רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
טוב, ניסיתי להריץ חיפוש גם באתר אבל לא מצאתי תשובה מדויקת. אני עומד לחבר באמצעות ראוטר שני מחשבים בחדרים צמודים בצורה חוטית(מרחק של 5-6 מטר אחד מהשני). אז כמו שזה נשמה: 1.האם עצם החיבור לראוטר יגביל לי את מהירות האינטרנט בהורדה ? 2.האם יש השפעה ל פיירוול על המהירות והאם ניתן לבטל אותה בראוטר? 3. האם יהיה הבדל בין אם אני שם ראוטר שהוא גם מודם או ראוטר רגיל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ראוטר שקיבלתי מבזק, Siemens ADSL SL2-141. אני מתחבר להוט בימים הקרובים, האם הראוטר הזה יעבוד בשילוב עם המודם שאקבל מהם, או שעליי לקנות ראוטר חדש? אני מניח שהוא יעבוד, אבל אני שואל ליתר ביטחון. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לשאול שאלה קצת לא קשורה, היום שידרגנו את המהירות של האינטרנט מ2.5-10 מגה ורציתי לשאול האם העובדה שאנחנו משתמשים בראוטר ולא בחייגן פוגעת במהירות\מגבילה אותה . שאלה נוספת היא האם זה שאני משתמש בראוטר די ישן (D-link) גם יכולה לפגום במהירות של האינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
לא יהיו לי בעיות עם L2TP? רוצים להעביר אותי מהספק... הם לא תומכים יותר MPLS
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
hot box fast 3284 תומך ב 1 gigabyte? מנסה להסרים סרטי 4K בגודל 50 GB מהמחשב לטלוויזיה ברשת קווית והכל מקרטע. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ראוטר\מודם (לא יודע בדיוק מה זה) מאנלימיטד של חברת ZTE דגם zxhn h198a-il ואני רוצה לעבור לאנטרנט של פרטנר שזה תשתית בזק עכשיו לראוטר יש חיבור כניסה של כבל רשת ורשום WAN הוא יתאים לתשתית בזק? יש לו גם מודם מובנה? אני צריך פשוט לקנות מתאם מכבל של טלפון (DSL) לכבל רשת וזה יעבוד? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, אני אמור לקבל ראוטר מחול דגם ASUS AC1900 (https://www.asus.com/Networking/RT-AC1900/) ממה שהבנתי זה גם ראוטר וגם מודם, זאת אומרת שלא אצטרך מהספק שלי כלום? (רק להגדיר אותו עליהם) אם כן מתאים מבחינה תיאורטית, יש בעיה שזה מגיע מחול? (ארצות הברית) חוץ המקטע של שקע חשמל שבעזרת מתאם אני פותר תבעיה תודה רבה לעוזרים, ואם מישהו שמע על הדגם הזה של הנתב, אשמח לשמוע ביקורת עליו!
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום, אני אמור לקבל ראוטר מחול דגם ASUS AC1900 (https://www.asus.com/Networking/RT-AC1900/) ממה שהבנתי זה גם ראוטר וגם מודם, זאת אומרת שלא אצטרך מהספק שלי כלום? (רק להגדיר אותו עליהם) אם כן מתאים מבחינה תיאורטית, יש בעיה שזה מגיע מחול? (ארצות הברית) חוץ המקטע של שקע חשמל שבעזרת מתאם אני פותר תבעיה תודה רבה לעוזרים, ואם מישהו שמע על הדגם הזה של הנתב, אשמח לשמוע ביקורת עליו!
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, אני משחק משחק MMO והפינג שלי הוא לא משהו בלשון המעטה: 180-190ms עם רוח גבית בירידה. אני יודע שישנם מספר פקטורים שמשפיעים על הפינג שלי כגון מרחק מהשרת (ארה"ב במקרה שלי), השרת עצמו, החומרה שלי וכו', אבל האם רוחב פס, או במילים אחרות מהירות האינטרנט שלי בבית משפיעה על הפינג במשחקי רשת? ואם כן עד כמה זה פקטור משמעותי? אשמח לדעת ולהבין את העניין. תודה מראש.
-
-
כמעט כל קונפיגורציה שאני מנסה ב80% מהמיקרים אני לא מצליח ליצור חיבור מוצלח בין שני מכשירי IOS שיש לי. אני בכוונה שם את זה פה כי לא נראה לי שזה ישירות בעיית קוד. אני משתמש בSOCKETS בC++ ובעוד שבמכשירי אנדרויד אין לי בעיה להתחבר בין אם למכשיר במדינה אחרת במסלול של מכשיר, ראוטר(WIFI), אינטרנט, ראטור(WIFI) מכשיר... ובין עם ברשת לוקלית ובין עם HOTSPOT... בIOS הרבה פעמים לא נוצר החיבור הראשוני, בין אם בהתחברות עם STREAM מה שקרוי "TCP" ובין עם קבלה של פאקט מUDP. במכשירי IOS זה פשוט עובד אחת ל... ולא ברור למה זה עובד או לא עובד. אוליי אפשר להתחבר בVPN כי אין ממש HOTSPOT אלא אם כן זה מכשיר סלולרי. זה די מעצבן שאם יש לך טאבלט בלי סלולרי אתה לא יכול לעשות HOTSPOT(תומכי האנדרו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל לעבור לחבילות החדשות האילו שהוט מציעה 1.5 הורדה 1.5 העלאה השאלה אם פינג תלוי ברובו במהירות העלאה או שזה בעצם 50 \ 50 ??? כרגע יש לי פינג של 20 בשרתים בישראל השאלה מה יקרה בפועל בשרתים בחו"ל עם העלאה 120 קיי והורדה 180 (חבילת 1.5 \ 1 החדשה של הוט) ?
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אז ככה, זה התחיל לפני מספר חודשים כשהאינטרנט נפל לגמרי (גם אצל השכנים). באו, בדקו, אמרו שיסדרו. מאז שסידרו את הבעיה, התחלתי להרגיש באיטיות נוראה בהורדה. נסבל. לאחרונה האיטיות מורגשת גם בהורדת טורנטים. מאז ומתמיד הורדתי מטורנטליץ על מהירות מקסימלית. בשבוע-שבועים האחרונים, הורדות "חמות" אני מוריד על 100 ולפעמים אני מצליח לגרד 200 KB לשניה. משחקי רשת? בוא נתאר את המצב. כשאני מתחיל לנוע, כל כמה שניות או שהדמות שלי חוזרת קצת אחורה או לפעמים גם אני מוצא את עצמי חמש מטר קדימה. לא-משנה-איזה משחק ולא משנה אם זה בPC או בקונסולה. ניסיתי חיבור ישיר. חיבור L2TP חייגן. אותן תוצאות. כשלישראלים אחרים בשרת יש פינג 70 אני מקבל 150. ביצאתי TRACERT לאחד השרתים ששיחקתי: C:\Users\>tracer…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקי אני פשוט מוכן להשבע שהם חוסמים אותי! משהו מטורףף! מישהו עוד מכיר את הבעיה? (נ.ב. - אני חייל ולכן לא ממש פעיל בפורום עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי נושא דומה, אז אם דיברו על זה כבר סורי)
-
- 38 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית ולאחד יש אינטרנט ולשני אין אני שוקל אם לעשות רשת אלחוטית לפי דעתכם האם זה כדאי?כאילו זה לא מתנתק הרבה? אני יודע שזה גם תלוי באיזה מודם אבל אפילו בהכי טובים זה מתנתק הרבה?
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי, אין לי בבית רשת אלחוטית, הכל אצלי מחובר קווית. לפני כמה דקות לקחתי את המחשב הנייד לסלון והוא זיהה רשת אלחוטית בעוצמה די גבוהה, מה שאומר שלמישהו בבניין יש ראוטר אלחוטי די קרוב אליי. שם הרשת RTA1025W-389D2A מה שמצביע על שם הנתב, לדעתי. בכל מקרה, הרשת הזו לא מוגנת בסיסמא ולא מוצפנת, כך שאני יכול להתחבר אליה חופשי. אין לי מושג למי שייכת הרשת. במחשב שלי מותקנת תוכנת internet security של פנדה, גרסת platinum. האם המחשב שלי פרוץ? תודה, אופיר
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-
-
ב-win xp במרכז העזרה קראתי שלא ממליצים לעשות רשת באמצעות האב שמחובר לאינטרנט. רציתי לדעת עד כמה זה לא בטוח, האם זה מסוכן ממחשב יחיד שמחובר לאינטרנט (בלי קשר לזה שאם פורצים למחשב אחד, השני גם כן פתוח לפריצה)? האם קל יותר לפרוץ לרשת ביתית כזאת? האם ה-FIREWALL של ה-XP שמגדירים בהתקשרות לאינטרנט מספיק על מנת להגן על שתי המחשבים ברשת? לפני הרשת אני אישית לא השתמשתי בפיירוול ולא פרצו לי אף פעם, אז אני יודע שזה לא משהו שקל לעשות (פריצה) ולא כל אחד יכול לעשות זאת. תודה לכם!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי בדיקה באתר של בזק האם רשת NGN נפרסה אצלי , וקיבלתי את התוצאה הבאה : http://www.uploadfileyou.com/files/cob087v9j1825e6xj2iq.jpg זה אומר שזה נפרס או לא ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום: יש לי רשת ביתית בין 2 מחשבים ע"י 2 כרטיסי רשת וכבל רשת... המחשב שלי הוא המחובר לאינטרנט והמחשב של אחותי מתחבר דרכי לאינטרנט (גם מדפיס ממני והכול) האם רשת כזו (ששני המחשבים פועלים) יכולה לגרום להאטת המחשב שלי? או לגרום לו להוציא ביצועים פחות טובים שהרשת לא פועלת (שהמחשב השני -של אחותי לא דולק)? (יש מצב שזה מעלה לי את הטמפ' של המעבד או של שאר הדברים)? תודה לכולם ביי
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מחובר לאנטרנט דרך הכבלים וקיבלתי דיל יותר טוב מבזק... כרגע אין לי בעיות עם הכבלים. שווה לי לעבור לבזק או שעדיף להשאר בהוט? היה לי בזק מזמן עוד שאינטרנט המהיר היה חדש ואני זוכר שהיה פעם איזה חודש ניתוקים לכמה שעות. השאלה אם כבר הכל עובד שם כמו שצריך ולא יהיה לי בעיות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
ומה המשמעות של IEEE802.11n draft?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע 3 מגה מהירות ואני שוקל להעלות ל 7 מגה. הבעיה היא שיש לי חשש שאני לא אראה שום טובת הנאה מההעלאה ואני אסביר למה. הסיבה שאני רוצה להעלות את המהירות היא אך ורק בגלל הטורנט. אבל כרגע מהירות ההורדה הכללית לא מתקרבת למהירות המקסימילת שיש לי (3 מגה). האם העלאת המהירות תוסיף לי מהירות בהורדות או שהמהירות תשאר כמו עכשיו? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני כרגע גולש 1.5/128 בHOT דרך NETVISION והרי הברירות שלי בתחום הסביר 1.5Mb/256kb 1.5Mb/512kb 3Mb/150kb 3Mb/278kb האם שווה לי להשקיע ? לידיעה, אני מוריד בקצב (אנימה, רק אנימה, וזה המון אנימה . אוסף אישי 459 GB )
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום התמיכה של אדימקס הציעה לי להחליף את הנתב הדפוק שיש לי BR-6215SRg בנתב פחות טוב BR-6204Wgb הנתב הנוכחי מאבד את האינטרנט האלחוטי כל כמה שעות, כאשר האינטרנט החוטי ממשיך לפעול. אני רוצה לפתור את הבעיה הזו אבל בחיפוש בפורום מצאתי תלונה זהה על הנתב שמציעים לי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456034.0 מצד שני המליצו על הנתב 6204 פה בפורום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400572.0 כמובן שאין טעם לעבור לנתב נחות בלי לפתור את הבעיה של הניתוקים. האם שווה לנסות נתב edimax BR-6204Wgb לאחר נסיון רע עם BR-6215SRg ? תודה יהודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-