מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,811 דיונים בפורום זה
-
שלום. השאלה לא כל כך אובייקטיבית, אבל מעניין אותי מאוד לשמוע (כמתחילן) מה אתם מוצאים הוא הסדר ה"נכון" להרכבת הרכבים הללו. האם הרכבת כל המערך מחוץ למארז, ואז הושבתו פנימה? או אולי עדיף להתחיל עם לוח האם, ומשם למעבד, ואז לזכרונות.... וכן הלאה. לבטח הניסיון מלמד דבר או שניים על ההליך הראוי - ואשמח לשמוע את דעתכם (בפעם האחרונה שבניתי מחשב, סיימתי את כל העובדה, והמחשב אפילו נדלק - אבל מייד עם הכנסת העכבר גיליתי ששכחתי להרכיב את ה I/O Shield
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה משנה הסדר שבו אני מתקין את הדרייברים? נגיד יש לי דרייבר של כרטיס קול , כרטיס מסך , לוח אם זה משנה מה אני מתקין קודם? אם כן באיזה סדר אני אמור להתקין? ועוד שאלה את הדריאקרט איקס , להתקין לפני או אחרי התקנת כל הדרייברים או שזה לא משנה?
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל את סדר קדימות למעבד, ולא מצאתי לדוגמה: com, ps/2, USB, pcie... אם תוכלו לעזור לי למצוא?
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
https://www.google.co.il/amp/s/wccftech.com/intel-9th-generation-core-processor-family-z390-official-listed/amp/
-
- 29 תגובות
- 17k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע מה תיהיה הסידרה החדשה של מעבדים אבל של INTEL? תודה!
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הודיעו אולי מתי ייצאו סדרות חדשות שלהם?? ואולי גם סדרות של לוחות אם חדשים?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
שלושה טאבלטים חדשים מבוססי חלונות 10 ינסו לחטוף מעט מהפופולריות של משפחת מכשירי ה-Surface, כולל אחד שמהווה הופעת בכורה ראשונית לסדרת מעבדי ה-Kaby Lake העתידית של אינטל נייד ה-ZenBook 3 האולטרה-קליל לא היה המחשב המעניין היחידי שאותו חשפה אסוס ביממה האחרונה – לצידו ניצבים עוד שלושה טאבלטים מבוססי חלונות ממשפחת ה-Transformer המתחדשת של החברה (שנראה כי היא זנחה את מערכת האנדרואיד באופן כמעט מוחלט), כשכל אחד מהם מנסה לאגף את מכשירי ה-Surface של מיקרוסופט מכיוון אחר. הדגם הבכיר מהשלושה נקרא Transformer 3 Pro, אשר יציע מפרט דומה לזה של ה-ZenBook 3 ולזה של ה-Surface Pro 4 עם מסך מגע מבוסס פאנל IPS בגודל 12.6 אינץ' וברזולוציה של 1,920x,2880 פיקסלים שמתיימר לספק מכלול צבע…
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
במקביל לעליית הביקורת החדשה על לוח האם ובעתיד הקרוב על לוחות אם נוספים ורבים החלטנו לפתוחל ת'רד מיוחד אשר יעסוק בלוחות אשר יוצגו בביקורות, מהדעתכם עליהם, מה הניסיון שלכם איתם, הצעות שיפורים, וכמובן עידכונים שוטפים על מהלך הביקורות והפתעות נוספות בדמות לוחות נוספים שיחשפו בקרוב כאן אצלינו בפורום, אז יאאלה, בואו נתחיל...
-
- 74 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן הקרובבכוונתי לקנות מחשב חדש במפרט שהרכבתי בחרתי בלוח אם P7P55D של ASUS. לאחר סקר שוק קצר הגעתי לכמה שאלות שלא הצלחתי לענות עליהן בוודאות אשמח אם תוכלו לעזור לי. 2 הלוחות שאני מתלבט בינהם כרגע הם P7P55D וגרסת ה EVO . לפי מיטב ידיעתי ברגע שהchip זהה (P55), ההבדל בביצועים (ללא OC ) הוא שולי. תקנו אותי אם אני טועה. אז מה בכל זאת ההבדלים בין שני הלוחות? הייתם ממליצים לי לבחור בלוח שונה מהסדרה?( כמובן בסדר גודל של 1K) בנוסף קראתי בנושא הנעוץ על בעיית התושבת, עדיין רלוונטי? אשמח לתשובות תודה (:
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
איזה סוג זיכרון יש לי? בדקתי בתוכנה everest וזה מה שזה הראה לי יש לי שני זיכרונות של 256 אבל אני לא יודע את המהירות שלהם ואת הcl אז מה כתוב? http://www.siz.co.il/up.php?file=hdkitmjmzw3j.jpg והם יש לי ddr או ddr 2
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום אני בונה לי מחשב משרדי \ לסטודנט המטרה העיקרית שלו היא אינטנט ועבודות OFFICE לא יותר אבל עדיין אני רוצה מהירות ומחשב איכותי אני רוצה זכרון של 512 אני כל הזמן עובד עם קינגסטון דבר ראשון מה דעתכם על החברה ועל הזכרונות שלה של 512 MB עם CL 2.5 סטוק אחד והאם כדי לקנות זכרונות של חברה אחרת כמו למשל GILL , A- DATA ... אם אותה קריטריונים העלות עצמה של הזכרונות הנ"ל היא 400-450 ש"ח מה היא המלצתכם
-
- 3 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקניות מחשב נוסף ביתי לא משהו מיוחד מה עדיף אינטל ליבה כפולה e2180 או amd am2athlon 4600 תודה
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם עם צ'יפסט Octek Rhino P4x266R-A4E - http://www.via.com.tw/en/products/chipsets/p4-series/p4x266/ שם רשום שהוא מקבל SDRAM או DDRI266 . ממה שהבנתי, אין הבדל ארכיטקטוני (כהכ אומרים?) בין 266, 333 ו 400. האם בכל זאת אפשר להרכיב עליו 333 או 400? תודה מראש, אני.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת איזה סוגי מהירות בזיכרון שייכים לסוג מסוים דוגמא: לסוג ddr-1 או ddr-2 הכוונה בכל סוג של ddr איזה מהירויות קיימות בו וכך הלאה ? גם שאלו אותי אם מהירות 533 mhz קיימת גם ב ddr-1 ?
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין שימוש בזיכרון ddr2 מסוג 667 מגה הרץ לעומת סוג 800 מגה הרץ במחשב עם מעבד core2duo? אין כוונה לבצע אוברקלוקינג.
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות: 1.) מה יותר מהיר DDR 333/400 או RDRAM 1066? 2.) מה יותר מהיר DDR 266/333 אן RDRAM 800? היום כבר אפשר לקנות DDR2? זה זיכרונות מיוחדים או שההבדל רק בלוח אם? 3.) מה יותר מהיר DDR2 333/400 או RDRAM 1066? האם הRDRAM ניתנים לאוברקלוקינג? איזה מיהרות זיכרון DDR מומלצת לאוברקלוקינג? מה ההבדל בין BUS ל FSB? ומה יותר חשוב? בתודה. MOOMOO
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שתי כרטיסי זיכרון של חברה לא ידועה חח לא בדקתי ועכשיו הבאתי עוד שתי כרטיסים של חברת קינגסטון עכשיו אני לא יודע אם הם עובדים אם הם לא עובדים ואני יכניס אותה למחשב הם ישרפו תמחשב? ואם לא איך הביצועים יהיו אם יהיו 2 כאלה וכאלה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אם אפשר הסבר קצר על סוגי מהירות שעון במחשב,. ממה שאני מבין יש מהירות שעון בכמה רכיבים: במעבד (אני מדבר על 9300 יש 333MHZ), בזיכרון (דגם 800 יש 400MHZ), וממש שאני מבין בלוח אם רשום 1333MHZ ואפילו 1600 בין זיכרון למעבד, נכון?, מז"א כל המהירות האלה ואיך הבדיוק הם קשורות אחד לשני. תודה.
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מעבדי Xeon ו Itatium לשרתים Pentium אם מסוג ליבה המריצה 32bit coreTduo אם ליבה 64 bit בדוק מה המעבד לפני שאתה רוכש ואיזה תוכנות יש לך
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי שאלה במה בדיוק מעבד XEON יותר טוב לשרת מאשר מעבד רגיל עם אפשר כמה שיותר פרטני תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
ברצוני לקבל סיכום של כ 5 שורות על היסטוריית מעבדים מ8080 ועד i7 של אינטל וכן כל המקבילים של חברת amd
-
- 2 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כל הזמן קורא פה על כל מיני שמות של מעבדים חלקם של אינטל חלקם של AMD נוצר לי בלאגן שלם בראש כי כל השמות נורא מבלבלים, חלק זה dual core וחלק זה cure2due חלק אני רואה רשום אקסטרים ועל חלק בכלל quad וכל דגם כזה עם מספרים... מישהו בבקשה מוכן לעשות לי סדר בבלאגן של כל המעבדים ולתת קצת הסבר.. מה נחשב מהיר יותר מה טוב יותר וכו.. ולמה חלק אומרים שמחשב כפול ליבה לפעמים טוב יותר ממרובע ליבה תודה לכל העונים זה מאד חשוב לי!!
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
קראתתי את מהדריך המאלף שעוסק במעבדים ועדין לא הבנתי מה ההבדלים בן סדרות המעבדים האלה גם חיפשתי בחיפוש ולא מצאתי תשובה = Winchester = Venice = San Diego = ClawHammer = NewCastle = Paris
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-