עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אני מחפש ראוטר לבית אני לא מתמצא בזה כל כך אבל מחפש ראוטר טוב בתקציב של בערך 400 ש"ח+- קודם כל השאלה הראשונה: איזה ראוטר בכלל יותר טוב חוטי או אלחוטי? ואיזה חברה \ דגם יהיה הכי טוב בתקציב הזה? לראוטר יתחברו שני מחשבים בשלב זה ואולי עוד אחד יצטרף בעתיד.. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אני מעוניין להתחבר לאינטרנט מהיר, אבל אני לא יודע לאיזה כדי יותר להתחבר ל ADSL או להכבלים? מה יותר טוב? יש ההבדל בין השניים? חברים שלי אמרו לי שבכבלים ככל שיש יותר אנשים מחוברים אניטנרט איטי יותר, אבל אחרים אמרו שאין מספיק אנשים בכדי שזה יקרה, אז מי מהם צודק??? ועוד משהו, בטוח יש חסרונות ויתרונות בכל העניין הזה, מה הם?? תודה מראש על העזרה... Some Thing... נ.ב - עשיתי חיפוש לפני שרשמתי את הנושא הזה, לא מצאתי שום דבר שענה לי על השאלות.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני רוצה לקנות הארדיסק חדש ואני מתלבט בין חיצוני לפנימי, זה לא נוח לשבת במיטה ולחבר הארדיסק חיצוני ולכן אני שוקל לחבר את הארדיסק למחשב נייח עם מגירה נשלפת ולשתף אותו בצורה אלחוטית בתוך הבית. מבחינת מהירות כתיבה \ קריאה, אני יודע שרשת אלחוטית ביתית יכולה להגיע עד ל100Mb ושUSB2 מגיע ל 60Mb. זה נכון? יש הבדל משמעותי במהירויות? תודה.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. אני מנסה לסנכרן בין 2 מחשבים באמצעות שרת מסוים שמאפשר סנכרון באמצעות FTP מקוון (ככל שרלוונטי יישום שמאפשר סנכרון Outlook בין שני מחשבים). שני המחשבים מריצים Windows 8.1 ואותו אנטיוירוס (NOD32). המחשבים מחוברים לאותה רשת ועדיין מחשב אחד מסתנכרן לשרת ללא כל בעיה, לעומת זאת המחשב השני אינו מצליח להתחבר. הודעת השגיאה שאני מקבל הנה: * CheckFtpError(62) ftp error: ftpErrorTimeout * CSync2FtpConnection::enumerateFTP(360) CheckFtpError(error) 0x8007274C = A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond. התמיכה הטכנית של התוכנה התייאשו.... בהתחשב…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  5. עם PINGPLOTTER אני מקבל פינגים גבוהים מומצע 2MS וספייקים קופצים ל40MS לפעמים יכול להיות שהכבל רשת ? מה עוד כדאי לבדוק ? תודה עריכה: מצאתי את הבעייה מכשיר מזבל את הרשת

6. היי ניסיתי להירשם ל NOTION ודיזר עם LOGIN של גוגל אבל היתה הודעה פשוטה של שגיאה ללא פירוט יתר. מה יכול לגרום לזה? תודה!

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  7. שלום לכולם, היום אני גולש דרך נטויז'ן במהירות של 750 בקווי טלפון (רשמתי נכון לא?) וכשאני משחק בקווייק 3 באינטרנט אני מקבל פינגים של 105-116 בממוצע, אם אני יעבור ל1.5 מגה בכמה נמוך יותר יהיה הפינג שלי? תרשמו לי כמו שאני רשמתי בבקשה, ולא "בעשרים אחוז" אם אפשר... תודה

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. מה שיש לי זה ראוטר שאליו מחובר המחשב, למחשב יש כתובת פנימית והפורט של ה-REMOTE DESKTOP שהוא 3389 פתוח לכתובת הספציפית של המחשב, בראוטר שלי (D-Link DIR655) יש אפשרות ל-DNS ככה שאני לא צריך להכניס את ה-IP כל פעם שאני מתחבר וגם לא צריך להתקין תוכנת צד שלישי על המחשב כמו NO IP, אז אני מכניס את השם משתמש שלי (פתחתי ב-D-LINK) והכל עובד טוב. לאחרונה אני פשוט לא מצליח להתחבר למחשב שלי לא באמצעות DNS NAME ואפילו לא עם אני מכניס את הכתובת IP. כמובן שבדקתי את ההגדרות ולא השתנתה לי הכתובת IP (מוגדר בראוטר לפי MAC) וגם הפורט נשאר פתוח, וגם אף אחד לי ביטל את האופציה בווינדוס שפותחת את האפשרות להשתלט. מה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  9. ברשותי שני מודמים ADSL מסוג אלקטל האם זה אפשרי להתחבר בעזרת שניהם לאינטרנט בו זמנית על אותו הקו???

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by Svideo,

הבנתי שמאוד לא מומלץ להשאיר אותו פתוח, הורדתי UTILITY קטן שיכול לסגור/לפתוח אותו - מה לא יעבוד אם אסגור אותו ? (גלישה/קאזה/מסנג'ר וכו') ? תודה

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  11. הרי החיבור האנלוגי הוא דרך המודם וקו בזק, והחיבור השני הוא דרך המודם שמחובר לכבלים, ולכרטיס הרשת במחשב. על פניו, שניהם יכולים להיות מחוברים בו זמנית, האמנם ?... ומה יקרה כשאגלוש לאתר מסויים, מי לוקח פיקוד ? החיבור המהיר או האיטי ?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  12. מה טוב יותר האם WIFI 6 מביא מיידע שתואם HDMI 2.1 ? אני לא רואה אפשרות 12 BIT או 4K , לא רואה 4:4:4 לא מובן היתרונות במשחקים או סרטים ? https://www.tp-link.com/us/wifi6/

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by nnfyrbsnss,

MPLS לפי מה שהבנתי זה חיבור ללא חייגן לא הבנתי מה כ"כ מיוחד בו שכולם רוצים אותו הרי אם רוצים אינטרנט שמחובר כל הזמן ומתחבר עם עליית הוינדוס אפשר לסדר את זה גם אם יש חייגן בMPLS יש עדיפות כלשהי?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  14. Started by Guarding angel,

הי נכון להיום יש לי מודם Siemens C2-010 מחובר לראוטר Netgear WGR614 v9 (מעודכן) שניהם נחים בכיף על פלטת קירור של לפטופ. המודם מתחמם מאוד למרות פלטת הקירור והראוטר מתאפס מעצמו מדי כמה שבועות. הגיע הזמן להחליף,רק שאינני בטוח מה הקומבינציה הכדאית : לקחת מבזק מודם D-Link 2500U ולרכוש נתב כגון : TP-Link TLWR841N TP-Link TLWR941ND Tenda W306R או לקחת מודם נתב 2760U-E1\Netgear DGN2200 במבצע עובדי בזק. הדירה אינה גדולה משתף 3 מחשבים ברשת,אך יש ירידה חדה בקליטה. חשבתי לקחת את ה-Netgear,לתקן אותו ולהפוך אותו ל-AP ולזרוק אותו איפשהו בדירה. עזרתכם נדרשת. שאלה נוספת : האם 5MB תשתית וספקית זה "מספיק"? יש האטה משו כאשר אני מחבר ממיר כבלים-רשת והתמונה נתקעת. אשמח

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. חברה יש לי 2 מחשבים בבית המחשב השני בחדר השני והוא רחוק ממני בערך 20 מטר. אין בבית חדר ממד או משהו שיפריע לרשת אלחוטית... השאלה היא כזאתי איזה רשת כדאי לי לעשות בבית אלחוטית או קווית קשה לי להחליט האם רשת אלחוטית עושה בעיות או משהו כזה בעיות איטיות בעיות ברוחב פס? או שמה כדאי לי לעשות רשת קווית ולחסוך טיפה בכסף? מה אתם ממליצים לי לעשות אלחוטית או קווית??? מחכה לתשובה ממכם חברה.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by godisme171,

אני צריך להחליט איזה אינטרנט כדאי ערוצי זהב (שאני כבר מחובר כנסיין) או WOW כי אולי אני מתנתק מערוצי זהב אז מה כדאי ואיזה ספק? בבקשה תענו לי מהר ככל האפשר

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by babalas,

תראו במפרט בצד למטה בסוף PLANNED DOWNLOADING PC, זה בערך המפרט שעומד לרשותי כרגע אני רוצה להפוך אותו ליותר ממחשב הורדות - לשרת. אני רוצה לעשות את זה עם WIRELESS ROUTER... אותו שרת יהיה איפה שיהיה ישמש כשרת קבצים על מנת שאוכל להפעיל את הסרטים\שירים שיושבים עליו מכל מקום בבית. לצורך העניין חשבתי על הדבר הבא - חיבור הנייד לLCD בסלון וצפייה בתכני HD דרך כבל HDMI פשוט... דרך הרשת. כלומר פתירת הנושא של העברת המידע פיזית ע"ג דיסק\DOK\SD לנייד ושידורו דרך הרשת. האם הדבר אפשרי והגיוני?

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  18. מה כתובות שרתי הדנס - dns servers לספקי האינטרנט בישראל ? הכי עדכנין . ומה הכי מהיר ? אפשר לבדוק ב http://www.grc.com/dns/benchmark.htm ואילו שרתים אחרים אתם מכירים שהם מהירים וטובים? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 6.4k צפיות
  19. פרטים: תשתית- כבלים ספק- אינטרנט זהב חבילה- 1.5MB DOWN/16KB UP בעיה: במשך השבוע האחרון (+כמה ימים) יש לי בעיות איטיות ממש גדולות באינטרנט. בדקתי תוכנות ריגול עם SPY SWEEPER/AD-AWARE/SPYBOOT S&D בדקתי ווירוסים עם KASPERSKY בהתחלה, אחרכך עם NAV2004, והיום עם MACFEE AIO שוב. לא נמצא שום ווירוס, או תוכנת ריגול. ניקיתי עוגיות, קבצים זמניים וכו'. אבל בעיית האיטיות עדיין נמשכת. עשיתי בדיקת מהירות הורדה מאתר הבית של הספק, וראיתי שאני מקבל מהירות הורדה הרבה פחות ממה שהיא אמורה להיות. על משחקים ברשת פשוט אין מה לדבר, אני משחק עם ישראלים וה-LAG עדיין עצום (מה שאף פעם לא קורה עם ישראלים במשחקי רשת). אז אני רוצה עכשיו לבצע בדיקת מהירות מהאתר של הכבלים (התשתית) כדי לבדוק אם מהירו…

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  20. היי אתמול היה אצלי טכנאי של HOT ושם לי מודם מוטורולה בכבלים דגם SB5101 איך אני נכנס להגדרות שלו? ניסיתי: 10.0.0.138 192.168.1.100 192.168.100.1 מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by malcolmx9,

לא משתמש בדואר הזה, אבל לקוח ביקש ממני את כתובת שרתי הדואר של וואלה, ולא הצלחתי למצוא בגוגל/וואלה! למישהו יש מושג מה כתובת השרתים שלהם?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום אני משתמש במחשב נייד (WIN7) שמקבל את האינטרנט מהרשת האלחוטית שבניתי בבית. אל הנייד אני מחבר בכבל מוצלב מחשב נוסף (ממיר לוויני שפועל בלינוקס). הבעייה שהממיר כרגע לא מצליח להתחבר לרשת האינטרנט משום מה (בעבר עבד לי) בעוד הוא מחובר ללפטופ התוכנה המחברת שמותקנת בלפטופ היא DCC ומראה שיש חיבור בינם OK גם ב FTP וגם בTELNET אני מנסה להבין כרגע מה יכולה להיות הבעיה האם יש צורך לסמן את שני הפרוטוקולים TCP 4 ו 6 TCP בחיבורים? אילו עוד בעיות ניתן הממיר נותן על המסך בשעת ניסוי חיווי כזה : ליד הIP אין חיבור (נורה אדומה) NETMASK אין חיבור (נורה אדומה) NAMESERVER יש חיבור (נורה ירוקה) ליד הGATEWAY יש חיבור (נורה ירוקה) מה יכולה להיות הבעיה אני מניח שהיא הגדרות בלבד !

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by DJ-ARIK,

ואווו כבר הודעה שנייה שלי פה טוב אני בטוח ששאלו את זה 10000 פעם אבל אני NEWBE אז מותר לי עכשיו יש לי חיבור רגיל 56 ואני בקרוב מאד רוצה להחליף לחיבור מהיר עכשיו אם אני קונה אי די אס אל אני קונה את הבינוני!!! ואם אני קונה חיבור בכבלים זה את המהיר שהוא 750K עכשיו השאלה שלי היא קודם כל מה עדיף חיבור בכבלים או אי די אס אל??? והשאלה השנייה היא איזה ספק הכי מהיר ומשתלם???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.