מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לאחרונה רציתי להרכיב את המחשב הבא שלי כעיקרון אני רוצה מחשב מבוסס I7 אבל אני פשוט לא בטוח לגבי זה כאילו אני הולך לקנו תאת המחשב רק בעוד שנה אני רציתי מחשב מבוסס על I7 כי אני גיימר כבד ברמת על כאילו ברמה של 5 טרה בייט של משחקים על המחשב ברמה כזאת של גיימר בכל מקרה אני צריך לוח אם שיתמוך בI7 וגם בזיכרונות הI7 אני עדיין לא סגור על איזה לקנות בגלל שאני קונה רק בעוד שנה אז כנראה המחיר של ה980 ירד משמעותית בעוד שנה שבטח תצא גירסא חדשה של מעבדים אבל אם לא אז אני פשוט יקנה את ה930 הכרטיס מסך הוא 480GTX של נוידיה כמובן כולם מכירים בכל מקרה אני צריך רק זיכרונות ולוח אם תואם למעבד שלי לגבי OC אני לא אוברקלוקר מדהים או משהו כזה אני גם עושה אוברקלוק למחשבים שלי סתם בישביל הכיף לא…
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
תכננתי לקנות לוח שתומך קונרו וגם פנטיום D ואז לקנות D805 אבל... אין לי כוח להתעסק עם OC כי היו לי כמה תאונות לא נחמדות עם זה, אני משחק משחקים ותוכנות לא מעניינות אותי. מה שאני שואל זה האם באמת כדאי לי לקנות לוח שתומך קונרו (קונרו אני אקנה עוד לפחות שנתיים) או לקנות איזה X2 3800 ולוח נחמד? בהנחה שכדאי לי יותר AMD, אני צריך לוח ואת ה- X2 3800 מהאתר com4u כי יש לי זיכויים שם אז התקציב הוא 1300 שקל. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
טוב תראו, לפני בערך חצי שנה קניתי מחשב שחשבתי שהוא בין הטובים, אבל בתחום המחשבים, אין מה לדבר. AMD Athlon 64 3200+ מעבד MSI K8N DIAMOND - לוח אם NVIDIA 7900GT - כרטיס מסך 1000 RAM עכשיו תראו, אני ממש מאוכז התוצאות שקיבלתי ב3dmark נמוכות בבדיקות CPU ולכן אני חושב להחליף את המעבד(אם זה אפשרי), אם אפשר תוכלו להמליץ לי למעבד חזק לגיימרים של AMD שיתאים ללוח האם ואם מחליפים מעבד צריך להחליף עוד משהו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי אני מתכנן בקרוב לדשרג את המחשב שלי לe8400 ורציתי לדעת אם יש משהו מיוחד שאני אצטרך לעשות בשדרוג? יש לי לוח אם עם ערכת שבבים P35 של ג'יגהבייט. תודה.
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קראתי באתר של HOTHARDWARE.COM שהביצועים שלהם שווים ולעיתים הפנטיום מתעלה על האתלון (אני מדבר על פנטיום רגיל לא EE). אתם חושבים שכדאי בכלל להשקיע במעבד החדש של AMD ולאור העובדה שהביצועים בישומים של 32 סיביות מדרדר עם המעבר ל-64 סיביות?
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
באתר של MSI לגבי לוח אם MSI B150 BAZOOKA כתוב ואני רוצה להבין OVERCLOCKINGMADE EASY with the MSI® GAMING APP which allows simultaneous control of both your Motherboard and Graphics Card's boost. Simply select your preferred mode with the click of a button: / Silent / Gaming / OC / ON-SCREEN SPEED & TEMPERATURES Real-time monitor GPU Core, DRAM Frequency, GPU & CPU Temperatures and much more, in game or in other fullscreen applications, customizable to your preference.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים, זהו המפרט הסופי שלי אך אני ממש לא בטוח איזה לוח אם מהבאים מתאים לי : Gigabyte GA-X99-SLI MSI X99A SLI PLUS Gigabyte GA-X99-UD4 Asus X99-A/USB 3.1 Asus X99-A2 אני לא מתכנן לעשות SLI אז אני לא יודע אם הלוחות אם שעם השם SLI מתאימות לי.. (או שזה לא קשור אחד לשני) המפרט הוא: כרטיס מסך Gigabyte GTX 1070 G1 מעבד Intel Core i7 6800K לוח אם תושבת 2011-3 דיסק SSD Samsung 850 EVO - 250GB X2 מארז NZXT H440 White קירור למעבד Corsair Hydro H115i ExtremePerformance ספק כח 55…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו הפעלתי את המחשב וחלו שלושה ציפצופים קצרים ורצופים ואחר כך הופיע חלון שהזהיר אותי לא לכבות את המחשב ולא לעשות רסטרט והוא אמר משהו בקשר לדיול ביוס ועדכן את הביוס שלי. ברשותי לוח אם של GIGABYTE מדגם 7VAX. הרגע נהרס לי ביוס אחד או מה?
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום כולם !!! יש לי את המפרט הבא... AXP2100- 200*9.5 Giel ultra platinum 256*2 Abit AN7 Redon 9700 אני מקבל ב3די מארק 2K4 ציון של 4000, שאני חושב שהוא סבבה למפרט אבל תאחלס במשחקים הזמני טעינה שלי ארוכים בממוצע, יש תמיד לאגונים כאלה קטנים של חצי שניה בתחילת המשחק, אני חובב סימולטורי טיסה וכל עצירה של שניה יכולה להיות קטלנית. המערכת עצמה דיי סבבה לא HIGH END אבל בהחלט מערכת חזקה, אך בכל זאת אני לא הכי מרוצה האם הסיבה היא המעבד? אם כן מה לדעתכם יתן ביצועים טובים יותר? או האם אני סתם חשדן ובכלל מדובר בבעיות שנובעות מרכיב זה או אחר? בתודה מראש, לירן
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ???????????. K8VT800M זה לוח אם למעבד AMD 64
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני ממש לפני רכישה של לוח אם ומעבד חדש למערכת בחרתי ללכת על לוח אם שמשלב את שני העולמות (DDR1 , DDR 2 + AGP , PCI-E) הלוח אם מחברת ASRock בדגם 775Dual-VSTA והמעבד כניראה יהיה E6300 או E6400 (תלוי כמה כסף ישחררו לי ) האם יש לכם איזה שהם ביקורות לגבי שני המוצרים האלה ? (בעיות בחומרה \ תוכנה ) לפני שאני רוכש אותם ?
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף למחשב שלי עוד שתי סטיקים של 256 מגה (לעבודה בדואל) בנוסף לזוג שיש לי עכשיו. אני לא מתכוון למכור את מה שיש לי עכשיו.... רק להוסיף עוד זוג ולמשוך את המחשב הזה עד יוני-יולי שיצאו מעבדי AMD החדשים ואז נוציא את המחשב הזה לגמלאות (לאבא שלי) ונקנה אחד חדש... אז אלה האופציות: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=651 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1116 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2252 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1025 המחירים כמעט זהים, השאלה היא מה עדיף מבין כולם? אני לא עומד לבצע OC, אני רק מעוניין להדק את התזמונים ל-2-3-3-6 בלי תוספת מתח, כמו שעשיתי עם הזכרונות A-DATA הנוכחיים.... בתודה מראש לעונים, ברק.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני קונה השבוע מחשב למטרות משחקים וOC ויש לי התלבטות בקשר למעבד בעיקר: יש את האפשרות של אופטרון 146 וOCZ PC3200 Platinum Rev. 2 (איך הזכרונות האלה, אני יודע התזמונים שלהם צריכים לעלות כדי להגיע גבוה אבל כמה התזמונים משמעותיים-האם זה משמעותי שהם לא יהיו ב 2-2-2-5 אלא יותר גבוה?) ויש את האפשרות של 3800X2 וזכרונות יותר זולים כמו סמסונג TCCD. השאלה היא מה יותר משתלם? מבחינת OC האופטרון אבל מה מבחינת שאר הדברים? האם השיפור של הכפול ליבה לעומת החד ליבה משמעותי? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
השאלה שלי היא איזה חברה הכי מומלצת כיום לא מבחינת עלות אלא מבחינת ביצועים ויכולות אוברקלוק ואיזה דגם הכי מומלץ תודה מראש גיא
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי שתי כרטיסים של 8gb מחוברים, אך המחשב לוקח כל אחד מהם רק כ4gb. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אני מתכוון לשדרג את המחשב, אז אני צריך מידע על כמה מעבדים, בעיקר מה המכפלה שלהם ומה מהירות הבאס שלהם: 2.4C, 2.6C, 2.8C, 3.0C, 3.2C ויש לי שאלה, שקשורה יותר לאוברקלוקינג אבל חבל לפתוח עוד ת'רד - מה זה מחלק (1:1)? אני יודע שזה קשור איכשהו לזכרונות. אני חושב שזה הזיכרון שמושפע מהבאס, לא? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
בדקתי בתוכנה everest את סוג הזיכרון שיש לי ורשום לי DDR ואז : 3200 (200mhz). התקשרתי לחנות ואמרו לי שזה אמור להיות ככה. הם אמרו שלדוגמא ddr2 יופיע עם 333 mhz בeverest במקום 533. זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מתכנן לקנות מחשב לגיימינג וקצת יצירת מוזיקה, המפרט הוא: i5 7600 16gb 2400mhz evo 850 ssd rx 480 מה שחסר לי זה לוח אם שאני מעדיף מהדור החדש, חשוב לי שתהיה תמיכה ב2400 mhz ושיהיה כרטיס קול מובנה יחסית טוב, התקציב עד 500 שקל למישהו יש המלצה?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני עומד לרכוש זכרונות וחשבתי על שלוש דגמים שתיים של CORSAIR ואחד של MUSHKIN הדגמים: corsair: Corsair XMS Extreme Memory Speed Series, Low Latency 184 Pin 1GB(512MBx2) ECC Registered DDR PC-3200LL - Retail לינק: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-145-469&depa=1 עוד CORSAIR; Corsair XMS Extreme Memory Speed Platinum Series, Low Latency (Twin Pack) 184 Pin 1GB(512MBx2) ECC Registered DDR PC-3200 - Retail לינק: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-145-476&depa=1 mushkin: Mushkin 184 Pin 1GB(512MBx2) DDR PC-3200 "222 Special" Dual Pack - Retail לינק: http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=20-146-…
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
יהיה במשחב כרטיס מסך.. כרטיס פיסיקה אולי בעתיד..(ממה שהבנתי אפשר להכניס לPCI EX1) כרטיס קול כרטיס טלוויזיה.. שהם בPCI אם אני לא טועה.. ככה שיש עוד דברים ששכחתי? כי בלוח אם שלי אין עוד מקום לסלוטים.. ואם יש משהו ששכחתי הוא לא יכנס..
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי לפני כמה חודשים קניתי את הזיכרון הזה: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRGIL4004C&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432 כמו שאתם רואים כתוב 2.5-3-3-6 מה שכן עכשיו שמתי לב שבCPU-Z כתוב שהם עובדים על 2.5-4-4-8!!! עוד משהו, רוב הסיכויים שהוא לא קשור, אבל בCPU-Z הוא טועה בגרסת הביוס שלי... יש לי F10 והוא כותב F5 (מה שהיה לי לפני שעדכנתי). מה שכן בביוס עצמו הוא אומר F10 ושניהם כותבים את התאריך הנכון 22/10... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מחפש איזה משהו זמני לוח אם ל AMD עם SDRAM משהו הכי זול לא מעניין אותי כמה הוא דפוק ואם אפשר גם איזה מחיר טוב על AMD ATHLON 1.6 / 1.7 תודה!!
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
חברים יקרים מבקש המלצה לשידרוג (זכרונות מעבד לוח) למשחקים מוזיקה אינטרנט-מתוכנן OC תקציב 2500-3000 ש"ח תודה :
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש לוח חליפי ל asus p5rd2-vm הוא עושה לי בעיות ואני רוצה להחליף אותו החומרה שברשותי: ddr2 512mb 667mhz pc 5300 intel p4 d805 2.66ghz (64bit) חשבתי על ASUS P5KPL-AM Intel G31 LGA 775 Model 31146 או Gigabyte GA-G31M-ES2L Intel® G31 + ICH7 Chipset LGA 775 Retail Model 39264 אשמח לחוות דעת או רעיון אחר תודה נעם
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-