עבור לתוכן

אקטואליה ותרבות

פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!

1. Started by stone cold,

ראיתי שאין דיון כזה והסרט כבר לא חדש אבל צפיתי בו רק היום טוב למעשה יש לי עוד 30 דקות בערך לסיים אותי ואני חייב להגיד משהו למרות הביקורות שירדו על הסרט זה סרט מאוד טוב נכון זה לא סרט עמוק במיוחד אבל האפקטים חזקים ויש הרבה פעולה לאורך הסרט די מזכיר לי סרטים כמו בלייד וריזידנט איוול רק שבמקרה הזה הכניסו את העניין של מלחמה ברובוטים ויצא ערבוב מאוד מוצלח מי שרוצה סרט אקשן אם הרבה אפקטים תלכו על זה מי שמחפש סרטים יותר עמוקים או סרטים כמו Terminator1-3 שיחפש במקום אחר

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by stone cold,

http://movies.walla.co.il/?w=/3100/913961 הסרט מבוסס על קומיקס ומספר על אופנוען שחתם עיסקה אם השטן ועכשיו צריך להשמיד יצורים מרושעים שבגדו בשטן תאמת בהתחלה חשבתי שהסרט יהיה גרוע כמו הרבה סרטים מבוססי קומיקס אבל הסרט הפתיע וזה סרט נחמד אם צופים בו בקלילות בעיקרון יש הרבה דימיון לסירטי בלייד למי שמכיר שגם מבוסס על קומיקס וגם לגיבור יש כוחות מיוחדים וגם יש תאופנוע כמובן ויש תאלימות בקיצור זה סרט שמשלב אימה ופעולה ביחד ועושה את זה בצורה טובה ככה שאני ממליץ לחובבי הזאנר

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  3. Started by stone cold,

טוב למי שלא יודע זה סוג של המשך לברוס הגדול מכולם הפעם אין לא את גים קארי וגם לא נותנים לדמות כוחות על במקום יש תמשעממם מהגירסה האמריקאית של המשרד והוא אופך להיות סוג של נוח מודרני (נוח מהמבול התנכי) בכל מקרה הסרט מומלץ רק למשפחות נוצריות דתיות בגלל: תינוקי לא מצחיק בעליל אין ציצים אין אלימות אין אפילו דרמה אמיתית מה שיש זה סרט ערכי משפחתי שקשור באופן קליל לדעת הנוצרית למרות שנוח במקור נלקח מהיהדות (טוב אולי היהדות גנבה תסיפור מאמונה אחרת או משהו לפני אני לא יודע אבל הוא ידוע כסיפור מהתנך בקיצור תיתרחקו אפילו ... לא שווה חבל על הרוחב פס ;D וראיתי באיכות תמונה וקול טובה

4. Started by stone cold,

טוב אז ככה אחרי שדיברו על הסרט הזה די הרבה החלטתי לצפות בו ומבחינתי הוא די מאכזב רוב הסרט זה בעצם ביקורת על האפרטיד וביותר גדול על גזענות -יש חיזרים בסרט שהם במקום השחורים והשם District 9 במקום District 6 שהיה באפרטיד וסך הכל אני לא מת על סרטים שהם פולטים או אנטי גזענות ושטויות אחרות -אני מעדיף להנות מהסרטים שאני צופה מה שכן אהבתי בסרט אבל הרבה אחרים יחסבו שזה מטומטם זה שבחלק האחרון של הסרט הוא אופך לסרט לחימה\מדע בידיוני וזה אומנם די מטופש אבל הזכיר לי סירטי מדע בידיוני מטופשים אחרים כמו איש הנצח וכמו האלמנט החמישי בכל מקרה למי שרוצה לצפות בסרט יש בו הרבה גועל -דם \גופות\ושטויות כאלו בכל מקרה לסיכום אני חושב שיש אנשים שבגלל האמירה הפוליטית של הסרט חשבו שזה סרט מ…

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. טוב ראיתי את הסרט היום באנגלית זה - The Last King Of Scotland הסרט מדבר על רופא סקוטי צעיר שהולך לטפל בחולים באוגנדה אבל מוצא את עצמו כרופא של אמין נשיא אוגנדה בתקופה של הסרט עכשיו לסרט היה המון פוטנציאל הסאונד\התמונות הכל נותן תחושה שהדמויות באוגנדה ורוב השחקנים עושים עבודה טובה ומי שמשחק את אמין מצוין אין מילה אחרת לתאר אותו למי שצופה ב"המגן" זה אותו שחקן שניסה להפליל את וויק והחבורה בכל מקרה כמה דברים הורסים לגמרי את הסרט 1-השחקן שמגלם את הדוקטור א-צעיר מידי ב-לא משחק טוב 2-חלק מהעלילה כל כך מטומטמת וברמה של סרט פורנו ולמעשה יש חלקים בעלילה מאוד טובים וחלקים מסריחים לגמרי 3-זה אחד מהסרטים שהכי מבקשים סוף לא הוליוודי אבל מה לעשות זה סרט הוליוודי בכל מיקרה ה…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by stone cold,

מישהו כבר צפה בסרט ויכול לתת רשמים בלי ספוילרים ? אני אהבתי את רוקי בלבואה (הסרט האחרון בסדרת רוקי) אז מי יודע אולי גם רמבו יצא טוב

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. טוב אז ככה סימתי היום לצפות בסרט מדובר בסרט קייץ אם הרבה אפקטים ואני חייב להגיד הוא יצא ממש מחורבן וזה לא שיש לי בעיה אם סרטי אפקטים -אהבתי את הסרט הראשון ואת "המחסל 4" ואת הסרט האחרון של מסע בין כוכבים הבעיה הענקית בסרט הזה לטעמי (זה לא ביקורת רק דעה אישית) זה שהוא מפוזר ליותר מידי כיוונים מצד אחד סרט מלחמה\ מצד שני סרט נעורים\ מצד שלישי סרט בסגנון צופן דווינצי \מצד רבעי סרט רובוטריקים \ מצד חמישי סרט הומוריסטי (לפחות מנסה להיות ) \מצד שישי סרט אלים מאוד \מה שלא מתאים לצד שביעי של סרט ילדים \ ויש אפילו צד שמיני של "רוחניות" (בגרוש אבל קיים ) לעזאזל דחפו פה כל כך הרבה דברים שאף דבר פה לא טוב חוץ מהאפקטים והסרט עצמו יצא מחורבן לגמרי לפחות לא עשו סוף "המשך יבוא" למרות …

• 22 תגובות
    • 8.1k צפיות
  8. Started by stone cold,

היום צפיתי בפרק אחד של הבורר ולדעתי יחסית לסידרה ישראלית הסידרה מצוינת אומנם הרבה יותר קלילה מסדרות כמו המגן או סופרנוז אבל עדיין כיף ליצפות בסידרה וקצת מזכיר את סיפורי יפו למי שמכיר בכל מיקרה הגיע הזמן שיעשו סידרה נורמלית בערוץ 3

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by stone cold,

לפני כמה ימים נחשפתי לפרומו מאוד מגניב של סידרה בערוץ 18 (כבלים \אנלוגי) הסידרה בשם Prehistoric park ניראת מגניבה ואני יתן לאיזה בריטי ב YOUTUBE להסביר למה (כולל סירטוני הדגמה) - http://www.youtube.com/watch?v=5l7kbhR4pJg אני במהלך של להשיג ... תסידרה אבל מישהו צפה בסידרה ? מה דעתכם על הרעיון לפי הפרומו זה הסידרה הטובה ביותר מבחינתי שיצא בזמן האחרון אבל פארומו לא קובע בכל מיקרה לחובבי סדרות טבע וחובבי דינוזאורים ויצורים קדומים אחרים כדי לבדוק

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by stone cold,

טוב זה עדיין ההתחלה אז קשה לשפוט אבל בינתיים אני מאוד מאוכזב פשוט משעמם וקשה ליראות את אסי בתפקיד לא קומי פשוט הדמיות לא ניראות אמינות בכלל אסי והזמר הזה וכו בתור אנשי היטק? מי חשב על ללהק אותם לזה

• 51 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. Started by stone cold,

תיראו מידי פעם אני שומע פרשנים שמדברים על העלות הכלכלית של המילחמה ולא שזה לא חשוב זה מאוד חשוב אבל צריך ליזכור שה- 1-אנחנו חיבים קודם כל להגן על עצמנו גם עכשיו וגם בחשיבה על העתיד ובעיקר לחזק מאוד תכח הרתעה שלנו 2-אם המצב באזור יתיצב לשנים הכלכלה שלנו יכולה ליתחזק מאוד לעזזל הפיגועים דופקים לנו חלק ניכבד מהכלכלה וצריך לחשוב לטווח רחוק ולא ליסתקל רק על הטווח הקצר טוב זה דעתי בכל אופן

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  12. טוב בדרך כלל לא מעניין אותי ליגת האלופות אבל לעזאזל מאמן ישראלי (למרות שלא אהבתי אותו בנבחרת) יכול לזכות בתואר מאוד חשוב ב21:40 שידור בערוץ 2 אני מחזיק ידיים לגרנט מי ייתן והתחת שלו יביא עוד ניצחון

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  13. לאחרונה ישנם הרבה מאוד דיונים בתקשורת לגבי העלאת אחוז החסימה או שינוי השיטה באופן כללי - נשמעות הצעות שונות ומשונות כגון קביעה אוטומאטית של העומד בראש המפלגה הגדולה ביותר כראש הממשלה (צעד המיועד להפעיל לחץ על מפלגות קרובות בדעותיהן להתאחד, אך עשוי להביא למצב בו ראש הממשלה הנבחר זוכה לתמיכה של מיעוט בעם), העלאת אחוז החסימה (צעד המיועד לדחוף את המפלגות הקטנות להתאחד או להתמזג לתוך המפלגות הגדולות יותר, אך עשוי לפגוע אנושות בסיכוי להקים מפלגה חדשה יש מאין, לפחות כשאין לכם גב תקשורתי כמו ללפיד), מעבר מלא או חלקי לשיטת בחירות אזורית (בה כל אזור בוחר את נציגיו באופן בלתי תלוי ועל כן יכול לגרום להחלפתם באופן בלתי תלוי מה שתאורטית אמור לעודד כל חבר כנסת לפעול למען בוחריו, גם אלו …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3429975,00.html "מליאת הכנסת אישרה הערב את הצעת החוק לחייב חבישת קסדה בעת רכיבה על אופניים, סקייטבורד, גלגליות ועוד. יוזם הצעת החוק, גלעד ארדן: "שמח שהצלחתי להעביר את החוק החשוב הזה.."

• 108 תגובות
    • 10.3k צפיות
  15. ראיתי היום את נארוטו שופידן פרק 20 וסוף סוף היה פרק מעניין כמו בזמנים הטובים של העלילה הראשית בנארוטו הרגיל יש לי הרגשה שגם הפרקים הקרובים הולכים להיות חזקים מה דעתכם נארוטו חזר להיות מעניין?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אנשים לפי מה שזה נראה עכשיו יש סיכוי קלוש שאילו רמון עדיין בחיים :'(

• 158 תגובות
    • 20k צפיות
  17. Started by stone cold,

אני מדבר על סרטים שמאוד ציפיתם להם ,אבל אכזבו אני יתחיל ראיתי כרגע את Men In Black 3 ,לא סרט גרוע אבל סופר מאכזב זה הרגיש שקימצנו הרבה באפקטים ופעולה ,לטובת בדיחות קרש לא מצחיקות הסרטים הקודמים גם היו פעולה קומדיה אבל לטעמי היו הרבה יותר טובים בסרט הזה הכל הרגיש מאולץ ונגרר ,רוב הסרט משעמם ופה ושם כמה חלקים בסדר, בקיצור מאוד מאכזב כי ציפיתי להרבה

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. טוב קודם כל בבקשה תיכתבו אזהרות ברורות לפני ספוילרים (אין ספוילרים כרגע זה רק לדוגמה) טוב אז ככה אחרי שראיתי את כל העונות בוויגר הרבה פרקים בסידרות אחרות החלטתי ליראות תסרטים בתור חובב STAR WARS הרבה יותר מSTAR TRAK אני לא מצפה ליותר מידי ואני עוד מאלה שאוהבים תטרילוגיה הישנה בכל מיקרה ראיתי תסרט הראשון ופה כתבתי תביקורת הקטנה שלי- בהתחלת הסרט היתרשמתי מאוד מחלק מהאפקטים ביגלל שהסרט מאוד ישן אומנם יש אפקטים דפוקים אבל יש אפקטים שפועלים טוב גם היום חוץ מיזה השחקנים עצמם סבירים וויליאם סטנר די מאכזב -זה לא שהוא לא טוב פשוט בבוסטון ליגל הוא הרבה יותר טוב העלילה משעממת מאוד וזה מה שפגע מאוד בסרט לדעתי אבל אני מעריך שלקחו חלק מהרעיונות של העלילה בישביל הרעיונות לגזע הבורג…

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  19. מידי פעם אני מוכר וקונה מוצרים ביד שניה ,בדרך כלל שאני מגיע למכירה\קניה זה אחרי סינון החרא ,במכירות זה סינון הסוחרים ,שרוצים לקנות בשקל וחצי ,ושתקיד להם תודה שהם מצעים שקל וחצי בקניות כמו שניסיתי היום ,זה לנסות להוריד אנשים למחיר שפוי ואני אומר לכם ,חלק מהאנשים פשוט מחזיקים את המוצר כאילו זה איזה אוצר נדיר ,גם עם חודשים הם לא מצליחים למכור אותו וזה מוצר עם ערך יורד ,ולא עולה דוגמאות מהיום ,מנסה לקנות 3DS משומש ,מישהו פרסם 900 כולל כמה משחקים ,שמבחינתי רובם זבל חוץ מאחד בודד אבל גם זה משחק מאוד נפוץ שיש לחצי עולם כל זה שיש ברקע השקה של כרטיס הפלאש הראשון ל3DS -לא רישמי אבל בכל זאת וכל זה שמכירות ה3DS בארץ גרועות ,לפחות בינתים אני מציע 600 שקל ,עם משחק אחד ,במצב הק…

20. Started by elixvx,

היי, אז בתקופה האחרונה ממש הפסקתי לקרוא, עקב מחסור בזמן.. (בגרויות וכאלה) ואני מחפש לחדש את "מלאי" הספרים לתקופה הקרובה בשבוע הספר אני רוצה לקנות 5-6 ספרים ככה שיספיקו לי. העניין הוא שאין לי מושג איזה ספרים אז אשמח להמלצות. אני אוהב בעיקר סרי מתח, פנטזיה ומדע בדיוני. קראתי את משחקי הכס ואני יקנה כנראה את ההמשך (הבנתי שזה 2 חלקים). בנובף, האם יצא כבר הספר האחרון בסדרת הירושה? אני מאוד אאוהב גם את דן בראון וקרתי את כל הספרים שלו, האם יש המלצה לסופרספר דומה? ג'ון גרישם אולי? (קראתי רק את הפירמה שלו וממש אהבתי) יש לו עוד ספרים טובים? רציתי לקנות גם את "קיצור תולדות האנושות" שזה ספר עיון יותר אבל נשמע לי מאוד מעניין יש אותו למישהו? שווה לקנות? והאם שמע…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. עד עכשיו הכדורגל די בינוני במונדיאל הנוכחי וכרגע אני מת משעמום במשחק של אלג'יריה נגד סלובניה, 2 קבוצות משמימות שלא מסוגלות לחבר יותר מ-2 מסירות. השידור ב-HD באיכות טובה מאוד וערוץ 1 ראוי לשבח על כך אבל מצד שני, אלון מזרחי, חיים רביבו ואלון חזן עילגים ברמות שלא ניתן לתאר ולא ורואים שהם מנסים להראות שהם מבינים אך ללא הצלחה. מילה טובה לרן בן שמעון שכיף לשמוע אותו.

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  22. אורח RnGKay

היי, בעקרון כחובב אנימה אני תר ללא סוף אחרי סדרות האנימה הטובות, אז אני מבקש ממכם להמליץ לי עח משהו הדומה להמלצות שלי. המלצותי הן: סרט אנימה מדהים הוא Blue Submarine No.6, סרט שפשוט חייבים לראות. כמובן גם Ghost In The Shell, Ninja Scroll, והסרט של Cowboy Bebop [יש עוד הרבה, אני אזכר אני אוסיף ] סדרות מעולות ורציניות הן: Cowboy Bebop כמובן שהיא ה-סדרה (מדהימה בכל המובנים), Hellsing, Kenshin, הסדרה Initial D היא דיי טובה, אבל יותר לחובבי מרוצים... גם Evangelion נכללת בהמלצותי, כמו כן גם סדרת Serial Experiments Lain היא טובה לחובבי המוזר והעל טבעי [דיי מפחידה]... זהו לבינתיים (כלומר זה כל מה שאני זוכר), מחכה להמלצותיכם ובבקשה ממכם להיות רצינים בכל המובנים (כלומר סדרו…

• 29 תגובות
    • 5.4k צפיות
  23. היי ראיתי לאחרונה הרבה מאוד דברים מרגיזים,אך זה עובר כול גבול! היתכן שבשביל חותמת מעפנה ימכרו את אותו הבשר\מוצרים במחירים אסטרונומים? היתכן שמשפחות דתיות מרובות ילדים שלצורך העיניין רובן עניות יאכלו בשר פעם בשבוע או שבועיים בגלל מחיר גבוה של אותם מוצרי בשר\מזון בשל החותמת המטומטמת הזאת? בשר חלק עאלק,כאילו הרבי מגלח את הבשר בעצמו עם מכונת גילוח מה יש לכם לומר על הדבר הזה?

• 68 תגובות
    • 6.4k צפיות
  24. טוב יוצא לי לצפות בהרבה סרטים והדיון הזה זה לא על הסרט הגרוע ביותר -אלה על הסרט הכי מטומטם מבחינת דברים שלא מתחברים נורמלי לעולם שהוא מציג עכשיו יש הרבה סרטים לא ראליסטים שצפיתי בהם -אבל הדברים יתחברו ל"עולם" שהם מציגים לדוגמה "הטבעת הירוקה" \X MEN \וכו אבל ברובוטריקים 3 -יש כל כך הרבה רגעים מטומטמים שלא מתחברים לעולם שהוא מציג דמויות אנושויות ראשיות שהיו אמורים למות הרבה פעמים או מינימום ליפצע קשה כל מיני בולשיטים שקוראים בסרט עם אנשים (עם הרובוטים זה מובן אבל לא עם האנשים ) למרות כל זה הסרט כיף לצפיה בגלל האפקטים -והוא זורם אבל לא היה אכפת לי מי ינצח מי יפסיד -כי העלילה גם ככה מגוחכת נו טוב לפחות זה הרבה יותר מוצלח מרובוטריקים 2 -שם לא הבנתי מי הרובוטריקים ומי …

• 51 תגובות
    • 10.2k צפיות
  25. Started by boaz,

ההפסד ליונים היום,86-79 אפילו ביד אליהו, מעלה כמה תהיות בקשר לחיוניות של דיויד בקבוצה, ומעלה געגועים לפיני..

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים