עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Tal Hadad,

שימושים סטנדרטיים...גלישה, משחקי רשת, הורדות, לא מעבר.. ואם זה משנה אז החבילה היא 100MB תודה רבה לעוזרים נ.ב אם יכול לתמוך גם בתשתית של בזק אז אחלה.

• 18 תגובות
    • 16.3k צפיות
  2. עשיתי כבר מספר השוואות וראיתי המלצות ל VMG3926 שנראה שכבר לא נמכר בארץ. ראיתי את ה DSL-G225 אבל נראה שהוא לא חזק מספיק. איזה הייתם ממליצים רוטאר מודם לגיימינג ושיהיה אמין ועמיד בעומסים? יש לי כרגע 100M בבית. וכמובן עדיפות ל 1G ו AC אין לי בעיה להמזין מחו"ל, גם יכולים להביא לי אותו אנגליה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. ערב טוב, אני חייב לציין שפשוט מאסתי מהראוטר br-6524n של אדימקס. מלא ניתוקים ובעיות עם האינטרנט.. יש לי כרגע מחשב אחד המחובר קווי, מחשב נייח אלחוטי נוסף שמחובר רוב היום, ועוד 2 מחשבים שמתחברים גם הם אלחוטית אך רוב היום אינם פעילים. אני גולש באינטרנט 100 מגה של הוט ו-013. אשמח להמלצה ל: ראוטר חזק ואמין עד 450 ש"ח (אם תגידו שמעט כסף נוסף יכול להוביל לקנייה איכותית בהרבה, אוסיף עוד 50-70 ש"ח). access point תואם USB אלחוטי אחד למחשב נייח. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by liiight,

ברשותי ראוטר מסוג DLINK 614+. והוא מעפן יש לי איבודי PACKET רבים, פינגים זוועתיים במשחקי אינטרנט, פרוטוקולים שלמים שלא מגיעים בכלל בלי רענון הגדרות (לדוגמא הIRC יכול להפסיק לעבוד לגמרי אלא אם אני מחדש את ההגדרה בראוטר) DMZ שלא עושה כלום בפועל ועוד. אני מעוניין בהמלצה לראוטר ללא חיבור אלחוטי, הכי אמין ומהיר שיש. לפי הבנתי, ראוטרים של 3COM נחשבים הכי תותחים בתחום, אבל אשמח לשמוע ממישהו שמכיר או משתמש בפועל. תודה

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by pppuser,

אשתי נוסעת ללונדון בשבוע הבא, כרגע אני צריך ראוטר וחשבתי שאולי היא תביא לי אשמח לקבל המלצה לראוטר עד סכום של של 150 יורו חשוב לי לציין שהבית גדול ובעל 2 קומות וכיום יש לנו ראוטר של tp-link שלא עונה לצרכים והקליטה שלו על הפנים בחדרים המרוחקים בקומה העליונה (ניסיתי לשחק עם המיקומים אבל זה לא עזר) לכן רצוי ראוטר עם אנטנות חיצוניות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. שלום מחפש המלצה לראוטר ביתי (מספיק 2 יחידות) שיכסו את השטח של הדירה הגדולה. כרגע ראוטר אחד של נטגיר בקושי מגיע לקצה השני של הבית. יהיו כ 15 משתמשים (מחשבים \ טלפונים \ טלויזיות וכו) על רשת סיבים של פרטנר במהירות של 1G המלצה עד כ 700 ש"ח ?

7. Started by ABL,

אני צריך ראוטר משולב מודם עם טווח גדול לבית פרטי. אני עם בזק ובזק בינלאומי במהירות 15 מגה. בינתיים מה שמצאתי זה: EDIMAX AR+7286WNA DLINK DSL-2740U TPLINK TD-W8961ND אשמח לשמוע המלצות, תודה.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by yshalev,

הי אשמח לקבל המלצה לראוטר הכולל מודם סלולרי הנותן תמיכה לרשת 4g. האם הנתב הבא מומלץ ? https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=931730 קישור נוסף למוצר https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=24619&iszap=1

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. אהלן חברים, כיום ברשותי אינטרנט של סלקום על גבי תשתית בזק, לצערי אני לא מרוצה מהראטור שהם סיפקו לי והייתי מאוד שמח להחליף אותו. כיום יש דיבור על כך שבקרוב יתקינו אצלנו בבניין פייבר, אז הייתי שמח להנות מכל העולמות ושהראטור גם יתמוך ויהיה בעל כניסה עבור הסיבים ברגע שיתאפשר. סקרתי כמה מוצרים של Wifi 6 ולצערי לא נתקלתי באחד שבוודאות הבנתי שתומך בסיבים. אשמח לקבל ממכם המלצות, כרגע שמתי עין על הראוטר: https://www.amazon.com/TP-Link-Wifi-AX1500-Smart-Router/dp/B07ZSDR49S/ref=sr_1_2?dchild=1&keywords=tp+link+wifi+6&qid=1595854096&sr=8-2 תקציב - 300-800

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. כיום יש לי אינטרנט סיבים של פרנטר 300 מגה. ראוטר קיים: D-Link Dual Band AC DSL-G256DG. הוא די ישן. המהירות כן נתמכת, אבל לפעמים אני סובל מניתוקים קלים ל-WIFI (גם ליד הראוטר) ובחדרים מרוחקים, גם עם מגדילי טווח פשוטים (של שיואמי), האינטרנט די זוחל. שאלתי היא - אם אחליף ראוטר למשהו יותר חדש, האם זה יסייע לי בהפחתת הניתוקים ובהגדלת הטווח? אם כן, אשמח להמלצה לראוטר טוב בטווח של 300-200 ש"ח. הצרכים שלי הם בסיסיים, סטרימינג ב-4K, שיחות וידאו.

11. Started by shm01,

אשמח למישהו עם ידע או ניסיון או שניהם שיכול לכוון לקניית ראוטר סלולארי טוב שישפר לי את הקליטה ושתהיה יציבה עד עכשיו אני משתמש בנתב אלחוטי נייד דרך הסמארטפון

12. Started by oceans68,

איזה נתב מומלץ במחירים האלה שכדאי לשקול כולל הזמנה מחו"ל? בסגנון של ה E4200 של לינקסיס....... מה מומלץ חוץ ממנו? שיהיה אמין יעבוד טוב וטווח חזק. ( אין לי ברירה הוא יושב בממ"ד בקירה של 4 חדרים..... אבל רוב בקווי, רק סלולורי ומחשב נייד באלחוטי) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מחפש ראוטר, שאמורם להתחבר אליו כ8-9 מחשבים נייחים, מספר דומה של סמארטפונים ועוד כשלושה ארבעה לפטופים. עבור המחשבים הניידים והנייחים חשוב שהאינטרנט יהיה רצוף וללא ניתוקים, הנתב הקיים היום של בזק מתנתק וזה קשה לעבוד בצורה כזו. חיבור האינטרנט הוא 100 מגה. התקציב ללא הגבלה משמעותית, גם 1000-1500 בא בחשבון, כמובן לא סתם לקנות יקר. אשמח להמלצה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום רב, אשמח לקבל המלצה לראוטר חזק ואיכותי לעסק עם מספר מחשבים ומצלמות בחיבורים קווים וטלפונים ולפטופים שמתחברים ב-WIFI. התשתית הקיימת היא של בזק ואם קיים ראוטר משולב מודם שיענה על צורך זה, גם אפשרות. הרשת מונה בסביבות 10-12 מחשבים נייחים המחוברים קווית ובסביבות 10 מצלמות אבטחה שגם מחוברים קווית. מעבר לכך מתחברים לרשת ה-WIFI עוד כ-10 מכשירים(סמארטפונים, לפטופים וטאבלטים) לעיתים רבות, בו זמנית. כיום קיים ראוטר פשוט של D-LINK שנראה שכבר אינו מספק את הסחורה. אשמח להמלצות בתקציב של 500-1500. תודה וערב טוב, רון

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Kukishin,

עיקר השימוש-טורנטים.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  16. אהלן, כרגע יש לי ראוטר של הוטבוקס ותשתית של 30 מגה. ההוטבוקס משמש כראטור אליו מחובר בחיבור אלחוטי פלייסטישן 4 כאשר בינהם יש מגדיל טווח של חברת אדימקס. אני מעוניין להפוך את ההוטבוקס למודם ולחבר אליו ראוטר שיספק כיסוי אלחוטי יותר טוב מההוטבקוס, מכיוון שכרגע האות בין ההוטבוקס למגדיל טווח הוא חלש, ובאופן כללי ההוטבוקס הוא לא ראוטר מוצלח במיוחד. לראוטר בחיבור אלחוטי יהיה מחובר הסוני, טאבלט, שני סלולארים ושני מחשבים (במצב של עומס, כולם יהיו מחוברים, ברוב הזמן רק חלק מהמכשירים מחובר). התקציב הוא בסביבות 350 ש''ח, ואני מעוניין לקנות את הראוטר ברשת באג. אני מעוניין בעתיד לשדרג ל-100 מגה ולכן הראוטר צריך לתמוך בטכנולוגיות המתאימות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by OR2OOO,

לפני יומיים הייתה לי הפסקת חשמל ששרפה לי את ה-TL-WR941ND. בעיקרון ה-941 עשה את העבודה, אבל התקשה בפעולות שמעמיסות עליו הרבה. אני מחפש ראוטר עם טווח גדול (שיעבוד בצורה תקינה גם עם טווח של 10-13 מטר), LAN של 1Gb, שלא לגמגם עם הרבה טורנטים, גיימינג וסטרימינג. באלחוטי נכון להיום מתחברים אליו 8-10 מכשירים, חוטי מחוברים שני מחשבים, הראוטר עצמו מחובר להוטבוקס. יש לי רק מכשיר אחד בבית שעובד עם 5GHz (ה-LG G3), אבל בעתיד כנראה עוד יעבדו בתדר הזה. אני מתלבט בין שני ראוטרים, אבל אני פתוח להצעות - TL-WR1043ND v2 (עובד ב-2.4GHz) או TL-WDR4300 (ראוטר Dual Band, אבל הבנתי שהקושחה הישראלית לא משהו). אשמח לשמוע את דעתכם.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. - שיהיה סופר יציב! בלי קריסות וגמגומים כמו הראוטרים של בזק - דואל בנד (זה כבר סטנדרט?) - ויפי שיכול לעבור 2 קירות - עובד עם בזק (40MB, זה VDSL?) - אני משתמש בו הרבה לסטרימינג מהמחשב ל PS3, אז אם יש דבר כזה ראוטר שמתאים יותר לסטרימינג, רצוי. עדיפות לעד 300 ש"ח, אלא אם הראוטר ממש שווה את האקסטרה. תודה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by denis20,

לא מבין בזה כלוםתביאו כמה המלצות צריך לתשתית של הוט

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  20. Started by clutchless2,

שלום, אני מחפש המלצה לראוטר טוב, כמובן שאין צורך לנצל את כל התקציב אם יש לדעתכם משהו שיתאים לי בתקציב נמוך יותר. הראוטר הנוכחי חלש ומתנתק כשאני מפעיל מספר חיבורים גדול (טורנט למשל) ואני צריך להגביל את כמות החיבורים כדי שהוא ישרוד. אז חשוב לי שהראוטר יהיה חזק ושיתאים גם לכבלים וגם לבזק. בעוד כחצי שנה אני נכנס לדירה חדשה ומעוניין בפתרון מדיה כלשהו, להזרים מדיה לכל החדרים בבית, אז חשוב לי שהראוטר יוכל לעמוד בזה. פחות חשוב לי טווח גדול כי הבית הוא קומה אחת ולא גדול במיוחד והראוטר ככל הנראה יהיה במרכז הבית, יותר חשוב לי מהירות ושיהיה חזק ולא יקרוס. אפשרות לקושחה צד שלישי- יתרון (כדי להנות מעדכונים גם כשהחברה תפסיק לתמוך) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם, אני משתמש כרגע בנתב Edimax BR-6524 והוא עושה לי בעיות קשות של ניתוקים והמצב רק מחמיר כאשר אני מחבר אליו את ה- YES VOD. הנתונים הם כאלה: - כפי שאמרתי, תמיכה טובה ב- YES VOD - אינטרנט במהירות 100MB של 013 ומודם HOTBOX - מחשב אחד שנמצא בממ"ד, יכול להתחבר קווי אם תגידו שחיבור אלחוטי תמיד יהיה פחות טוב בנוסף (מעבר ל- 600 ש"ח): - access point - USB אלחוטי למחשב נייח תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום, יש לי תשתית 100 מגה של בזק עם מודם/נתב משולב DSL-6740U של D-Link. המכשיר הזה כבר קשיש בן 3 שנים ובעוד בגלישה מתונה בחיבור קווי הכל בסדר, כל פעילות כבדה גורמת לקריסתו ויש צורך לאתחל אותו. שימושים באינטרנט וברשת הביתית: הזרמת מדיה באלחוטי מHTPC שבסלון לחדר שינה (דירה לא גדולה, הראוטר במרכז הבית) עבודה באלחוטי עם טרמינל שבמשרד Steam In-Home Streaming - בחיבור קווי בלבד גיבויים תקופתיים באלחוטי לפעמים שני דברים מהרשימה למעלה במקביל... אבקש המלצה לנתב איכותי עם מהירות אלחוטי מעולה וקווי 1000 Gbit, אם יש לו חיבור USB3 לחיבור דיסקים קשיחים חיצוניים זה מושלם. אני מניח שאת הנתב הנוכחי אצטרך להגדיר כמודם בלבד תקציב סב…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by dyn,

אז ככה.. בימים האחרונים התחלתי לקבל ניתוקים נוראיים באינטרנט ומהירות כל כך עלובה בגלישה, בהורדה ובהכל... דיברתי עם התמיכה של הספקית - בזק בינלאומי, ועם התמיכה של התשתית - בזק, עשיתי עם שניהם את כל הבדיקות האפשריות שניתן לעשות על מנת לבדוק את התקינות, שניהם אמרו לי שהכל תקין לחלוטין והבעיה היא למעשה בציוד שלי - כבל רשת, או ראוטר. הראוטר שיש לי זה D-LINK 2650U, יש לי אותו כשנה וחצי ולפי מה שאני רואה הוא כבר על הפנים... חשבתי לקנות לעצמי כבר ראוטר נורמלי ואיכותי, לא כמוו הראוטרים הגרועים שמקבלים מבזק... (היה לי בעבר ראוטר של SIEMENS שגם עשה בעיות)... לפי מה שהבנתי ה D-LINK DIR 655 הוא ראוטר מצויין שיחזיק לי לכמה שנים טובות ולכן אני שוקל לרכוש אותו... מה אתם ממליצים איזה רא…

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by nec14e,

שלום לכולם אני מחפש ראוטר שידע לעמוד בעומס עבודה ושלא יהיו בו ניתוקים. אשמח להמלצות תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לאור מבצעי יום שישי השחור אשמח לקבל המלצה על ראוטר בטווח של עד 250 ש"ח - עדיף פחות כמובן. @Cheif כעיקרון הדירה לא גדולה וכוללת מפלס אחד ככה שלא צריך משהו מטורף מבחינת קרינה (כרגע יש לי את המודם/ראוטר של סלקום TV והקליטה בסדר גמור מבחינתי בכל מקום בבית). היתי שמח אם יהיה בו מודם שיתאים לבזק (אני בסלקום) (אלא אם כן יש משהו שיכול להתאים גם לבזק וגם להוט, רק ליתר ביטחון, אבל לא נראה לי שיש - ובטח שלא בתקציב). בנוסף, יש לי מדפסת MFP127 עם חיבור של כבל רשת - אשמח אם יש משהו שפשוט אוכל לחבר לראוטר/USB בראוטר בלי יותר מדי עניינים ולקבל מדפסת רשת (אם זה בכלל עובד ככה ואני לא חי בסרט הוליוודי). תודה

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.