צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
השלט לא מגיב, והבית לאחר צביעה. כך שנראה לי שהעינית מכוסה בצבע. היכן העינית? יש לי פיקוד ידני שאפשר דרכו להפעיל את המזגן על חום/קור/OFF ועוצמת מאוורר וטמפ'. תודה לעונים.
-
- 84 תגובות
- 42.8k צפיות
-
-
בחיים לא קניתי מכשירים שקשורים לשקעים בארץ מחו"ל, כי תמיד ראיתי שהשקע שונה מהשקע הישראלי, אבל נראה לי שהמכשיר הזה: Universal Power Strip הוא בצורה כללית מספיק כדי להתאים גם לשקעים הישראליים. (וכתוב עליו שהוא יודע להתמודד עם כל מתח בטווח 100-250V) אני מפספס משהו?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום מייל שאומר ש - Apple sent you an iTunes Gift, ככל הנראה בשווי 100$. אני מצרף תמונה של המייל. אני תוהה האם זה דבר לגיטימי או ניסיון רמאות.. אשמח לעזרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
בוקר טוב! התחלתי לגלוש פה באתר ולדפדף בין המפרטים ושמתי לב שאתם מאוד אוהבים להציע מפרטים שנוצרו באתר TMS. לאחר שעברתי על המפרטים, הבחנתי כי אלא אינם המחירים הזולים ביותר שקיימים היום בשוק. האם אני טועה ? ומה עמדתכם לגבי אייבורי ?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בקיצור אנחנו מחפשים בר מים הבייתה, וקיבלנו הצעת מחיר מאלקטרה 68 ש"ח לחודש למשך 3 שנים וזה כולל בר מים, 4 מסננים, 2 נורות UV ושנתיים אחריות ומשלוח. לגבי התקנה לא בטוח.. אבל בסדר, 200 שקל חד פעמי זה לא נורא. בתכלס יוצא לנו 150 שקל בחודש על מי שתיה שזה המון, ו-68 ש"ח זה חיסכון של כמעט 100 ש"ח בחודש. בקיצור- למישהו יש? איך המכשיר?
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
לא, לא מדובר בניסיון עוקץ. http://www.calcalist.co.il/marketing/articles/1,7340,L-3603179,00.html השקעה בטוחה. מי שרוצה למקסם רווחים, למכירה: מערכת זיקוק ביתית. ......הבלתי משוחדים בדיוק מתנגן לי בטלוויזיה....
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום זהו סקר מקדים. כמה אנשים יהיו מעוניינים להצטרף לקבוצה ע"מ לבוא בבקשה לאחת משתי חברות התשתית בארץ - HOT או בזק, ע"מ לקבל הצעה לתשתית אינרנט. HOT מספקת 12\30\100 מגה, בזק מספקת מהירות של 5, 10, 15 או 100 מגה. ברגע שנגיע כקבוצה של עשרות או מאות אנשים לאחת מהחברות, ונבקש הצעה - אפילו אם למהירויות שונות, (כלומר חלק בקבוצה יכולים לרצות 5 מגה וחלק 10 וחלק 100 וכו'), אני מאמין שנקבל הנחה משמעותית. נ.ב שווה לבדוק מתי פג תוקף המסלול שלכם בחברת התשתית. מי בעניין?
-
- 43 תגובות
- 44.4k צפיות
- 1 follower
-
-
נתקלתי בקופון בתקוף עד סוף החודש. כל מה שלא במבצע אפשר לקבל הנחה של 8 אחוזים. הקוד: CSM8OFF ספרו מה הזמנתם
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
התקלקל לי מסך דל שקניתי לפני פחות מחצי שנה. התקשרתי לשרות לקוחות ואני כבר מתחיל להרגיש שהם מתחילים לטרטר אותי. בהתחלה ענה לי בחור שביקש מספר הזמנה שזה כשלעצמו מוזר,מאיפה אני צריך לדעת מספר הזמנה , בשביל זה יש מספר סידורי. למזלי אני בחור מסודר ובמקרה שמרתי הכל אז היה לי לתת לו. הוא אמר שישלח לי מייל ושאני יחזיר לו תשובה עם צילומים של הבעיה ושל המסגרת כדי לראות שאין נזק פיזי. ביקשתי מספר קריאה אבל הוא אמר שלא צריך שהם יודעים לפי מספר הזמנה. לא הגיע שום מייל, אז התקשרתי שוב. איך שהתחלתי להקריא שוב את מספר ההזמנה התנתקה השיחה. כמובן שהתקשרתי שוב ,אני מסביר את הסיפור לנציג ובאופן לא מפתיע לא כתוב להם בשום מקום שפניתי אליהם כבר. בסוף קיבלתי ממנו כתובת מייל שאין לי מושג למי הי…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה..זכיתי באייבי מכירה פומבית של דיג'ארידו(למה שלא מכיר כלי נגינה אוסטרלי) עכשיו ניהיה ממש סיפור עם המשלוח.. בגלל שזה כלי מאוד ארוך אז הם לא מוכנים לשלוח אותו לפה(זה 160 ס"מ בערך) הוא אמר לי גם DHL לא מסכימים (רק עם יש לך חשבון קליינט או משהו כזה..) יש למישהו רעיון איך אני יכול להביא את המוצר? אני ממש לא יודע מה לעשות..דיי התאהבתי מהתמונות במוצר ולא ראיתי כזה דיג'ארידו בארץ אבל אני ממש לא מבין איך אפשר לפתור את זה...(אני לא יצא לי לשלוח שום דבר אף פעם אז ככה שבטח לא יודע איך הדברים עובדים) תודה אלי.
