צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,300 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש בית מנורה פשוט מינימליסטי ולבן, שמתחבר לתקרה. בין אם זה הסוג שלא כולל שום כבל(כמו שיש בד"כ במרפסת או בחדר שירותים), או כזה ש-כן יש לו כבל קצר, כמו שיש בד"כ בחדרי שינה. האם מוכרים את זה באתרים הסיניים? או שללכת להום-סנטר?
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות תיק צד איכותי (messenger bag) ללפטופ בגודל 14'. חשוב לי שהתיק יהיה דק וקל. מכיוון שאני הולך לעבודה עם הלפטופ כל יום, אני רוצה לסחוב כמה שפחות. אשמח להמלצות/חוות דעת.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול הזמנתי חכת דייג מEBAY בעלות של 50 דולר והמשלוח חינם, והשאלה שלי היא האם יחייבו אותי במכס/מס או משהו כדומה ?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה, לאחר שיטוטים ברשת והתלבטויות בקניית מחשב חדש(שלי משנת 06 וגוסס מהתעללויות :-) ) שמתי לב שמחירי מעבדי AMD זהה בין שתי החנויות, מדוע? http://ksp.co.il/?select=.1027..2..42 http://www.ivory.co.il/amd_cpu.html מקריות או דרך לימנוע כאב ראש לחנויות? לא יצא לי להשוות מוצרים אחרים, התעניינתי במעבדי FX וגם גיליתי שבארץ פשוט גנבים- סתם מתמחרים את מעבדי הFX גבווה מהמחיר שלהם. לדוגמא: FX 8120 עולה כ159 דולר בחו"ל ומעבד אינטל I5-3450 עולה כ 189 דולר- תנחשו מה המחיר בארץ? כ1050 שקל לאינטל וכ1000 שקל לAMD! - מדוע?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ראיתי באי ביי סמארטפון שאני רוצה לרכוש. המכשיר עולה 233 דולר ועוד 15 דולר משלוח בסה"כ יוצא פחות מ- 1200 ש"ח שהבנתי שזה מחיר היעד למכס למה עוד אני צריך לצפות מבחינת המחיר: מסי קנייה, מע"מ, מס יבוא, תשלום כלשהו בארה"ב וכו' לפי הבנתכם מה צריך להיות המחיר הסופי והיכן אני יכול לקרוא על כך באינטרנט בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי,הכנסתי את הויזה הניטענת לחשבון הפייפל שלי אבל משום מה שבדקתי את החיובים דרך האינטרנט לא קיבלתי את הקוד שאני אמור לקבל. כשבדקתי את פרטיי העסקה,אכן ירדו לי 8 שקלים,אך אין שום פרטים,לא בית עסק ולא כלום ולא קוד,מה אני אמור לעשות? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע האם בעקבות כל הגזרות ושינויי המדיניות בתחום המיסוי חל שינוי במיסוי על יבוא מחשב נייד (במסלול האדום)? למיטב הבנתי עד כה נדרשנו לשלם מע״מ האם זה עדיין המס היחידי? האם יש עצות מיוחדות ודברים שכדאי לבדוק (מעבר לאחריות ושירות שכידוע מהווים מכשול)? האם מישהו מכיר רשתות זולות בתחום? תודהן
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://technation.themarker.com/communication/1.1830134 יש לי מזל שאני מאוד מקפיד שהנציג מכירות יכתוב את כל ההבטחות שלו בכתב על גבי החוזה. במקרה שלי הוא כתב שאני צריך לקבל את חבילת הסרטים HD ללא עלות, וללא תשלום על העברת דירה. במקרה הראשון כמובן לאחר חודשיים ניתקו לי את החבילה ורק לאחר איום בתביעה (בגיבוי החוזה) החזירו לי. לגבי העברת הדירה, אני לא מתכוון לשלם שקל. אם יחייבו אותי אני פשוט אתבע אותם (עוד פעם, בגיבוי החוזה)
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
הי, אני זוכר שלפני כמה זמן השר כחלון הוציא הוראה לחברות הסלולריות שלא להגביל בשום צורה את היכולות של הפלאפונים (כולל Tethering). השאלה היא אם בזה זה נגמר, או שהן גם באמת כבר לא חוסמות את ה- Tethering או מגבילות אותו באיזושהיא צורה. ספציפית זה מעניין אותי, כי בסופ"ש אני כנראה אצטרך להשתמש לא מעט ב- Tethering של סלקום בחבילה לפי מהירות, ומעניין אותי אם זה יעבוד כמו שצריך ולאורך זמן. תודה!
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות נייד חדש ואחרי שבפעם הקודמת נכוויתי, החלטתי ללמוד את קצת את עניין החזרת המוצר בעסקת מכר מרחוק. אחרי דקות ארוכות של קריאה באתר ובגוגל, אני חושב שדי הבנתי את הרעיון, אבל עדיין יש לי כמה שאלות. אני חושב שאם אני אתן דוגמה זה יענה לי על כל השאלות. נניח שקניתי מחשב חדש בעסקת מכר מרחוק (דרך האינטרנט, טלפון וכו'). אני מקבל את המחשב, מפעיל אותו ומגלה שרכיב כלשהו דפוק (מחייב את ההפעלה הראשונית), למשל רכיב פגום: מסך/כונן קשיח/מיקרופון... 1. האם אני יכול לדרוש לבטל את העסקה עקב פגם, במידה שעדיין לא עברו 14 ימים? כמובן שהוצאתי את המוצר מהאריזה וחיברתי אותו לחשמל. 2. מה קורה אם בתקנון שבאתר שהאינטרנט כתוב שאין להחזיר/ להחליף מוצרים (לא מסמך הגילוי שעל המוכר לשלוח)? התנא…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי חבר טוב המתגורר באוסטרליה מעונין לשלוח כמתנה לקרוב משפחה, מכשיר אייפון 4S משומש כבן שנה. הוא שואל אותי לגבי מכס / מעמ . אני מנסה כבר יומיים לבדוק עבורו את העניין. באתר המכס/מעמ אין תשובה חד משמעית לגבי הנושא. בנוסף אני מנסה לקבל תשובות בטלפון (ידעתי מראש שזה אתגר) אך כל פקיד שאיכשהו טורח להרים את הטלפון, מעביר אותי לאגף אחר. האם מישהו יודע היכן אוכל לקבל תשובה בנושא? או יכול לספק עבורי תשובה מידע אישי ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אני חושב שאני עומד אוטוטו לקנות מחשב. אני גר ברמת גן וליד בני ברק, יש חנות מחשבים מאד מומלצת לקנות מאחת הערים? תודה foryou
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי באינטרנט על האתר neubux ורציתי לדעת אם זה סתם Scam שאני לא אראה ממנו שום כסף, או שזה באמת אתר שאנשים משתמשים בו ומרוויחים קצת כסף.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי. לפני שנה קניתי משחק מסוים באיביי, שמגיע בתור הורדה דיגיטלית. במכירה צוין שמדובר בסריאל רגיל לגמרי, כמו שמקבלים כשקונים את המשחק באתר של החברה. מכייון שהמחיר שקניתי בו היה נמוך ב5$ בלבד מהמחיר באתר החברה, זה לא העלה בי חשד. קניתי, קיבלתי סריאל, והתקנתי את המשחק. עברה שנה, והופיעה לי הודעה שהסריאל שאני משתמש בו פג תוקף תוך 7 ימים. בפנייה למפתחת המשחק נאמר לי שהסריאל שהשתמשתי בו הוא מעין סריאל מוגבל בזמן שמקבלים בחינם עם מוצרים מסוימים, ותקף לשנה בלבד. המשתמש של המוכר שמכר לי את הסריאל לא קיים יותר (מעניין למה...). האם יש משהו שאני יכול לעשות בעניין הזה, לקבל החזר כספי דרך PP בצורה כלשהי? פרק הזמן שבו מותר לפתוח קייס נגמר מזמן. אבל מדובר במקרה שבו לא יכולתי לדעת שהמוצר …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/elcol-c02299981/10413810?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_261&a=2022 השימוש הוא בת"א. מישהו מכיר את הדגם? המבצע שווה משהו? מישהו מצליח להבין האם יש אחריות ולכמה זמן היא תקפה? הבנתי שאופניים חשמליות הן מטרה מאוד אטרקטיבית לגניבה - האם יש אפשרות לבטח אותן בעלות נורמלית, ומישהו יודע כיצד?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש אתר שמספק סרטי תלת מימד להורדה בתשלום כמובן. מצאתי שב - אמזון מוכרים חבילה שלמה כולל דיסקים ועותק דיגיטלי. אני מחפש אתר בתשלום שמספק עותק דיגיטלי בלבד. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לכל הלקוחות המנויים בחברת סלקום "סלכלום" אני מביא לכם פה הסבר איך לקבל הנחות ענקיות חברה ללא כל מאמץ ולו קטן מצידכם להלן ההסבר כל מי שיעשה את זה יווכח שאני צודק ויקבל זיכויים ענקיים בחברה הזאתי: כל שעליכם לעשות הוא להתקשר למוקד שירות הלקוחות שלהם במספר 132* ולבקש "ניתוק" כן ניתוק אל חשש הם לא ינתקו אותכם באמת בגלל התחרות בשוק . לאחר שענה לכם הנציג וביקשת "ניתוק" הוא הוא יעביר אותכם למוקד-"שימור",במילים אחרות "מחלקת קישרי לקוחות". אל חשש זה המסננת שלהם שנדון עליה בהמשך הכתבה שלי,בכל אופן ברגע שאתם מגיעים לשימור אתם אומרים לו לנתק אותכם, כי אתם עוברים לחברה אחרת (כל חברה שתגידו יהיה בסדר),בכל אופן המטרה זה כמובן הורדת המחירים ואז אתם אומרים לו שאם המחיר לא יוזל אתם מנתקים א…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש מקרן פשוט וזול. השימושים הם להקרנת מצגות/סרטונים מדי פעם דרך מחשב (VGA), ושתהיה אפשרות לחיבור DVD (חיבור Composite רגיל..). זה לצופים ככה שצריך להיות פשוט, אין שימוש רב בזה, לא משנה משקל וכו. אין צורך במקרן נייד או משהו כזה.. שיהיה נוח להניח על שולחן ולהקרין על קיר. בעקרון צריך את הדבר הכי זול שיש.. שתהיה רזולוציה סטנדרטית כמובן, שיבינו מה מקרינים. אם יש משהו בטיפה יותר כסף שהוא למשל חזק יותר (מקרין בבהירות גבוהה יותר) אז תציינו את האופציה. התקציב שנאמר לי הוא 2500, אבל אני בטוח שאפשר להשיג בזול יותר ולכן אני כאן כדי לברר. אם צריך פרטים נוספים רק תגידו..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי מוצר מאיביי ב-13/11 מהמוכר הזה http://myworld.ebay.com/digitalskys_sz?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1181 לפני כמה ימים שלחתי לו הודעה ושאלתי מה קורה עם המוצר, מתי הוא אמור להגיע. זו הייתה התגובה: Dear Customer, Thank you for your support!This project to give you the inconvenience, we express our most sincere apologiesAs of today the project is still not received, we are worried that this project is missingWe give you a full refund, or new to send a project.You choose?We are honest seller, we are sincere, we are not a liar!Your satisfaction is our principle of servicePlease be assured that we will not let you have any economic losses, we will provide you 100% satisfactio…
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
מתארגנת קנייה קבוצתית של iRobot Roomba בתפוז בהנחה של 11%. כרגע ישנם 8 רוכשים, חסרים 7. אם יש מתעניינים, הפרטים כאן: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=66&messageid=165663814 למען הסר ספק, איני המארגן - רק קונה - ולכן אם יש שאלות יש לפנות למארגנת בתפוז.
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
בפורום כלבים בתפוז אירגנו קבוצתית לרכישת שואב אבק רובוטי IROMBA. http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=708&messageid=165762905 אני לא מארגן הרכישה ובעצמי לא קונה, אבל אני זוכר שהיה תרד בנושא בפורום אז רק מביא לידיעתכם.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
האם להיות פזיז וליקנות עכשיו בתחילת בלאק פרידיי או שמכיוון שזה 10 ימים לחכות והמחירים ירדו?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אתמול בלילה קיבלתי סמס מחברת הסלולר שלי שניצלתי 95% מחבילת הגלישה שלי ומיד ביטלתי את הגישה לאינטרנט הסלולרי מהמכשיר. בבוקר קיבלתי עוד סמס שחרגתי מהחבילה ואני מחויב בתעריף מזדמן (למרות שכאמור ביטלתי את הגלישה מיד עם קבלת ההודעה הראשונה). כשהתקשרתי לחברת הסלולר התברר שחרגתי ב-117MB עוד לפני שנשלחה אלי ההודעה הראשונה, מה שאומר שהחשבונית שלי ממש מנופחת כרגע. הנציגה אמרה לי שקיבלתי את הודעת ה-95% אחרי שכבר חרגתי כי הם לא יכולים לשלוח את ההודעה בזמן שאני גולש ולכן היא לא יכולה לבטל את החיוב הזה. חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי תקנות של משרד התקשורת שנכנסו לתוקף בשנה שעברה ולפיהן לחברת סלולר אסור לגבות על חריגה מחבילת גלישה לפני שהם שולחים ללקוח הודעות על ניצול 75% (שלא קיבלתי) ו-95%…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-