רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני ואמא שלי גרים בניין מול ביניין אני קומה 3, היא קומה 2 קניתי 2 ראוטרים: TP-Link TL-WR941ND http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR941ND Edimax BR-6478AC http://www.edimax.co.uk/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=251&pd_id=447 (3 מתוך 4 צרכני הרשת אצלי בבית תומכים ב-AC, רציתי לנצל את זה) אני הרמתי רשת בין שני הבתים, בתקווה לקבל קצבי תעבורה שיאפשרו עבודה שותפת בבית שלי הראוטר של אדימקס, ממוקם הכי טוב שאפשר(ליד החלון) בבית של אמא שלי , ה TP-Link ממוקם יחסית טוב(בסלון, בנקודה חשופה לכיוון הבית שלי, בעומק' של שלושה מטר לתוך הבית, ללא מכשולים) לא הצלחתי בבדיקות מהירות בינינו לעבור את ה-600KByte ממנה אלי , ואת ה-1000KByte ממני אליה.\ ה…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה עברתי דירה והדירה החדשה משמעותית גדולה יותר. כמו כן, מטעמי נוחות הנתב נמצא בממ"ד. מה ניתן לעשות על מנת להגדיל את טווח השידור/קליטה של הנתב? (ללא העברת כבלים וחיבור access points למיניהם) חשבתי שאולי ניתן יהיה לשנות משהו בממשק שלו, אך הוא כבר היה על המקסימום. האם מעבר לקושחת צד שלישי תהיה מסוגלת להוציא ממנו יותר? כשאני קניתי את הנתב הוא הגיע עם 3 אנטנות של 3dBi, האם החלפתן באנטנות של 5 או 8 dBi יתן שיפור טווח משמעותי? לדוגמא: קישור (אני לא מקשר לעמוד של הנתב מכיוון שהם עדכנו את הדגם ושינו מספר דברים)
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מוצר שאני לא יודע אם קיים, אשמח אם מישהו יפנה אותי אם הוא מכיר, או לפחות למשהו דומה שישיג את אותו הפיתרון. בגדול מה שהייתי רוצה, זה מין פלאג כזה שמתחבר למצת של האוטו, או אפילו בUSB, ומשמש מודם 3G, עם tethering לWIFI, כך שמה שמתקבל הוא איזשהו הוטספוט באוטו מישהו מכיר, יודע?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחובר לאינטרנט בביתי , הראוטר שלי ממוקם בסלון והקליטה בקומה השנייה די חלשה (2 - 3 קווים מתוך 5) ואני מעוניין להגביר אותה. אמרו לי שאני צריך ריפיטר/אקסס פוינט , רק שזה קצת סינית עבורי ואני לא יודע במה לבחור ואילו סכומים להשקיע. סה''כ הראוטר לא מאוד רחוק ,אבל יש כמה קירות עד החדר שממנו אני רוצה לגלוש. תודה רבה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחובר באמצעות ראוטר אלחוטי TP LINK לתשתית של הוט וספק 100 מגה של הוט-נט. בביית שני מפלסים כך שנוצרים קטעים שבהם הרשת האלחוטית היא חלשה מאד. חשבתי שרפיטר יפתור את הבעיה. רכשתי רפיטר כזה - http://www.aliexpress.com/snapshot/284332274.html וחברתי אותו בהתאם להוראות . הרפיטר התחבר ומראה סיגנל חזק מאד הרבה יותר מזה של הראוטר הביתי. אבל משום מה שאני מתחבר לרשת של הרפיטר הגלישה היא איטית להחרידפחות מ 0.5 מגה. לעומת זאת בגלישה מאותו מיקום ברשת של הראוטר למרות שהסיגנל חלש הגלישה מהירה יחסית (5 מגה). אני מניח שתציעו לחבר דרך AP ישירות לראוטר אבל אז הרפיטר יהיה בסמוך לראוטר בחדר שבין כך יש בו קליטה מעולה, אני זקוק לפתרון לשטחים המתים. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מנוי טופ 100 בתשתית בזק אבל הבעיה שאני לא עובר את ה-40 מגה בבדיקות מהירות בין אם זה דרך הספק או בין אם דרך @1 הבאתי טכנאים שאמרו שהכל בסדר אבל לא הראו לי אף פעם שאצלי הבעיה ובמחשב שלהם הכל תקין. החליפו לי מודם לדי לינק 6740 H1 ועדיין אותה בעיה. הגיע אליי טכנאי היום שאמר שאני בא כדי להראות לך שהבעיה היא במחשב שלך למרות שבדקתי בשתי מחשבים בחיבור חוטי +4 גלקסים בכל הדורות למינהם בצורה אלחוטית ואם הבעיה אצלך אז אנחנו נחייב אותך בעלות טכנאי. הטכנאי בא חיבר את המחשב שלו למודם שינה משהו בהגדרות מתאם אצלו הוא טוען שהיה לו IP קבוע עשה בדיקת מהירות ואני בעצמי היייתי מופתע שאני יכול להגיע למהירות של 58 מגה. איך יכול להיות כל הסיפור הזה? מה הבעיה? איך אני י…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים. לפני חודשיים קניתי שני 1043. אחד הוגדר כראשי והשני מוגדר כ AP. הבעיה שהראשי יציב כסלע ולעומת זאת ה AP קורס כל שעתיים- שלוש. אולי הגדרתי משהו לא בסדר? מדובר על קושחה מקורית מעודכנת בשני הראוטרים. מדובר על גרסאת חומרה 1.11 שבעבר ניסיתי להתקין עליה DDWRT שכמעט גרמה לבריק לכן לא ניסיתי יותר והחזרתי למקורית. כשהראוטר נופל, גם ה WEB נופל ואין גישה לכלום. נורית SYS נשארת דלוקה קבוע. ניסיתי לשנות ערוצים. לא עזר. ראוטר ראשי: אייפי: 192.168.1.1 חיבור חייגן. שם הרשת: Aviv1 ערוץ: 7 ראוטר AP: אייפי: 192.168.1.99 שם הרשת: Aviv1 ערוץ: 7 תמונות מהגדרות הראוטרים: ראוטר ראשי: ראוטר AP: תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום עידכנתי לחבילה של 30 מגה במחשב שמחובר בחיבור חוטי בין הראוטר למחשב הנייח אני מקבל 30 מגה אבל בוייפי אני מקבל רק 15 עד 19 מגה (משתנה מידי פעם ) הראוטר הוא של TP-LINK ורשום עליו 54M Wireless Router מה יכולה להיות הבעיה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אז ככה יש לי מדפסת HP שמחוברת ישירות לראוטר הגדרתי אותה אצלי המחשב והכול עבד בסדר אבל היא התאפסה לי והשנתה כתובת ה IP. שלה אז מחקתי את ההתקן מהמחשב ואני לא צליח להוסיף שוב, אבל במחשבים אחרים הוספתי מחדש והיא עובדת תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לשתף תיקייה מסויימת בין 2 משרדים המרוחקים זה מזה (ערים אחרות). מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת? ומהי הדרך הזולה?
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לשחק בג'נרלס ברשת ואני לא מצליח להתחבר (אני והחבר נמצאים מאחורי ראוטר). בעבר ששיחקנו (לפני כמה שנים) זכור לי שהשתמשנו בתוכנה שהייתה מדמה כאילו אנחנו נמצאים ב LAN ואז היינו מצליחים לשחק. קראו לה משהו כמו teambattle יש היוום משהו דומה שיכול לעזור לנו? אשמח לעזרה. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עם חיבור של 12 מגה, תשתית של HOT ובזק בינלאומי הספק. בבדיקת מהירות ב-SPEEDTEST אני מקבל באמת 12 מגה לשרת בארץ, אבל כשבוחרים שרת בחו"ל מקבלים חושך בעיניים - המהירות יורדת לפחות ממגה!! וזה ככה בכל מיני ארצות, מארה"ב דרך שוודיה ועד סינגפור. אני יודע שהמהירויות לחו"ל הן איטיות יחסית למהירויות בארץ בעיקר כי כולנו עובדים על אותו כבל תת ימי מסכן, אבל הבדל כזה גדול זה נורמלי?! נשמע לי ממש מגוחך שאני צריך לחכות חצי שעה כדי שייטען לי סרטון ביוטיוב! כשמתקשרים לתמיכה מקבלים תמיד אותה תשובה "אנו מתחייבים למהירות בארץ ולא לחו"ל" אבל וואלה, יש הבדל בין לקבל מהירות יותר נמוכה לבין לקבל מהירות של 500 קילובייט!!! זה נורמלי המהירות הזאת או שאני צריך לצעוק על מישהו?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ניסיון רב עם LinkSys WRT54GL כך שהחלטתי לקנות אותו ב 312 ש"ח. כרגע אני אסתפק ב 11g אבל רציתי לשאול אותכם אם יש לכם המלצה על נתב 11n באותה רמה ולא הרבה יותר יקר. תודב
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש בבית שלנו בעיות קליטה אבל ברמה ממש גבוהה, ש קיר הוא לא מצליח לעבור עם עוצמה של לא יותר מ 3 קווים. אז חיברתי מחשב אחד לראוטר בחיבור חוטי עם כבל רשת והכל פועל ככה טוב, עכשיו רציתי לדעת עם אני יכול ליקנות עוד ראוטר אבל לחדר השני ולחבר גם אותו באותה שיטה? זה אפשרי? או אפילו להשאיר את הראוטר שיש לי עכשיו וליקנות מודם רגיל זה גם אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
עברתי לחיבור גיימר מחיבור רגיל ב-ADSL בזב"ל 014. ראיתי באתר של הציפ ששם המשתמש לADSL אחר. username#gamer@014 לעומת username@014 האם זה משנה משהו, האם בחייגן צריך להחליף?
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. בזמן האחרון שמתי לב שהאנטנות של הנתב שלי (Edimax BR6424N) מצהיבות. כשהנתב היה חדש הם היו לבנות ועכשיו אחרי כשנה האנטנות הצהיבו והעניין די הדאיג אותי. האם זה תקין? הנתב עדיין באחריות, האם ללכת למעבדת אייבורי מחשבים ולדרוש תיקון? בתודה מראש, אלעד.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי בקיצור יש לי ממיר לוויני( דרים בוקס ) וזה בא עם מערכת לינוקס ויש אפשרות להתקין עליו דברים , אבל קודם רציתי לחבר אותו לכרטיס הרשת שלי שבמחשב דרך כבל מצולב ( יש לו כניסת רשת ,הכוונה גם לממיר) אבל איך אני אדע מה כתובת הIP שלו ....... אם מישהו יודע איזה פקודות PING למינהם שיזהו לי דבר אחר שמחובר לכרטיס הרשת אני ישמח לקבל אותן
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, בראש ובראשונה אני מעוניין לרכוש מתאם אלחוטי, כרגע יש לי ראוטר EDIMAX BR 6204Wg ומודם THOMSOM, בנושא שפתחתי פה לפני כ-3 שבועות המליצו לי על המתאם הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719113, המתאם נראה לי מצויין, האם הוא יעבוד ללא בעיות עם הראוטר? בנוסף לכך אני מעוניין לרכוש ראוטר בעוד כחודש+ שמתי עין על הנתב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748279 שתומך בתקן N ו-2 האנטנות עושות רושם של אות חזק, השאלה היא האם הוא יעבוד ללא בעיות עם המודם הנוכחי שלי? אם יש לכם המלצות נוספות על מתאם וראוטר בסביבות ה-300 ש"ח אני אשמח לשמוע, מוכן להשקיע קצת יותר עבור איכות. שני החדרים עם המחשבים נמצאים במרחק של כ-15 מטר בקו ישר ואחד מהם ממ"ד, אינטרנט נטויז'ן+הוט…
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היום התקשרתי לבזק סטור כדי לברר איזה דגמים יש להם במלאי . לפי מה שקראתי בפורום ה D LINK דיי מומלץ ,הבעיה שאין להם אותו במלאי הם הציעו או NETGEAR DGN 220 או D LINK מחודש (לא אמרו איזה דגם) מה דעתכם ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה היא במחשב נייח ישן. הוא מחובר לראוטר באמצעות כבל, כשהראוטר נמצא במרחק גדול ממנו. בזמן האחרון האינטרנט במחשב הזה עובד מאוד לאט. בבדיקות הורדה המחשב מוריד בערך על 1kbs. לקחתי את המחשב הנייח הזה לחדר של הראוטר וחיברתי לראוטר ישירות, ובבדיקת הורדה המהירות הייתה תקינה. כמו כן לקחתי לפטופ לחדר שבו נמצא המחשב הזה וחיברתי לאותו כבל בדיוק (כמובן שביטלתי את החיבור האלחוטי באותו זמן), וגם כן בדיקת מהירות הייתה תקינה. אבל כשחיברתי שוב את המחשב הנייח בחדר שלו האינטרנט לא זז. מה יכול להסביר את זה? איזה בדיקות אני יכול לעשות כדי לנסות להבין איפה הבעיה? יש לציין שהחיווט מהראוטר למחשב די מסובך, הם ב-2 קומות שונות והכבל עובר דרך 2 נקודות פיצול, ויכול להיות שיש שם מגעים קצת רופפים, למ…
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשישי האחרון התחברתי לשירות האינטרנט של הוט 12 מגה בייט הספקית שלי היא בזק בינלאומי. אני מחובר חיבור ישיר למחשב (בחייגן) ללא ראוטר. באמצעות מודם בצבע שחור של חברת arris מהירויות ההורדה שלי מהhttp הם באיזור המגה לשנייה שזה נראה תקין. עם זאת אני משתמש בתוכנת utorrent גירסה 2.2 ושם כמות מכובדת שלו הורדות בו-זמנית ולחוד מגיעה למהירות של 50 kb בשניה. אשמח לעזרתכם בנושא.
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני מפרסם את זה במקום הנכון. כרגע אני מחובר למהירות 1.5 מגה של נטוויז'ן תחת תשטית של בזק, אני חובב משחקי משחק ומשחק במשחק שנקרא heroes of newerth. עכשיו, רוחב הפס שנטוויז'ן מספקים לי הוא נכון ואני לא חושב שהם מרמים אותי בגלל שכשאני מוריד ממנהל הורדות דרך ראפידשר תמיד מהירות ההורדה היא 200 קילובטים לשניה, לא משנה המקום או הזמן, אבל, יש שעות עומס לנטוויז'ן כאשר המון אנשים מחוברים, השעות האלו הם הזמן היחידי שאני מבלה מול המחשב ובשעות הללו יש לי לאגים מטורפים במשחק. (הגרפיקה עובדת חלק אבל השחקנים משתגרים כאילו איבדו פריימים) בדקתי את זה במשך חודש ומשעה 17:00 חמש בצהריים עד שעה 01:00 אחת בלילה אני לא מסוגל לשחק במשחק בלי לאגים, אם אני מתחבר בין אחת בלילה עד לח…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי שתי שאלות הקשורות לראוטר הזה: 1. יש לי בעיה בראוטר הזה: EDIMAX BR6204WG, שאף אחד לא מצליח לפתור אולי אתם תצליחו... (מקווה ^^) הבעיה: אני עושה איזה שינוי נגיד פותח פורט אז אני עושה APPLY אז אני צריך לחכות 30 שניות ואז אפשר ללחוץ על OK והוא אמור לחזור לפעול כרגיל...אז לא משנה אם אני ישר לוחץ או מחכה 2 דקות ואז לוחץ על OK הראוטר פשוט לא מגיב ואין אינטרנט... תמיד זה ככה: מגדירים/משנים משהו מסוים בראוטר הזה מחכים 30 שניות לוחצים OK ועדין הראוטר לא מגיב ואין אינטרנט... ניסיתי את כפתור הריסט... ועדין אותה בעיה... מה לעשות? 2. איך אני בודק את הגירסה הנוכחית של הראוטר שלי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי מחובר אליו מחשב שולחני עם WIN XP מחובר אליו אלחוטי נייד עם WIN 7 אני יכול להעביר קבצים מאחד לשני ? אני עושה את זה עם DISK ON KEY וזה לא נוח כי כל הזמן יש לי להעביר קבצים מאחד לשני. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שאני יכול להתקין על המחשבים בבית שיזרימו לי מידע כל הזמן לגביי כמה רוחב פס מנוצל וכמה חיבורים נפתחים בכל מחשב? אני רוצה לנטר את הרשת בבית. כרגע מותקנים על כל המחשבים NETLIMITER, אך בשביל לראות מה קורה במחשבים האחרים אני חייב לגשת לאותם מחשבים או להשתלט מרחוק, יש תוכנה כלשהי שיכולה לעשות זאת? להזרים לי את המידע ששאני צריך? הרשת מחוברת כרגע ככה: נתב בזק 6740U DLINK מחובר למחשב שלי, ומחובר לסוויטץ ג'יגה של אדימקס לא מנוהל שאליו מחוברים 2 מחשבים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-