליטו על דעת עצמם שהחנות מרמה את הלקוח ללא הוכחות. פרסום של דברים כאלו על הפורום נוגדים את חוקי הפורום, ולא יהיה להם מקום. אם למשהו יש הוכחות לאחת ה"טענות" שעלו כאן, הוא מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית. היו כמה הודעות שהעלו השערות וטענות לגבי אופי הפעולה של החנות. חלק אכן עשויות להיחשב בגדר "החנות מרמה" וחלק לא. כשאתה טוען שמדובר ללא הוכחות - הרי שהדברים שמתרחשים בפועל (עליהם דובר בדיון)הינם ההוכחה לכך שיתכן ומשהו שאיננו כשורה קורה. דעתי האישית היא כי חובת ההוכחה היא על החנות ולא על הלקוח במקרה זה. והייתי שמח לשמוע את נציגי החנות מסבירים מה קרה. כי נכון להיום - אין לי שום הוכחה (ואני מאד מאד …

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by FastJack,

שלום. מישהו מכיר חנות זולה שמוכרת נעלי Redback? ובנוסף רציתי לדעת אם ישנה עדיפות בינם לבין בלנדסטון.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני רץ כבר מעל לשנה עם הויבארם 5 אצבעות, והייתי מאוד רוצה להחליף גם את נעלי היום-יום לנעליים מינימליסטיות. אמנם הויבראם נוחות לי מאוד, אבל זה נראה דיי מגוחך להסתובב איתן. יש איפה למצוא נעליים מינימליסטיות באזור הצפון במחירים של עד 300 שח?

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  17. ברחוב יפו בירושלים נתקלתי כבר בכמה חנויות המציעות את הנעל המופיעה מטה כטימברלנד באיזור ה 250 ש"ח. הלוגו (שלצערי מופיע קצת מטושטש) דומה קצת לטימברלנד. כשמדדתי, ההרגשה הכללית לא העידה על איכות. כשנכנסתי לאתר הרשמי של טימנברלנד, לא מצאתי אף דגם אחד שנמכר בפחות מ 100$. אז לשאלתי הרשונה, מה הסיכוי שהנעל אכן מזויפת ושהזלזול באינטליגנציה של הצרכנים חוצה עוד גבול? במידה ואכן מדובר בזיוף, למה לרמות? הרי אין בעיה שימכרו נעל בסגנון הזה, שהולך מאוד היום, במחיר זול יותר אך ללא מותג. גם לזה יש ביקוש. אך שוב, למה לרמות? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 5.1k צפיות
  18. Started by proevo4ever,

אהלן, אני מחפש לקנות נעל ספורט במחיר שפוי (עד 400 שקל) באזור המרכז חיפשתי ליד קניון איילון יש מרכז קניות שבהם החנויות: מגה ספורט עודפים(מחירים סבירים 250+- אבל איכות מעאפנה) גלי- לא מצאתי נעל ספורט נורמלית סוקוני / נייק - מחירים מטורפים לחלוטין(700+) ובקניות איילון חנות אדידס- מחירים מטורפים (700+) אני לא מחפש להזמין מחול. יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by jekobb,

קנינו נעליים משופרא לפני כחודש וחצי ,בת זוגי רצתה לקנות זוג נוסף וכאשר ביקשנו לעשות זוג חורים נוסף מהמוכרת היא פגעה בנעל הישנה, הם מתנהגים בצורה מחפירה וחושבים שאם אומרים לא בנימוס זה פותר את הבעייה. מה עושים איתם?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. היי מצאתי חנות שמוכרת מוצר שאני רוצה לרכוש והוא נעליים סגורות וחמות לחורף הקרוב. 1. איכות אם מישהו מכיר או התנסה, מה איכותן של הנעליים ? מחירן יחסית נמוך וכאן זה מחשיד. 2. מידות : המידה שלי היא 43.5-44 כך שהמידה האמריקאית היא 9.5 ? 3. קופונים והנחות, איך ניתן להשיג לפני קניה ? תודה. חנות 1 http://www.aliexpress.com/item/New-High-Quality-Hiking-Boots-Men-Oxfords-Travel-Outdoor-Couple-Casual-Fashion-Brand-Shoes-Climbing-Mountain/1062631982.html חנות 2 http://www.aliexpress.com/item/2013-New-Arrival-Men-s-Warm-Boots-Short-Boots-Martin-Boots-Free-Shipping-XMX034/1271908379.html

21. Started by Gil28,

בדרכי לקנות רמקולים למחשב, אני נתקל בהודעה מעניינת: כדאי לבדוק! קישור לאתר: http://www.vipsales.co.il/page.asp?page=218

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. אם אני משתמש ב-Windows 7, ואני רוצה לשפר את ביצועי המחשב, על ידי הפעלת מערכת ההפעלה, אופיס והדפדפן על כונן SSD, במקום כונן סטנדרטי, כמה מקום אני אצטרך, וכמה התענוג יעלה לי? (והאם אני מפספס משהו? יש עוד תוכנות סטנדרטיות שכדאי לשים על SSD?) המחשב משמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ועבודה על אופיס בלבד.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by IG,

שלום לכולם. רציתי לשתף במיקרה שהיה לי במרכז השרות של פלאפון. לפני מספר שבועות חיפשתי לקנות מכשיר חדש ולהצתרף לתוכנית חדשה. עברתי את כל הספקים, קיבלתי הצעות, בד"כ חיכיתי כ-15 דקות והנציגים התנצלו בצורה מנומסת על הזמן שלי. כשהגעתי לפלאפון- עוד בזמן שהיתי לקוח שלהם, המתנתי יותר מ-40 דקות, ובמהלך הזמן הזה הייתי עד לקומבינות בקיצור תורים לחברי העובדים, גסות בתמיכת האחראי משמרת (כשאנשים העירו על זה שנכנסים לפניהם ודילגו על המספר שלהם די שלחו אותם לשבת על כיסא הפוך ולחכות בשקט לתור שלהם) ועוד. אחרי כ-40 דקות, ראיתי שבקצב הזה אני אחכה שם עוד שעתיים, אז קמת, הלכתי, והצתרפתי לחברה אחרת (והם טיפלו לי בניתוק מפלאפון). ואני מזכיר- באתי כדי לקנות מכשיר חדש ולחתום על עוד התחייבות, לא כד…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by naki,

קניתי מפתח לshadow of war החדש, גרסת gold. כמובן עם שירות שילד, צוות האתר אמור לגבות אותי אם יש לי בעיה... כשניסיתי לאקטב אותו בsteam קיבלתי הודעה שהמפתח משומש... המוכר אמר שאני שקרן ואפנה לg2a. הם ביקשו ממנו לפנות לsteam כדי שיגידו מתי המפתח הזה שומש. למרות שכתוב במפורש בתמיכה שלהם שהם לא מתעסקים עם מפתחות steam חזרו אלי, ואכן המפתח הזה שומש בלילה לפני שקניתי אותו! צילמתי את התגובה של steam, שלחתי לg2a ואחרי כמה שעות הם אמרו שהתיק נסגר לטובת המוכר... כמובן שאין לי אפשרות להגיב כי התיק סגור. אין לי משחק והלכו 80 דולר. מרגיש לי משהו ממש ממש מסריח של g2a עם המוכר, מהבטחון המטורף שלו בהתכתבות איתי ובכללי... קניתי כמה פעמים באתר הזה.. אני גמר…

25. עדכון 11.5.16: חזר אלי טכנאי מבזק בינלאומי, התחבר למחשב, אכן ראה שיש בעיה. סיימנו את השיחה כשהוא לא החלטי ופעם אומר כן יש בעיה ופעם אומר הנה זה בסדר, כשבבירור ההורדה מYOUTUBE הייתה איטית. ואז נשאלתי: "אבל למה אתה צריך לצפות בYOUTUBE ב1080p?" קיצר התחברתי לאקספון. לבינתיים תוצאות: 1. אתרים זזים יותר מהר מבזק בינלאומי. 2. YOUTUBE עובד סוף סוף על מהירות טובה ב-1080p. 3. פינגים ב-Battlefield4 נעים בין 70-80. ניכר שיש טיפה יותר לאגים אבל אני יכול לחיות עם זה לבינתיים. 4. משלם 18 שקל. 5. תמיכה פחות טובה וניכר שאם יש תקלה אצטרך לחכות יותר. 6. מוריד מ-STEAM כרגע על 9 מגה כמו בבזק בינלאומי. עדכון 10.5.16: נציג בזק בינלאומי …

דיונים חדשים בפורומים