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני רוצה להתחדש בטלויזיה חדשה. מרחק הצפייה יעמוד על קצת יותר ממטר וחצי.(מקסימום 2 מטרים). אני לא ממש מבין בטכנולוגיות ובהבדלים בין lcd ל פלזמה וכ'ו. רוב הצפייה תהיה תכנים של ספורט ו xbox. התקציב הוא 4000 ניתן לחרוג מעט אך ורק אם מצדיק. תודה ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אוטוטו מגיע הרגע, חודשיים מקסימום. התענייתי רבות בכל מיני סוגי עגלות ראיתי והתרשמתי. אני מחפש עגלת תאומים שמאפשרת לשים תינוק מגיל לידה . לא מעוניין להוסיף לעגלה סלקל או מיטה. עגלה שהופכת מטיולון למיטה. בנוסף מחפש סלקל אטרקטיבי לאוטן עד 13 קילו במחיר שפוי וראלי. כמובן שאקנה 2 סלקלים
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי להזהיר אני קניתי מזגן טורנדו ולאחר שהרכיבו לי אותו בסלון גיליתי שקניתי טרקטור ולא מזגן. מהחברה שלחו אלי טכנאי נחמד שמלבד להתקשר למנהל העבודה שלו ולדווח שאני צודק הוא לא עשה דבר. השרות של טורנדו הוא על הפנים הם חברה שלא מתביישים לשקר ולכתוב דוחות שהמזגן תקין גם לאחר שהטכנאי מדווח שהמזגן מרעיש ברמות. ראו הוזהרת הפרסומות שלהם יפות ואמינות אבל החברה רחוקה מלהיות אמינה
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
עד כה קניתי (כן, קניתי.... אני מרובע) את המוזיקה שלי בוואלה מוזיקה בפורמט MP3 שהוא איכותי מספיק לפחות בשבילי. כעת משנסגר השירות, איפה עוד ניתן לקנות מוזיקה ללא DRM? חשבתי כבר לקנות מאמאזון אבל הם לא ירימו גבה כשאשלם באשראי ישראלי בינליאומי?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נרשמתי לחבילת גישה לרשת האינטרנט + שירות "GAMER" ביום 09/04/13. במעמד שיחתי עם נציג המכירות של החברה סוכם על סכום מסוים לחודש וחודש ראשון חינם (ביקשתי לבדוק את איכות השרות). בתאריך 29/04/13 ביטלתי את המנוי בחברה עקב רמת שרות נמוכה (פינגים גבוהים וכו'). למרות ביטול החבילה חויב חשבוני עבורה ולאחר התכתבות עם אחראית פניות הציבור מאיה בן יוסף \ ויקטוריה בילאי נאמר לי כי החבילה לא כוללת חודש חינם. לסיכום את כספי הם לקחו ואין לי את מי להאשים חוץ מעצמי. לכולכם: שימו לב לקבל את סיכום השיחה המדויק בכתב כך לא תעשו את הטעות שלי.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתר מוצלח שגיליתי לאחרונה. ראו לדוגמא מעקב אחר הטבלט החדש של סמסונג: מעקב אחרי N8000
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אתמול לאחר 14 שנות עבודה מתה לנו בבית המכונת כביסה. המשפחה חייבת דחוף (היום-מחר) לקנות מכונת כביסה שתגיע אלינו כמה שיותר מוקדם. בגלל שהשוק מוצף במכונות שמתאימות לקטגוריה, אני מחפש המלצות של חברי הפורום. דרישות: נפח: 7-8 ליטר מחיר: 1500-2500 אין צורך בפיצ'רים- עדיף אמינות ויעילות. עדיפות למכונה חסכונית בחשמל. תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משלם לבזק 100 שח (היה 121 לפני שדיברתי איתם היום) ולבזק בינלאומי 81 181 לספק+תשתית על 15M יש לי הרגשה שאני יכל לקבל מחיר יותר טוב אז לפני שאני מתחיל טלפונים כמה אתם משלמים? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בארץ המחיר שלו הוא 445 שקל לבקבוק של 0.7 ליטר http://www.goodwines.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=728912&seaWordPage=LAPHROAIG בדיוטי פרי יש מבצע של 2 ב110 דולר לבקבוק של 1 ליטר (110*3.7=407 לשני בקבוקים. 203 שקל לבקבוק) http://www.dutyfree.co.il/%D7%95%D7%99%D7%A1%D7%A7%D7%99?d=0&BrandID=334&ArticleID=201 הגיוני? או אני מפספס משהו...?
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום הזמנתי חבילה מארצות הברית ושלחו אותה דרך DHL GLOBAL MAIL. מישהו יודע איך ממירים את מספר המעקב הארוך למסםר של דואר ישראל שמתחיל ב CL ונגמר ב DE? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
בסוף החדוש יגמר לי מבצע באנדל של 10 מגה + גיימר ב80 שקלים לחודש התקשרתי עכשיו לבזק, רק על התשתית הם רוצים 90 שקל ל10 מגה!!! מה שאומר שהחבילה הכי זולה שאני יכול להוציא כרגע זה משהו כמו 120 שקל לחודש, התייקרות של 40 שקל וכל זה עם מהירות דיי נמוכה יחסית. למישהו יש רעיונות או הצעות מה עושים ??
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לא מזמן יצא לי להיעזר בחברת תיקוני לוחות PCB של כוננים קשיחים בכדי לסדר את מותו הפתאומי של הכונן הקשיח שלי בנפח 1TB. הכונן היה די חדש, בן פחות מחצי שנה, ובאופן פתאומי נשרף, ככל הנראה מספק כוח אינו תקין. מיד חקרתי ובדקתי, והסקתי שיש דרך לעבור את המאורע הזה בלי הוצאה גדולה ומיותרת מידי וגם אפילו בנוסף לשחזור המידע עצמו, להחזיר את הכונן הקשיח לתפקודו המלא כחדש. כמו שהוזכר, החברה מטפלת בחלק החשמלי של הכונן הקשיח ולא המכני. משמע לוח המעגל האלקטרוני אשר יושב לרוב בצד החיצוני של הכונן הקשיח ומתרגם את שפת המודול לשפת המחשב .. לכן אם מדובר במות פתאומי של כונן קשיח שיכול מאוד להיות שהיה מלווה בריח של שרוף, כאן תוכלו למצוא את הפתרון!! פתרון הבעיה יהיה החלפת רכיב המייצב א…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הלן חברים, ראיתי שיש להם NEXUS 7 3G בסניף אילת ב 1239 שקל, מחיר מעולה והכל, רק שהוא מתצוגה: http://ksp.co.il/?uin=19096 יש למישהו כאן ניסיון בציוד כזה מהרשת שלהם? זה היה בווטרינרה? או סתם החזרות? או עודפי מלאי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
*מנהלים אני לא בטוחה אם זה הפורום המתאים אז אם זה לא אז בבקשה תעבירו לפורום המתאים* טוב אז יש לי בעיה כבר דיי הרבה זמן ואחי המליץ לי להתייעץ כאן. התשתית רשת שלי היא של הוט והספקית היא של בזק בינלאומי. לא מזמן קניתי ראוטר חדש (שהמליצו לי עליו פה) ראוטר של חברת TP - LINK וזה ראוטר מעולה, מגיע למרחקים והרבה יותר טוב מהקודם. המודם שיש לי זה מודם של הוט, מודם של motorola נורא ישן. כל יום יש לי ניתוקים של האינטרנט, אני מתחרפנת, כל פעם שיש ניתוק אני מנתקת את הראוטר ואת המודם מהחשמל, מחזירה אחרי 10-15 שניות מחכה שכל הנורות במודם ידלקו, לוחצת על הכפתור שעל המודם לעשות לו ריסטרט מחכה שוב 10-15 שניות ולוחצת שוב על הכפתור, זה פותר את הבעיה לרוב. כשזה לא פותר אני מתקשרת לבזק בינלאומי …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לעשות פה סקר קצר לגבי תשתית אינטרנט בזק מול הוט? מישהו משתמש ב-20/3 של בזק ? מוצדק ? כמה עולה ? יש להוט מוצר מקביל ?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-