כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,959 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הייתי שמח לקבל הסבר על החבילה ש ATI מציעה להורדה AMD Media Codec Package, או בשמה הקודם ATI Avivo Package. מה בעצם מכילה החבילה, האם מדובר בחבילת קודקים בלבד? האם מערכת ההפעלה Windows 7 מגיעה עם הקודקים הללו? למי מתאימה החבילה בקיצור...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתוכנה שנלוות לכרטיסי המסך של AMD, יש אופציה של AMD OVERDRIVE. (התוכנה ידועה גם בשמה לשעבר Catalyst control center) CCC.EXE ושם לכאורה אני יכול להמהיר את המהירות של הכרטיס מסך, והזכירון שלו. אם אני משנה שם , זה סוג של OC? בהגדרות ברירת מחדל של התוכנה זה דווקא מאופשר (על 850MHz ו- 1200MHz) , אני יכול לבטל את זה ואז זה ישתמש בהגדרות הרגילות של הכרטיס מסך. מה עדיף? איזה הגדרות כדאי להשים שם? (כרטיס HD5770) אני חושב שממש היה שיפור בביצועים באיזה משחק.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי בדרך לקנות את R9 390 כשקראתי ברשת שהכרטיס יוצא בימים הקרובים. הבעיה שAMD החתימו את כל העולם ואשתו על הסכמי סודיות ולא מגלים עליו כלום. חוץ מכמה תמונות אין שום דבר. יש למישהו מושג מה נסגר עם הכרטיס הזה ובשורה התחתונה האם הוא יהיה ברמה של 390 מבחינת ביצועים/מחיר? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אולי כדאי שתתחילו לעשות קנייה קבוצתית לכרטיס הזה? ;D אומרים שהכרטיס הזה ירסק את ה690 Nvidia לחתיכות נ.ב-התמונה להמחשה בלבד
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב ? amd radeon 6370 hd OR nivida geforce 315 512mb
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי בעיה עם כרטיס המסך שלי. לפעמים כשאני מחדש את המחשב הוא פשוט לא עובד. אני נכנס למנהל ההתקנים ורואה שהמחשב מזהה רק את כרטיס המסך המובנה על לוח האם. איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת? פתחתי את המארז, בדקתי אם המאווררים פועלים, הכל תקין. בגלל שזאת בעיה שחוזרת על עצמה כל כמה חודשים, הוצאתי והחזרתי שוב למקומו את כרטיס המסך, אבל זה לא לא פתר את הבעיה. ניסיתי גם לעדכן את הדרייבר - הסרתי את catalyst והתקנתי אותו שוב, אבל הוא לא מופיעה כאשר אני לוחץ לחיצה ימנית על שולחן העבודה (כמו שבד"כ זה אמור להופיע). אשמח אם מישהו יוכל לייעץ מה עוד ניתן לעשות... תודה.
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, יש לי בעיה עם כרטיס המסך שלי. לפעמים כשאני מחדש את המחשב הוא פשוט לא עובד. אני נכנס למנהל ההתקנים ורואה שהמחשב מזהה רק את כרטיס המסך המובנה על לוח האם. איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני חצי שנה רכשתי Panasonic VT-20 "50 וכרטיס מסך תומך HD תלת-מימד Radeon HD 6450 וכבל HDMI 1.4 תומך 3D. בזבזתי המוון שעות במשחק עם ההגדרות של כרטיס המסך והפלסמה, הקרנתי ב-WMP ב-QT ב-Dvix והורדתי סירטונים איכותיים וPlayer תומך תלת. עד לרגע זה לא הצלחתי לצפות בתלת כמו שצריך. ב-Side By Side התמונות מסרבות להגיע לחפיפה מלאה ובסוגים אחרים של תלת בכלל אין תוצאה מענינת. לפנסוניק עצמה יש רק 4 מצבים: אוטומטי, SBS אופקי, SBS אנכי, ומקור, ואופציה לבחירת 3D או 2D (ממזג את התמונה אבל אז אין תלת). המשקפים תקינות ונטענות. צריך רמז איך להתקדם כי בטוח אני מפספס פה משהו (מלבד האפשרות הסבירה שהHD6450 פשוט לא מסתנכרן עם הפנסוניק בשום צורה או שיכולות התלת שלו פיקטיביות).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המקום לרכז את כל המידע אודות סדרת כרטיסי המסך, בשבועיים הקרובים אנחנו נדא הרבה יותר אבל זה מה שהולך ברחבי הרשת כרגע: ממה שידוע כרגע באופן לא רשמי: HD6700 יהיו בעצם חידוש של הHD5700 הקיימים היום, שום שינוי HD6800 יהיו כרטיסים קצת יותר חזקים מבוססי ליבת BARTS שיהיו בערך 33-40% חזקים מ HD6700 HD6900 יהיו ספינת הדגל של הדור מבוססי ליבת CAYMAN, חזקים בערך ב33-40% מ HD6800 HD6990 יהיה כרטיס דו ליבתי מבוסס שתי ליבות CAYMAN, שמו Antilles, צפוי להיות חזק ב66-80% חזק מHD6900
-
- 383 תגובות
- 66.8k צפיות
-
-
האם מישהו יוכל להאיר את עייני או שזה זיוף?
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מבחן ביצועים חדש הופיע ברשת עם כרטיס מסך לא ידוע שמציג יכולות מרשימות במיוחד - האם זה הוא הדור הבא של AMD? לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-radeon-r9-390x-%d7%91%d7%a0%d7%a6%d7%9e%d7%a8%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d/
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
זה מגיע חברים, בקצב מהיר - השקה בספטמבר הקרוב עוד 3 חודשים. ככל הידוע נכון לעת כתיבת שורות אלו, הודעה למשקיעים באמצעות מצגת תצא בשבוע הקרוב כאשר המידע שיש ברשותי (כרגע) מתוך המצגת הוא כדלקמן: מדובר בשבב כפול גודל מ- RDNA הראשון (מעל 500 מ"מ רבועים), קרי כפול מ- RX 5700xt - משהו שאינו מפתיע אותנו שכן כל ההדלפות מזה שנה דברו על זה. הדגם החדש RDNA2 למעשה היה אמור לצאת לשוק ברבעון ראשון 2020 אבל בשל משבר הקורונה נדחה לצערנו בכחצי שנה. שמו יקרה RX 6900 XT. יש בו 80 יחידות TMU וכ- 5120 ליבות. 14GB זכרון VRAM ברוחב פס 448bit המהווים 7 אשכולות בתדר עבודה של 18Mbit/sec . בבנצ'ים הוא מהיר בכ- 40% סדר גודל עקרוני מעל RTX2…
-
- 19 תגובות
- 5.8k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/amd-radeon-rx-460,4707.html יחסית למחיר הכרטיס נראה טוב במבחנים. המחיר בארץ בכלל לא נראה נורא יחסית יחסית לעובדה שזה כרטיס שאפשר לוותר על גרסת ה-4GB שלו אם המטרה זה בעיקר ESPORT. 2GB: http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=1&glist=1&uin=34146&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.. 4GB: http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=1&glist=1&uin=34145&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..
-
- 22 תגובות
- 6.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מבחן המבחנים יוצא לדרך, שלושת גרסאות Vega בהשוואה לתחרות מצד נוידיאה בכל הסגמנטים - תמונת מצב:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
החברה בPCPER עשו הרבה BENCHMARKING במשחקים כמו GTA 5/FALLOUT 4/HITMAN ועוד הרבה משחקים הכרטיס מבחנת הביצועים בין GTX 1070 ל GTX 1080 פחות או יותר מהירות הכרטיס בין 1500MHZ ל1600MHZ הערה חשובה מאוד אם AMD תצליח לעלות את המהירות הסופית של כרטיסי מסך בדגמים עבור גימיר רמת הביצועים יהיו יותר טובים אבל בכך צריכת החשמל תהיה בהרבה יותר סביב 350W ל400W. הסרטון באורך 4 שעות וחצי לתוצאות לקפוץ לסוף הסרטון זמן 4:32:00
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
דיון זה נפתח על מנת לרכז מידע על סדרת כרטיסי המסך החדשים מבית AMD בלי לבזבז זמן ניגש לפרטים.. Radeon HD7970 3GB מפרט טכני: שעון ליבה: 925Mhz שעון זכרון: 1375Mhz סוג זכרון: GDDR5 שם-קוד ליבה: Tahiti כמות מעבדים מאוחדים: 2048 נפח זכרון: 3GB רוחב פס זכרון: 384 ביט ביקורות: Techpowerup - GURU3D - HardwareCanucks - AnandTech - HardwareHeaven ביקורות CrossFireX: HardwareHeaven
-
- 1.8k תגובות
- 780.7k צפיות
- 1 follower
-
-
סקירה אודות הדגם המלא עם 8GB זכרון - טריה ישר מהתנור: http://www.eteknix.com/sapphire-nitro-rx-480-oc-8gb-graphics-card-review/ תקציר מנהלים: ה OC שהגיעו אליו הוא 1360mhz ... אמנם לא מדובר פה במפלצת שחשבנו שתהיה (בעקבות הדלפות מטעות) עם 1400 פלוס MHZ ו/או 2560 ליבות פתוחות, קרי לא כרטיס שמהיר ב- 20 אחוז מגרסת הרפרנס, אך בהחלט בוסט נחמד של 5-7% בביצועים מעל גרסת הרפרנס, שמציב מענה הולם בהחלט ל- GTX1060 (שהושק לפני מס' ימים בלבד) ומציבה אותו ראש בראש מולו, כלומר די מוחק את הפער הביצועי שהיה בינו לבין גרסת רפרנס 480. מבחינה פרקטית חברים הבינו, אין שום משמעות לפערים ביצועיים באזור אחד ספרתי של אחוזים לכאן או לכאן, …
-
- 40 תגובות
- 7.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מתעדכן תוך כדי התווסף מידע נוסף אז חברים, מה היה לנו פה: 1. השקה שבעת שהתקיימה לא חידשה הרבה, שכן ההדלפות בחודש האחרון ספרו את התמונה והיטב. זאת היא תזכורת רועמת לכל אלו "שהיו חייבים" ממש להזריק ביקורות רשמיות המפורסמות לאחר הסרת DNA, מתוך תקווה שאולי יתגלה משהו חדש בנוגע לביצועים. ואכן לא התגלה כלום חדש בגזרה הזו. 2. לשם כך ידידנו Wizzard העורך הראשי מ- techpowerup - שועל קרבות וותיק בתחום ומנוסה רציני העושה שנים עבודה מתמטית/סטטיסטית יפה, מציג לפנינו ריכוז מספרי שניתן להציגו על גרף אחיד ומתוקנן ובו נמצא ש: RX480 מהיר בממוצע גס כדי 5% מעל GTX970, ואיטי בממוצע גס כדי 10% מתחת ל GTX980. או במילים אחרות, הכרטיס נמ…
-
- 42 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
מבחינת יכולות - לאיזה כרטיס מסך רגיל הוא מקביל? אני משחק מעט - דיאבלו 3 ו- GRIM DAWN היו האחרונים שממש שיחקתי - האם הכרטיס מספיק למשחקים כאלו בהגדרות בינוניות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
קניתי מחשב חדש וההכל חיברתי את הכרטיס מסף הברגתי לא היה לי כבל מתאים מהמסך לכרטיס הלכתי קניתי .. אני מדליק את המחשב והמסך פשוט שחור המחשב נדלק והכל אבל המסך שחור פשוט .. עושה לי NO SIGNAL .. אני מנסה להתקין דרייברים זה נותן לי ERROR [TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD]Existing packages[/TD] [/TR] [TR] [TD]Packages for install AMD Catalyst Install Manager [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD]Final Status:[/TD] [TD]Fail[/TD] [/TR] [TR] [TD]Version of Item:[/TD] [TD]8.0.915.0[/TD] [/TR] [TR] [TD]Size:[/TD] [TD]20 Mbytes[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]Other detected devices[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]Error messages[/TD] [/TR] …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
linus מנסה לשעשע אל הקהל Unboxing RX VEGA & THREADRIPPER + Mystery Holocube
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
תמצית שמרכזת את כל הנושא באמצעות לקט סרטונים שמומלץ לצפות בהם אחד אחרי השני, שכן כל אחד מהם משטח עוד קצת מידע שהסרטים האחרים פספסו. הסרטים מועלים על פי סדר חשיבות כפי שראיתי לנכון לאחר שצפיתי בהם. לאחר הצפייה - כנראה שלא יישארו לנו יותר מדי שאלות:
-
- 42 תגובות
- 7.3k צפיות
- 4 followers
-
-
פרטי הליבות RX Vega Nova יהיה עם 4096 Stream Processors RX Vega Eclipse יהיה עם 3584 Stream Processors שני הכרטיסיסם האלא הם הכי חזקים עם 13TFLOLPS והשני עם 12TFLOLPS והכרטיסי השלישי יהיה 10.5TFLOLPS שלושה הכרטיסים צורכים הרבה חשמל עם 275W...
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הודעה "סמי רשמית" ממנהל השיווק וה- PR של AMD יצאה לפני מספר שעות לתקשורת: http://wccftech.com/amd-vega-flagship-gpu-launch-teaser/ http://www.guru3d.com/news-story/amd-vega-launch-imminent.html http://www.legitreviews.com/amd-vega-gpu-launch-event-location-locked_185295 https://www.google.co.il/?gfe_rd=cr&ei=ESyyV_DvBs6P8Qeuk4HQCw&gws_rd=ssl#q=amd+vega&tbs=qdr:w כל הפרשנויות מכוונות להשקה (כמו שהודלף בשעתו) ביחד עם הכותר BF1 באוקטובר הקרוב בעוד כחודשיים וחצי. AMD Vega10 מבוסס על הארכיטקטורה המתקדמת ביותר של AMD, משולבת זיכרון HBM2 עם רוחב פס חסר תקדים ותהיה מתחרה ישירה ל- GTX1080 . הדלפות מאד חשאיות …
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
או איך שנכון לבצעו.... (נחושי איזו מערכת טובה יותר מבחינת חווית משתמש, נספר אחר כך - בינתיים תיהנו כמו המוזמנים לכנס) **אציע בחום לעבור על הטוקבקים שבסרטון - לומדים מהם לא מעט
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-