צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
אם אתם זקוקים לנפח אחסון זריז בגודל זעיר והמוצרים של סאנדיסק לא ממש מדברים אליכם, לאמאזון יש עוד כמה אפשרויות שעשויות לעניין אתכם רבים התעניינו בכרטיסי ה-microSD של סאנדיסק שמוצעים בהנחות עליהם סיפרנו לכם לפני יומיים – אז החלטנו לספק לכם עוד אפשרות לבחירה, ולספר לכם על מבצעים נוספים בתחום שמתקיימים כעת באמאזון ארצות הברית. הענק הקמעונאי מציע כרגע כרטיסי microSD של חברת PNY האמריקאית, בנפח מרשים של 128GB ועם תמיכה בתקן ה-UHS-I והבטחה למהירויות העברה של עד 60 מגה-בייט בשנייה, במחיר של כ-49 דולר כולל משלוח לישראל, מה שמתורגם לקצת פחות מ-200 ש"ח והופך אותו לכרטיס הזול ביותר שניתן להשיג בנפח זה, מבית חברה שמוכרת בתחום וניתן להסתמך עליה. מדובר במחיר שזול בכמה עשר…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מחפש תנור איכותי, הכי חשוב שתהיה אחריות שאכן ניתן לממש בעת הצורך (לאור ניסיון עבר לא כל כך חיובי....). אשמח להמלצות...
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי, אני גיימרית חדשה בתחום, משחקת בעיקר מייפל סטורי ופוקימון GO. המליצו לי בחנות על Geforce GTX 3080 TI אבל בגלל המחיר הגבוהה אני תוהה אם זה הכרטיס מסך שמתאים לי. מה דעתכם? אם יחש כאן בעלי חנויות שמוכורות כרטיסי מסך הם מזומנות לפנות אלי ב 0543892791 תודה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אנו קבוצת סטודנטים במרכז האקדמי לב, מנסים ליזום מחקר אשר יוכל לקדם שיפור באיכות השירותים שאנו הצרכנים מקבלים אצל ספקי השירות השונים (דואר, סלולאר, וכדו'). הכנו כאן שאלון מחקרי על מנת שנוכל לקדם יוזמה זו. הכנו שאלון קצר על מנת לקבל כלי מחקרי לגורמים השונים. נשמח לעזרתכם. נ.ב- יש הגרלה על 700 ש"ח למעונים בסוף השאלון, למעוניינים הקפידו למלאות את הפרטים בסוף השאלון. מצ"ב קישור https://jctmachonlev.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_agWf5xzjrotIVJb תודה לכולם! כמו כן, נשמח אם תוכלו גם להפיץ שאלון זה לקבוצות רלוונטיות ואנשים נוספים על מנת להפוך את המחקר שלנו לבעל משקל מול החברות השונות.
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כרגע אני על 2.5 (אצל הוט) וגיימר אצלהם בבאנדל של 80 שקל (כולל הכל) האם כדאי לעבור ל POWERNGN שלהם החדש ? והאם בכלל יש צורך בגיימר ואם כן בעצם .....למה ?
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חשבתי על לקנות מחשב שיספק לי 1080p ו60fps וישרוד את המשחקים שעוד יבואו בעתיד במחיר (לדעתי) סביר וטוב יחיסת. אשמח לשמוע אם אני טועה או משהו לא מסתדר ולהצעות נוספות מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי מעבד: 1450 ₪ - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz BOX S1151 קירור אוויר למעבד: 135 ₪ - CoolerMaster Hyper 103 לוח אם: 579 ₪ - * חדש * - ASUS Z270-P PRIME S1151 זכרון: 445 ₪ - * מבצע * - 16GB Crucial DDR4 2400Mhz כרטיס מסך: 1899 ₪ - * בהרכבת מחשב * - Palit GeForce GTX1070 8G D5 1506MHz-1683MHz Dual-Fan דיסק קשיח: 210 ₪ - * בהרכבת מחשב * - WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 …
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם חברים, לצערי רק לאחר שנכוותי אני מצטרף לקהילה הזאת, אשמח לעזרתכם בהתייעצות קניתי מחשב מספק מסוים [חדי העין יוכלו לקשר בעקבות עוד הודעה שכתבתי]... המחשב הגיע ולא נדלק. אציין שכמו בכותרת- חבר מהעבודה ביצע עבורי הזמנה ולמעשה בנה לי את המחשב. מפה לשם, מחשב הגיע ולא נדלק, רק עושה ריסטים..... קרוב משפחה הגיע לבדיקה [כי אני ממש לא מבין גדול] וראה שאין קירור למעבד... (הוא, בתור 'גיק' נהיה אדום מעצבים שהוא הבין שככה 'שיחררו' לי מחשב מבלי ליידע אותי). הלכנו לעוד ספק שלא אציין את שמו וקנינו מערכת קירור עם נוזל, משהו שאמור להיות רציני כי אני לא אוהב לחסוך שזה נוגע לאיכות וכאשר נגעתי במעבד נכוותי, לכן הבנתי שהטמפ' אכן ממש גבוהה... המחשב עולה! התקנו מערכת הפעלה והתחלנו להתקי…
-
- 69 תגובות
- 12.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כתוב על המחשב הזה שהוא עולה בעיקרון 4800 ועכשיו הוא עולה 1700 זה הגיוני ? בכלל המפרט שלו לא נראה מצדיק את המחיר הזה משהו פה מוזר !!! מישהו יכול להסביר ? אולי זה באמת שווה ?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
כתוב על המחשב הזה שהוא עולה בעיקרון 4800 ועכשיו הוא עולה 1700 זה הגיוני ? בכלל המפרט שלו לא נראה מצדיק את המחיר הזה משהו פה מוזר !!! מישהו יכול להסביר ? אולי זה באמת שווה ?
-
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, שלום הייתי מעוניין לקבל מפרט של מחשב גיימינג עד תקציב של 2,000 שקלים ללא פרטים נלווים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חשקה נפשכם במחשב נייד עם GeForce GTX 1080 ועובי של פחות מ-20 מילימטרים? יש אחד כזה - אבל הוא יעלה לכם הרבה מאוד לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אחרי 5 שנים עם מחשב על הפנים, הגיע הזמן לשדרוג מלא (מחשב, מסך, מקלדת, ..) אני בעיקר משחק FPS - Battlefield 1, Overwatch, .. הכל יוצא ₪7,356 באילת ב- KSP. מה דעתכם? כמות 42575 Processor Intel Intel Core i5 7600K 3.8Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 31692 CPU Cooler CoolerMaster Hyper 212X CPU Cooler 1 42414 Motherboards for Intel Gigabyte GA-Z270-HD3P LGA1151, Intel Z270, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 39798 VGA Cards Asu…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לידיי מחשב ישר מהקרטון שנקנה מרשת מחשבים מוכרת מאוד ודי נדהמתי לגלות שתי תקלות חמורות אני מניח שהוא לא נבדק לפני מסירה ללקוח. אני לא מייצג שום בעל אינטרס ואין לי שום עניין לנקוט בעמדה כלשהי כנגד רשת זאת אלא להעלות מקרה וכמובן שכל אחד יעשה עם המידע כרצונו. מדובר במחשב שולחני... ברגע שהדלקתי אותו לא קיבלתי תצוגה אבל שמעתי את הצפצוף של Boot תקין. פתחתי את המארז וראיתי שכבל ה PCI-E לא מחובר לכרטיס מסך וברגע שחיברתי התצוגה חזרה. דבר שני הספק כוח מרעיש כמו ספק של שרת ...משהו לא סביר בכלל שככה ימסר מחשב ללקוח . הודעתי לבעל המחשב לחזור לחנות כדי שיחליפו לו את ספק הכוח. מבחינתי המקרה הזה אומר משהו על בקרת האיכות של הרשת לגבי שולחניי…
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, ב - 28/06/2012 23:57:49 ביצעתי הזמנה של מחשב מ RSM מחשבים. לאחר מספר שיחות עם מיכאל (מסניף כפר-סבא כמדומני) הגעתי למפרט סופי ביום ראשון וביום שלישי הוא נשלח לבית הורי, כיוון שאני עובד ברוב שעות היום. ביום חמישי בערב הגעתי לבית הורי ומה שראיתי לאחר שפתחתי את האריזה זה מחשב שקיבל מכה מאוד רצינית, כנראה מנפילה במשלוח. ממה שאני ראיתי יש מארז דפוק, ספק הכח כמעט נתלש מהמקום, בורג אחד יצא מהחלק שמחזיק אותו ושניים אחרים עקומים. הקירור שעל המעבד התעקם והוא פשוט מתנדנד. והכל נראה בעייתי. לאחר שדיברתי שוב עם מיכאל הוא פשוט דאג למשלוח חזרה והוא אמור לקבל את המחשב היום. הדברים שהזכרתי אני אבקש שיחליף, אבל מה עם מה שלא רואים? לפי זה שהאוורור מתנדנד ( ורואים לוח מתכת עקום בבסיסו)הו…
-
- 28 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על מחשב כזה? https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=N82E16883102344 כמה זה ייעלה בארץ וכמה זה ייעלה להזמין מחו"ל כולל מיסים וכו? הדאגות העיקריות שלי מהמערכת זה שהTHREADRIPPER יד לו איזה באג בחומרה כמו הRYZEN הדור הראשון? והשני זה שהSSD אוליי לא הכי מעולה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה חנויות אמינות יש בתל אביב שמוכרות מחשבי מותג? איזה חנויות מומלצות יותר ומה פחות? תודה
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
הי, מעוניין לרכוש מחשב נייד בעד 3,000ש"ח לשימוש יומיומי רגיל. המליצו לי על HUAWEI MateBook D 14 AMD 2021 https://consumer.huawei.com/en/laptops/matebook-d-14-amd-2021/specs אין לי ניסיון עם מחשבים של HUAWEI. באותו טווח +- מצאתי: Dell Vostro 14 3400 VM-RD09-13355 https://ksp.co.il/web/item/191077 HP Laptop 14S-DQ2008NJ / 307Z1EA https://ksp.co.il/web/item/140390 השאלה האם יש אחד שעדיף בבירור על פני השאר? האם מישהו יכול להמליץ על מחשב נייד טוב במחיר של 2,500ש"ח (עם וינדוס) שלא צויין מעל? לצערי אני ממש לא מבין בזה אז אשמח לעזרה. תבורכו ותודה רבה
