עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כרשת מחשבים רגילה?

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  2. אני מעוניין לרכוש את המוצר הנזכר בכותרת, לצורך חיבור בין השניים, כגיבוי למקרים שבהם הוויי-פיי נופל בראוטר, או שהראוטר אינו פועל. האם זה אפשרי, ואם כן כיצד? לינק למוצר המדובר באמזון: https://www.amazon.com/gp/product/B07P5PRK7J/ref=ox_sc_act_title_5?smid=A2XZ7JICGUQ1CX&psc=1

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  3. שלום, תהיתי על קנקנו של דבר היום: האם ניתן לחבר במחשב שלושה כרטיסי רשת ושלושה מודמים, נניח כל מודם במהירות של 100MBps ולחבר את הרוחב פס לרוחב פס אחד שיתן 300MBps? תודה רבה.

• 34 תגובות
    • 5.1k צפיות
  4. יש לי מחשב ALL IN ONE של סוני שקניתי לפני 5 שנים בערך דגם Motherboard Name Sony SVL24145CXB וה WIFI שלו אם אני לא טועה לא תומך ב AC, הייתי רוצה לשדרג לאחד יותר מהיר ומתקדם. האם אפשרי להזמין כרטיס רשת כזה ולהחליף בקיים?

5. Started by shuy,

יש לי PRINT-SERVER והחלטתי לחבר אותו למדפסת-סורק (מכונה משולבת), כשהמדפסת תחובר דרך ה-PS היא תהיה מדפסת רשת לכל דבר ללא תלות במחשב אחד, השאלה היא איך אני יכול לנצל את הסורק בקונפיגורציה הזאת?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  6. שלום, יש לי בעיה מוזרה המחשב שלי מחובר באופן שוטף לאיננטרנט אך כאשר אחותי מתחברת לאינטרנט אני מאבד את החביור לאינטרנט כאילו יש נפילת מטח בחשמל שנוצר אפקט שהמחשב לשניה מרסטט את עצמו אז ככה קורא לי עם החביור שלנו שנינו בעלי כרטיס רשת רגילה של DLink וכמובן ראוטר של Dlink 614+ הבעיה הזו לא מוכרת לי ולא נתקלתי בה בעבר הראוטר חדש ובגלל זה אני פונה אליכם אין שום הסבר בחוברת ההסברים שלהם וגם באתר קראתי איזה משהו ברפרוף שלא ממש קלע למטרה. האם מישהו ממכם נתקל בבעיה או יודע מה הגורם שלה?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  7. יש לנו שתי מחשבים, תשתית + ספק, עכשיו במחשב השני אני רוצה לעבוד דרך ספק אינטרנט אחר ! (כי אני רוצה ספק עם סינון אתרים מסויים למגזר הדתי, שבדיוק מתאים לי) האם אני יכול לעבוד דרכו בלי לשלם על עוד תשתית? אולי לחבר שתי מודמים שונים לכל מחשב? האם יש נתבים מוסימים שיכולים לקלוט לכל מחשב ספק שונה על אותה תשתית? תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 7.5k צפיות
  8. האם אפשרי או חוקי לחבר שני מודמים עם משתמשים נפרדים לאותה תשתית? תודה מראש חבר'ה!

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by death_star,

זה כבר היום השני שבו הביטרונט שלי עובד לאט מאוד. חצי מהטורנטים לא מצליחים להתחבר לטראקר, והחצי השני מוריד לאט מאוד (פחות מ20 קילובייט סה"כ, כשאני בחבילה של 2 וחצי מגה). באורח פלא, אתמול בלילה המהירויות היו נורמליות, אבל עכשיו הביטורנט שוב איטי. אני מוריד מטורנטליץ' ולא מסתם טראקר ככה שזה נראה לי לא הגיוני שחצי מהטורנטים לא יצליחו להתחבר. לעוד מישהו זה קורה?

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. שלום. עברתי מבזק + בזק בינלאומי לאקספון 018. מאז אני חווה ירידה באיכות הרשת האלחוטית שלי למרות שהציוד נשאר זהה. למשל - buffering ב YouTube לעתים תכופות (מדי), סטרימינג בעייתי של אתרי תוכן ישראלי (ערוץ 10, 11). האם העניין מוכר לעוד משתמשים או בכלל? תודה.

• 17 תגובות
    • 6.5k צפיות
  11. יש לי מודם של כבלים Terayon 715. למודם יש יציאת רשת ויציאה נוספת של USB. האם אני יכול לחבר את המודם ל-2 מחשבים כך שמחשב אחד יהיה מחובר למודם דרך כרטיס הרשת ומחשב שני יהיה מחובר למודם דרך USB ?

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  12. בעבר סיפרתי שיש לי ראוטר 3406 של LEVELONE גם לאחר קנפוג מחדש ופתיחת הפורטים תוכנות השיתוף אינם משתפות פעולה והקבצים בקושי יורדים (UTORENT +אמיול) למעט ABC אשר איתו אני מוריד מטורנטליצ' כאשר המחשב מחובר ישירות למודם הכבלים ללא הראוטר הכל טס.. האם יש מגבלה לכמות תוכנות השיתוף\CONECTION שהראוטר מוגבל בהם? האם משהו מוריד קבצים מUTORENT ומהאמיול דרך הרשת באלחוטית אם כן איזה ראוטר מומלץ -ראיתי ראוטרים של TPLINK שזכו לפרסים ב180 ש"ח האם למשהו יש נסיון עם הראוטר הנ"ל? תודה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  13. Started by Fkl0ster,

http://www.psi.co.il/ ציינו גם את ספק האינטרנט דרכו אתם מחוברים בבקשה... משום מה, הכתובת לא מופיעה בשרת ה-DNS בו אני עושה שימוש.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. (מיועד לבעלי חיבור של 10Mbps/12Mbps ומעלה) אצלי וידאו בביט רייט של 8000Kbps (ולפעמים גם של הרבה פחות) כל הזמן ניתקע למרות שאני על 12Mbps. כנסו לאתר: http://www.filestube.com/ וחפשו: 8000 mp4 furk (ייתכן ותמצאו פורנו רך בחיפוש) נסו לצפות 3 דקות ודווחו האם הווידאו מקרטע ובאיזה ספקית ועל איזה מסלול אתם.

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. היי חברים אני בחבילת 1000 מגה פרטנר,ואני לא מקבל מהירות מקסימלית בשום מקום. לא בטורנטים לא בהורדות ישירות. לכן,אני פונה אליכם למי שמחובר ב 1000 מגה ב פרטנר\סלקום\אנלמייטד. האם אתם יודעים אם איזו תוכנה להוריד מטורנטים על מנת לקבל מהירות גבוהה? למשל הייתי מקבל בהורדות מניטרובייט 125 מגה בהתחלה. כיום מקבל 85-90. כמו כן אני עם נתב של פטרנר אולי עלי להחליפו על מנת לקבל ביצועיים טובים יותר? שבת שלום

16. התחילו לי אתמול לאגים באינטרנט. קשה לראות את זה בגלישה באתרים, אבל במשחק שאני משחק יש לי ממש לאגים רציניים, וזה התחיל רק אתמול. מישהו גם הרגיש משהו? או שזה רק אצלי? =\

17. Started by Cheif,

אני מקבל דיווחים כי בשעות האחרונות האתר www.thepiratebay.com אינו זמין. מה אצלכם?

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  18. The Pirate Bay, מעוזם הבינלאומי של הפיראטים וחובבי הטורנטים, הושבת בעקבות פשיטה נרחבת של משטרת שבדיה - וכרגע לא ברור האם אי פעם יחזור לרשת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%90%d7%aa%d7%a8-%d7%94%d7%a4%d7%99%d7%a8%d7%90%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%94%d7%95%d7%a9%d7%91%d7%aa-%d7%9c%d7%aa%d7%9e/

19. שלום! אני ראסטה-רפי ואני חדש פה חיפשתי בפורומים תשובה לשאלה אבל לא מצאתי ולכן אני פותח אותה בפניכם: האם אתרים יכולים לקרוא את כתובת ה-MAC שלי? אילו גורמים חוץ מנתב \ מחשבים ברשת מקבלים גישה לכתובת זו? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  20. לא שיניתי שום FRIMWARE מאז שקניתי את הנתב. תודה.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  21. יש לי הזדמנות להחליף מחר את ה Netgear ב D-Lind בבזק האם כדאי? האם באמת יש הבדל פינגים נמוכים קליטה אלחוטית וכו'. אני גולש במהירות של 20 מגה אשמח לתגובות...

• 17 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. בכתבה באתר אחר הוסבר מדוע לא ניתן להזרים סרטי HD האם באמת לא ניתן להזרים סרטי HD? גם בראוטר כזה ? http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR1043ND#spec TL-WR1043ND) המרחק בין המחשב שלי לסרטימר הוא בערך 7 מטר שבניהם קיים קיר עם דלת שלרובה פתוחה ולסטרימר מחובר TL-WN821N (אני לא יודע כמה זה משנה אבל אני נותן לכם תמונה כוללת כדי שתבינו ) האם באמת לא אוכל להזרים סרטי HD ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. האם זה ייתכן? ???

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  24. שלום ניסיתי את Hamachi ואני רוצה פתרון חלופי. האם קיימות עוד תוכנות כאלה? גם תוכנות לא ידידותיות יתקבלו. האם אני יכול לפתוח על המחשב שלי רשת כזו בלי כל תוכנת צד שלישי? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  25. אני בבזק בינלאומי ולמשל ב-Overwatch אני מקבל פינג 70 מהשרתים של בליזארד. השאלה שלי היא האם באמצעות VPN שיוציא אותי לאירופה על פינג נמוך יותר אני אוכל להוריד קצת את הפינג שלי? נגיד אם בניתוב הרגיל של בזק בינלאומי אני יוצא לאירופה עם פינג 65 (סתם לדוגמא)... האם אפשר למצוא איזשהו VPN באירופה שאני אצא באמצעותו לאירופה עם פינג 55 למשל ושמשם אני אגיע לשרת של בליזארד? (כך שלפי הדוגמא הזאת הפינג שלי ירד בערך ב10) משהו יודע מאיפה אפשר לצאת לאירופה מישראל עם הפינג הנמוך ביותר? אני זוכר שפעם היו שרתים מאיטליה שהייתי מקבל מהם פינג בסביבות ה50 (וזה נשמע לי די הגיוני כי הכבלים התת ימיים עוברים דרך איטליה לפי מה שאני מכיר) אשמח לשמוע את דעתכם

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.