רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת בין כמה מחשבים שעובדת מצוין חוץ מבעיה אחת: אחרי כמה זמן שלא נוגעים במחשב מסוים הוא נעלם מהרשת ז"א שאי אפשר לראות אותו ביתר המחשבים למרות שהוא רואה את כולם וגולש כרגיל ביטלתי את האפשרות "אפשר למחשב לכבות התקן זה כדי לחסוך בחשמל" בהגדרות הכרטיס רשת וזה לא עוזר. אין כיבוי דיסקים קשיחים. גם כשאני מציג מחשבים בקבוצת עבודה במחשב שמתנתק הוא לא מראה את עצמו ואת השאר כן. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטתי את המחשב וניסיתי להיכנס לקאזה אך לא הצלחתי להתחבר. כאשר התקנתי בפעם הראשונה את הראוטר הוא לא ביקש ממני כל הגדרה מיוחדת לקאזה וחיבר אותי בלי בעיות. האם אני צריך להגדיר לו משהו?
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן, כרגע מותקן במחשב שלי כרטיס Wireless N 300 PCI Express Desktop Adapter. אני משתמש בו כדי להתחבר לאינטרנט דרך ראוטר שנמצא בחדר אחר בבית. בשורה התחתונה אני ממש סובל מהכרטיס רשת הזה. אני חווה ממנו ניתוקים - בעוד מחשב נייד ופלאפון מצליחים להתחבר לראוטר באופן נקי. אני מחפש לרכוש מתאם רשת אלחוטי חדש. יש לציין שהראוטר שיש לי בבית הוא ראוטר TP-Link TL-WDR4300 N750. זהו ראוטר שמשדר גבו זמנית בתדר 2.4 ו 5 ג'יגה הרץ. לכן יש לי עדיפות לרכוש כרטיס רשת בתנאים הבאים: 1. תמיכה ב 5 ג'יגה הרץ (עם או בלי תמיכה ב 2.4 ג'יגה הרץ... כמובן שעדיף שידע לתמוך גם וגם). 2. אפשר לחבר לו אנטנה חיצונית (כרגע אני משתמש באנ…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מידי פעם כשאני משחק און-ליין עם מישהו משוודיה (הוא היחיד שאני משחק איתו כך שאני לא יודע אם זה ייחודי אליו או כללי) אני מקבל מה שהוא קרא לו "lag spikes" כלומר רוב הזמן המשחק בסדר ומבחינת bandwidth אני לא חושב שיש בעיה, אבל לפעמים קורה שפתאום למשך כמה שניות אין קשר, מה שכמובן די מפריע.. ב-ping אליו אני מקבל תגובה בזמן סביר (בין 100-400 ms לרוב). אני מחובר דרך netvision עם מודם של בזק, נדמה לי 1.5MB/s. האם עוד אנשים נתקלו בבעיות כאלה? האם יש מה לעשות? ובאיזה דרך אפשר לבדוק את זה יותר לעומק, כלומר לשחזר את זה "בתנאי מעבדה" כמו ping ולא רק תוך כדי משחק?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר D-Link DIR-825AC כי יש לי לפחות שני מכשירים תומכי AC ורציתי ראוטר תומך AC. יש לי שתי בעיות עם הראוטר: 1. אני רוצה לשנות את שרתי ה-DNS לשרתים של גוגל או של OpenDNS. אני על תשתית בזק וכשאני בוחרת תחת Net-Lan בחיבור מסוג PPPOE, אין אפשרות לשנות ידנית את שרתי ה-DNS (לא מופיע בכלל שום אזכור למילה DNS). 2. האתר שלי http://gali-nir.com לא עולה כשהראוטר מחובר. נציג של בזק בינלאומי אמר שזה בגלל הראוטר כי האתר עובד תחת פרוקסי ובחייגן PPPOE בחיבור ישירות למודם, כמו כן האתר לא עבד במחשב נוסף שהיה מחובר לראוטר. עכשיו החלפתי לראוטר הקודם שלי והאתר עובד. לגבי האתר, בדיוק אתמול החלפתי לשירות אחסון אחר, יכול להיות שזה קשור? בכל מקרה אודה לעזרתכם בנושא האתר ובנושא ה-DNS, …
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי חיבור דרך תשתית כבלים וספק 014 האייפי לא משתנה לי גם אם אני מתנתק ומחייג מחדש דרך החייגן יש למישהו למה האייפי לא משתנה לי ?
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום קראתי שאפשר להגיד למודם שיתעלם מההגבלת מהירות שהספק נותן לו ואז אני יוכל להוריד בלי הגבלת מהירות באינטרנט. האם זה נכון, ואם כן אז איך עושים את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים יש לי בעייה מוזרה באתר www.nana.co.il... כל פעם שאני עובר בין הדפים האתר הזה אני מקבל את הודעה הבאה: Err: Object Expected Url: http://www.nana.co.il (או אותה הכתובת שנמצאת בשורה הכתובת) Line: 50 (משתנה כל פעם) צריך ללחוץ הרבה פעמים כדי שזה יעלם... אחרי כל לחיצה זה חוזר עם מספר שונה בשורה Line... ניסיתי למחוק את ההיסטוריה, ואת כל הקבצים הזמניים, ואת הקוקיס... וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! פניתי לפורום לפני מספר ימים בקשר לכרטיס USB TO ETHERNET ל windows 8 נראה לי שהכרטיס שיש לי הוא כרטיס סיני זול ובעייתי. מישהו יכול לתת המלצה לכרטיס USB TO ETHERNET ל windows 8? זה לא חייב להיות usb3 בברכה דן
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קבלתי הודעה מבזק בינל' שנשלח מחיבור האינטרנט שלי הודעות ספאם(מעולם לא שלחתי ספאם). יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר עם פירוול. האם פירמוט המחשב (המחשב השני פורמט לא מזמן), ייפתור את הבעיה? הנה תוכן ההודעה:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגעתי לפורום לאחר שיטוט קצר ברשת, נראה שיש פה אנשים שמבינים עניין. אני רוצה לקנות ראוטר תקן N לדירה חדשה (4 חד' 100 מ"ר) כך שאפשר לשים בחדר הכי מרוחק ולקלוט בסלון. הכוונה כעיקרון לחבר סטרימר ולהעביר ווידאו ואולי גם HD אם יתאפשר. יש לי מישהו שנוסע לארה"ב בסופ"ש והוא יכול להביא לי את המכשיר. מבחינת תקציב אז אני מחפש משהו סביב 70-$85. יש שני מועמדים שנראים לי: D-LINK 655 ראיתי בEBAY ב$88 כולל משלוח D-LINK 628 אפשר להשיג ב$70 באמזון כולל משלוח ה655 יקר ב$20-30 בערך. מביקרות שקראתי ב PCMAG ה 628 מאוד מאוד מומלץ. מצד שני מביקורת פה בפורום ובעוד מקומות גם 655 מוצלח מאוד. מה לדעתכם עדיף לצרכים שלי? תודה עז עזרתכם המהירה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתחבר ע"י REMOTE DESKTOP CONNECTION של מMicrosoft מהמחשב הנייד שלי למחשב הביתי.. כשאני ברשת הביתית אני מצליח בלי בעיה... מה שאני צריך עזרה/מדריך זה איך אני עושה את זה כשאני לא ברשת.. אלא כשאני עם הנייד לא בבית.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, אני תהיתי האם מישהו כאן, כבר מחובר דרך רשת NGN לאינטרנט והאם הוא משחק בשביל לענות על השאלה: האם רשת הNGN שיפרה את הפינג לשרתים בחו'"ל ואם כן בסדר גודל של כמה מילי שניות?
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום יש לי נתב מבזק asus am 604g אני רוצה להגדיר לו סיסמא לרשת, אבל אני מוגבל באפשרויות סיסמא, מכיוון שאני גולש בבית שדרך ה psp שהוא יכול להתחבר רק לרשתות עם אשרות סיסמא של wep / wpa-psk (tkip) / wpa-psk (aes) -1 באיזה אפשרויות סיסמא כדי לי לאבטח את הרשת הביתית שלי? מהי האפשרות ההכי מומלצת והכי טובה? עד עכשיו אני השתמשתי ב wep, ובגלל שהיא לא ממש חזקה ולא יעילה, אני רוצה לשנות. תודה
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי, כרגע בבית המדובר מורכבים 3 ראוטרים ראוטר ראשי שמקבל סיב אופטי, ממנו יוצאים 5 כבלי רשת לכל חלקי הבית ובנוסף הוא משדר רשת אלחוטית. ראוטר שמתחבר אליו כבל רשת והוא משדר רשת אלחוטית. עוד ראוטר שמתחבר אליו כבל רשת+ עוד 5 מכשירים חוטיים והוא גם משדר רשת אלחוטית. במצב הזה, יש 3 רשתות אלחוטיות כל אחת עם שם שונה. אני רוצה ליצור מצב שבו תהיה רשת אלחוטית אחת בכל הבית, אני לא רוצה פתרון של מגדילי טווח כי אני רוצה להמשיך ולהשתמש ברשת הקווית שיש לי כרגע בבית, ואני לא רואה היגיון בלהשתמש במגדילי טווח כשאני יכול פשוט להשתמש ברשת החוטית ולחבר אליה את הראוטרים. האם פתרון של MESH ייתן לי את מה שאני מבקש? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שבת שלום יש לי ראוטר של Edimax דגם: BR-6204WG. בכל פעם שאני מוריד קבצים בVuze האינטרנט שלי זוחל למרות שאני למעלה קבצים במהירות של 6 KB ומוריד במהירות של 40KB. עקב כך הגבלתי את מספר הConnections בVUZE של 10 וגיליתי שהאינטרנט שלי חזר לטוס. לפי מה שהבנתי הראוטרים הבייתים האלה אינם יכולים להתמודד כראוי עם עומס כזה ומספר Connection גבוהה ולכן כל האינטרנט מואט לי בצורה משמעותית. היום גיליתי שיש לי בבית מחשב Pentuim 3 ישן מאוד שאני יכול לנצל אוטו על מנת להשתמש בו כראוטר. האם מישהו מכיר מערכת הפעלה או תוכנה שניתן להתקין על להפוך את המחשב לראוטר? כמו כן, אני חושב להתקין שם VMWare על מנת להשתמש בשרת גם כשרת גיבויים. תודה על העזרה, ארז
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה צריך לעשות כדי שאני אוכל להשתמש במחשב שלי בתור שרת? כלומר שאני אוכל להתחבר אליו דרך ה IP שלו. לשים איזה דף HTML נחמד בשער. להתחבר ל OUTLOOK שלי להוריד\להעלות קבצים ישירות למחשב שלי.. נו אתם יודעים... ובלי אני חוזר בלי לעבור ללינוקס.
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, אם אני נמצא בחבילה של 500 בבזק בינלאומי. האם קצב הורדה מקסימלי של 50-60 הוא קצב מתאים? תודה
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי אנשים. אני צריך המלצה לנתב אלחוטי שיתמוך באינטרנט במהירות של 5 מגה שתדרו יהיה מספיק חזק בשביל לשדר אות בכל הבית ששטחו הוא פחות או יותר 140 מ"ר. אין הגבלת תקציב כלשהי, פשוט לא להתפרע. עדיף נתב שנמצא במלאי מיידי בחנות כלשהי שנותנת גב לאחריות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא חרוש אבל עקב השינויים הייתי מוכחר לפתוח תרד'.... החלטתי לעבור לאינטרנט בכבלים(עקב מבצע מצויין שיש עכשיו) והחברות שעומדות לפני כרגע הן: ברק,012 ונטוויז'ן. (רק מבין שלושתם) מה היא החברה שנכון להיום היא הכי טובה מבחינת ההולכה רוכב פס וכל זה מהירות שירות? למישהו יש ניסיון עם כמה מהחברות? בתודה מראש נ.ב אני מחובר עם איי די אס אל של בזקבנלאומי ואני לא מרוצה למישהו יש אתרים שערכו השוואה
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום אני צריך את העזרה שלכם. בטעות שיחקתי עם הגדרות האינטרנט ב windows xp שלי, ושניתי שם את ערך ה mtu עם התוכנה cmtutoo. לא עשיתי גיבוי. אני יודע, נסיתי להחזיר את הערך ל 1500 אבל המהירות אינטרנט שלי עדיין נפגעה. עשיתי בדיקת מהירות הורדה באתר של בזק בינלאומי(הספקית שלי), וקיבלתי מהירות הורדה שעומדת תמיד על kb100 ולא יותר!. יש לי אינטרנט 1.5 מגה. ולפני ששחקתי עם ההגדרות, הכל עבד כשורה והוריד לי על 190 קילובייט בשנייה. ניסתי גם הורדות אחרות מעוד שרתים בארץ שאמורים להוריד על כל המהירות, אך לצערי אני מקבל את המספר 100! מחקתי את התוכנה הארורה הזאת כבר. ואני שואל אותכם פה עכשיו. האם יש איזה קובץ תיקון ל xp שמחזיר את כל הגדרות האינטרנט לברירת המחדל של הווינדאוס,כאילו כמו אחרי פיר…
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הבנתי שאני מחזיר את המודם שלי (אלקטל 3 נורות) ומקבל מודם אחר, להתעקש על מודם כלשהו? (הוא יחובר לראוטר) במידה ולא יהיה את הכי מומלץ, איזה עוד מומלצים? אשמח לתשובה תודה!
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יהיה נחמד גם אם תהיה לו עוצמה חזקה. האם לדעתכם הEdimax EW7128G יעשה את העבודה?
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הי, חיפשתי ולא מצאתי מדריך מקיף על כל מה שצריך להגדיר כדי להפוך את האזטק 600E ממודם DSL לנתב. תודה מראש לכל המגניבים....
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חיבור קווי (בכבלים) במחשב ובחדר של ההורים יש ראוטר (לנייד).. השאלה היא האם אפשר לנצל להם את החיבור כי הם לא משתמשים כבדים ורוב היום אין שימוש בחיבור הזה... האם יש איזושהיא תוכנה שמגדירה ומקצה רוחב פס ליישומים? הייתי רוצה למשל לגלוש באינטרנט בצורה חופשייה דרך הWIRELESS ובינתיים הTORRENT יוריד ויינצל את כל המהירות העלאה\הורדה... יש אפשרות כזאת?
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-