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
- 1 follower
-
-
היי , רכשתי נייד חדש לפני כשבוע בעסקה אינטרנטית. לאחר כמה ימים הבחנתי שיש בעיה במקלדת ובעכבר - משטח המגע של העכבר רעוע ועושה רעשים והמקלדת "שוקעת" פנימה ואינה שטוחה. בהפעלת לחץ קל של הקלדה המקשים והפלסטיק שוקעים. מה ממליצים לעשות? האם כדאי לי ( אם יש אפשרות כזו בכלל?) לבטל את הקניה ולשלם קנס? לפנות לחנות למצוא פתרון? לפנות לאחריות? רכשתי את המחשב ב9.1 ככה שהזמן שלי להחליט מוגבל. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד לחברה , צורך למנהלים ועובדים כי 14 אינש עלות עד 6000 ש"ח מערכת הפעלה win 10 יכולת עבודה עם תוכנות office 10 , מערכת SCADA , SAP , LIMS וכדומה קישור ל Wifie סוללה לפחות 6 שעות משקל עד 1.5 תחנה עגינה 4 USB הדגם שנראה Leenovo T490 אן Leenovo T490S ( לא הבנתי מה ההבדל למעט המשקל) אודה לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות למחשב נייד לצורך עיבוד תמונות בלייטרום ובפוטושופ. אגב כך, מה דעתכם על סדרת הניידים msi p65?
-
- 17 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אם יש לכם מחשב נייד למסירה כתרומה אשמח לקבל המחשב הינו עבור משפחה מעוטת יכולת (ברוכת ילדים) באזור המרכז. זה יהיה המחשב הראשון שלהם הבקשה למחשב ניייד היא כי למשפחה אין מקום לשים את הנייח תזכו למצוות תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמח לחזור בכל תקופה ולהתייעץ כאן לגבי מחשב חדש אני מחפש מחשב נייד למשפחה בתפקוד משרדי הבנתי שיש בעיית תמיכה לווינדוס מסויים, אשמח לדעת על איזה מדובר מסך: 14-15 אינצ' רזולוצייה: עדיף מעל HD אם אפשר משקל: לא רלוונטי איחסון: 512GB מינימום זיכרון RAM: 16GB מינימום (עם אפשרות לשדרוג) כרטיס מסך: לא למשחקים, אינטרנט בעיקר מערכת הפעלה: ווינדוס 11 ומעלה (יש בעייה עם ווינדוס 11 מבחינת תמיכה? ) מעבד: I7 / I5 דור מעבד: אינני יודע מה הדור שקיים היום, חיבורים: USB TYPE-A חובה לפחות אחד TYPE-C אחד לפחות לחיבור עמדת עגינה עמדת עגינה - חובה אפשרות לחיבור מקשים מוארים: אם יש מה טוב שפה: עברית / אנגלית לחצני מספרים: לא חובה אחריות 3 שנים ומעלה חברה: עדיפות ללנובו ThinkPad …
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
- 2 followers
-
-
עד שיש מבצע עם הנחה מאוד משמעותית, הוא לא מפורסם? https://www.amazon.com/-/he/Rainbow-Special-Crosshair15-גיימינג-i7-12700H/dp/B09RBCLYQ9/ref=sr_1_5?keywords=msi+laptop&m=ATVPDKIKX0DER&qid=1662836494&refinements=p_n_feature_seven_browse-bin%3A18107822011%2Cp_6%3AATVPDKIKX0DER&rnid=303116011&s=pc&sr=1-5&language=en_US אני לא מספיק מבין אבל נראה על פניו כמחשב מצויין עם מסך QHD, קצב רענון של 165, 16 גיג'ה ראם ו-SSD עם 1 טרה
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
- 2 followers
-
-
דגם ה-IdeaPad 100S של לנובו במחירו הנוכחי בחנות המקוונת הוא כנראה אחד מהמחשבים הניידים הזולים ביותר שנוצרו אי פעם מחשבים ניידים בסיסיים נמכרים כיום במחירים קורצים הרבה יותר מבעבר, אך נראה שבכל פעם מחדש יש מי שמוכיחים לנו שאפשר לרדת עוד יותר נמוך. הפעם, מדובר במבצע Deal of the Day באמאזון אנגליה, אשר משווק את נייד ה-IdeaPad 100S העדכני של לנובו במחיר של כ-133 פאונד בריטי בלבד, כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-750 ש"ח בלבד עבור מחשב נייד חדש ומבוסס חלונות 10, אשר מהווה הוזלה של 300 ש"ח (!) לעומת המחיר בו אותו דגם נמכר כאן בארץ. מדובר במחשב הנייד הבסיסי ביותר שניתן לדמיין בשנת 2016, עם מעבד Atom Z3735F מרובע ליבות מדור ה-Bay Trail של אינטל, זכרון DDR3 בנ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-