עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אקטואליה ותרבות

פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!

1. מצחיק שאחרי שכל יום אלפי חיילים משננים את המנטרה הזו, רק עכשו נזכרו לבדוק אם היא באמת עובדת... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3235501,00.html ואני שמעתי שמישהו דיבר על יעילות בצבא, ועל זה שהחוקים האלה נכתבו בדם... וואכף ולא אנא בטוחאק :2gunsfiring: הכי אהבתי את זה: כן ירבו ;D (אבל לא על זה הדיון...)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני לא יודע אם מישהו ראה את זה גם באינטרנט, אני לא מצאתי, אבל אתמול במדור הספורט של ידיעות ראיתי את הכתבה במצורפת. כמה ממכם אולי זוכרים, שכאשר צהל הפגיז את מגרש הכדורגל בית חנון כי חוליות קאסם שיגרו מכר הדשא שלו רקטות על ישראל, FIFA מיהרה לבקש הבהרות מההתאחדות הישראלית, ודובר על זה שאולי יהיו סנקציות על ישראל. אז נכון שבסוף הם הבינו ששיגרו משם קאסמים ולא "עשו" לישראל כלום, אבל למה על זה שמעו כל הזמן ולמה את המגרש בשדרות מכסים מיד...? ועוד שאלה. אני לא יודע כמה תושבים יש בבית חנון (סביר להניח שיותר מבשדרות), אבל אולי אותו אחד שתרם כסף כדי לשפץ את המגרש שם, יבוא ויתרום גם לילדים שבשדרות? מה, להם לא? [attachment deleted by admin]

3. מסתבר שלא רק השמאלנים הקיצוניים מסריחים עד היסוד הימנים הקיצוניים אפילו יותר בוגדים מהשמאלנים זה כבר גובל בעריקות! http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=383536&sid=126 חולי נפש.

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  4. http://news.walla.co.il/?w=//471998 אין גבול לשטויות בארצנו

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by Axel Foley,

מיכאל שומכאר, שניצח לפני זמן קצר את המירוץ באיטליה, החליט לפרוש בסוף העונה. למרות שיש אנשים שלא אוהבים אותו, אני אישית לא מת עליו, אי אפשר להתעלם מהעובדה שהוא אחד הנהגים הטובים בהיסטוריה. אין ספק שיקח המון זמן, אם בכלל, עד שימצא יורש ראוי לשומי.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by JohnnyBravo,

http://finance.walla.co.il/?w=/3/2600813 ההפרטה בדרך

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לדעתכם זה יתרום לתחרות בין "ענקים" ולהתפתחות האינטרנט בארץ, או שלדעתכן זה תלוי רק בספקי התשתית, HOT ו-בזק? לדעתכם זה יהיה לטובה \ לרעה? לדעתכם ישפרו את הניתוב לחו"ל? מעניין אותי לשמוע דעות שלכם, חברי פורום יקרים! שנה טובה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by stone cold,

אותי אישית זה מרתיח :pissed: אופכים אותה למיסכנה שבפועל היא עברה עברות שמרה על זכות השתיקה והורשעה בדין למה צריך בית משפט לחברי כנסת עכשיו שפרס בשלטון ? זה רק מוכיח ש: 1-פרס לא מתאים להיות נשיא שהולך לפי רוח הצדק ויושר השלטון ו2-מוסד הנשיא בארץ זה דבר מיותר\בזבזני\ןמטומטם עכשיו בטח יתנו חנינה לעומרי שרון :pissed:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by zorgi,

המלחמה בלבנון נגמרה. הרבה מאוד כשלים חמורים התגלו בה וכבר עברו כמעט 2 חודשים מסיומה וישראל עדיין לא סיימה להחליט איזו וועדה תתחיל לחקור את הארועים שקרו בה. אבל מה ? האוייב לא מחכה לנו והוא כבר סיים את החקירה שלו, הסקת המסקנות וכבר החל בביצועה הכנות ושיפורים לקראת המערכה הבאה נגדנו. בלבנון כבר מוזרמות יומם ולילה תחמושות חדשות, החיזבלאה כבר החזיר לעצמו את השליטה על מקומות שאיבד בהם את השליטה בזמן המלחמה ובנוסף מתחמש בטילים מתקדמים גם נגד מטוסים. בנוסף לכול , בשטחים גם כן לא נשארים מאחור וכבר השבוע נחתם הסכם בין החמאס ואיראן שעיקרו הם : אימון והכשרת אלפי מחבלים בלוחמת גרילה והספקת תחמושת רבה מתקדמת נגד טנקים ומטוסים .הערכה של גורמים בצהל היא שטילים מתקדמים נגד טנקים (אותם אל…

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  10. http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/ פשוט מזעזע, הם עושים את זה, לפחות שיהרגו אותם ליפני, למה להיות עד כדי כך אכזריים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by borg,

מאז נסיגת צה"ל מציר פילדלפי, הגבול בין רצועת עזה לחצי האי סיני פרוץ, ומעבר טרוריסטים מתאפשר בחופשיות לשני הכיוונים. ידוע כי בחצי האי סיני יש תשתית טרור עניפה של אל-קאעידה שמצרים מאוד מתקשה להתחקות על עקבותיה ולפגוע בה. בחצי האי סיני התרחשו בעבר פיגועי טרור כנגד יהודים, וברור שיש כוונה לבצע פיגועי טרור נוספים כנגד יהודים. ברגעים אלה, קיימת התרעת טרור ממוקדת על כוונה של ארגוני טרור לבצע פיגועי טרור כנגד ישראלים בחצי האי סיני, ואף לחטוף ישראלים לשם מיקוח ו/או כדי לרצוח אותם באכזריות מול מצלמות הטלוויזיה. אני סבור שבשל התרעת הטרור הממוקדת, מדינת ישראל צריכה לסגור את הגבול עם מצרים, ולא להשאיר את השאלה האם לצאת לסיני או לא לשיקול דעתם של הישראלים. בנוסף לכך, לפי דעתי, מדינת יש…

• 52 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. Started by משה007,

בהתחלה שרת החינוך הצהירה שהיא לא תסכים שבתי הספר החרדים לא ילמדו את מקצועות "הליבה"ועוד יקבלו ביד רחבה תקציב מהמדינה.אך כעבור זמן לא רב היא נכנעה לדרישות החרדים והם מקבלים תקציבים נדיבים מאוד מהמדינה ללא לימוד מקצועות "הליבה".להזכירכם מקצועות הלבה הם :אנגלית,מתמטיקה,אזרחות וכ"ו.כך אנו במו ידינו יוצרים דור אחר דור של בורים ועמי ארצות שכל השכלתם היא של תורה וקצת חשבון.כך גם אנו יוצרים מצב של ציבור שלם אשר נסמח על שולחנינו והתלוי בנו למחיתו.כך גודל דור אחר דור של עניים שאנו צריכים לממנו ולהגן עליו.[]ציבור שלם שלא תורם מאומה למדינה ולחברה אלא רק יונק ממנה תקציבים הולכים וגדלים.עד מתי ניהיה פריירים ולא נפעל בחוכמה ?עד מתי ננמנם ונגן עליהם ועוד נושמץ על ידם?כדאי מאוד שנשנה את ד…

13. Started by Mesatla,

ראיתי את זה היום צחקתי? כן המון ! אני שונא את אווה בול? כן! אני מקווה מאוד שתתנגש בו מכונית עם ניטים מקדימה והוא ימות! שיפסיק לעשות סרטים גרועים!.. למעט פוסטל שאמור להיות מהבסיס שלו סרט גרוע שמעליב את כל הדתות, העדות והתרבויות וגם את הבימאי של הסרט ואת היוצר של המשחק ואת השחקן הראשי.. ואמור לעצבן את כל העולם והוא עושה זאת בהצלחה ! 7\10 בסולם מסטלה . אזהרה לא להיות יפי נפש \ שמאלנים לפני שצופים בזה כי אתם תפגעו דיי קשה!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by stone cold,

טוב ראיתי היום את הסרט קודם כל יש לו בעיה אחת ענקית חוץ מהסוף אין את המוזיקה הרגילה של Star Wars במקום זה יש מוזיקה גנרית סתמית ביותר חוץ מזה הוא ילדותי והעלילה משעממת וגם ככה בתקופת זמן שמי שצפה בסרטים הקודמים יודע טוב מאוד שהדמויות העיקריות לא ימותו לפחות היו עושים במקום העלילה הזאת עלילה משנית לגמרי אם רעים אחרים מה שכן טוב זה שיש הרבה פעולה ובו נגיד ככה בגרסה נורמלית יותר ... בטח אפקטים סבבה ככה שזה יכול להיות בסדר כסרט אפקטים כמו "פרק 3" בטרילוגיה החדשה והמשעממת אין מה לעשות מי שציפה משהו קרוב לפרק 4-6 יכול להמשיך לחלום דרך אגב למי שלא יודע הסרט בנוי מי גרפיקה ממוחשבת ולא משחקנים רגילים בכל מקרה סרט מיותר מאוד אולי הגיע הזמן שיפתחו שם ביצים וינסו לעשו…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. צפיתי בזה היום וזה מצוין משתין על כל החראה שניקרא WWE היום בקשת (פעם WWE היו טובים) בכל מקרה יש שם הרבה קרבות טובים אבל הדובדבן בקצפת זה מיק פולי (מכירים אותו כמאנקינד וקקטוס גאק ) נגד אביס בקרב ארד קור וכן אני יודע שהכל מבוים למי שרוצה לרדת עלי אבל תצפו בקרב הזה ותבינו לבד זה לא כמו הWWE שהורידו את הדירוג צפיה אז הורידו את הדם מהתוכניות בtna bound for glory יש הרבה אלימות וקרבות מגוונים ורואים איך שהמתאבקים הקריבו את גופם לבידור החולני שלנו הצופים בכל מקרה למי שאוהב האבקות מבוימת מאוד אבל מאוד מומלץ

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אתמול ראיתי את הבת של המשופם בתוכנית של יצפן והבחנתי בכמה דברים 1-היא יותר חכמה מהאבא הדביל שלה 2-היא לפחות לפי הידע הדפוק שלי באופנה מיתלבשת בבגדים יקרים 3-היא מדברת על עוני למרות שלפי הלבוש והיתנהגות ניראת צפונבונית לגמרי שראתה ענים רק בסרטים ובטלוויזיה ואותי אישית זה מעצבן אני יכול לקבל אנשים עשירים שמדברים על עוני ועושים באמת דברים לעזור לענים כמו אנגלינה גולי או איך שקוראים לה שאימצה ילדים ומבקרת ליפעמים בארצות עניות אבל שאיזה צפונבונית מפונקת מדברת על עוני ועל זה ש70% לא בטוחים במצבם הכלכלי ולא עושה באמת כלום בישביל לעזור זה מעצבן ואני לא מדבר רק על הבת של סטלין החדש אלה על כל העשירים שמדברים על עוני בלי לעשות כלום בנידון ודרך אגב אין לי דבר אישי נגד צפונבוניות-בד…

• 257 תגובות
    • 20k צפיות
  17. Started by Milford Cubicle,

אמנת החמאס - בתרגום לעברית להזכירכם, החמאס הוא המפלגה הנבחרת ברשות הפלשתינאית. זאת שאהוד אולמרט רוצה לקיים איתה משא ומתן. "ישראל תקום ותוסיף להתקיים עד שהאסלאם ימחה אותה, כפי שמחה את מה שקדם לה" http://www.omedia.co.il/Show_Article.asp?DynamicContentID=1067&MenuID=608

• 80 תגובות
    • 7.8k צפיות
  18. למי שלא הבין, הכוונה לקרקס הנוטע עצמו בכיכר מלכי ישראל לשעבר (יש כאן עוד מישהו שזוכר את השם הזה?) וממלא דפים על גבי דפים של מלל בעיתונים היומיים, מלל שלעולם לא מחדש דבר אך תמיד מסמן לעצמו את אותן המטרות. מדובר, כמובן, על קרקס רבין. לפני שתתנפלו עלי - אני נגד רצח בכלל ורצח פוליטי בפרט... אז מה מציק לי? - שמתעקשים לספר על רבין האיש ופועלו, אך שוכחים את תוצאות פועלו. - שמעלים אותו לדרגת קדוש לאומי, למרות הטעויות שנעשו ותוצאותיהן. - שטוענים שרבין נרצח עקב עמדותיו, וחלילה לא כי הרוצח הרגיש שדווקא מעשיו הם המסכנים סיכון ממשי את חייו ושלומו. - שמזכירים שלטים שהונפו אז, כאשר כיום השמאל מניף שלטים דומים בנוגע לפוליטיקאים מהימין ("ביבי טרוריסט חברתי", "ליברמן נאמן? נייט!") מבלי להנ…

• 31 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. Started by Mortar,

האסיר הישראלי (ערבי ?) שהואשם בריגול לטובת ישראל במצרים חזר היום לארץ בעסקת חילופים עם מצרים, ישראל מצידה שיחררה שישה סטודנטים מצריים שניסו לחדור לישראל במטרה לבצע פיגוע (לפחות על פי האישום). Home sweet home.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by ^HocK^,

אני מתכוון לחוק מלווה חצי שנה.. ואם כן מתי הוא יכנס לתוקף?? (ותודה לאל שנגמרה השביתה המעפנית הזאת!!) תודה, יאן.

• 32 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. אתמול יצאתי אחרי כחצי שנה לקולנוע עם כמה חברים, ונדהמתי מהמחירים שוב! פעם אחרונה שהייתי המחיר היה 31 שקל, ובימינו 33. אני עוד זוכר את הימים שבהם כרטיס עלה 25 שקל! טוב, אם כבר הגענו עד לפה נשלם ונכנס... מה יש לעשות. אחרי שנכנסים, סרטים רעים עם המחירים של השתיה/חטיפים, 6 שקל לבקבוק מים, 11 שקל לבקושי רבע ליטר כוס קולה. WTF?! מי מת?! לכבוד מה המחירים האלה?! ולמה אי אפשר לקנות פחית/בקבוק נורמאלי?! אוקי... היינו צמאים משו עצבני אז קנינו קולה "גדולה"... חצי חצי. נכנסים לאולם, מה רואים? פרסומות! עשר דקות שלמות של פרסומות!!! לא מספיק שגונבים בממוצא 50 שקל מאנשים שרוצים הכל (סרט-פופקורן-שתייה) אז גם מראים לי פרסומות?? אם הייתי רוצה לראות פרסומות הייתי נשאר בבית לראות טלויזיה!! למה…

• 59 תגובות
    • 5k צפיות
  22. דיווח: בתוך ימים יתכן הסכם להשבת שליט לפי הדיווח ברשת טלוויזיה טורקית, משלחת מאנקרה דנה עם בכירי חמאס בהשבת החייל החטוף, כשהתקווה לגבש הסכם עד הבחירות. גורם בארגון: המגעים בנושא כמעט ולא הניבו התקדמות רשת החדשות "סי-אן-אן טורק" דיווחה הערב (שישי) כי גורמים רשמיים מטעם שלטונות אנקרה יצאו לדמשק, ומנהלים עם בכירי חמאס דיונים סביב שחרורו של החייל החטוף גלעד שליט. על-פי הדיווח, ייתכן כי עד יום שלישי הקרוב תושג הסכמה שתוביל להשבתו של שליט לידי ישראל. הדיווח פורסם במקביל לפרסום באתר "הארץ" על התקדמות משמעותית בשיחות הרגיעה בין ישראל לחמאס המתנהלות בקהיר, כשבד בבד הצהיר שר הביטחון אהוד ברק בראיון לערוץ 1 כי "נעשים מאמצים עליונים כדי להאיץ את הרגע שגלעד שליט יבוא הביתה". עם זאת, ג…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  23. כמה פנינים: http://www.hofesh.org.il/articles/gius/toratam-umanutam.html בהמה שנשחטה ונמצא ברחמה ולד בצורת אדם - האם מותר באכילה פרה שהמליטה את העגל ישר לתוך רחמה של פרה אחרת המכניס איבר מינו לישבן של עצמו תינוקת שנבעלה מתחת לגיל שלוש השואל פרה מחברו על מנת לשכב איתה יהודי המקיים יחסי מין עם בהמה בשוגג ונכרי השוכב עם בהמה שני גברים הישנים ערומים גב אל גב מותרים לקרוא קריאת שמע גבר שהוציא שכבת זרע באמצעות קיסם זרע גבר יהודי שיצא מרחם נוכריה ומרחם בהמה עובר פרה שמת ברחם נאקה טמא או טהור פיל שאכל נצרים והוציאם בצורת סל עם צואתו ודין תינוק שאכלו זאב והוציאו באיזו אבן מותר לקנח את פי הטבעת בשבת

• 166 תגובות
    • 16.2k צפיות
  24. ראיתי את הסרט בערך 10 דקות אחרי שהתחיל ולא ממש הבנתי את הסוף, לא הבנתי מה קרה בין מקס לבין אליס, למה הוא חזר אליה ולא אל ליזה שחיכתה לו במקום הקבוע? גם לא ממש עקבתי אחרי מה שהם דיברו במסעדה הזאת לקראת הסוף... שם יש את ההסבר או בהתחלה? ולמה לעזאזל אליס ברחה לו?! בבקשה תגובות רק ממי שראה.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  25. שלום לכולם, ראיתי היום פרסומות בערוץ 2 לאתר חדש להשוואת מחירי טיסות. הבעיה היא ששכחתי את הכתובת של האתר, אולי מישהו נתקל פרסומת הנ"ל ויכול לעזור? אני זוכר שהכתובת נגמרת ככה: air.co.il* אבל אני לא בטוח לגבי זה. תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.