עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. הי, אני זוכר שלפני כמה זמן השר כחלון הוציא הוראה לחברות הסלולריות שלא להגביל בשום צורה את היכולות של הפלאפונים (כולל Tethering). השאלה היא אם בזה זה נגמר, או שהן גם באמת כבר לא חוסמות את ה- Tethering או מגבילות אותו באיזושהיא צורה. ספציפית זה מעניין אותי, כי בסופ"ש אני כנראה אצטרך להשתמש לא מעט ב- Tethering של סלקום בחבילה לפי מהירות, ומעניין אותי אם זה יעבוד כמו שצריך ולאורך זמן. תודה!

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  2. Started by dovik,

סוף סוף מזג האויר קצת התקרב לממוצא שלו, אך במקום זה באה עוד צרה-מכונת הכביסה החדשה שלנו התקלקלה. כל תוכנית שבוחרים היא מתחילה, אך כעבור כמה שניות הזמן קופץ ל-1 והיא מפסיקה לעבוד. במקרה הגרוע, הלך הכרטיס האלקטרוני, במקרה הטוב יש בעיה בהספקת חשמל וצריך עוד התקן כדי שלא תהיה בעיה.. התקשרתי לשירות קריסטל. נראה לי שלא היה אכפת לנציגת השירות מה הבעיה, היא התחילה מיד להסביר שהבעיה אכן בחשמל,וצריך להוסיף עוד התקן עם כרטיס אלקטרוני (כנראה איזה פילטר או מייצב מתח, לדעתי) , שעלותו לא כלולה בביטוח. מאין ברירה הסכמתי, אך אני חושש שלא זאת הבעיה וצריך להחליף את הכרטיס שבתוך המכונה. לדעתכם, החלפת הכרטיס היא במקום, או שצריך לקחת את המכונה לשירות? האם הם צריכים לתת לנו מכשיר חלופי? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. הדגם החדש והמוזל של היצרנית הסינית מושק בארץ, עם עלות שלא בדיוק עושה חשק לרוץ ולרכוש אותו כחודש אחרי שנחשף באופן רשמי בזירה הבינלאומית, חברת סי-דאטה החלה בשיווק רשמי של סמארטפון ה-OnePlus X בישראל – תחילה באופן בלעדי דרך חברת פרטנר (אורנג'), ובעלות של 1,700 ש"ח. ה-OnePlus X, למי שהספיק לשכוח, הוא סמארטפון ביניים לגמרי לא רע עם עיצוב יאה (כנראה הטוב ביותר של היצרנית הסינית עד עכשיו), גודל קומפקטי יותר תודות למסך AMOLED בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 1080p, ובתוספת שבב Snapdragon 801 מרובע ליבות וותיק-אך-סביר, זכרון RAM בנפח 3GB, נפח אחסון מובנה של 16GB עם חריץ microSD להרחבה, מערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 עם ממשק OxygenOS, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מיקוד מבוסס זיהוי פא…

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  4. Started by maccabi_n,

שלום ראיתי באי ביי סמארטפון שאני רוצה לרכוש. המכשיר עולה 233 דולר ועוד 15 דולר משלוח בסה"כ יוצא פחות מ- 1200 ש"ח שהבנתי שזה מחיר היעד למכס למה עוד אני צריך לצפות מבחינת המחיר: מסי קנייה, מע"מ, מס יבוא, תשלום כלשהו בארה"ב וכו' לפי הבנתכם מה צריך להיות המחיר הסופי והיכן אני יכול לקרוא על כך באינטרנט בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. יש איזה חנות שיכולה ליבא את המוצר הזה במחיר 300-400 שקל? https://www.amazon.com/Metro-ED500-DataVac-500-Watt-Electric/dp/B001J4ZOAW/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1490627498&sr=8-3&keywords=Data-Vac https://www.amazon.com/Data-Vac-ED-500-ESD-220VAC-Electric-Duster/dp/B01GOLXIBQ/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1490627498&sr=8-5&keywords=Data-Vac יש גרסה 120 וולט ו220 וולט יש סרטונים של המכשיר בפעולה בביקורות נראה ממש מעולה לנקיון מחשבים ועושה רושם שיחזיק לאורך שנים זה נותן לי להזמין לארץ מאמזון אבל יותר קרוב ל 500 שקל זה קצת יותר מידי

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  6. Started by Sargon,

מה אתם אומרים על מחשב כזה? https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=N82E16883102344 כמה זה ייעלה בארץ וכמה זה ייעלה להזמין מחו"ל כולל מיסים וכו? הדאגות העיקריות שלי מהמערכת זה שהTHREADRIPPER יד לו איזה באג בחומרה כמו הRYZEN הדור הראשון? והשני זה שהSSD אוליי לא הכי מעולה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. שלום אני מזמין לעיתים באיביי (ולעיתים נדירות יותר באמאזון) עם משלוח לארץ. יש מוצרים שאינם נשלחים לארץ, ויש לי אפשרות שמישהו בארה"ב יקבל את זה לכתובת שלו, ויעביר את זה אלי לארץ. האם עלי לפתוח חשבון איביי/אמאזון חדש עם הכתובת בחו"ל, או להשתמש בחשבון הקיים ולשנות כתובת לאותו משלוח ספציפי שאני רוצה שיגיע לכתובת בארה"ב? והאם יש הבדלים בין איביי לאמאזון לגבי זה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by SHOOTER8,

מהאתר של מסטופ הבנתי שאפשר לקנות מאיביי/פייפאל ולשלוח דרך מסטופ. בעוד שבאמזון אין שום בעיה להכניס את הכתובת בארה"ב, הבעיה בפייפאל שאני לא יכול להכניס את הכתובת בארה"ב כי שם המדינה (ישראל) לא ניתן לשינוי. הבחורה במסטופ לא יכלה לעזור לי, אולי יש לכם מושג איך אני מוסיף את הכתובת בארה"ב? תודה

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  9. Started by lev-27,

יש בארץ בורסה לזהב או משהו בסגנון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ami17co,

שלום, נכון לעכשיו אני מחובר לאינטרנט דרך כבלי הנחושת של בזק (אקספון). לבניין שלי כבר חיברו תשתית סיבים גם של פרטנר וגם של סלקום, ורציתי לדעת אם אני מתחבר לחברת סיבים אחת, מה קורה אם אחרי שנה אני רוצה לעבור לחברת סיבים אחרת, האם צריך לפרוס לי בבית סיב נוסף או שהחברה החדשה תשתמש בסיב הישן? אם יש משהו נוסף שאני צריך לדעת, זה יהיה מעולה. תודה מראש,

11. Started by Gal&Gal,

נשלח אלי כבר מיוניטד קינדומס לדעתי, דרך UPS , אני מנסה להבין מה המס שאשלם , הבנתי שלמוצרי מחשב אין מכס אלא רק מע"מ , אשמח אם בעלי הנסיון יכלו לעזור , שווי המוצר 450$ שווי שילוח 130$ . אפשר גם לסווג את זה כמסך או צג מחשב , שכן אין לזה טיונר

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  12. Started by isms,

יום מקסים, יש לי בלון גז 12 ק"ג ריק, ברצוני להחליפו היכן ניתן להחליף? -אמישראגז לא מחליפים.תודה וסוף שבוע קסום.

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  13. Started by Zeev86,

אני התיאשתי כבר לגמרי. הייתי עם בזק בינלאומי. הכל טוב אצלהם - רק Youtube לא עובד. עברתי לאקספון. שום דבר לא זז. עברתי להוטנט. עבד בסדר. אחרי חודשיים בסופי שבוע ובחגים שום דבר לא זז. חזרתי אחרי חודש לבזק בינלאומי, לאותו יוסר (שכחתי לנתק אותו) והכל עובד טוב אבל Youtube לא זז, מוריד סרטון על 300 KB לשניה במקרה הטוב. אני לא יודע כבר מה לעשות. איזה ספק בימינו יש שיתן גם גלישה נורמאלית, גם צפיה בYoutube וגם פינגים סבירים במשחקי רשת?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ofirah,

מבקש המלצות למחשב נייד לצורך ביתי עד 1500 ש,ח

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  15. Started by NIR DERI,

Video card - Nvidia GTX 660 או AMD Radeon HD 7870 equivalent DX11 GPU Dediccated Video RAM - 2048 MB Vertex Shader - 5.0 Pixel shader - 5.0 Cpu - core i7 2.8 Ghz Ram - 8 GB Os - windows 10 64 bit זה המפרט שלו, כמה הוא אמור לעלות?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Nadav Shaked,

יש מבצע עכשיו על העכבר כמה הוא עולה אחרי מיסים? (עם משלוח רשום שם שהמחיר שלו הוא 265 שקל) https://www.amazon.fr/gp/product/B00CJAF194/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1X6FK5RDHNB96

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  17. מצאתי חנות עם מוצר שאני לא יודע למצוא בארץ - Fa Spicy Black. (מישהו יודע למצוא?) לצערי, למרות שהאתר באנגלית, הוא שולח רק בתוך נפאל. מישהו מכיר שירות תיווך משלוחים שעובד עם נפאל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by iveco,

יש לי שאלה להיות בטוח שאני צודק , פעם אם בנאדם היה מתחבר לאינטרנט ורצה לבטל עסקה זה היה מסובך הוא היה צריך לשלם קנס איך זה היום ? אם אני מתחבר לסיבים אצל הוט / בזק / פרטנר או כל חברה איך זה עובד ? אם אני רוצה לבטל עסקה אחרי שבוע / שבועיים / חודש / יום יומיים אני יכול מתי שבא לי או שיש סעיפים קטנים ? כי ראיתי שבפרטנר יש אותיות קטנות , לפי מה שאני יודע בחוק החדש של משה כחלון אני יכול להתחבר ולהתנתק מתי שבא לי בלי קנסות בלי כלום זה נכון ?

19. כחלק מהכרזותיה בתערוכת E3, המפיצה הצרפתית הגדולה חשפה כי תספק במהלך השנה שבעה משחקים חינמיים לכל מי שיפעילו את קליינט הגיימינג האישי שלה גם ליוביסופט (Ubisoft) היו הרבה הכרזות מעניינות לספק לנו במסגרת מסיבת העיתונאים שלהם ב-E3, כשאחת המפתיעות שבהן הייתה מיזם חלוקת משחקים חינמיים למשתמשי פלטפורמת ה-uPlay, מדי חודש – לרגל חגיגות יום הולדת שלושים לחברה. יוביסופט הולכת בעקבותיה של EA Games ומיזם ה-On The House שלה, כך נראה, ותציע משחקים קלאסיים באופן חינמי לגמרי לכל מי שכבר נרשמו או יירשמו לשירות ה-uPlay, יורידו, יתקינו ויפעילו את תוכנת הקליינט שלו – ממש כמו הדרישה לקבלת הכותרים החינמיים ב-Origin, אשר מתעדכנים מדי כמה חודשים. הכותר החינמי הראשון של יוביסופט, שז…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. חבילת הגיימינג החדשה באתר שמשלב משחקים בזול ותרומה לצדקה מציעה יותר מעשרה כותרים בולטים של המפיצה היפנית אם מבצעי סוף השבוע של Steam לא אטרקטיביים מספיק עבורכם, יכול להיות שחבילת ה-Humble Bundle הטרייה, אשר מתרכזת בכותריה המרכזיים של חברת Capcom, תעשה את העבודה – אחרי הכל, מחירים משתלמים שכאלה לא פוגשים בכל יום. כמו תמיד, גם הפעם חבילת המשחקים מתחלקת לשלושה: חבילת בסיס שתהיה זמינה לכל מי שיחליטו לשלם דולר אחד בודד או יותר, חבילת ביניים למי שישלמו סכום שגבוה מסכום הרכישה הממוצע, וחבילת מלאה לכל מי שישלמו סכום של 15 דולר או יותר – כ-57 ש"ח. Devil May Cry 4 Special Edition להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%97%D7%91%D7%99%D7%9C%D7%AA-%D7%94-humble…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by jeremymann47,

האם תוכלו להמליץ על מקומות שכדאי לקנות בהם בדים, לפרוייקטי תפירה עצמאיים? (לא בהיקפים גדולים מדי) חנויות רגילות או מקוונות.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by skylink,

היי, אני מחפש לרכוש מחשב חדש ושוקל למכור את הישן, זה המפרט: i5 4690+קירור 16 GB ראם GTX 770 4GB 128GB SSD+2TB תודה לעוזרים :)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם. הרדיסק נייד של טושיבה לא עובד, עדיין באחריות מאמאזון. איך ניתן לממש אחריות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ksamsam,

אני רוצה לקנות netstick לגלישה באירופה ב 2 ארצות שונות (דנמרק ונורבגיה). האם netstick pre-paid מקומי יש לו יתרונות על גבי netstick שאני קונה בארץ? כשאני אומר יתרונות אני מתכוון לחיוב פר MB תעבורה. האם אני נמנע מ roaming אם אני קונה netstick מקומי? אם התשובה לשאלות שלי היא חיובית, האם מישהו יכול לכוון אותי לרשתות חנויות שאפשר למצוא , למשל, בשדות תעופה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by deotpit,

שלום, מישהו יוכל להמליץ לי על חברת סלולר להתחברות, אינטרנט בראש ובראשונה. תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.