צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שלום, אם אני משלמת באמצעות paypal עבור חבילה שמגיעה לתא לדואר , האם המקור ממנו רכשתי דרך האינטרנט לא יוכל לדעת את שמי ופרטים אחרים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
צריך לציין שאין לי שום בעיה מיוחדת מול החנות פשוט רציתי לשתף בעניין התקיימו שתי מכירות קבוצתיות אחת של רמקולים ואחת של SSD בשנייהם קניתי מ TMS בקנייה האחרונה של SSD EVO 840 יצא שקניתי במחיר מלא 880 שח ועוד באותו יום יצאה לפועל המכירה הקבוצתית במחיר 775 באותו זמן נאמר לי על ידי קיריל שמשוייך ל TMS שאני יקבל זיכוי בגין ההפרש בין 880 שח למחיר שהמכירה הקבוצתית יצאה לפועל 775 זתומרת 105 שקל ההבטחה נאמרה פה על גבי הפורום לעיני כולם ביצעתי קנייה של ה SSD ומול המוכר פיזית שאלתי במפורש מה זה אומר זיכוי והוא ענה שזה כמו כסף לחלוטין ואני יכול לעשות מה שאני רוצה איתו אצלהם כרגע בעקבות הבלק פריידי אני רואה ש KSP מציעים את הרמקולים SOLO 7 ב 720 שקל אחרי הנחה של 20 אחוז …
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
שלום, האם יש פה מישהו שמשתמש בספק נטוויז'ן 013? לפני חודשיים, שלוש יצר איתי מישהו מנטוויז'ן מחלקת מוצרים ושירותים ואמר שנטוויז'ן דואגים לבטיחות של לקוחות באטינרנט ונותנים להם הגנה נגד אנטיוירוסים, תוכניות ריגול והכל שעליי לעשות זה להקליק לדואר שאקבל באימייל. השיחה הייתה בתור תדרוך של לקוח ולא נזכר שום מחיר ולא שאלו אותי אם אני מעוניין בכלל. אחרי שקיבלתי מספר הודעות באימייל, כאשר כל אחת תואם את תוכנה ושירות שלו כמו נורטון אנטיוירוס, נפח מוגבר של תיבת הדואר, שירות מסננט וכו' נכנסתי לחשבון פרטי בנטוויז'ן וראיתי שכל זה היה הסכם אבל כל שירות שהיה בו, הייתה מצויינת עלות שלו כ-0 ש''ח. בקיצר, השיחה מטעה שנשמעה כמו תידרוך ומתן סיוע בגלישה בטוחה, בפועל היה הסכם שנציג שירות לא ציי…
-
- 37 תגובות
- 7k צפיות
- 1 follower
-
-
איך זה יכול להיות שאני משלם על החבילה של האינטרנט של 5 מגה 110 ₪ על ספק ותשתית ואני רואה באתר כמה זה שהמחיר לספק ותשתית הוא 75 ₪ זה הפרש עצום! זה לא יקר?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
Weiyun - Instant storage of 10TB מצד אחד - הם עושים את זה כדי לרגל אחרינו מצד שני - גם החברות האמריקאיות מחויבות לפי חוק לתת ל-NSA לחטט בקבצים שלכם מה דעתכם?
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
חברה שקונה לך מוצר מארה"ב, עם Mail rebate, ומזכה אותך על חלק ממנו. (היום, למיטב ידיעתי, אין שום משמעות ל-rebate עבור אדם שהוא לא אמריקאי)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי כמה דיונים כאלה שפורסמו פה בעבר, אבל לא היה בדיוק מה שחיפשתי. אני מחפש המלצה לדגם של מכונה לקיצוץ הזקן, שיכולה לתפקד גם בתור מכונת תספורת. אשמח להמלצות. השוואתי קצת מחירים בין איביי לזאפ ונראה שעדיף לקנות בארץ. זה נכון, או שאני צריך לחפש טוב יותר? אני מוכן להשקיע עד 300 עם עדיפות לפחות.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
יש לי שאלה. התנתקתי מהוט ושלחתי להם פקס מנתק אותי. האם זה מספיק ? נתתי גם ייפוי כוח ליס שינתקו אותי מהוט. להיכן אני אמור להחזיר את הממיר (גר בקריות )? באתר ש להם לא כתוב, ובעמדות השירות גם לא ניתן להחזיר ציוד.
-
- 7 תגובות
- 18.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, חייב לספר על חוויית שירות: מסך דל U3011 שנקנה לפני שנה התחיל לרצד לפני כמה ימים. ביום רביעי יצרתי קשר עם שירות דל ותיארתי את התקלה. בהתחלה קצת שיגעו אותי, רצו מספר הזמנה - משהו שיש רק לחנות שקניתי ממנה (KSP). בסופו של דבר קיבלו את המספר ואמרו שייצרו קשר למחרת. בחמישי התקשר טכנאי של יעל תוכנה שנותנת תמיכה עבור מסכי דל בארץ. הגיע בצהריים, לא ביקש לראות את התקלה, השאיר מסך חדש (לא מחודש) U3014. הU3011 הוא כנראה מסך מאוד לא נפוץ וכנראה שאין במלאי לצרכי החלפה, אפילו לא מחודשים. אני לא מצפה שזה יקרה עבור דגמים אחרים (גם לא עבור 27"). כאן צריך להגיד שU3014 עבר שיפורים משמעותיים לעומת הU3011. תאורת לד גורמת לכך שהוא צורך פחות מחצי מהחשמל. חוץ מהחיסכון בחשמל זה אומר שאפשר לש…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי חבילה מחו"ל, ולמרבה הצער לא שמתי לב שלישראל היא נשלחת באמצעות DHL. שמעתי הרבה טענות בפורום שחבילות DHL תמיד נעצרות במכס, וגם אם הן מתחת לרף התשלום, אצטרך לשחרר את החבילה בעצמי, ולשלם עמילות מכס עליה. זה נכון? באילו סכומים מדובר? שלחתי הודעה לאתר מיד לאחר ההודעה וביקשתי לבטל את ההזמנה, אבל לא קיבלתי תשובה, ואני חושש שהחבילה תגיע על ידי DHL. :-(
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
-
האם חבילות שנשלחות מארה''ב באמצעות שירותים כמו-EMS או DHL תמיד נבדקות במכס? נניח מחיר מוצר הוא $150 וסוחר רושם מחיר פחות מ-$75. האם עדיין חבילה תבדק? אם כן ויתגלה שמחיר הרשום על חבילה הוא לא מחיר אמיתי, מה יכול להיות? עכשיו אותו דבר רק שחבילה נשלחת מסין או הון קונג? זה משנה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
-
לפני כחודש רכשתי על פי המלצה כאן בפורום מחשב. הייתי מרוצה מהשירות, ההזמנה הגיעה שלושה ימים אחרי שביצעתי אותה, גם כבל חשמל שבטעות לא הגיע עם המחשב, נשלח במיוחד בדואר שליחים אליי, בקיצור, אחלה שירות. לפני שבוע וחצי פתאום המחשב סירב להידלק, וכפי הנראה הלך הלוח אם. הגעתי לסניף ירושלים ברביעי שעבר, המוכר הנחמד עשה בדיקה מהירה ואישש את החשש שהתקלה בלוח. אמר שהמחשב ישלח לנתניה ושם יטופל, עניין של במה ימים. עד כאן הכל מעולה. אתמול התקשרתי לברר מה קורה, ונאמר לי שמחכים לאישור מהיבואן להחליף את הלוח, גם היום נאמר לי שזה אותו המצב, לשאלתי מדוע לא להחליף לי ואחר כך להסתדר עם היבואן נאמר לי שככה הפרוצדורה. העניין די מוזר לי, כי לדוגמה לפני כמה שנים שכונן דיוידי במחשב שקניתי…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
באתר של BUY2USA לדוגמה יש אפשרות לבצע ממש רכישה דרכם - לא הזמנה עצמאית בחנות אמריקאית ושימוש בכתובת שהם נותנים לך, אלא ממש רכישה מלאה דרכם ושימוש אפילו בכרטיס אשראי ישראלי בלבד לצורך העניין (האם מקבלים גם חשבונית "ישראלית"? אני מניח שכן). יחד עם זאת, באתר שלהם מצויין בעמוד המוצר: כלומר הם מתנערים מהחוק הישראלי שמחייב כל יבואן לספק שנת אחריות למוצר אלקטרוני. האם יש להם סמכות להתנערות הזאת מהחוק? מה בדיוק לשון החוק בנושא הזה? אשמח להבהרות ממי שיודע/מכיר.
-
- 34 תגובות
- 7.6k צפיות
- 1 follower
-
-
סקר - איפה הכסף שלכם מושקע, ואיזה אחוזים אתם מקבלים בממוצע? אני שמתי את הכסף שלי בפק"מ, עם ריבית של 2.05 אחוז, שנגמר בעוד חודשיים, (ריבית הפריים באותו הזמן הייתה הרבה יותר גבוהה) ואני מחפש אפיקי השקעה חדשים. (אני משער שהבורסה היא האפשרות העיקרית שלי, אבל אני לא מבין בזה מספיק עדיין כדי לעשות את זה) האם אפשר לקבל ריבית של יותר מ-1% לשנה היום? אף פעם לא בדקתי את זה, אבל האם יש לי אפשרות להפקיד את הכסף שלי בפיקדון בבנ"ק מחו"ל? (ממדינה אמינה כלשהי, למשל ארה"ב או אנגליה) איך אני יכול לברר את הריביות בהם?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז כמו שאתם יודעים הפלייסטישן 4 יוצא בימים הקרובים בארה״ב ובסוף החודש לאירופה וכנראה גם לישראל הוא יגיע מתישהוא בחודש הבא, רציתי לבדוק האם נוכל להתארגן על קנייה שתהיה דומה במחיר לאירופה (1900 ש״ח) מאשר לסמוך על רודפי הבצע בארץ שידפקו לנו מחיר החל מ3000 ש״ח, מה אתם אומרים? הצעות על איך להוציא את זה לפועל יתקבלו בברכה.
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני חושב שכולנו זקוקים למאגר אתרים לטיולים זולים בחו"ל. ארשום את מה שאני מכיר, ואשמח אם תוסיפו, תעירו ותרחיבו. טיסות ומלונות - Amadeus אתר השוואת מחירי טיסות מוצלח מאד HotWire מלון בשיטת ה"חתול בשק". מלונות שלא הגיעו לתפוסה מלאה, מציעים חדרים במחירים זולים מאד באופן אנונימי - כדי לא להוריד את המחירים שלהן אין תמונות של המלונות, רק מחיר, מיקום וביקורות (בין השאר, של TripAdvisor) Expedia אתר גדול מאד להשוואת מלונות וטיסות טיסות בלבד Kayak אתר גדול ומוצלח להשוואת טיסות Skyscanner טיסות זולות ליעדים ספציפיים EasyJet טיסות זולות מאד - בעיקר למנצ'סטר וללונדון (לאחרונה גם לרומא, ג'נבה ובזל) Wizz Air טיסות זולות מאד - לרומניה בלבד (כתבה) מגורים Ai…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה קבועה באתר של אליאקספרס - מרוצה מאוד, אתמול כשחיפשתי מעיל מצאתי חנות עם מחירים מאוד זולים, איך אני יכולה לדעת אם הוא אמין? בכל המשובים לא ראיתי אפילו משוב אחד מקונה- לא חיובי ולא שלילי, כתבתי לו שאלה והוא לא ענה לי, תוך כדי שאני מתארת כאן את הסיטואציה, אני מבינה שהוא לא אמין, אך המחירים הזולים שלו מפתים אותי, למי אפשר לפנות שם באתר כדי שיתן לי מידע האם החנות הזאת אמינה? האם יש למישהו נסיון עם חנות לא אמינה שם? לי בנתיים לא קרה כזה דבר, אשמח לשמוע תגובות תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מצאתי דיל נורא שווה בניואג(אני מניח), ספק 850W של סיסנוק ב 90$ ועוד 20% Rebate. הנה לינק: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817151108
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מוצר עכשיו אני לא מליח למצוא אותו באתר של החברה שלהם כביכול אמרו שהוא כבר נשלח והגיע. אני בודק במכס ישראל וזה מראה לי שהקוד לא תקין. החברה היא R+L. בהתחלת המספר יש את האות I i. רשמתי גם בגדול וגם בטן שלא יהיה בילבול. אני חושב שהסיומת היא AS. איך אני מוצא תחבילה ויודע שזה הגיע למכס ישראל. כי טיסה בגג זה 12 שעות נגיד. אז זה אמור להיות פה כבר.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-