עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Hanan Bar On,

במסגרת העבודה שלי אני נדרש לצרוב קטעי וידאו על דיסקים עבור לקוחות חיצוניים. הצריבה היא MUST ולא ניתן להחליף לצורת מדיה אחרת. אנחנו צורבים כ-5-10 דיסקים ליום. גודל הקובץ לצריבה נע בין מאות מגה עד ל-5-8 ג'יגה. המחשב שעליו נמצא הקובץ לצריבה נמצא בחדר שרתים ואני רוצה לצרוב את הדיסק בעמדה שלי. המרחק מחדר השרתים לעמדה שלי הוא כ-800 מטר (כבל). האם זה אפשרי לצרוב ממחשב מרוחק ואם כן, כמה זמן לדעתכם תיקח הצריבה ?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  2. Started by PeteRoy,

אני מעתיק קבצים מ NAS דרך חיבור רשת למחשב שלי ומהירות ההעתקה יורדת ל 0bytes/s כל כמה רגעים זה חוזר להעתיק ואז זה שוב נופל 0 המחשב שלי זה Windows 10 עם חיבור 1Gb כבל רשת CAT7 המכונה שאני מעתיק ממנה היא LenovoEMC™ px6-300d עם 4 דיסקים ב RAID 10 אני מנסה גם להעתיק ממחשב אחר ויש את אותה הבעיה ניסיתי להחליף כבלי רשת ב NAS ויציאות אחרות ב switch וזה לא עזר

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by mayhem1211,

חברים שלום, יש לי בעיה כבר המון זמן ואשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור אותה. כבר הרבה זמן בזמן משחקים המשחק קורס חזרה לווינדוז. עדכנתי דרייברים, הרצתי memtest, ואפילו בנצ'מארקים של שעות, הכל ללא בעיה, אבל כשנכנסים למשחק הוא קורס חזרה לווינדוז לאחר כרבע שעה, לעיתים פחות. לא הצלחתי למצוא פתרון ודיי ויתרתי מהנושא. בשבוע שעבר המחשב לא עלה לי, השאלתי משכן ספק והמחשב נדלק ונכבה ללא הפסקה. הוצאתי את הכרטיס מסך ועדיין לא עלה. החזרתי לספק שלי והמחשב עלה (ללא הכרטיס מסך). השאלתי מחבר כרטיס מסך וגם עם שלו היו לי קריסות. נתתי לחבר את הכרטיס שלי ואצלו אין בעיות. ככה שהבעיה לא בכרטיס. ההשערה היא ספק או לוח אם. …

4. שלום לכולם. יש לי לוח אם מסוג Asrock z370 Gaming K6, מעודכן לBIOS האחרון ביותר. ללא אובר קלוקינג או שינוי פרט להמהרה של הזכרונות. השבוע החלפתי בין המעבדים והמחשב עלה כרגיל, הכל נראה בסדר גמור. כשבדקתי טמפ' ראיתי שה idle יושב סביב ה 35 מעלות. הרצתי Cinebench20 והטמפ' הסתובבו סביב ה98 מעלות אבל המחשב סיים את ההרצה והתוצאה היתה די מפתיעה לטובה (4841 ל 9900K למול 3280 של ה 8700K) מצד אחד נפלא אלא שכשהרצתי Prime95 המחשב קרס בערך אחרי עשרים דקות. המאווררים שלי נשלטים על ידי התוכנה של ASROCK ומכוונים להגיע לפעולה מקסימלית כבר ב 70 מעלות בערך. לדעתי הבעיה היא במתחים, הם מרגישים לי גבוהים מדי... מצרף פה תמונות של Hwmon ב IDLE ותחת עומס (Cinebench). מ…

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  5. Started by gooleri,

ניסיתי להכנס לאתר של IObit ולא הצלחתי. ברגע ששיניתי את המיקום שלי להולנד (דרך תוסף VPN) הוא התחבר לאתר. יש לכך הסבר או שהחברה פשוט חסמה גלישה לאתר דרך ישראל? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by momi mvmNEW,

היי חברים יש לי gtx 1660super i7-4770 8gbram ddr 3 asustek h81m-e כשקניתי את הכרטיס אז הוא הריץ לי את csgo ב200fps אבל תמיד היה דרופים כאלה משהו באמת לא שחיק לאחר מכן התקנתי את המשחק call of duty warzone והוא רץ לי על low במצב סבבה לאחר מכן ראיתי שיש לי על המעבד 70אחוז ניצול ועשיתי פירמוט למחשב הכל עבד חלק במשך יומיים בלבד נעלמו הדרופים בcsgo והfps קפץ ל300 כנל גם warzone אחריי יומיים חזרו הקפיצות בfps שאלתי פה כמה אנשים חלק אמרו לי שאולי זה הראם חלש מידיי אמרו לי לנסות במחשב אחר ואם זה גם ככה אז אולי לשלוח את הכרטיס מסך למעבדה. למישהו יש רעיון לגבי זה?

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  7. Started by roi777,

שלום, יש לי מחשב בין כ10 שנים שהדיסק קשיח שלו התקלקל. כל מה שאני יודע זה שהדיסק קשיח היה 1TB בחיבור SATA. אשמח להמלצות איזה דיסק קשיח חדש יכול להתאים לו? בסביבות 2TB כ-300 שקל תודה רבה

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  8. יש לי 2 זכרונות של 16G של חברת HyperX מהירות 3466 חיברתי אותם ללוח אם ואז אני רואה בתוכנת CPU-Z שהם רצים רק על 2400 חפרתי קצת וגיליתי שאני צריך להפעיל בביוס את XML עשיתי לו ENABLE ועדיין זה רץ לי על 2400 לא יותר. מישהו יודע מה הבעיה? ראיתי שעוד אנשים זה קרה להם בפורומים שונים אבל אין לאף אחד תשובה אם יש פה מישהו שמבין אשמח לתשובה מפרט המחשב: לוח אם x299 gigabyte gaming 7 מעבד: i7-7820X ד 8 ליבות

9. Started by er4n,

ערב טוב לכולם! נכון לכרגע יש לי 2 מסכי מחשב מחוברים למחשב, אחד ל dvi והשני לhdmi . יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם ואין לו יציאות נוספות ואני מעוניין לחבר למחשב טלוויזיה כך שהתוצאה הסופית תעבוד, מבחינה טכנית, כך: כלומר, ששלושת המסכים יתפקדו כאילו הם מסך אחד שאפשר להעביר בין כולם את העכבר. הדגם של הלוח אם שלי: https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/59505/intel-desktop-board-dh77eb.html?fbclid=IwAR3qh-ajOGEATcHUwQ5lahsPdvzVW0j2Npv9KaqPUJXtKmJzW3RZClYhsEI נאמר לי שהלוח אם תומך רק ב2 מסכים, זה נכון? האם יש פתרון חוץ מלקנות כרטיס מסך חדש? האם מפצל dvi יכול לעשות את העבודה? מפצל hdmi כלשהו? hub usb כלשהו? חי…

10. שלום, המאוורר של הכרטיס מסך התחיל להרעיש,ולמרות שניקיתי אותו הוא עדיין רועש,מצרף תמונה של החיבורים ,ואשמח לעזרה במציאת חלופי. יש לינק שמצרף,אבל יש רק 2 פינים,לעומת 3 פינים שקיימים במאוורר שיש לי,אפשרי כזה דבר?גודל המאוורר 45 mm. https://he.aliexpress.com/item/33017590431.html?spm=a2g0o.cart.0.0.2d073c00YlXVmA&mp=1

11. הפעלה ראשונה של מחשב חדש שהגיע מהחנות, הותקנה מערכת הפעלה. עולה למסך ה- bios ומפה אני צריך את עזרתכם. למה לא נכנס למערכת הפעלה? ההגיון אומר בגלל ה- boot sequence אבל אין לי מושג איך לשנות אותו ואם זו בכלל הבעיה. אודה לעזרתכם. תודה .

12. מזה שבועיים יש לי בעיה בכרום, כשהסיסמאות שאני מקיש ומתחבר איתן לאתרים פשוט נמחקות ולא נשמרות בלי סיבה. למשל כאן, בHWZONE, ההתחברתי לאתר, ביצעתי שמור סיסמא, ועוד כמה דקות פשוט אצטרך להתחבר לכאן מחדש כי הסיסמאות ימחקו. ככה קורה לי בכל אתר. ניסיתי איפוס של הכרום וניסיתי למחוק ולהתקין את הכרום מחדש - אותו דבר. מישהו יודע מה הבעיה?

13. Started by Snow719,

היי אנשים, אשמח לעזרתכם. בפשטות - רקע השולחן עבודה שלי שחור. למרות שהוא מוגדר כרקע מסוים, הוא עדיין שחור. הבעיה התחילה לפני כמה חודשים. לפעמים שאני מפעיל את המחשב מחדש הבעיה מסתדרת, אבל מספיק כמה דקות או Refresh אחד וזה חוזר לשחור. האמת שלפני כמה ימים זה לא היה שחור למשך שבוע, ואז ניקיתי קצת את המחשב עם תוכנת CCleaner, ובסיום זה חזר להיות שחור. אין לי מושג אם זה קשור, בעיה ממש מוזרה ומציקה.. לא קרה בעבר, ממש בחודשיים האחרונים. יש לי Windows 10 home אם זה רלוונטי. תודה מראש !

14. Started by Gimel,

יש לי מדפסת לייזר סמסונג SCX 3405F. בשבוע האחרון המחשב הפסיק לזהות אותה. היא מופיעה כהתקן USB לא מזוהה. זה ככה גם במחשב נייח וגם בנייד. זה אומר שהיא התקלקלה או שיכול להיות משהו אחר?

15. היי הרכבתי מחשב חדש הכל עובד לכאורה אבל כאשר אני מדליק אותו להפעלה ראשונה המקלדת לא מתפקדת, לא ניתן להגיע לbios ! בבקשה עזרה דחופההה תודה אני ממש ממש מבואס אגב בדקתי 3 מקלדות שונות ותקינות ואף אחת לא מתפקדת

16. Started by Yaron2012,

שלום, קניתי לאחרונה מחשב חדש. Asus Prime H410-A Intel® Core™ i7-10700 Comet Lake Intel HUD 630 Windows 10 Pro x64 הממשק של Windows 10 מאוד לא נוח לי ואני מנסה להתקין את Windows 7. לאחר כמה נסיונות כושלים, הגעתי ל- Windows 7 Image Updater. הובהר לי שם שאצטרך גם להתקין דרייבר ל- Intel HUD 630. הגעתי ל- https://www.win-raid.com/t4348f52-Win-x-Coffee-Like-UHD-Video-driver-4.html#msg131542. אשמח לקבל הצעות לפתרונות חליפיים ו/או חוות דעת על התוכנה והדרייבר המוזכרים. רוב תודות.

17. Started by zone glide,

יש לי קשיח חיצוני שבגדול הגיע מחבר.. ולא מזוהה בכלל וגם מתקתק.. לא מזוהה גם בניהול הדיסקים.. וגם לא בתוכנות שחזור מידע כמו Minitool. רעיונות? חשבתי על האופציות של לפתוח אותו פיזית והתחלתי לנסות זאת, אבל נראה שאין מה לעשות יותר מדי... הבנתי שאפשר לנסות להחליף את לוח ה-PCB, ובגדול יש לי קשיח מאותו יצרן שהוא דומה לו אבל מסדרה אחרת... אז אני לא יודע בדיוק מה הטעם לנסות זאת. ללכת למעבדה פחות אידיאלי כי זה לא זול.

18. היי, יש לי לטפון ASUS TP510UQ שרכשתי לפני 3 שנים. יש לו יציאת HDMI אחת ויציאת USB-C, וכן יציאות USB. יש לי כרגע מסך שאני מנסה לחבר אליו את המחשב דרך USB-C ומשום מה אין אות למסך, המסך גם אמור להטעין את המחשב וזה גם כן לא מתבצע. ובנוסף אני מעוניין לרכוש 2 מסכים שיהיה אפשר לחבר אותם למחשב זה, בלי קשר למסך הנ"ל, חדר עבודה אחר, איך ניתן לעשות את זה? הבנתי שאולי יש אפשרות להוציא כבלים משתי היציאות במחשב ולשני המסכים, אך כרגע משום מה USB-C לא מגיב למסך הנוכחי. או לחילופין יש אפשרות לעשות שרשור בין מסכים? או כל דרך אחרת. תודה רבה.

19. Started by Anonymous1,

שלום רב, הרכבתי מחשב עם המפרט שלהלן עם ספק כוח ממחשב קודם. בפעם הראשונה שהפעלתי את המחשב היה צפצוף 1 ארוך ו 2 קצרים בלי תצוגה. אחרי התעסקות עם החיבורים, איכשהו העניין הסתדר והיה צפצוף תקין. הבעיה נכון לעכשיו שבמצבים שונים, פתאום מפסיקה התצוגה ובהפעלה מחדש, ישנם צפצופים לא תקינים, כמו בפעם הראשונה ושוב איכשהו אחרי התעסקות זה מסתדר. עדיין לא מצאתי מה בדיוק גורם למחשב לחזור למצב תקין עד לפעם הבאה. האם זה יכול להיות קשור לספק הכוח, שהוא חלש מידי למפרט החדש? מעבד AMD Ryzen 5 5600X לוח אם Gigabyte B550M DS3H. זכרון 8GB X2 כרטיס מסך MSI RTX3060 Ti כונן אופטי ASUS DVD-R דיסק קשיח Transcend NVME M.2 …

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  20. קניתי מחשב רק לפני חודש ומסך DELL והכל עבד מצויין. פעם אחת ניתקתי את כבל ה HDMI וחיברתי בחזרה ומאז המסך לא עולה. אני מקבל את ההודעה שאין שום מכשיר שמחובר למסך (ראו תמונה). החלפתי כבל ולא עזר.

21. Started by ron56,

כשאני מדליק את המחשב הדיסק הקשיח רגיל 1 טרה ווסטרן דיגייטל מרעיש כמו רעש של מאוורר תקול למשך חצי דקה ואז מפסיק. מה לדעתכם הבעיה? האם הוא בסוף הדרך? בינתיים ליתר ביטחון גיביתי את הנתונים

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  22. שלום לכולם, לא בטוח שיש קשר אבל לפני שאני אתאר את הבעיה צריך לציין שנכנסתי ל Disk Management והתחלתי פירמוט לכונן (WD30EFRX) ואחרי זמן קצר לחצתי Action -> Refresh מה שגרם לעצירת הפרמוט והכונן נעלם. לא יודע אם זאת הסיבה אבל מאותו רגע זה מה שקורה: אחרי ריסטרט למחשב הכונן מוצג ועובד. ביצוע פירמוט מהיר עובד. ביצוע פירמוט מלא גורם לכונן להיעלם. העתקת קבצים (לפחות כמה GB) גורמים לכונן להיעלם. כשהכונן נעלם אז אני ממש שומע את המהירות של הדיסק יורדת או אולי אפילו נעצרת, אחרי ריסטרט הכונן מופיע ושוב אותו סיפור. ביצעתי chkdsk, לא פתר את הבעיה. אשמח לעזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  23. שלום לכולם. קיבלתי היום את ה SSD החדש שלי. לפי בנצ'ים שבדקתי במקומות אחרים מהירות הקריאה והכתיבה האקראית וה IOPS אמורה להיות קרוב לכפולה ממה שאני מקבל. אני עם חומרה יחסית ישנה, אבל אני לא חושב שהיא אמורה להגביל את המבחנים הספציפיים האלה בצורה כזו. 3770K, Z77A-G43, 4X4 GB DDR3 הבנצ'ים שלי: https://imgur.com/ibeMHQe נקלתי בחיפושים באנשים בודדים עם בעיות דומות, אבל ללא פתרונות קונקרטיים. האם למישהו יש הצעות?

24. Started by bettyb,

פתחתי את הלפטופ לאחר זמן רב שלא היה בשימוש... פתאום רואה כי חסרים לי רכיבים במנהל התקנים כמו עכבר, שאני רואה את הזמן אבל הוא לא זז. התקני ממש אנוש וכו... ניסיתי להוריד כמה תוכנות לעדכון דרייברים אבל לא מצליחה לתפעל ללא העכבר (וניסיתי עם המקלדת, אני יודעת לעבוד עם הקיצורים שלה ממש טוב. התוכנות שהורדתי לא מותאמות כנראה..) רעיונות נוספים לטיפול? אשמח אשמח לשמוע... מצרפת תמונה של המנהל התקנים של המחשב. מדובר במחשב של חברת FUJITSU LIFEBOOK AH531

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by Ori5555,

אהלן המחשב שלי עמוס בחשמל סטטי וכל מקום שנוגעים בו מקבלים זרם כולל המקלדת שמחוברת אליו . מה אפשר לעשות ? תודה לעונים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.