עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אול זה ישמע ממש מפגר [אולי בגלל שאני גם לא ממש מתמצא בתחום] אבל, למה אין מסכי מחשב באיכות של מסכי טלוויזיה? החברות המובילות [LG/PHILIPS/SAMSUNG] מוציאות מסכים עם תאורת LED אחורית וניגודיות מטורפת [1:10,000,000] ומיליון ואחת אופציות אבל רק בתור טלוויזיות ולא בתור מסכי מחשב, למה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by kalimero1234,

האם יש הבדל בין 2209WA לבין 2209WAF???

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. זה נראה כמו הילה ירוקה חיוורת על כל המסך... האם זה תקין, או שיש בעייה כלשהי? אם תקין, מדוע זה קורה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. המסך יתחבר לקונסולה בHDMI. אם יש המלצה למסך בעל 2 יציאות HDMI עדיף... אני מחפש משהו בגדלים של 24-26 אינץ' אבל אולי תפתיעו אותי במשהו יותר גדול שאני לא מכיר.... זמן תגובה מהיר חשוב למשחקים. * שאלה : האם למשחקים וסרטים ישנה מאוד אם מסך יהיה בעל זמן תגובה 5-6MS ולא 2MS? האם זה מורגש? מה אתם אומרים על Dell ST2410? קראתי ביקורות ממש טובות באתר זה: http://www.buzzillions.com/reviews/dell-st2410-24-inch-full-hd-widescreen-monitor-reviews כמובן שכל מי שהתייחס למסך בשביל שימושים מקצועיים אמר שזה לא המסך אבל רוב המבקרים התיחסו להיותו מסך למשחקים ודיווחו על שפור מדהים בהשוואה למסך הישן שלהם...

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. אני מקווה שזה הפורום הנכון. ברשותי מחשב עם מסך AOC בגודל רגיל (אני לא בטוח לגבי המונח הנכון, אבל אני חושב שהכוונה היא ל- 4:3). יש לי קבצי סרטים במחשב, שהתמונה המוצגת בהם היא רחבה (16:9, יש שני פסים שחורים למעלה ולמטה). לי אישית אין בעיה עם הפסים, אבל אין ספק שחלק מהתמונה חסר בגלל הבעיה הזאת (גם אם מדובר במספר מילימטרים, זה עדיין הורס את ההנאה בצפיה). אני די בטוח, שאילו היה לי מסך רחב, הבעיה לא היתה קיימת (ותקנו אותי אם אני טועה). האם אפשר לעשות משהו, כדי שאראה את התמונה המלאה, למרות שהמסך שלי אינו רחב? שינוי הרזולוציה לא עזר לי.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Ran B,

הי! אני בתהליכי הרכבת מפרט ואני מעוניין גם במסך חדש. כרגע יש לי samsung 2243bw מדהים ואחלה. אבל לא תומך בFULL HD (עד כמה שידוע לי) והמערכת החדשה תתמוך בתכני HD. לכן, אני מחפש מסך חדש בגודל דומה (22 אינץ או 23), WIDE כמובן, תמיכה מלאה בFULL HD, חיבור DVI וHDMI-רצוי. מעדיף מאוד מאוד מאוד - סמסונג. האם יש מסכי LED (ולא LCD) שהם FULL HD שעונים על הדרישות האלה? תודה רבה! רן.

7. Started by GEVER1,

מסך 2770HD הכתב מטושטש לי משום מה כאילו יש צל איתו... וגם הצבעים של המסך גורמים לי לישון. אני מתמצא בהגדרות כלליות של מוצרי חשמל אני בעבר טכנאי מחשבים מוסמך..אבל המסך סיפור ואם אני שם על הרזולוציה הזאתי 1920x1080 אז החדות יותר טובה ,אבל הכל מאוד קטן. כי המרחק צפייה שלי זה מטר וחצי אני לא מבין אני שילמתי להם 2080 שקל ואני יכול לשים בשביל לראות חד רק על רזולוציה 1920x1080 ?!! זה מסך מחשב הרי עם טיונר אני חייב לשים רק על הרזולוציה הזואתי 1920x1080 ? האם יש למסך NATIV RATE ? מה תורם ולמה נועד האופציה 14:9 ? אם אני שם על הרזולציה הזואתי 1920x1080 ומגדיל את הגודל זום בדפדפן אינטרנט יותר טוב יראו ? מה לעשות אני לא מרוצה ...אולי לעדכן דרייבר של ממשק המסך עצמו . למה אין באתר של…

8. אני עורך וידאו במקצועי, ואני עובד עם 2 מסכים של ''NU 19. ועם מוניטור (טלויזיה 14'' של LG) באו אלי כמה חברים עם חומרים שהתחילו לצלם לסרט חדש כדי שאבדוק את החומר. מדובר ב-Full HD. בדקנו והצילומים הלחשובים (בלילה) היו גרועים. (מגורענים) הם כמעט הלכול לצלם שוב, אבל אז בדקו אצל חבר אחר עם Dell 2408WFP והתמונה היתה מדהימה! :bash: :bash: אני הולך להחליף לפחות מסך אחד. השאלה האם כדאי לי לקחת Dell 2408WFP או שכבר יש משהו יותר מדוייק, באותו מחיר?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Gal1992y,

תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. ראיתי שהרבה כותבים שגם במחיר של 1000 ש"ח אי אפשר לקנות מסך שהוא באמת טוב כי כולם עם פאנל TN ואז זה לא משנה אם זה חברה טובה או סתם איזה שם כי גם ככה זה TN וזה חרא... מה זה אומר פאנלTN? ובאמת פשוט לא שווה לקנות מסך כזה ב1000 שקל כי אפשר גם פחות כי במקרה כזה המותג לא משנה? וכמה אמור לעלות מסך עם פאנל יותר טוב?? תודה

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by Artemis Entreri,

שלום ראיתי מודעה בעיתון (גם באתר) של ניו פארם שהם מוכרים מסך 22" LCD (לא מצויין שם החברה) ב-699 למי שקונה ב-50 שקל רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה סוג מסך זה ואם זה שווה בכלל להתעסק עם מסכים במחירים כאלה.. תודה

12. Started by a1a1a1a,

אני מעוניין בהמלצה למסך 22" רחב לשימושי אינטרנט וסרטים ומשחקים לפעמים צריך שיהיה ניתן לתלייה על הקיר. אם יש מסך טוב ששווה בשבילו לעבור את התקציב זה אפשרי. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by itai_hazan,

השימושים שלי הם משחקים וסרטים..ראיתי את המסך הזה: http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lcd-de35&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=32&aff=zap כדאי לקנות מנקסטופ או שהיא לא כל כך מומלצת? ואיך המסך הזה? יש משהוא יותר משתלם בטווח מחירים הזה? תודה על העזרה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. איך הוא ? 19" רחב ו2MS

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by LOOSE,

כנראה שהשבועאו שבוע הבא אני קונה XBOX360 אבל לפני זה אני חייב להתחדש במסך שיתאים לו ולמסך הזה קוראים DELL 2709W ....אבללללללל ישנה בעיה ולבעיה הזאות קוראים כסף :> אז בנתיים אני אתפשר על מסך זמני שיחזיק כמה חודשים התקציב הוא בסביבות ה 1200 ובתור התחלה חשבתי על BENQ LCD 22" T2200HD ד'א מה הבדל בינו לבין ה E2200HD ?

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  16. אין לי שום שמץ של מושג מה הולך היום בשוק הזה. יש לי viewsonic vp171b כבר משהו כמו חמש שנים, ולמען האמת הוא עוד סוחב לא רע בכלל. בהנחה שאני רוצה לשדרג, והצרכים שלי הם משחקים וסרטים, איזה מסך אתם ממליצים לי שנחשב כיום לבעל התמורה הטובה ביותר למחיר?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. רוב הישומים שלי הינם אינטרנט וורד,יושבת שעות מול המחשב, מחפשת חדות בפונטים בעיקר באינטרנט גודל מסך 20 אינץ תודה רבה על תשומת הלב גילי

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by ביצה,

שלום! יש לי מסך LCD של סוני שהוא מחובר למחשב בכבל VGA רגיל, בנוסף יש לי בחדר טלויזיה שאני רוצה לחבר אותה כמסך שני למחשב (אקסטנד). בטלויזיה יש רק חיבור AV/קומופוזיסט רגיל. יש לי במחשב רק יציאה אחת של מסך, ה-VGA. בנוסף יש לי כרטיס עריכת וידאו ובו יש כניסות של קומפוזיסט ו-SVIDEO השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות דבר הפוך? במקום שהכרטיס עריכה רק יקבל וידאו, האם הוא גם יכול להוציא וידאו? ובכך לחבר אותו לטלוזייה כמסך שני? תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by A.Iniesta,

מסך LCD 19 אינץ', פאנל TN. כבל DVI חדש > לכן הבעייה לא נעוצה בכבל, (חוץ מזה שגם החלפתי אותו באחר, + ניסיון לשחק עם הכבל כשהוא מחובר לא הראה שינוי בריצודים). נעשתה בדיקה לכרטיס מסך > אין בעיות יציבות כלל. אני כרגע עובד על picture mode (בהירות על 100), הריצודים לא נראים כמעט בכלל על עוצמת בהירות זו, החיסרון - לא נוח לעיניים, בלשון המעטה. למישהו יש השגות בעניין? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by yaronlevi02,

בביקורת פה : http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1298311 אני מעוניין לקנות את ה benq. אבל כל החנויות מוכרות בארץ דגם עם שם זהה, G2400W , אבל נראה אחרת (אפשר לשים לב לפי הרגלית, ולפי כיתוב לבן בפינה העליונה הימנית) . http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=20985 יש למישהו מושג ??

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  21. שלום לכולם, הקדמה: הזמנתי היום מחשב חדש ומסך סמסונג T220 ,את המסך קיבלתי במקום ואת המחשב עוד לא. בנתיים חיברתי את המסך המדהים הזה למחשב הישן שלי,ובמחשב הישן יש לי ATI RADEON 9600PRO שכנראה לא סוחב ברזולוציה 1680X1050. כנראה בגלל שהכרטיס מסך לא סוחב מופיעים ונעלמים לי פיקסלים ירוקים מידי פעם על המסך . השאלה שלי היא , האם המצב הזה יכול לפגוע במסך אם אני משאיר אותו במחשב הישן עד שאקבל את החדש בעוד מקסימום שבוע? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Omry,

היי אנשים. עד כמה שידוע לי, היציאה המדוברת היא מסוג S-Video. הייתי רוצה לדעת אם זה נכון ואם יש מתאם מ-DVI או מ-HDMI ליציאה הזו. תודה רבה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  23. 1. אם אחבר 22" למחשב נייד, בעל כרטיס 8400M G - 256MB, לשימושים הפשוטים ביותר (אינטרנט, אופיס, סרטים לא HD וכדו'), בחיבור vga, אמורות להיות בעיות? 2. תכנוני לטווח הארוך (שבועות~) הוא לקנות מחשב (לצרכי גיימינג ובכלל), אחלק זאת בצורה של קניית הציוד הקפי תחילה, תוך כדי שימוש בו במחשב הנייד, ואז את המחשב עצמו - לאחר שוטטות הלוך ושוב (ושוב) די התבייתתי על ה-T220: א. יש לו חיבור VGA, נכון? ב. האם זהו המסך הנכון מבחינתי? 3. בנוסף, שמתי את עיני על ה-Chimei -222H, במיוחד בגלל ארגנומיותו הרבה, לכן נשאלת השאלה - עד כמה ההבדל בין-5MS ל-2MS זניח? 4. שאלה כללית, מהם ההבדלים בין כל החיבורים השונים (DVI, VGA וכו')? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by navk2,

שלום לכם, אני מחפש מסך מסך 22" למשחקים וסרטים, בעיקר משחקים, אני יודע שבמחיר הזה יש רק TN, לא אכפת לי, אני לא צריך זוויות צפייה בכלל. כרגע יש לי 17" ישן (לפני 4 שנים וחצי) ואת האמת, פרט לגודל הוא דיי מספק אותי, אבל אני חייב להחליף כי אחותי לוקחת אותו. המסך הוא L1730B. ראיתי אצל דוד שלי את ה 2243 ומאוד התלהבתי, הצבע טוב האורגונומיה מעולה (למרות שלא אשתמש בה) ובונסף המסך מעוצב טוב, ממש אהבתי ! יש משהו יותר מומלץ במחירים האלא ? חשוב לציין, התקציב הוא סביבות 800, אני מעדיף מאוד שלא להגיע לסביבות 1000...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Y-T-M,

אז מה הכי עדיף משלושתם? השימוש הוא להכל סרטים גם סרטי HD ,משחקים, גלישה באינטרנט, קצת פוטושופ לפעמים.. תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.