אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח ולא יודע אם יש לי SATA או ATA, הורדתי את תוכנת EVEREST וזה סוג הכונן הקשיח שנמצא: WDC WD300AB-00BVA0 למטה רשום שהוא תומך SMART האם יתכן שיש לי SATA למרות שהמחשב שלי נקנה ב2001?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מה ההבדל בביצועים? הבנתי שהירוק עובד על 5400 כדי לחסוך בחשמל ולהיות יותר שקט. אפילו שמוכרים אותו כ7200. האם זה נכון? אם כן איך אפשר להגדיר אותו שיעבוד על 7200 (אם בכלל)?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לפני כמה חודשים קניתי את ה Nec 3450 , ובגדול אני מרוצה . עד היום כל הצריבות עברו בהצלחה והוא לא דפק לי דיסק אחד . אולם , לאחרונה ניסיתי לצרוב על מדיות CD פשוטות , וגיליתי שהצורב פשוט מציין כי אין מדיה ריקה בכונן . בנוסף , הוא גם לא מוכן לקרוא אף CD , ואומר שהכונן ריק . ניסיתי מספר מדיות לצריבה , ועשרות דיסקים , והצורב עדיין מזהה רק DVD .. האם הבעיה מוכרת? ואיך אפשר לפתור אותה?
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות HD חיצוני, כנראה את הWDXMS1200, אבל אני נתקל בחנויות שונות בדגמים הבאים: WDXMS1200TE, WDXMS1200TN, WDXMS1200. אין כל כך הבדלים במחירים בינהם, השאלה שלי היא מה ההבדל בין שלושת הדגמים האלו?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
מסקרן אותי לדעת נכון שקונים נגיד 160 ג'יגה אז בפועל אני רואה רק 149 ג'יגה אני רואה את זה המון הכל מיני סוגים גם שהיה לי 80 ראיתי רק 73 אפשר הסבר בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
בנתיים צמצמתי את הרשימה ל WD 320GB MY PASSPORT ויש לי כמה שאלות: יש 3 אפשרויות Western Digital My Passport Essential 320GB USB 2.0 WDME3200TE Western Digital My Passport Essential 320GB USB 2.0 WDMEB3200TE Western Digital My Passport Elite 320GB USB 2.0 WDML3200 הם מסודרים לפי מחיר ואני לא מבין מה ההבדל בנייהם כי ההבדל במחירים הוא בסביבות ה50 שקל בין הראשון לשני וכ100 שקל בין השני לשלישי. אז מה ההבדלים? והחי חשוב, האם אני יכול להתקין אליהם מ"ע הפעלה ולהעלות את המחשב מהם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
השתמשתי בPD8 על ויסטה, הוא התריע על שגיאה בפרטישן טייבל. לאחר התיקון וריסטרט מחשב עושה BSOD, בירור קצר מעלה פגיעה בפרטישן טייבל, נסיונות תיקון בעזרת הדיסק של ויסטה והאשף המובנה ב-repair עולים בתוהו למרות שהוא מזהה תקנה בפרטישן טייבל. כונן D בלבד מזוהה ולא C, ולכן אין לי בוט... הצעות?
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום אנשים, ישלי דיסק קשיח חיצוני 2.5 INC (ללא ספק) מתחבר למחשב באמצעות חיבור USB ללא כל בעיות. מפורמט FAT32 (כמו הדיסק און קי) אך לא עובד בחיבור DVD בניגוד לדיסק און קי. ניסיתי לחבר אותו למספר מכשירי DVD בעלי כניסת USB אך בכולם לא עבד למעט כשלא העמסתי עליו חומר, כולמר שמרתי עליו כמה תמונות וסרט ואז אכן קיבלתי זיהוי בדומה לשימוש בדיסק און קי. יש דרך לפתור את הענין הזה על מנת שיהיה יותר שימושי? מישהו מכיר DVD שתומך בדיסק קשיח כמו בדיסק און קי. הדיסק בנספח 160GB. תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי את הצורב, מישהו יכול לעזור ולהגיד לי איך צורבים בשיטה הזאת ואם אפשר מדריך זה יהיה מצויין
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום מחשב עם כונן קשיח מכאני עם דיסק קשיח מכאני, ווינדונס 7 ללא מפתח. אתמול רכשתי מפתח לווינדוס 8.1, וגם רכשתי כונן SSD 256GB. אין לי כונן אופטי בכלל. אני מעוניין להתקין את הווינדוס 8.1 אשר יישב על הSSD והשאלה שלי אם אפשר להפוך אותו לכונן BOOT בעזרת המערכת הנוכחית שלי. למערכת הזו, התקנתי בעבר את הווינדוס 7 בעזרת DISK ON KEY, ואני ממש מעוניין לדלג על האופציה הזו. אשמח לעזרתכם!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברצוני לברר בנוגע לצורב, מה הכי זול שאפשר לרדת בשביל משהו בסביבות ה 24X ומעלה. כרגע ראיתי הכי זול אבל איכותי אלה צורבי הלייטאון שעולים בטווח ה300שקל בערך לצורבים במהירות 48X. המהירות אינה הגורם המכריע פה, יותר חשוב לי אמינות ומחיר, אם יש משהו נגיד במהירות 16X או 24X זול ואמין, גם טוב. בקצרה.. האם יש משהו כמו איכותי ואמין בסכום מתחת ל 300שקל? או שהצורבים של לייטאון שעולים בסכום שציינתי הם בערך הכי זולים שיש בשוק הצורבים..?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום בפורום כל פעם עולה נושא סוגי וכדאיות דיסק לצריבה מאחר והפורום רחב והמון בעלי נסיון האם יש לכם יכולת לבצע סקר בין החברים על הדיסקים איכות , מחיר , יצרן מקום שיווק כדאי אשמח שהתשובות ירוכזו כמו בנושא צרובים זה חלק חשוב מעבודת הפורום להוביל המידע לחברים יש אלמנט צרכני וגם העברת ידע . בברכה וחג שמח לכולם :saint: רא
-
- 70 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
יש לי ארדיסק מסוג seagate ST3750330AS עכשיו לפי מה שהבנתי הדגם הזה עשה בעיות ולא חשבתי לעשות את העדכון תוכנה שלו כי הכל היה מותקן לי על כונן אחד עכשיו רציתי לדעת איזה עדכון אני צריך להוריד ואך אני יכול לשחזר את הקבצים? חברתי אותו למחשב של אחי עכשיו אין לי אפשרות להכנס לכונן אבל זה מראה לי שעדיין הקבצים נמצאים שם, בארך כל המוזיקה שהספתי כל החיים שם חח זה מה שזה מראה לי אי אפשר לעשות כולם מעבר לזה, גם אין אפשרות להכנס לכונן או לסייר אחרי עדכון של בDOS עם דיסק זה מה שרשום לי בתוכנה של סאגטה
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הכונן הקשיח שלי כרגע עושה 47 מגה בייט לשניה ואני רוצה לקנות SSD ונניח ש SSD נותן במקרה הכי טוב 500 מגה בייט לשניה זה עדיין סופר איטי מהזיכרון והמעבד שעובדים 21GB לשניה ( זה בייט או ביט ? ) אבל גם אם זה 21 ביט לשניה זה עדיין 2.6 גיגהבייט לשניה אל מול SSD הכי מהיר בעולם הזיכרון והמעבד מהירים פי 5 השאלה אם זה נותן משהו ? לא משנה איזה כונן SSD אני אשים עדין הכונן הקשיח יהיה פי 5 יותר איטי מהזיכרון והמעבד אם אני אעשה RAID זה יעזור ? קראתי ש RAID מגדיל את הפס רוחב BANDWIDTH או שיש כונן קשיח מהיר יותר מ SSD ? הכונן הקשיח איטי פי 5 במקרה הטוב מהזיכרון שמולו הוא עובד ואני מחפש פיתרון להקטין את הפער אם יש אפשרות להקטין את הפער בינהם ולעלות את הביצועים אני אשמח לדעת לפני שאני קונה…
-
- 51 תגובות
- 6.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול התקנתי תוכנה סמארט איך מתיחסים איך מונעים עד היום לא ידעתי שיש בעיות. האם מומלץ להוריד את התוכנה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
-
מה ההבדל בין wd ל seagate מבחינת איכות? מכיוון ש wd יקר בהרבה מהסיגייט שהם בעצם נותנים את אותם ביצועיים.
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
אם כן אני ישמח אם הוא יוכל לענות לי על שאלה קטנה באופן פרטי
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/hardware/reviews/storage/intel330/3 קראתי לא הבנתי למה לא עושים בדיקה למערך SSD עם RAID 0
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
Windows XP SP3 יש לי 2 דיסקים קשיחים, כ"א 500GB, על הראשון מותקנת מערכת הפעלה, ועל השני אחסון קבצי מדיה. אני מעוניין לחלק את הדיסק הראשון ל 2 מחיצות, ניסיתי בעזרת Partition Magic, אני מקבל הודעת שגיאה בהפעלה, שהוא לא מוצא את אותיות הכוננים, ולכן לא יכול להמשיך. גיגלתי וראיתי שזו בעיה נפוצה שנובעת בעיקר משינוי אותיות הכוננים, כך שגם החזרה למצב הקודם לא עוזר, והפתרון הוא רק לפרמט ולהתקין הכל מחדש. האמנם אין פתרון ? ניסיתי גם אם Acronis, הוא דווקא זיהה את הדיסקים, נתן לי להגדיר את הפיצול/חלוקה חדשה, ביצעתי Commit, עשה מספר פעולות לפני שהמחשב עלה, אמר שסיים בהצלחה, אבל בפועל שום דבר לא השתנה. למישהו יש מושג מדוע, ואיך אני יכול בכל זאת לפצל את הדיסק הראשון (של מערכת ההפעלה) ? …
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שנת 2016 מסתמנת כשנה שבה זכרונות ה-NAND התלת מימדיים יהפכו סוף סוף לסטנדרט החדש בשוק האחסון, וכזה שיסייע למחירים של כונני ה-SSD לרדת לרמות נמוכות עוד יותר מכל מה שראינו עד עכשיו, תודות ליכולת להגיע לאותם הנפחים בשימוש במספר קטן יותר של שבבי סיליקון. אחת מהחברות שינסו להוביל את המהפכה הזו היא Silicon Motion, עם בקר ה-SM2258 החדש שלה, שמבטיח לתמוך בשבבי 3D TLC NAND מכל היצרניות הגדולות בתחום, תומך בעבודה ללא זכרון מטמון DRAM, תומך בהצפנות AES-256 ו-TCG Opal ומבטיח מהירויות העברה של עד 560 מגה-בייט בשנייה וביצועים אקראיים של עד 90,000IOPS. נקווה שהדגם הזה ידע לספק את הסחורה גם בעולם האמיתי, ולא יאכזב כמו ה-SM2256 שהשיקה החברה בשנה שעברה.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אהלן הכותרת בערך אומרת הכל אני צריך בבקשה המלצה ל-2 כוננים חיצוניים שישמשו לצורך גיבוי: 1. כונן בעל נפח גדול יותר של 1TB ולכן 3.5 2. כונן בעל נפח קטן יותר, חשבתי על 500GB ו"להתפנק" בנוחות של 2.5. תקציב, לכל אחד מהם, הוא בערך עד 350.. אבל גמיש. התקציב שלי די גמיש אז אם יש משהו משתלם יותר שעדיף, אשמח לשמוע (אבל אני צריך כונן "מורכב" כבר, ולא לקנות מארז לחוד וכו') כמו כן אין טעם ליותר מ-1.5TB לכונן הגדול תודה
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-