Try HWzone in English English
עבור לתוכן
  • צור חשבון

live4fun

משתמש רשום
  • מספר הודעות

    10
  • הצטרפות

  • ביקר לאחרונה

  • זמן מחובר

    11יום 22ש' 16דק' 35שנ'

דירוג

0 ניטרלי

אודות live4fun

  • דרגה
    Zone Newbie
  • יום הולדת 11/05/1992

מידע נוסף

  • מין
    זכר

מבקרים אחרונים

הצגת המבקרים בפרופילך מנוטרלת, ולא ניתן לראות מי ביקר לאחרונה בפרופיל שלך.

  1. היי חברים, יש לי site ב-iis שעובד https יש certificate ןוגדר לעבוד רק עם https. מדובר באפליקציה שיש צורך להתחבר עם יוזר וסיסמא (login). אני יכול לגלוש למסך ההזדהות עם https ללא בעיות (כנ"ל לגבי ה-site's האחרים באפליקציה) אבל כאשר אני מנסה להתחבר עם יוזר וסיסמא אני מקבל את השגיאה הבאה (ראו צילום מסך מצורף) עד כמה שהבנתי זה כנראה הגדרות שונות בקונפיגים (מצרף כאן קונפיג לדוגמא) אם מישהו מכיר ויכול לעזור אשמח לתגובות. תודה! --> <system.web> <!--<compilation debug="true" targetFramework="4.0" />--> <webServices> <soapExtensionTypes> <remove type="AB.Web.Extensions.ABSoapExtension,AB.Web.Extensions" priority="1"/> </soapExtensionTypes> </webServices> <httpRuntime maxRequestLength="104857600"/> <compilation targetFramework="4.5.2"/> <pages controlRenderingCompatibilityVersion="4.0"/> </system.web> <system.serviceModel> <serviceHostingEnvironment aspNetCompatibilityEnabled="true" multipleSiteBindingsEnabled="true"/> <bindings> <webHttpBinding> <binding name="ServiceBinding" closeTimeout="00:01:00" openTimeout="00:01:00" receiveTimeout="00:10:00" sendTimeout="00:01:00" transferMode="Buffered" hostNameComparisonMode="StrongWildcard" maxBufferPoolSize="2147483647" maxBufferSize="2147483647" maxReceivedMessageSize="2147483647"> <readerQuotas maxDepth="2147483647" maxStringContentLength="2147483647" maxArrayLength="2147483647" maxBytesPerRead="2147483647" maxNameTableCharCount="2147483647"/> <!-- TransportCredentialOnly For HTTP Transport for HTTPS SSL --> <security mode="Transport"> <transport clientCredentialType="None"/> </security> </binding> </webHttpBinding> </bindings> <behaviors> <endpointBehaviors> <behavior name="webEndpoint"> <webHttp helpEnabled="true" defaultBodyStyle="Bare" defaultOutgoingResponseFormat="Json" automaticFormatSelectionEnabled="false" faultExceptionEnabled="true"/> <dataContractSerializer ignoreExtensionDataObject="true" maxItemsInObjectGraph="2147483647"/> </behavior> </endpointBehaviors> <serviceBehaviors> <behavior name="webServiceBehaviors"> <!-- httpGetEnabled="false" httpsGetEnabled="true" For HTTP httpGetEnabled="false" httpsGetEnabled="true" for HTTPS SSL --> <serviceMetadata httpGetEnabled="false" httpsGetEnabled="true"/> <serviceDebug httpHelpPageEnabled="false" httpsHelpPageEnabled="true" includeExceptionDetailInFaults="true"/> <dataContractSerializer maxItemsInObjectGraph="2147483647"/> </behavior> </serviceBehaviors> </behaviors> <services> <service behaviorConfiguration="webServiceBehaviors" name="AB.Mobile.Service.MobileService"> <endpoint address="" behaviorConfiguration="webEndpoint" binding="webHttpBinding" bindingConfiguration="ServiceBinding" contract="AB.Mobile.Common.Interfaces.IMobileService"/> </service> </services> </system.serviceModel>
  2. אני מבין ממך שיש דרך, אנסה לקרוא. תודה
  3. תודה אכן זה פתר את הבעיה.. פשוט היה לי מוזר שזה לפעמים עובד ולפעמים פשוט מחליט שלא לאפשר, חשבתי שאולי משהו שאני עושה גורם לכך. תודה לכולם!
  4. קודם כל תודה על התגובות! (גם פה וגם בדיון הקודם ;)) אבל סורי, לא ממש הבנתי.. ניסיתי גם NAT וגם host only, בשניהם לא היה חיבור. האופציה היחידה שאני חושב עליה היא בעצם להגדיר את המכונות לפי ה-IP של הפיזי ואז אם אני נותן למחשב כתובת IP קבועה זה יכול לעבוד, אבל מוגבל לעבודה רק בבית. תוכל אולי להסביר לי קצת יותר במפורט למה התכוונת? האם יש דרך להשתמש ברשת הביתית כראוטר נפרד לרשת הוירטואלית?
  5. אהלן חבר'ה! אני רוצה לבנות סביבת שרתים ב-VMware, לצורך תרגול. צריך את עזרתכם במציאת פתרון (אם יש) במצב שבו אני מגדיר כתובת IP סטטית לכל מכונה בכדי לבנות דומיין ויוזרים, הבעיה היא, ברגע שאני מגדיר IP ידנית ל-DC, המכונה כמובן מאבדת את החיבור לאינטרנט.. האם יש אפשרות להגדיר 2 כרטיסי רשת או משהו אחר כדי לאפשר חיבור? אשמח מאוד לעצתכם! תודה
  6. אכן. ואני מתקין את הVM tools..
  7. אני עובד עם VMware pro 12 ומנסה להעתיק מהפיזי למכונה. עד עכשיו כן הצלחתי ופתאום לא..
  8. אהלן חבר'ה, אני בונה סביבת שרתים ב-VMware, כחלק מהתלמדות לעבוד עם תוכנה שמבוססת על שירותי MAIL. אבל יש לי מחסום שממש מפריע לי ואין לי מושג מה מקור הבעיה. כשאני מתקין שרת (2012R2) אני מעתיק אליו מהמחשב הפיזי קבצים של תוכנות שאני רוצה להריץ עליו (אם זה MSI של SQL וכו') ויש שלב מסויים שפתאום אין לי אפשרות לעשות הדבק על המכונה! פשוט לא יכול להעתיק אליה כלום! אפילו טקסט, לא מהמחשב הפיזי ולא ממכונה אחרת. פשוט הצלה אם מישהו יעזור לי להבין מה הבעיה..
  9. live4fun

    windows server/VMware

    האמת שזה בדיוק מה שעשיתי, התקנתי מחדש ועבד לי יופי. סתם התעקשתי לנסות להבין מה קרה, אם התקנתי core אז מה? הוא לא אמור לעבוד?
  10. שלום לכולם! אני מנסה להפעיל מערכת הפעלה windows server 2012 R2 בוירטואליזציה (VMware), אחרי שההתקנה מסתיימת אני מכניס קוד ליוזר ואז נפתח לי חלון cmd (בתמונה) ואין לי מושג מה אני צריך לעשות בשלב זה והאם זה אמור להיות ככה. ניסיתי לצאת מהחלון ואז פשוט מופיע מסך שחור וזה לא מתקדם לשומקום.. אשמח לעזרתכם!