Try HWzone in English English
עבור לתוכן
  • צור חשבון
  • מי אנחנו?

    שלום אורח/ת!

     
    שים לב - על מנת להשתתף בקהילה שלנו, להגיב ולפתוח דיונים חדשים, עליך להצטרף כחבר רשום.

    החברים שלנו נהנים מיתרונות רבים, כולל היכולת להשתתף בדיונים, להנות מהגרלות ומבצעים לחברי האתר, ולקבל מידי שבוע את התכנים הבולטים שלנו ישירות במייל.

    לא אוהבים שמציקים לכם במייל? ניתן להירשם לאתר אך לוותר על הרישום לעידכוני המייל השבועיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

WizMaster

מישהו יודע מה זה עושה?

Recommended Posts

נתקלתי בקוד הזה באחד הדפים שלי בבית, מישהו יודע מה הפונקציה מבצעת?

int f(int q, int p)
{
if(q==p)
return p;
else if(q<p)
return f(q,p-1);
else return f(p,q-p);
}

אני יודע שזה קצת כאב ראש אבל אין לי מושג מה היא עושה, לי יצא משהו חסר משמעות, לכם?

שתף דיון


קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

נתקלתי בקוד הזה באחד הדפים שלי בבית, מישהו יודע מה הפונקציה מבצעת?

int f(int q, int p)
{
if(q==p)
return p;
else if(q<p)
return f(q,p-1);
else return f(p,q-p);
}

אני יודע שזה קצת כאב ראש אבל אין לי מושג מה היא עושה, לי יצא משהו חסר משמעות, לכם?

מוזר. הקטע קוד הזה נראה באמת חשוד :)

שתף דיון


קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

נתקלתי בקוד הזה באחד הדפים שלי בבית, מישהו יודע מה הפונקציה מבצעת?

int f(int q, int p)
{
if(q==p)
return p;
else if(q<p)
return f(q,p-1);
else return f(p,q-p);
}

אני יודע שזה קצת כאב ראש אבל אין לי מושג מה היא עושה, לי יצא משהו חסר משמעות, לכם?

מוזר. הקטע קוד הזה נראה באמת חשוד :)

LOL, גם לי! הוא מסתבך בתוך עצמו...

שתף דיון


קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

פשש, רקורסיה..

צודק! :D איך לא חשבתי על זה...!

עכשיו, מעניין מה הפונקציה הרקורסיבית עושה....

שתף דיון


קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

פשש, רקורסיה..

צודק! :D איך לא חשבתי על זה...!

עכשיו, מעניין מה הפונקציה הרקורסיבית עושה....

מה ? באמת לא שמת לב שזו רקורסיה ? מספיק שאתה רואה שהוא קורא לעצמו - וזו רקורסיה !

שתף דיון


קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

פשש, רקורסיה..

צודק! :D איך לא חשבתי על זה...!

עכשיו, מעניין מה הפונקציה הרקורסיבית עושה....

מה ? באמת לא שמת לב שזו רקורסיה ? מספיק שאתה רואה שהוא קורא לעצמו - וזו רקורסיה !

אתה יודע כמה זמן לא נגעתי ב-C?

נהייתי חלוד(למרות שזה דיי דומה בשאר השפות...) ;D

אז מה זה עושה? יש לזה משמעות או שזה סתם קורא לעצמו עד שזה מחזיר את P?

שתף דיון


קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

ממה שאני מבין התוכנית הזאת פשוט רושמת את סידרת המספרים בין q ל-p.

כאשר לכל רקורסיה חייב להיות תנאי עצירה והוא q=p.

שתף דיון


קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

ממה שאני מבין התוכנית הזאת פשוט רושמת את סידרת המספרים בין q ל-p.

כאשר לכל רקורסיה חייב להיות תנאי עצירה והוא q=p.

מאחר והפונקציה אינה בעלת פונקציות פלט, התוצאה הסופית תהיה מספר אחד ויחיד. לא סדרה ולא שום כלום.

נראה לי זו רקורסיה שהיתה אמורה לעשות משהו יותר מתוחכם, ולא נכתבה כמו שצריך.

שתף דיון


קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

×
  • צור חדש...