עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. אני סטודנט, ונוסע בקרוב לניו יורק. (העיר) האם יש לי סיבה להוציא כרטיס סטודנט בינלאומי? הסתכלתי באתר של החברה שמוציאה את הכרטיסים האלה, ולא ראיתי שם שום דבר מעניין במיוחד.

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by redead,

הלפטופ הזה : http://www.buy2.co.il/o/35baaaa5-8144-46cc-b4cb-b046f05b6102?utm_source=mahayom&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_35baaaa5-8144-46cc-b4cb-b046f05b6102 מלבד זה שהוא "מחודש" , למה הוא כולכך זול ביחס למפרט המעולה שלו ? יש מספיק מחשבים מחודשים עם מפרטים הרבה פחות טובים שנמכרים במחירים כפולים גם הייתם קונים ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם, אני נמצא עם הוט זה מספר שנים ואני דיי מרוצה. במהלך השנים לא היו בעיות מיוחדות. כיום אני משלם דיי זול להוט. 59 ש"ח עבור 12 מגה. החלטתי שאני רוצה לשדרג, התקשרתי להוט והם דורשים 110 ש"ח עבור 30 מגה. הייתי באמצע העבודה אז לא רציתי לפתח איתם דין ודברים ולהתחיל להתווכח. מה שכן המוקדן "זרק" לי משפט "תביא לקוח שלנו שמשלם יותר ותקבל יותר זול". כמובן שאני לא מכיר אחד כזה למרות שאני בטוח שיש. השאלה: כמה אתם משלמים להוט עבור 30 מגה והאם יש דרך להוציא מהם מחיר טוב יותר? תודה! עריכה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=537732.0 כנראה שאפשר להוריד את הוט (ברור...) מה אתם אומרים?

• 20 תגובות
    • 5.6k צפיות
  4. דודה שלי טסה בקרוב לניו יורק ובדיוק תכננתי לקנות סמארטפון חדש. מחיפוש קצרצר באינטרנט ראיתי שמחירי הסמארטפונים שם לא הרבה יותר זולים, אבל אני לא ממש יודע איפה לחפש. בהנחה שהנקסוס לא רלוונטי עבורי (אין מספיק זכרון) האם יש חנויות שמשתלם לקנות שם באופן כללי (סמסונג, HTC וכו')?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. קודם כל אני מאוד מבסוט מהם מבחינת גלישה,אחלה שירות ואחלה אינטרנט. עכשיו לבעיה - כבר שנה + שאני משלם על האנטרנט (10 מגה) 41 שקל, בחשבונית רשום אפילו את הפירוט 30 שקל החבילה,ועוד 11 שקל שירותים כמו תמיכה ועוד משהו שאני לא זוכר אפילו..מיותר לגמרי. באותה שיחה שסגרתי איתם על המחיר הזה אמרו לי שאני ישלם 41 שקל ואקבל 2 שירותים בחינם. עכשיו התקשרתי כדי לשפר עמדות,ניסיתי להפטר מהשירותים המיותרים האלה,וכשכולם מצליחים להוציא 100 מגה ב30 שקל אני עדיין תקוע עם ה41. עכשיו סגרתי על 15 מגה 42 שקל. אמרתי לו שאני מודע לכך שאני משלם על שירותים שאני לא צריך,וביקשתי שהוא יסיר אותם,אך הוא אמר שהוא לא יכול וזה "מובנה" בחבילה..הוא הוסיף ואמר שאין לו מחיר יותר טוב לעשות לי.. מה אני עושה? איך כולם…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יש רק 2 שחקנים (בתשתית) והם שניהם יקרים יחסית ( לא רוצה לכתוב מתואמים)יש לשני השחקנים אינטרס משותף להחזיק את המחירים גבוה ולא להכנס לתחרות מחיריםזה מוקד רווח שנותר להם בינתיים והם יחלבו אותו כל עוד אפשר ואם אפשר לדחות עוד שנה מה טובבזק מפסידהבטלוויזיה - מקיזה הפסדים על השקעות ביס , שכל תכליתם להשקות על הוטבקווי- מחירי היצף וכמות הלקוחות יורדת כל שנהבסלולר - מחזיקה בבעלות על פלאפון - שנמצאת במלחמת מחירים ולחץ כלפי מטהבשיחות הבינלאומיות- המחירים ירדו לרמה אפסיתבספקי אינטרנט - תחרות מחירים קשה - אף אחד לא משלם יותר מ20-30 ש״ח על הספקאז ה״תשתית״ זה המוצר היחיד שבו אפשר להרוויח . המתחרה היחיד של בזק , הוטלא מוכנה למכור רק ״תשתית״ במחיר תחרותי . הם לוחצים על הלקוח לקחת רק טריפל…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. רכשתי MK802IIIS באי ביי, המכשיר עובד טוב ולא עושה בעיות מיוחדות. אך משהו מסקרן אותי, כשרכשתי את המכשיר הוא עלה 67 דולר, עכשיו אותו מכשיר מאותו מוכר עולה 96 דולר. יש מדבקה על הקופסא ומצויין בה האות "B", חלק אומרים זה סימן לבלוטוס וחלק אומרים שזה סוג ב', כלומר מחודש או עבר שחזור. שאלתי את המוכר, הוא אמר לי ש-"B" זה סימן לבלוטוס. מה אתם אומרים? (כשרכשתי את המכשיר לא צויין שהוא משומש, היה כתוב BRAND NEW וכו...) לא אהיה קטנוני, המכשיר עובד טוב מאוד אך ברצוני לדעת האם הוא חדש או מחודש.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. חברים שלום, רכשתי מוצר באחד אתרי מחשבים בארץ במחיר נמוך מהמחירים בשוק. בתקנון האתר שחייבים לאשר לפני קנייה ישנה שורה : לעיתים ישנן טעויות הקלדה במחיר או בתיאור המוצר , אם בהזמנתכם חלה טעות כזאת אנו נעדכן אותכם בפרטים הנכונים ותוכלו לבטל או לאשר ,אנו מתנצלים מראש על טעויות , עימכם הסליחה!. אבל בדקתי בחוקי הגנת הצרכן ומופיעים בו דברים שמנוגדים לתקנון של האתר.. 1) http://www.consumers.org.il/category/displaying-prices-the-law "אם קיים פער בין המחיר שהוצג על המוצר לבין המחיר בקופה, המחיר המחייב הוא זה שהוצג על המוצר, גם אם מחירו בקופה גבוה יותר." 2) פסק דין "כי המחיר המוצג יהיה גם המחיר המחייב של המוצר, גם אם חלה במחיר המוצג טעות. השופט הדגיש כי תכליתו של סעיף 17 היא …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. מעוניין להצטרף לקניה מרוכזת לספק כח Corsair AX1200i http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=300

