עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם יש לי בעיה שלא הצלחתי למצוא לה פתרון אשמח אם מישהו יוכל לנסות לעזור. אני מחובר לאינטרנט למחשב נייד דרך כבל. כשאני מנסה להפעיל נקודה חמה כדי להתחבר לפלאפון אני לא מצליח. כמובן שעדכנתי דרייברים לפני. פתחתי שורת cmd כמו שמצאתי במדריכים ביוטיוב וכתבתי netsh wlan start hostednetwork כדי להפעיל את הנקודה גישה. אבל מה שמופיע לי זה: The hosted network couldn't be started: The group or resource is not in the correct state to perform the requested operation. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Oshrat Zion,

שלום, קניתי מחשב נייד לנובו y720 לעבודה עם תוכנות אדובי, סקאצאפ אוטוקאד ורויט. שאני נכנסת לפוטושופ או סקאצאפ אני רואה את כל הסרגלים מסביב אבל מסך העבודה באמצע הוא שחור. ניסיתי להתקין מחדש אבל בשתי התוכנות האלו זה ממשיך להיות... אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לאחרונה שמתי לב שהמסך חשוך. בדקתי שהמחשב לא יכול להיכנס למסך שינה. כשאני פותח את המסך בפחות מ 90 מעלות.....הוא חשוך למרות שהוא היה באמצע עבודה. בימים האחרונים ההפך, שמתי לב שאם הוא פתוח יותר מ 90 מעלות הוא חשוך, למרות שהמחשב עובד. האם ניתן לתקן לבד ואם לא.....כמה תעלה לי התקלה ? תודה מראש לעונים, שבת שלום ושיהיה חג שמייח

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  4. שלום לכולם! ראשית מדובר במחשב נייד מסוג Dell inspiron 5555 מקרה זה קרה לי כמה פעמים והחלפתי הארד דיסק 5400 לSSD של סמסונג. והאמת, שמאז (שבוע מהיום) הכל עבד פיקס אף שהמחשב עבד כמעט נון סטופ בימים אלו. תמונה מצורפת, והנה הפרטים כפי שמוצגים שם: בתודה מראש! + System - Provider [ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power [ Guid] {331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4} EventID 41 Version 6 Level 1 Task 63 Opcode 0 Keywords 0x8000400000000002 - TimeCreated [ SystemTime] 2018-03-22T21:03:34.447554200Z EventRecordID 2517 Correlation - Execution [ ProcessID] 4 [ ThreadID]…

5. אהלן! אשמח לדעת איך מומלץ להפעיל מחשב נייד (dell) פעם ראשונה. להטעין מספר שעות? אשמח באופן כללי לשמוע טיפים לשמירה על הסוללה וכו'. תודה!!!

• 2 תגובות
    • 5.4k צפיות
  6. שלום - שמי דורון , נייד 0523793049 אני מחובר לתשתית - הוט , וספק האינטרנט שלי - נטוויז'ן המודם ראוטר שלי הוא מסוג "הוטבוקס" ברשותי 16 מצלמות PTZ + רכיבי בית חכם , ואני מעוניין לישלוט בהם מחוץ לבית . לכל מצלמה פתחתי פורט - Port Forwarding , וכך אני שולט עליהן באמצעות הטלפון הנייד שברשותי . ל 5 מתוך כל המצלמות , מכוון שהן רציניות יותר SUNBA 507 XB , נדרש לפתוח 3 פורטים שונים !! עד עכשיו פתחתי 30 פורטים בהוטבוקס , והכל היה תקין . אבל אני חייב בעוד פורטים לפתוח כדי לראות ולשלוט בכל המצלמות !!!! אני מצליח לראות את ולישלוט על כל המצלמות מהנייד . שאלות :- 1) האם ניתן לפתוח יותר פורטים בהוטבוקס ? שכן …

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by yoni blender,

יש לי בעיה (אני חושב שזה בעיה) הנקודה חמה של המחשב שלי כל הזמן דלוקה אפי אם אני לא מחובר לאינטרנט זה בעיה? מה אני יכול לעשות

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by avielq5w,

אהלן חבר'ה לפני כמה ימים המחשב התחיל לעשות לי פסים על המסך,אחר כך זה נהיה גרוע יותר ויותר עד שנהיה מסך כחול ולאחר מכן הוא נדלק רק במצב בטוח ולא עושה בעיות בכלל (במצב בטוח). ניסיון איפוס דרך ההגדרות לא הצליחה וגם כרגע כשאני מנסה לבצע התקנה נקייה של הווינדוס דרך usb זה לא מצליח, ההתקנה מסתיימת אבל הוא פשוט עושה ריסט וחוזר למסך ההתקנה של הווינדוס. ביצעתי כמובן התקנה נקייה אחרי מחיקה של הכוננים. את ההתקנה ניסיתי לבצע גם על hdd ישן יחסית וגם על sdd בן שנתיים בערך. פתחתי את המארז וחיזקתי חיבורים ובדקתי שהכל מחובר טוב יש לציין שבערך שבועיים לפני שהתחילו הבעיות ביצעתי נקייה של הדרייבר של הכרטיס מסך ע"פ המדריך פה https://community.amd.com/thread/180667 …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. בפוסט הקודם שלי התלוננתי על מחשב איטי, ובאמת הבעיה התגלתה בקונן קשיח, עשיתי חיפוש קצר ברשת וראיתי שיש כמה סוגים, הנה המפרט של לוח האם שלי: האם קונן Kingston A400 SA400S37/240G 240GB SSD SATA III יתאים לי? אגב המחשב נייד, תודה מראש.

10. לא עולה במחשב, מה ניתן לעשות? אגב הוא מחובר בדוקינג של סטארטק(STARTECH) כזה אם זה קשור.. יש לציין שגם כשהיה בתוך הקופסה של ההארד דיסק זאת: גם לא עבד. האם יש פיתרון? לא רוצה לפרמט, כי צריך את המידע. בתודה רבה מראש על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מה ניתן לעשות? ניסיתי אוויר דחוס או לתקוע עט. המאוור לא מפסיק להרעיש. האם ניתן להחליף ספק כח למחשב בן יותר מחמש שנים?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Katy,

קניתי מחשב של דל לפני בערך חודש והוא עושה המון המון בעיות: הוא מתחמם לאחר 5 דקות (השימוש שלי למחשב זה רק צפייה בסרטונים/סדרות, אני לומדת באינטרנט ודברים כאלה וזה בכל זאת מתחמם ועושה רעשים נוראים) עכשיו דל לא מוכנה לעזור לי ובנוסף לזה הבחור שקניתי ממנו (חבר טוב של אמא שלי) גם לא מוכן לעזור לי יש לי Dell inspiron 15 5579 למשהו עוד היה את הבעיות האלה? מה לעשות? בא לי כבר להחזיר את המחשב הזה מרוב שזה משגע אותי בבקשה שמשהו יעזור לי

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. הכותרת מסבירה הכל. היה לי מקרה כזה גם במחשב הקודם, אפילו קצת יותר קיצוני כי המחשב כלל לא נדלק, וממה שהבנתי במקרה הקודם הלוח אם מת. האם זה אותו דבר? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, בשבועות האחרונים כל משחק שאני משחק קורס לאחר מס' דקות בחזרה לווינדוז, זה לא קרה בעבר. נתוני המחשב שלי: Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i7 4790 @ 3.60GHz 29 °C Haswell 22nm Technology RAM 16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz (11-11-11-28) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. H97-HD3 (SOCKET 0) 28 °C Graphics DELL U2412M (1920x1200@59Hz) Intel HD Graphics 4600 (Gigabyte) 4095MB NVIDIA GeForce GTX 970 (Gigabyte) 30 °C Storage 232GB…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ikehgl,

עד לאחרונה קיבלתי מבזק תשתית לאינטרנט, כשהגלישה המירבית היתה במהירות 15 מ.ב. בזק טענו שלאיזור שלי אין תשתית שמאפשרת גלישה מהירה יותר. החלפתי לתשתית כבלים ועברתי להוט, שם הובטחה לי גלישה במהירות 100 מ.ב ידוע לי שזה רק תאורטי, ושבפועל זה אמור להיות פחות. אבל הופתעתי כאשר עשיתי בדיקת מהירות גלישה והתוצאות היו בין 160-197 מ.ב מהירות הורדה. איך זה יתכן, כשהובטח לי במקסימום רק 100 ? מי יכול להסביר ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אחרי כמה ימים של חיבור לאינטרנט דרך טלפון האנדרואיד באמצעות חיבור usb tethering המחשב משום מה הפסיק לזהות את החיבור ונתקע בidentifying network בווינדוס 7. מישהו נתקל בבעיה? לא מוצא פתרונות באינטרנט. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by אייל מלול,

בלחיצה על כפתור הפאוור של המחשב שום דבר לא קורה המאוורר של הספק לא לא מסתובב אין שן רעש ולא צפצופים חוץ מנורית דלוקה בירוק בלוח אם אין שום אות שום סימן הצילו עזרה ספק 500 וולט

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  18. Started by dog,

הזמנתי מאיביי כרטיס ויי פיי פנימי לנייח. מצרף תמונות של חריץ ה pci במחשב ושל הכרטיס. האם זה לא מתאים? כשהרכבתי זה לא זיהה כלום. יודע שיש משהו כרטיס ארוך וקצר. כמו כן גם כשהוא בפנים יש מרחק מהמקום בו מרכיבים א ת הבורג שמחזק אותו לחור ההברגה, כלומר לא נכנס עד הסוף.

19. Started by luzik,

חיברתי את הכבל מהמסך למחשב הנייח ולא קורה שום דבר הסתכלתי קצת באינטרנט ראיתי שמישהו כתב שצריך ללחוץ על מקש הווינדוס +X ואז אמור להופיע כפתור "מתאם תצוגה" אבל אין לי בכלל את הכפתור הזה או למשל כשאני עושה קליק ימני בשולחן העבודה ואז "הגדרות תצוגה" אז ראיתי שאמור להופיע תמונה של שני מסכים אחד של המחשב והשני של הטלוויזיה אבל אצלי אין תמונה בכלל http://www.siz.co.il/my.php?i=mjz22iy2netm.png תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  20. Started by XEON123,

שלום למומחים, ברצוני לרכוש מקלדת Bluetooth דגם K810 במחשב שלי NUC INTEL רשום: Wireless Intel® Dual Band Wireless-AC 8260 • 802.11ac, Dual Band, Wi-Fi + Bluetooth 4.2 • Supports Intel® Wireless Display 6.0 (WiDi האם זה אומר שיש לו התקן Bluetooth buildin ? השאלה שלי,אם אני מדליק את המחשב ולוחץ על מקש F1 או כל מקש שהוא כדי להגיע ל-BIOS האם המקלדת תגיב ? כלומר האם ה-Bluetooth פעיל לפני שמערכת ההפעלה עולה ? תודה מראש ושבוע טוב

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. לאחר שעשיתי עדכון לווינדוס 10,זו ההודעה שאני מקבל ברגע שאני לוחץ עכבר ימני על המחשב שלי>ניהול. מישהו מכיר תופעה כזו ומה ניתן לעשות? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by natanel20,

היי רכשתי מחו"ל כרטיס SSD בנפח 256GB מסוג V-NAND SSD 950 PRO M2 זה לא SSD רגיל הוא בדמות לוח כרטיס זיכרון כזה שמוכנס אל תוך הלוח אם והוא הרבה יותר מהיר מ-SSD רגיל. הכנסתי אותו למחשב , אבל המחשב לא מזהה איזה חיבור של כונן או נפח במחשב שלי או משהו המחשב שלי הוא מחשב של DELL INSPIRON 15 7000 Series שתומך ויש מקום להכנסת הכרטיס M2. עצות ?

23. שלום. יש ברשותי את הלוח אם הבא: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H170-D3HP-rev-10#ov GA-H170-D3HP יש בו חיבור usb a 3.1, הוא עובד בסדר גמור, חוץ מזה שהוא לא קולט דיסק קשיח "2.5 (שמחובר עם מתאם http://au.orico.cc/goods.php?id=6178) אותו דיסק עובד בסדר בשאר החיבורים. ניסתי להתקין דרייבר (Thunderbolt Driver) וזה לא עזר. למישהו יש מושג? תודה.

24. Started by יש לי בעיה,

שלום לכולם יש לי מחשב טוב - i7 7700k 4.20 GHz, gtx 1070,Aorus Z270X gaming 9, noctua NH-D15S 32 ram . ויש לי fps drops בכל המשחקים ובחלקם פשוט קצת fps. הטמפרטורות של הcpu וה-gpu טובות ולא צריך לציין שברגע שיש לך מסך 144 הרץ אתה רוצה 144 fps יציבים. מישהו? עזרה?

25. שלום חברים, תקלה מוזרה: לפני כמה ימים הורדתי איזשהו קובץ pdf של איזה ספר מאתר של מאגר של ספרים הניתנים להורדה(הכתובת:www.readallbooks.net( זמן קצר לאחר שפתחתי את הקובץ נתקלתי בבעיה שלא הופיעה לי לפני(למיטב זיכרוני): העכבר עושה סימן של חושב(העיגול הכחול מעל הסמן של העכבר שמסתובב מתי שהמחשב מתאמץ יותר מדאי) כל איזה 5 או 6 שניות באופן קבוע, גם שאני לא מפעיל כמעט תוכניות(רק אולי דפדפן אינטרנט) מזכיר לי שנתקלתי פעם בתופעה זו בהקשר לוירוס במחשב. השאלה אם זה בהכרח וירוס שנדבק מהקובץ שהורדתי, כי הבעיה קרתה כאמור זמן קצר אחרי ההורדה משהו עוד יותר מוזר זה שיש לי עוד מחשב שמחובר לאותה רשת וגם לו התחיל לקרות אותה תופעה בדיוק באותו זמן. מה שיכול לחזק את הרעיון שהרשת של …

• 4 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים