עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אני קורא כאן כל יום על דיון בנושא ספקים בתקציבי הבניים של עד 700 ש"ח וכולם מסתכמים בדרך כלל להמלצה על אחד משני הפסקים המצויינים האלו ללא הכרעה ממש אלא בעיקר הבדל בנושא המסילות 12V שבליברטי יש שניים ובקרוסאייר יש שלושה אני אשמח אם נרכז כאן את דעתכם עדיף המנומקת לגביי איזה ספק עדיף ומה היתרונות שלו (תכן מצב של ספק שעדיף למצב מסויים ואחר למצב או מערכת אחרת)

• 74 תגובות
    • 5.6k צפיות
  2. Started by s.os,

-קודם כל אני לא בטוח לאיפה מתאים הנושא אבל זה נראה לי המקום הכי טוב כי אני חדש ועוד לא ממש יודע לאיפה מתקשרות שאלות על מארזים עכשיו לנושא השאלה : איך המארז הבא: http://iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2886&Pname=GIGABYTE האם הוא מגיע עם ספק כוח? ואיזה מארז עדיף זה שהצגתי למעלה או : http://iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2146&Pname=COMPUCASE תודה מראש

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by אבסינט,

אהלן לפני כמה ימים רכשתי את ה8800GTS של BFG, ואיתו ביחד גם הלוח של אסוס P5B. אחלה. שאלתי היא כזו - ברשותי ספק כוח ישן (500W, שנתיים, הכי פשוט שבעולם) שעדיין פועל. אין לי ספק שעם קנייה של כרטיס מסך כל כך חזק אני אצטרך לשדרג גם את ספק הכוח. ערכתי סקר, ומבין מספר דגמים שראיתי עלה אחד שיושב טוב גם מבחינת הכיס וגם מבחינת ההספק. חשבתי על NeoHE 500 של Antec. http://www.antec.com/specs/NeoHE500_spe.html -------------------------------------- במחשב המשודרג יהיו שני כוננים קשיחים, Xfi, ה8800, ועוד קטנות.. -------------------------------------- האם הספק הזה מתאים לי ? האם יש אחד איכותי יותר באותו המחיר ? תודה, ניר. ---------- עריכה - אני מתנצל, אני חדש כאן ולא …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Sarlula,

אהלן! הנה המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel E6300 לוח-אם:Asus - P5B Deluxe שני אופטיים IDE ושני הארד-דיסקים IDE. רציתי לקנות ספק של OCZ אבל משום מה נראה לי שהוא פועל רק עם SATA ואני צריך IDE(ATA).. אני צריך ספק 350W. מישהו יכול להמליץ?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by Pika007,

אנשים, אנשות, ואם יש פה משהו באמצע, שאלה לי אליכם: לגבי המארז הבא: http://www.tomshardware.com/2003/04/28/spring_case_madness/page28.html נראה לכם שהוא יכול להחזיק מערכת עם X1300 (לא פרו), הארדיסק אחד, מעבד AMD3200 AM2 ולוח DFI Infinity AM2? הספק הוא רק 200 וואט, אבל מצד שני, גם המערכת לא תובענית במיוחד. יש דעות? *הספק נותן 10 אמפר על ה 12 וולט תודה מראש לעונים עריכה- ה X1300 לא פרו דורש בערך 25 וואט, מה שאומר 2 אמפר על ה 12 וולט. http://xbitlabs.com/articles/video/display/s3-chrome-s27_5.html שימו לב, זה הפרו. צורך 30 וואט. קיצצתי 5 וואט, זה ההבדל שאני משער ביניהם.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. האם זה הסכום של 2 המסילות ( 29A ) או פחות? עריכה: שאלה נוספת: ביצוע OC למעבד, ללא שינוי מתחים, יגרום לו לצרוך הספק רב יותר מאשר בסטוק?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by parAzoid,

כמו שכתוב בכותרת, למה הוא לא משתלם? אני מדבר כרגע על הגרסא של ה600W: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5374 הוא עולה רק 40 ש"ח יותר מהCORSAIR 520W, והם אמורים להיות בארך באותה רמה [שניהם קיבלו 9 אצל JONNYGURU]. הוא גם יותר זול ב15 ש"ח מהSeasonic S12 550W. אז מה לא משתלם בו? הרי זה ספק מעולה לבי ביקורות לא?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אחד המארזים היותר המחורבנים שאני מכיר אין מגש ללוח אם,והחורים בפנים בשביל ההברגות לא מתאימים כמו שצריך כמעט לשום לוח ATX מודרני שקיים(תמיד יש חוסר) מה גם ,שהאיכות הרכבה והגימור ברמה שלא רואים אפילו במארזים גנריים של 50ש"ח,קחו לדוגמא את המקום לספק כוח ,שכל המתכת שם עקומה עד כדי כך שהייתי צריך לקפל אותה ביד בשביל שהליברטי יכנס שם למקום הסירקולציה של האוויר במארז חרא והפינות חדות ולא מעובדות ככה שאם לא קושרים את הכבלים באזיקונים זה חותך אותם שלא תבינו לא נכון,אני לא מצפה ממארז ב250ש"ח שיהיה ברמה של סילברסטון TJ07 אבל הקומפיוקייס הזה הוא באמת בושה,גם אם הוא היה עולה 100ש"ח בשורה התחתונה, איזה מארז הכי מומלץ עד 600ש"ח? אני מדבר מארז נטו ,ללא ספק עם מגש ללוח ,עם מתכת מעובדת וי…

• 67 תגובות
    • 7.5k צפיות
  9. Started by Crown,

חשבתי על הקומבינציה של ספק 650W של BFG + איזה מארז זול האמת לא סגור על חברה... אבל רוצה את שנייהם למטרת OC.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. יש לי אל פסק של אדוויס, דגם 650 אמפר. הסוללה התרוקנה. פתחתי וראיתי שהסוללה היא 12V, בעוצמה של 7.2 אמפר. בציוד צילום שלי, ובמקצוע שלי בכלל, אני עובד עם סוללות כאלו של חברת YUASSA האמריקאית. הסוללות שלי הם 7.0 אמפר. האם ניתן לשים 7 אמפר ולא 7.2 ? מה יהיו ההשלכות? תודה

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by Winterlord,

שלום, אני מחפש אל פסק עבור מחשב שמפרט שלו הוא מסך 19 אינץ' של סמסונג מעבר Pentium D 920 2GB של זיכרון Corsair כרטיס מסך X800XL 512MB PCI-E 2 הארדיסקים צורב DVD 1 2 כרטיסי רשת ו-4 מאווררים התקציב הוא עד 600 ש"ח, אם אפשר בפחות אז סבבה תודה רבה על העזרה

12. תגידו האם הספק FSP Real 400W 60GN Noise Killer יוכל להחזיק מערכת כזו: AMD 3800x2 GA-M55S-S3 2GB 667MHZ (512x4) CL5 WD 160GB SATA2 צורב DVD GEFORCE 8800GTS +6 מאווררים בערך... אז הוא יוכל להחזיק את המערכת?!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אהלן, המערכת שלי מורכבת מ: E6400 + Zalman 9500LED, זיכרון של 2GB, שני כונני DVD ושני כוננים קשיחים עם כרטיס מסך 7300GT. הספק שלי הוא Enermax Noisetaker 2 420W. אני חושב לשדרג את הכרטיס מסך שלי למשהו חזק יותר (עדיין לא הוחלט אבל ככל הנראה זה יהיה X1950 Pro או 7900GS). לדעתי לא אמורה להיות בעיה בכלל, אבל רק כדי להיות בטוח רציתי לשאול האם לדעתכם הספק שלי יעמוד בשדרוג שכזה (לא מתוכנן OC)? תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. הבנתי שאסור לשים כתובת אתר אז מי שמכיר את KSP אני בדיוק חותם פה מפרט אבל נתקעתי בספק+מארז ! אם מישהו יכול לעזור בקשה .... בדר"כ זה הולך ה COMPUCASE 69A+HEC 400 אבל פה אין את שניהם אז מה אני עושה ? אני צריך משהו שיסחוב AMD3500 ו 7600GT וכמובן שכמובן לא יהיה ג'נרי

• 42 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. לאחר שהUPS הנוכחי שלי (SUSTAINER) שבק חיים והתחיל לעשות ככל העולה על רוחו הגעתי למסקנה שכנראה הגיע זמנו וצריך לקנות חדש... המפרט מופיע בצד ימין (מחשב 1). למישהו יש הצעות לUPS חדש? תודה, עידו

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by explize,

שלום לכולם..המפרט כולו כבר גמור (E6400 לוח GB 965P S3 וכו' וכו') אבל המארז שבחרתי לא נמצא בחנות שאני קונה ממנה SKYPC- רציתי ANTEC SONATA 2.(מי שמכיר את המארז...אלו הדרישות שאני רוצה במארז שיבחר בעתיד הקרוב) המחשב מיועד לעבודת אודיו(הקלטות ועריכה) ורצוי שיהיה שקט(במיוחד הP/S-בעצם שאני חושב על זה זה הפריט המרעיש,אלומיניום לא עושה רעש) ולפחות 400W. אם יש לכם המלצה אחרת ללכת עליה אני אשמח לשמוע...כי אני לא מעוניין להביא חלקים מחנות לחנות.. (אני חשבתי על כיוון הTHERMALTAKE SOPRANO BLACK/SILVER DUAL 120mm 430W- אבל אני לא מכיר את הספק שהוא מגיע איתו, מבחינת חיבורים(נתיקים או שיעשו שם בלאגן בצמות...מאווררים/רעש/שליטה במאוורר..וכמובן עמידות בפני המתח ונזקי החשמל הישראלי) אין לי ע…

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  17. מ-KSP בגודל הוא בדיוק מה שאני מחפש [ביג טייפון ייכנס בפנים נכון?] הוא יפה אבל הבנתי מכאן שתרמלטייק לא טובים זה רק בהנחה שבזיגזג נגמר המלאי של האורורה החדש בעיקרון התקציב עד 850...מאזור המרכז [כמה שיותר קרוב לראשון] מחר אני נוסע לקנות בדוק השאלה רק איפה ומה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by eltoro,

Enermax Noisetaker II 600W EG701AX-VE (W) or Antec TruePower (TP) Trio 650W? נראה לי של-Enermax יש מוצרים איכותיים יותר, אך: לספק של Antec יש יחס יעילות של 85% לעומת 80% ב-Enermax Antec מגיע עם 5 שנות אחריות (אין לי מושג כמה ב-Enermax) ל-Antec יש שלוש ערוצי 12V נפרדים לעומת שניים ב-Enermax בתודה מראש על ההמלצות.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ראיתי שהוא מופיע ברשימת הספקים הטובים אבל אין ממה לפחד נכון זה לא ג'נרי או משהו כזה :s05: ואיך הספקים של TT

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by phantomII,

יש לי כרגע מארז של TT SOPRANO ודי נמאס לי ממנו הוא ממש צפוף לי על איזה מארז הייתם ממליצים לי ללא קשר לתקציב שיהיה יותר גדול אני יודע שהחומרה שלי לא משהו אבל מארז זה דבר שילך גם למחשב הבא

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by adizarko,

יש לי מארז של SilverStone LC17 וכרגע אני לא יכול לחבר את הספק כוח ללוח אם עקב קוצרו של הכבל. האם ניתן למצוא מאריך לכבל זה? תודה

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  22. Started by yotamavi,

אתם חושבים שספק HEC 400AR-TF ועשה בעיות עם מערכת כמו שרשום במפרט שלי?

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  23. Started by yosi299,

אני רוצה לקנות מחשב והמוכר הציע לי את אחד מהמארזים הבאים: 1. מארז של CODEGEN M401 + ספק כוח 400W + מאוורר 12 ס"מ 2. מארז של FRONTIER HR09 + ספק כוח 400W + מאוורר 12 ס"מ. מה דעתכם? הם טובים? מה עדיף?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by WhiteLen,

היי, הייתי רוצה להגן על המחשב שלי מקפיצות מתח או ברקים. האם אני צריך UPS או שיש מתקן הגנה אחר? לא כל כך חשוב לי להגן על המחשב מהפסקות חשמל מכיוון שזה לא קורה הרבה וחוץ מזה כבר יצא לי לא פעם לבצע אתחול באמצע פעולת המחשב והוא אף פעם לא ניזוק מכך. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by redersh,

בהתחלה חשבתי על ה 6920 Compucase שעולה 350 ויש את הGigabyte Poseidon שעולה 400 1-האם הם טובים? 2-האם יש הבדל בינהם? מבחינת איכות 3- איזה מארז הייתם ממליצים בטווח המחירים+- תודה על העזרה עריכה: כמובן האיכות חשובה יותר מהעיצוב(שלא מזיק) אך לא על חשבון איכות הקירור והשקט(120MM)

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים