עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן חברים, יש לי המון בעיות עם הוינדוס שלי ואני חושב לבצע התקנה חדשה שלו. הבעיה שיש לי עם הרעיון הזה, זה שיש לי המון דברים שמותקנים כברירת מחדל על כונן C או שמותקנים על כונן אחר אבל יש להם כמה קבצים על כונן C. בפעם הקודמת שהתקנתי מחדש את וינדוס בעצם הייתי צריך "להתחיל" מחשב מחדש בגלל שכמעט אף תוכנה לא עבדה והיייתי צריך להתקין כמעט הכל מחדש. רציתי לשאול האם יש לי אפשרות להתקין את וינדוס (על כונן אחר ממה שיש היום, אם זה משנה) והוא יעתיק או ישמור על כל הקשרים הקיימים? או שאין מנוס מלהתקין את הכל מחדש? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by roei7,

אם שדרוג לראם: XPG 16G 3200Mhz ולספק כוח: FSP 500W 5-YEAR

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, רכשתי את המחשב הנ"ל. קיוותי שאוכל לכתוב עליו בצורה נוחה, רציפה ואמינה, אולם זה לחלוטין אינו המצב - אני מנסה לכתוב עם העט ב-ONE NOTE 2016- התוצאה : או שזה כותב ואו שהוא לא כותב, או שהוא כותב או שהוא בכלל מזיז את המסך לקיבינמט. אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה עם המחשב הזה. ניסיתי את ה- עט שהגיע עם המוצר, ניסיתי את ה- ACTIVE PEN 2 ואין שינוי בתוצאה. הדרייברים מעודכנים עד לרמת הביוס בוצע נסיון עם ה-ONE NOTE שמגיע עם ווינדוס 10 שהוא בכלל על הפנים לעומת ה-16. כמו כן עשיתי כיול למסך / עט ווידאתי שה-Ignore touch input מסומן. יש עוד משהו שאפשר לעשות לפני שאני פונה ללנובו ומבקש מהם לסייע ? אני נו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. יש לי את המחשב נייח הזה (אני יודע שהוא ישן...) https://support.hp.com/sk-en/document/c01155744 ורציתי לדעת אם אפשר להחליף את הכונן הקשיח לכונן SSD? חוץ מזה אם אפשר להחליף אותו לכונן קשיח רגיל של מחשב נייד?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. ניסתי להתקין את אנטי וירוס panda הגירסה החינמית והוא כתב לי כך וכשאר לחצתי continue התוכנה לא הגיבה. מישהו יודע למה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Asaf M,

אני מדליק את המחשב ואז מופיע לי מסך שחור עם שורת פקודה ריקה שיורדת שורה( _ רק זה מופיע ומהבהב) מה אפשר לעשות ? Windows 10

7. Started by rgb00,

שלום לכולם, גיליתי שבזמן שלא עבדתי על המחשב, נמחקה תוכנת האבטחה Eset שהיתה מותקנת. מצאתי את תיקיית ESET Security ב Program Files ריקה מכל תוכן. יש בפורום שלהם כמה דיווחים של משתמשים שמתארים את אותה תופעה. אני מעוניין לפרמט את המחשב בצורה הכי אפקטיבית כדי להתחיל מחדש בראש שקט. א. הבנתי שיש אפשרות לעשות ב Windows 10 'Reset this PC' ולבחור Remove Everything. עד כמה שזכור לי, עדיף לפרמט את המחשב דרך ה BIOS ואז להתקין מחדש את Windows. ב. האם פירמוט המחשב יספיק במקרה הזה? או שיש סיכוי שגם הביוס נפרץ? תודה למגיבים. החומרה שלי - Mini PC מהדגם הזה: https://www.gigabyte.com/il/Mini-PcBarebone/GB-BLCE-4105C-rev-10#ov

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by NoamOpp,

אהלן, יש לי בעיה במחשב שכשאני מדליק את המחשב הוא נדלק בלי אינטרנט (כבל רשת מחובר למודם), ורק אחרי ריסטרט האינטרנט עולה. זה קורה לי רק במחשב הזה בדקתי את הכבל והמודם על מחשבים אחרים והכל תקין. יש פתרונות לבעיה?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  9. שלום לכל המומחים, הורדתי win10 לכונן חיצוני. לאחר מכן קלטתי שזה למעשה יצר Image (שזאת היתה הכוונה...) אבל על כל הכונן. מכונן של בערך 480 ג'יגה ראו רק 32 ג'יגה. מחקתי את כל הנתונים מהכונן , כלומר מה 32 ג'יגה. לאחר מכן מחקתי דרך "ניהול הדיסקים" את מערכת ההפעלה של ה 32 ג'יגה ורואים שם כונן של 480 ג'יגה אבל לא ניתן לגשת אליו מבלי לבצע אתחול. Easeus סרקה את הכונן ומציגה לי את התיקיות אבל בשביל לשחזר צריך לרכוש אותה (70 דולר), מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות זאת באופן דומה? לא להציג קבצים (זה המון קבצים לשחזור) אלא תיקיות, אני צריך לשחזר רק חלק. אשמח להמלצה לתוכנה לשחזור באופן נוח.

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by shlomi7293,

אשמח לעזרה חברים, יש מספר תקלות עם המחשב נייד: 1. בזמן הדלקת המחשב המסך כל הזמן שחור עד שהוא עולה פתאום. (אחרי זמן) 2. בזמן הדלקת מחשב והמחשב לא עולה בכלל. 2. בזמן פתיחת המחשב (ממצב שינה) המסך שחור עד שהוא עולה פתאום. (אחרי זמן) 3. הבהובים בזמן השימוש במחשב. מצורף סרטון לתקלות שבמחשב לפי הסדר. *לציין שכל התקלות לסירוגין נתוני המחשב: WIN: 10 עברית מחשב: Asus UX305LA DDR3, 4 GB RAM intel core i3 5005u 2.00GHz HD GRAPHICS 550 כל הדרייברים מעודכנים

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום. בערך לפני חודשיים התחילה במחשב שלי בעיה שהעכבר והמקלדת לא עובדים אז הניסיון הראשון שלי היה לשנות את הפרוט של היואסבי במקלדת והעכבר זה לא עזר... עשיתי ריסטארט לא עזר.. לאחר מכן ניתקתי את הכרטיס מסך כי ראיתי שהמסך שכל המסך נתקע אחרי שהוצאתי והכנסתי הכל עבד לאחר שבוע זה קרה עוד פעם וכשהוצאתי והכנסתי את הכרטיס מסך לא עבד אז הוצאתי והכנסתי את הראם וזה עבד אחרי שבועיים עוד פעם הבעיה והוצאתי את המעבד והחזרתי והכל עבד לי עד אתמול וניסתי את הכל ושום דבר לא עבד ובדקתי מעלות הדבר הכי גבוה היה על 50 מערכת הפעלה : Windows 10 מעבד : i5 3470 כרטיס מסך : gtx 1050 ti ראם : 4gb

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by TheDiesel,

שלום כשאני מנסה למחוק תוכנות ומשחקים דרך לוח הבקרה מופיעה לי ההודעה שבתמונה אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  13. ניסיתי הכל הכונן עצמו הוא כבר מכיווץ לשני כוננים ל-D וגם ל-E. נכנסתי לניהול דיסק לא נמצא. אבל אני נכנס למחשב שלי בצד מופיעה לי סמן קטן שבעבר הוא היה, ניסיתי עם תוכנות כמו TogetherShare Data Recovery 7.1 וכדומה... עדין אין..... לא מה לעשות??????

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by mnir,

זאת ההודעה שקופצת לי תוך כדי עבודה וגלישה. למרות שבדיסק C נשאר פנוי 1.7 GB מתוך 185 GB. כלומר כ 10% בלבד. האם אחר ניקוי הדיסק זה יעזור?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ilanb0,

להלן תוצאות בדיקה של שני מעבדים שניתן לרכוש עם הטאבלט הזה . אני לא איש מחשבים. מאיזה מעבד אני אהנה יותר? https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Pentium-Gold-4425Y-vs-Intel-Core-m3-8100Y/m786431vsm648336

16. Started by law89,

היי האם יש דרך שבה המחשב יפעל על חשמל ללא צורך בהטענה של הסוללה? האם במצב כזה יש קרינה שנפלטת בעקבות זה שהוא מחובר לחשמל?

17. Started by WindWin,

יש לי שני מחשבים (אחד נייח ואחד נייד) שניהם רצים על ווינדוס 10 ושניהם מחוברים בכבל רשת לאותו רשת ואני רוצה להעביר קבצים בינהם בעזרת הרשת אבל בלי כל מיני תוכנאות עם ממשק לא מובן וכולי (אין לי בעיה להתקין תוכנה בשביל להעביר קבצים אבל שאני לא אצטרך יותר מדי להתעסק איתה) אם זה משנה אני משתמש בתוכנה בשביל לשלוט בשני המחשבים (Input director)

18. Started by yonatan amar,

שלום רב. המחשבPAVILION G6 , הבעיה החלה לפני כמה שבועות אך הפכה לבלתי נסבלת. כאשר אני מקיש על לחצן "שש" במקלדת (לא משנה אם זה במקשים מעל האותיות או ב NUMLOCK ) המקלדת מפסיקה להגיב לכמה שניות וכדי לזכות לתגובתה אני לוחץ על כל הלחצנים עד שהיא מגיבה. הרצתי אנטיוירוס,אנטימאלוור וכד', (ניסיתי גם פתרון של שינוי ה VALUE ברג'יסטרי ) ללא הצלחה. אשמח מאד אם מישהו יציע פתרון. תודה מראש

19. הי יש לי מחשב נייד מחודש של hp (אולטרה בוק) מערכת הפעלה וינדוס 10 והמסך שלו כל הזמן מתהפך, אני מישר אותו ואחרי שניה הוא שוב מתהפך, אין לי מושג למה, אבל יש כמה אפשרויות, א. נשפך קפה על המקלדת... (כמובן לקחנו למעבדה שינקו, אבל לא נראה לי שעשו עבודה טובה), ב. התוכנות היחידות שמותקנות הם ה4g manager של נטסטיק zte והמערכת של citrix, אולי אחד מהם עושה בעיות? רק אציין ש: * המחשב הפסיק עם מנהג מגונה זה לכמה ימים ועכשיו חזר לסורו... * לדעתי הוא עושה את זה בעיקר כשמפעילים תוכנות. *חיברתי עוד מסך (כהמשך, לא שיכפול) והוא לא מתהפך, אם זה משנה... *ניסיתי את הlock rotation ולא עזר... אשמח לעזרתכם תודה

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by abr328,

שלום רב, למחשב שלי מחוברת מדפסת לייזר XEROS PHASER 3240 PCL 6 לאחרונה איני מצליח להדפיס כי המחשב מדווח על "שגיאה" במדפסת, המדפסת עצמה לא מודיעה על תקלה כל שהיא, שמתי לב שלאחרונה הצבע של ההדפסות היה חלש, האם יתכן שזו הסיבה ל"שגיאה" ואלי לרכוש מחסנית דיו חדשה ?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by adir6400,

היי, המחשב שלי מקצר את עצמו הכוונה היא שברגע שאני מדליק אותו הוא נדלק לשתי שנייות ואז מתכבה. ונכנס ללופים של הדלקה כיבוי, המאווררים עושים תנועה שהם מתחילים לעבוד ואז מפסיקים. הוא לא מעלה לי תצוגע על המסך. עד עכשיו הכל היה תקין איתו ופתאום הוא עשה לי מסך תכלת (ללא כתוביות או משהו) פשוט מסך חלק ולא נתן לעשות כלום. עשיתי ריסטרט ואז הכל השתבש. חשבתי שהבעיה בכרטיס מסך (geforce 1070) אז החלפטי לכרטיס מסך אחר ועדין המחשב מקצר. הוצאתי את הכוננים לגמריי כדי לבדוק שהם לא מקצרים ועדין הוא מתכבה ונדלק. הדבר היחידי שלא בדקתי זה הספק כוח. אין לי כרגע ספק נוסף לבדוק. הספק שיש לי הוא callibre Series PSU 500w אשמח לעזרה תודה מ…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by onetwo,

שלום, כשאני מדליק מחשב נייד vostro של דל בן כשנה וחצי הוא ישר עובר למסך הזה - https://ibb.co/D1NgBD0 ואז הוא עובר למסך הזה - https://ibb.co/7NDyHyb והוא נכבה. מה הבעיה? איך אפשר לתקן את זה? תודה רבה!!!

23. Started by yellow acid,

שלום וברכה לכל העוזרים! התגלגל לידי מחשב ישן שלי מלפני 10+ שנים, אחרי שהיה אצל קרוב משפחה שלא תחזק אותו בעליל, אז פירמוט היה מתבקש. התקנה מחודשת של חלונות 7 SP1 עברה ללא שום תקלה, אבל נתקלתי בשתי בעיות: 1) הלוח אם הוא asrock - h61m-hvs וכשאני נכנס לאתר שלהם להוריד ללוח דרייברים יש בערך מיליון אופציות. https://www.asrock.com/mb/Intel/H61M-HVS/index.asp#Download צריך את כולם? באיזה סדר להתקין את מה שצריך? (יש לציין שהמעבד הוא intel core I3 2120 3.30GHz) 2) עם הכרטיס מסך קצת הסתבכתי. לא זכרתי איזה כרטיס היה לי (זכור לי במעורפל שהוא של ג'יפורס אבל אני ממש לא בטוח). וכשהתקנתי GPU-Z בשביל לראות מה צריך, הוא הציג לי את הכרטיס הפשוט והמובנה של א…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי מחשב נייד HP עם מעבד I7 1065G7 של אינטל עם כרטיס מסך מובנה ו8 גיגה בייט זיכרון שעובד בצורה לא חלקה האם מישהו יודע על סיבות אפשריות לכך?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  25. מחשב נייד HP ZBook 17 G4 משנת 2018 עם אחריות בתוקף הבעיות התחילו עם מסך שחור כשמחברים תחנת עגינה התקשרנו ל HP וקיבלנו מספר קריאה: , הם דיברו בטלפון וביקשו להתקין מחדש את המחשב, ביקשו לעדכן כל מיני דרייברים, שום דבר לא עזר, הם סגרו את מספר הקריאה. התקשרנו שוב ופתחנו מספר קריאה חדש: , הגיע טכנאי אחרי שבועיים עם לוח אם תקול, הטכנאי גילה שהלוח אם החדש תקול רק אחרי שכבר הכניס אותו למחשב הנייד וחיבר הכל, הוא גילה שחסר חיבור למקלדת התקשרו שוב לתמיכה של HP וקיבלנו מספר קריאה חדש חיכינו עוד שבועיים עד שהגיע לוח חדש, טכנאי הגיע להחליף את הלוח ואחרי זה גילינו שהמחשב נכבה אחרי 10 או 20 דקות של פעולה, גם צילמתי והעליתי ליוטיוב את הבעיה…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.