עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אקטואליה ותרבות

פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!

1. איזה סיבה בעצם להתנגד לחתונה אזרחית במדינת ישראל ?או בכלל ? 1) חתונה בישראל לפי חוק שיפוט הרבני מחייב את שני בני הזוג להיות יהודים ...אני זוכר מקרה בתורה ש אני חושב המלך שלומו היתחתן עם גויה ..(לא בטוח השמות אבל היה משהו דומה ...) 2) פגיעה בזכות להינשא של מי שאינם יכולים להינשא לפי דין התורה ( 'פסולי חיתון', חסרי דת או מי שהשתייכותם הדתית שנויה במחלוקת, זוגות בני דת שונה.) 3)פגיעה בחופש מדת ובחופש המצפון כתוצאה מכפייה של המדינה על הציבור כולו טקס נישואין דתי, כהסדר חוקי יחיד בגבולות המדינה. 4)פגיעה בחופש הדת של הציבור היהודי הלא-אורתודוקסי - הקונסרבטיבים והרפורמים - שמנוע מלערוך טקסי נישואין על-פי דרכו. אז למה כן להתחתן כדין תורה ? (אני חושב שכן צריך להיות כדת פשוט אין ל…

• 109 תגובות
    • 8.8k צפיות
  2. הצחיקה אותי אמירתו המטומטמת של "תורג'י" על ירי באוטומט עם שוטגאן (כנראה התכוון למאשין גאן) כי אם הוא ינסה לרסס משהוא עם שאטגאן, לא יצא לו הרבה. אבל זה לא ממש הנושא של הדיון, פתחתי אותו לדיון על הישרדות בארץ, הפרק היום היה גאוני! חוו את דעתכם. דיון פורה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by LazyBurger,

איזה סרט מושקע... סיימתי לראות אותו עכשיו והשאיר בי צמרמורת... האפקטים ממש ממש מושקעים וריאלסטים. ולגבי העלילה? סוף טוב הכל טוב

• 45 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. Started by Guy King,

במבזקים ב-NRG. עשרות מפגינים. פשוט מטומטמים.

5. Started by Dark_Phantom,

בשעה טובה ומוצלחת נגמרה אחת התוכניות השטחיות, הפופוליסטיות ונטולת אמירה שראינו כאן הרבה זמן. מודה אני שצפיתי בה אך מתוך תקווה כי בסוף התוכנית תצא עם מסר חיובי לאנשים שרואים אותה- שהאדם הנכון והערכי יזכה ולא איזה דמגוג עלוב בעל פילוסופיה של דג רקק. אני מתנחם שהוא לא קיבל אפילו קול אחד. רבות נכתב ונאמר על התוכניות ולכן לא ארחיב פה. כל אחד פה מחזיק בדעה ואין לי כוונה לשנות אותה. מה שכן הגמר סיפק כמה הפתעות נחמדות וכמה רגעים מביכים: 1. עידן קפון. 2. האיחוד של ההורים עם משה- ניסיון של הפקה ליצור רגע מרגש ודרמטי אך חדי עין שמו לב לחיבוק המאוד מלאכותי של משה עם הוריו ובכלל כל הסצינה לא נראתה לי אמיתית בעליל. 3. מריחה מוגזמת, כיאה לתוכנית שנמרחה מעבר לאמור גם ככה. 4. עידן קפון. 5…

• 72 תגובות
    • 5.8k צפיות
  6. ראיתי תפרק הראשון ואת 3 הסרטים ואני חיב להגיד הסידרה לפחות לפי הפרק הראשון והקדימון של השני מצליחה לשחזר את הרוח של הסרטים זה אומנם לא באותו איכות אבל יחסית לסידרת טלויזיה בסיגנון הסידרה מעולה וככה צריך לעשות סידרות ערפדים בניגוד לבפי או אנגל שמסריחות בכל מיקרה למי שאהב תסרטים הסידרה מאוד מומלצת ולמי שלא מכיר תסרטים אז - הרבה פעולה +הרבה דם+כוסיות+אוירה אפלה=בלייד רק למי שאוהב סידרות מתוחקמות אז תיתרחקו מהסידרה כמו ערפד מי שום עריכה שיניתי תדיון ולמעלה זה היה לפני השינוי

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3296233,00.html :lol:

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by J.allmighty,

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2839808,00.html מה שבטוח כי המחיר של המוצר לא ירד... חוצפנים.

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  9. Started by rikus,

אז מנתונים של הלמ"ס עלה שהפער בין החמישון העליון לחמישון התחתון הוא פי 7.5 כלומר נניח שהתחתון מרוויח 4K תכפילו זה יוצא-30K. עכשיו נתוני האבטלה מרשימים למראית עין-6 נקודה משהו שזה פחות מרוב המדינות המערביות-השאלה כמה אנשים מרוויחים שכר עוני(מינימום)? אני רוצה לדעת מה התפלגות האחוזים של השכר במשק-כמה אנשים בארץ מרוויחים מינימום וכמה מרוויחים בממוצע? משום מה, את הנתונים האלה קשה למצוא. אל תתחילו לקטר רק, זה לא המטרה, בשביל זה יש דיון של יורדי הארץ שמרוויחים טוב והמדינה לא עושה בשבילם מספיק. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480597.20

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. [בבקשה לא נעול, אני יודע שזה נושא נפיץ] האם אתם חושבים שיש אמת כלשהי בהצגת הנאצים את היהודים ("הכסף מעל לכל")? שמתי לב שבכל מקום שיש בו כסף מלוכלך יש יהודים: אוליגרכים ברוסיה, יהלומי דמים באפריקה, ניצול עובדים זרים, סחר בנשק עם דיקטטורות רצחניות (מדינת ישראל), סחר באיברים, סחר בסמים, סרסרות, הונאות ועוקצים מסוגים שונים וכו'. היהודים שולטים בתקשורת בארצות הברית (זאת עובדה קיימת) ובמידה רבה בתקשורת בעולם. היהודים נוטים לעבוד במקצעות "אוויר" לא יצרניים: ראו כמה עורכי-דין יש בארץ. הם גם נוטים להתעסק בנדל"ן (ענף מושחת במיוחד - כי צריך הרבה בירוקרטיה, אישור קטן מהמנהל שווה עשרות מיליונים) וכו'. כמו שגזעים שונים זה בזה פיזיולוגית (צבע עור, צורת אף, עיניים וכו') הם יכולים להיות ש…

• 88 תגובות
    • 16k צפיות
  11. עכשיו זה רשמי: ראש עיריית ראשל"צ, דב צור, הציג היום את תוכנית הפיתוח העירונית והודיע כי כל תוכניות פינוי-בינוי ל-20 אלף יחידות דיור, בעיקר במרכז העיר, שטרם אושרו סופית, לא יצאו לפועל. הסיבה: העיר אינה יכולה לעמוד בעומס http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3731861,00.html סוף סוף אחרי שנים שאני מסתכל על תשתיות במדינה, אני שומע שמישהו כן מבין את האימרה הישנה סוף מעשה במחשבה תחילה... למרות שבכתבה מדובר על תעסוקה ולא תשתיות כבישים ולמרות שבשנתיים האחרונות יש שיפור לטובה רק לאחרונה הסתימו כמה פרויקטים שחוסכים למשפחה שלי אישית 45דק X 2 נסיעה ביום

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  12. ... אם זה לא היה ממש ממש עצוב ומפחיד, זה היה קורע מצחוק.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3761473,00.html

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. זה לא בידיוק מס אוויר אך זה סוג של... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3818199,00.html וכרגיל כץ כשר תחבורה דפקתי מתנגד לרעיון. אם לפחות אתה מתנגד הועיל בטובך שר התחבורה להציע רעיון חלופי לגודש הנוראי בתל אביב? מממ... סליחה, משרד ההגנה לסביבה טען שהוא רוצה להוריד את פליטת גזי החממה, איזה יופי שלא אכפת להם מהגודש. לסיכום: כל אחד דואג לתחת שלו.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by x-dude,

http://news.walla.co.il/?w=//617426 יאללה כבר,שיתפגר

• 137 תגובות
    • 10.2k צפיות
  16. או, לפחות, אם החברה האחרת היא חברה עשירה ובעלת משאבים, שתתבע לך את הצורה על שהעזת להשתמש בשמך הפרטי מלידה כשם לעסק שפתחת, שעוסק בתחום קרוב לזה של החברה העשירה. http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4576373,00.html אה, וכמובן שבית הדין לא רק יכריח אותך לשנות את השם, שאולי נתת בלי להיות מודע בכלל לקיומה של החברה האחרת, אלא גם יכריח אותך לשלם 50,000 שקל פיצויים על "שימוש במוניטין". יש גבול לציניות?

17. Started by maverick,

:AR15:

• 47 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. בתקופה האחרונה ברגע שאני מדליק רדיו- אני מכבה אותו. השירים פשוט נוראיים, כבר אין מה לשמוע, ולכן- אני מכריז בזאת על פתיחת תחרות השירים הגרועים ביותר ברדיו! כל אחד יציע את השיר שהוא חושב שהכי גרוע, ובסוף נראה במה זה מסתכם. המועמד שלי- "מכונת השירים הגדולה", חצי מהשיר זה "ועוד מטבע ועוד מטבע ועוד מטבע" מה שהבנתי מהשיר הזה זה שבסוף השיר במכונה פשוט יש הרבה מטבעות. מי המועמד שלכם?

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  19. לכל מעריצי סדרת הסרטים "שליחות קטלנית" (Terminator) ולכל אותם צמאים לסדרות חדשות זהו הדיון הרשמי (אני מקווה) לגבי הסדרה המבטיחה מאוד הזו, אני מקווה שהפרקים ימשיכו להיות מעניינים ומותחים כאלה. ואני מקווה שהעלילה תתפתח בצורה שתמשיך את הסרטים (1 ו-2 לפחות) בצורה מכובדת. אז כרגע סיימתי לראות את הפרק השלישי "Now we are all sons of bitches" בהחלט השאיר טעם של עוד

• 57 תגובות
    • 6.1k צפיות
  20. היום יודעים יותר מתמיד שהגורם הכי הכי בתאונות הם הרכב הכבד כגון: משאיות ואוטובוסים והם נוסעים מטורפים בכבישים, לפעמים עוברים את ה120 הק"ש ויותר, לדעתי מאחר שרוב הרכבים הקלים (הלא כבדים) סובלים מכך שהם מוגבלים בנסיעה של 60-90 קמ"ש שאינה תואמת לרכבים החדשים לנסיעה נורמלית ורגועה שהיא 100 קמ"ש ויותר צריך להגביל את מהירות של הרכב הכבד למהירות של 70 קמ"ש בלבד ולא קמ"ש 1 יותר. כך חוסכים בתאונות וגם מורידים לחצים על הנהגים.

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by J0n1,

מה לעזאל? מה לעזאללל? איך זה נגמר ככה? מה עובר עליהם? מי ראה את הסדרה? אחת הסדרות הטובות ביותר שראיתי אם לא הטובה ביותר, אבל הסוף פשוט מטומטם!

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by Nyromith,

*רשימת המפלגות לקוחה מויקיפדיה. *אפשר לשנות את ההצבעה. *על-מנת להעריך את כמות המנדטים יש להכפיל את אחוז הבוחרים ב-1.2 (תקנו אותי אם אני טועה). תוצאות הסקר במנדטים אחרי 120 מצביעים, מהתאריך 03.02.2009 (בלי התחשבות באחוז החסימה והסכמי העודפים): 1. ישראל ביתנו - 41 2. הליכוד - 23 3. קדימה - 12 4. שס - 10 5. העבודה - 7 6. מרצ - 5 7. האיחוד הלאומי - 5 8. עלה ירוק - 4 9. חד"ש - 3 10. הירוקים - 3 11. התנועה הירוקה - 2 12. הבית היהודי - 1 13. יהדות התורה - 1 14. ישראל חזקה - 1 15. כח הכסף - 1 16. ניצולי השואה עם בוגרי עלה ירוק - 1

• 379 תגובות
    • 34.5k צפיות
  23. Started by Yamabushi,

איך קוראים לשחקן שמדבר בערבית עם מבטא אסלי כזה?.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. http://finance.walla.co.il/?w=/3/1681821 אני מתחרפן כל פעם מחדש מההחלטות הדביליות במדינה הזו, אין שום דבר שנעשה עד הסוף. לא מזמן התנהלו דיונים סוערים בכל חור על זה שבני הנוער שותים ברחובות, משתכרים, וכו' וכו'. אז החליטו לשנות את שיטת המיסוי על אלכוהול, ככה שמשקאות זולים מאוד בעלי תכולת אלכוהול גבוהה (כמו וודקה) יתייקרו, ומשקאות איכותיים שבד"כ יקרים יותר יוזלו מעט. נראה לי דבילי מראש כי במקום לקנות בקבוק ב 40 שקל של וודקה זבל הם יקנו אותו גם אם יעלה 60. ואז משמידים לחלוטין כל השפעה אפשרית שהייתה עלולה להיות לרפורמה הזו- פוטרים את הוודקה מכל העניין. מדובר במשקה בגללו התחילו הסערות, מדובר במשקה שאחראי באופן כמעט בלעדי לעובדה שבני נוער משתכרים ברחובות, ומדובר במשקה הכי זול שכ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.