• 21 תגובות
    • 12.4k צפיות
  10. היי, אני מוכר את 7850 חדש שיש לי עם אחריות ורציתי לדעת איך מעבירים אחריות לקונה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  11. היי, חשקה נפשי לשדרג מעט את המסכים. אם יש מספיק התעניינות (15 איש ומעלה) אנסה לגלגל את העניין מול הגורמים הרלונטיים. אנא הגיבו לשרשור אם אתם מעוניינים ובכמה יחידות.

• 34 תגובות
    • 11.8k צפיות
  12. Started by Mpro,

אני מחפש לקנות מקרר עכשיו ראיתי 2 דגמי מקררים של חברת bellers אחד דגם 370 ודגם 420 בחנות שהייתי אומרים שהדגם 370 הוא יותר חדיש, איך אני יכול לדעת שזה באמת דגם יותר חדיש?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ToMeRv32,

http://www.ivory.co.il/files/PRESS/21.jpg האם באמת יש פה משהו שאסור לפספס? הK518 DJ ב190 ש"ח.. מחיר מדהים! אומנם יצא דגם חדש אבל זה לא אומר שהאוזניות האלו פחות טובות, הן עדיין שוות יותר מזה.. DOK של 16GB ב34 ש"ח, לא משנה כמה הוא איטי זה עדיין אדיר. רמקולים 2.1 ב69 ש"ח.. רק כבלים עולים יותר מזה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Zeev86,

אהלן. אני רוצה לרכוש כמה משחקים מהעמוד הבא. הבעיה שבכל עמוד רשום: Downloading: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address. אפשר איכשהו לעקוף את ההגבלה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by djdodo,

שלום רב אין גבול לחוצפה וההפקרות שהולכת היום בישראל, הפעם אני אספר על הסיפור שלי עם בזק בינלאומי. לפני יותר משנה עשיתי חבילת בנדל (תשתית + ספק) בחברת הוט וסיפקו לי ספק של בזק בינלאומי. לפני יותר מחצי שנה הקפאתי את המנוי שלי בהוט לחצי שנה, אחרי שתקופת ההקפאה שלי נגמרה אני התקשרתי להוט והמשכתי את ההקפאה לעוד תקופה קצרה ולבסוף ביטלתי לגמרי את המנוי. אבל מה, בזק בינלאומי התחילו לחייב אותי על ספק (בלי שיש לי תשתית) גם אחרי שביטלתי את הבנדל. לא רק שהתחילו לחייב אותי, הם חייבו אותי ב140 שקל לחודש עבור ספק של 12 מגה!!!! (מאיפה הביאו את המחיר הזה????) אני התקשרתי אל בזק בינלאומי והסברתי להם שאני לא משתמש באינטרנט כבר יותר מחצי שנה ושבכלל ביטלתי את הבנדל הזה ואין לי בכלל תשתית. הג…

• 31 תגובות
    • 6.6k צפיות
  16. אני כבר 10 שנים בבזק בינלאומי. משלם 30 ש"ח מהירות 10 . בשיחה איתם אמרו שהמחיר יעלה ל 55 ש"ח!!!! למהירות 15 ואם לא רוצה שאתנתק מהם. בשיחה עם 012 הציעו לי ב 30 ש"ח !!! לחדשים ולוותיקים-שדרוג אוטומאטי באותו מחיר. http://www.kamaze.co.il/שדרוג-מהירות-ספ ... נטרנט.aspx מה דעתכם מה לעשות ? צפיתי שבזק בינלאומי תשמור על הלקוחות שלה עקב התחרות הרבה , בניגוד לתשתית שיש רק בזק והוט. אצל מי אתם ומה הציעו לכם ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום אני רוצה לקנות Centrum בחבילה גדולה(365 טבליות) ב-costco.com. הם לא שולחים לארץ, אלא רק בתוך ארה"ב, אז אני אשתמש בשירות של Buy2USA. הכל טוב, רק יש בעיה אחת. האתר costco.com לא מקבל כרטיס אשראי, שה-Billing Address שלו הוא מחוץ לארה"ב. הכרטיס אשראי שלי הוא ויזה בינלאומי, אבל ה-Billing Address הוא מן הסתם בישראל.. הם לא מקבלים את זה - ה-Combobox מאפשר לבחור רק United States עבור המדינה. ניסיתי להכניס ב-Billing Address את ה-Shipping Address שלי ב-Buy2USA, אבל זה לא עבר - ההזמנה לא עברה. כשהתקשרתי אליהם לשאול למה, הם הסבירו לי שה-Billing Address חייב להיות ארה"ב, וחייב להיות תואם לזה שבכרטיס יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה רבה card

• 21 תגובות
    • 16.3k צפיות
  18. עוד שבועיים נגמר החוזה שלי עם בזק+בזק בינלאומי (15 מ"ב ב 115 שקל). אני מעוניין לעבור לגלישה במהירות הורדה של 100 מ"ב (בלי טלוויזיה או טלפוניה, לזה יש לנו את hulu (עם hola unblocker) ואת רמי לוי בסלולאר). מה העסקה המשתלמת ביותר שהצלחתם להשיג, ואיפה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by jetman,

מה המצב אנשים? טוב אז ככה, יש מספר חנויות שחזרו עליי, אין לי עוד מחיר, אבל אני צריך לספק להם מידע על כמות אנשים שמעוניין, אז יש דגמי 16GB ו32GB, על 3G על תבנו בינתיים. למי שמעוניין, נה לשלוח לי פרטים ליצירת קשר בה"פ או בשרשור ונראה איך זה מתקדם, אני רוצה להוריד את המחיר לפחות מ1000 שקל בעקרון. אז יללה, תגיבו או צרו קשר בפרטי

• 8 תגובות
    • 4.5k צפיות
  20. Started by foxbat_a,

אני רוצה לבנות מחשב ישן, רק חסר לי לוח אם. איפה אני יכול להשיג עכשיו לוח אם לSOCKET 7/SOCKET 370/SLOT1? או אולי למישהו מחברים בפורום יש חומרה ישנה שהם מוכנים למסור/למכור במחיר מתאים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מה קורה אנשים יקרים. אני לקוח הוט מזה שנים רבות, כיום רוב המכשירים בבית פועלים בשירות הוט. (חבילת הטריפל). בתחילת הקשר הייתי בעל רוחב 750KB, מאז ועד היום עברתי בתחנת 1.5MB ועצרתי ב2.5MB. לאחרונה התחלתי להעמיד את מחיר התשתית בסימן שאלה, האם זהו המקסימום שאקבל תמורת 47 שקלים בחודש? הספק שלי מציע 20 שקלים לכל מהירות אינטרנט כך שהוא לא מהווה בעיה, מצד שני התשתית המוגבלת שברשותי גורמת לאי נוחות חלקית. עכשיו, בהשוואה אליכם המשלמים, האם עלי להודות על כך או לדרוש יותר? תודה מראש לעונים. שבוע טוב

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by yuvalm2,

מישהו מכיר מובילים זולים באזור רחובות? (לטובת כניסה לדירה חדשה)

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  23. הקניה הסתיימה - תודה לכולם! תהנו ובהצלחה

• 259 תגובות
    • 38.7k צפיות
  24. Started by michabb,

שלום לכולם, אני טכנאי מחשבים.אני מעוניין לקבל חוו"ד לתימחור אחזקת מחשבים לעסק. כיצד לתמחר, מה התעריף הנהוג לפי מחשב רגיל ברשת(קבוצת עבודה עם/בלי חיבור לשרת), מדפסות . לא עפ"י קריאת שרות אלא לפי חוזה שרות חודשי. אני יודע שיש שוני בין אזור המרכז לדרום וצפון. נא להתייחס לאיזור הדרום. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני רוצה לקנות מכונת גילוח שלא תהיה יקרה אבל תהיה טובה, באיזה מחירים כדאי לי לקנות ואיזה סוג? דבר שני, איזה מחיר נחשב סבבה לגלקסי S3?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים