רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
ברשותי שני כוננים: 3.5" 500G USB2 2.5" 1T USB3 א. לראוטר שלי יש יציאת USB 3. כשאני מחבר את כל אחד מהכוננים, מהירות ההעברה מהמחשב לשם והפוך ממש נמוכה - אולי מגה או שניים לשנייה. זו בעיה בחיבור? ניסיתי גם מנייח וגם מלפטופ. ב. ניסיתי לחפש מתאם ככה שאחבר את יציאת הUSB ישירות לשקעי הLAN הקיימים בראוטר אך לא מצאתי. מכירים חנות שמוכרת את זה באיזור ראשל"צ/ת"א/חולון ? ג. בעת חיבור כונן רשת, בלי קומבינות ובלי כלום, ישירות לראוטר, זה גם יתפקד במהירות נמוכה? בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכוון לקנות נתב מדגם E4200 אבל ראיתי בפורום ובכל מני פורומים שיש שני גרסאות לנתב הזה V1 ו- V2. מה ההבדלים בינהם ומי מהם יותר טוב?? שמעתי משהו שV1 יותר טוב בביצועים באופן כללי האם זה נכון? וגם שV2 לא ניתן להתקין קושחה צד שלישי.... מישהו יכול לעשות לי סדר בדברים ולהמליץ לי על אחד מהם בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי אינטרנט 15 מגה עם אורנג' בתור ספק כבר משהו כמו שנתיים ועד עכשיו לא היו לי בעיות. עד לפני שבוע הייתי יכול להגיע למהירויות מאוד גבוהות בטורנטים ואז כאילו משום מקום שמתי לב שמהירות נפלה בצורה קיצונית. אם פעם הייתי מוריד ב1.5 או 2 מגה לשניה עכשיו אני מוריד ב50-200 KBPS. לא שיניתי שום הגדרות בתוכנה או בכל דבר אחר שקשור לאינטרנט. ניסיתי את רוב ההצעות באתר של התוכנה לשפר את המהירות אבל שום דבר לא עזר. אני יודע שהפורט לתוכנה פתוח ובדקתי אם אתר GLASNOST והוא אמר לי שאני אמור לקבל מהירות טובה בטורנטים אבל זה לא עזר. ניסיתי גם את הCLIENT של BITTORRENT הרגיל ואותו הדבר קורה. הורדות ישירות ושאר הגלישה עובדים כמו שצריך. אשמח לכל עזרה שתוכלו להציע.
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר בתשתית לבזק ובספק לבזק בינ"ל. איך אפשר לדעת אם אני מחובר לכבל התת-ימי של בזק בינ"ל? אני גולש במהירות 15 מגה עם ראוטר של בזק (D-LINK אם זה משנה). תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחר הסופה הגדולה שהייתה השבוע הייתה לי בעיה עם הסינכרון למודם של בזק. אחרי כמה ימים זה פתאום הסתדר ואני מצליח להתחבר עם חייגן. מסיבה כלשהיא אני לא מצליח להתחבר עם הרוטאר. עשיתי ריסט לראוטר עם הכפתור מאחרוה וגם חזרה להגדרות יצרן בתפריט של הרואטר אבל הוא עדין לא מתחבר. חשוב לציין שהראוטר עובד תקין ויש רשת בבית רק בלי אינטרנט. הראוטר הוא 1043nd מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח אם זה קשור לפה אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי אבי סגר את החנות שלו ושבלכתי לעזור לו לפרק את המדפים נצנצה לי בזווית של העין מצלמת אבטחה לפי מה שאבי אומר היא לא עובדת אבל לדעתי זה סתם בעיה בתוכנה שהוא לא ידע לסדר ופה אני צריך אתכם אני לא כל כך מבין בתחום מצלמות האבטחה ומצלמות הרשת אז אני ישמח א תגידו לי איך אני יכול לבדוק אם היא עובדת או לא המצלמה היא של חברת VIVOTEK מדגם IP3132 יש לה מאחורה חיבור חשמל, חיבור רשת וארבע מקומות להכניס כבלים (כמו הפלסטיקים השחורים האלא עם שני הברגים שנועדו לחיבור שני כבלים) כאלא: http://img.dxcdn.com/productimages/sku_29014_3.jpg רק בלי החיבור לאנטנה שאני מחבר אותה לחשמל יש אור אדום ככה שכן עובר חשמל עוד משהו מוזר במצלמה היא…
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי, אני מחפש להחליף את המודם שלי באחד יותר טוב. הדרישות- שישדר לרחוק (לפחות 40-50 מטר), שיוכל להעביר אינטרנט של 100 מגה ושיהיה מסוגל לשדר ל8 מכשירים בו זמנית... +אני רוצה לקנות סטיק usb שיתחבר למחשב ויקבל את האינטרנט, שגם צריך להיות עם קיבולת מרחוק (אנטנה חזקה) ואינטרנט 100 מגה. בתודה, עידן.
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שודרגתי מ 10 מגה ל 20 מגה ואמרו לי שאני חייב להחליף את הראוטר שלי כי הוא לא תומך VDSL. יש לציין, שאני מעדיף ראוטר עם מודם מובנה. יש לי מחשב PC אחד ועוד מחשב PC שמחובר ב WIFI חדר ליד. בכל זאת העדיף רואטר איכותי ואמין. מישהו מוכן להסביר לי איך אני מוצא מי מהם תומך ב VDSL? כל ראוטר שבדקתי באתרי היצרנים ,EDIMAX, LINKSYS CISCO, TP-LINK, TENDA, D-LINK לא מדברים על זה בכלל אין לי מושג מה לקנות :-\ אני רוכש בארץ לא מחו"ל. רק לא רוצה להיות תלוי בספק אינטרנט.
-
- 6 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת שמריץ windows server 2003. כל מה שהוא עושה זה מחזיק כונן משותף שכמה מחשבים אחרים שנמצאים על אותה רשת יכולים לגשת לאותו כונן. רציתי להתקין עליו eset nod 32 antivitus 5. בזמן ההתקנה קפצה לי הודעה שהגרסה אינה מתאימה למערכת ההפעלה. חיפשתי על זה קצת מידע, ולפי מה שאני הבנתי אני צריך להתקין את גרסת הביזנס של התוכנה. רק היא יכולה להיות מותקנת על מערכת הפעלה server 2003. האם זאת האופציה היחידה שלי? אני לא מעוניין שהשרת יריץ AV בתור שרת אלה בתור מחשב רגיל שיסרוק רק את התיקיות של עצמו וזהו. אשמח אם תשפכו לי קצת אור על הנושא. תודה
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש ברשותי שני מחשבים: אחד נייח (המחובר לנתב בכבל רשת) ומחשב נייד המחובר באמצעות WiFI. אל המחשב הנייח מחוברת מדפסת לייזר של חברת Brother מדגם HL-2130. אני מעוניין לשתף את המדפסת ברשת כך שאוכל להדפיס ישירות דרך המחשב הנייד (בעבר, לפני שפירמטתי את המחשב הנייח אכן הצלחתי לעשות זאת). מה עשיתי על מנת לשתף את המדפסת ברשת? במחשב הנייח - נכנסתי להגדרות וסימנתי וי ב share this printer. לאחר מכן, עברתי למחשב הנייד ולחצתי על הוספת מדפסת מהרשת, המדפסת לא נמצאת בסריקה (עשיתי חיפוש של מדפסת מהרשת). בנוסף, יצרתי homegroup בו נמצאים שני המחשבים והמדפסת משותפת, אך זה לא עזר בכלום. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
היי חברים. מה קורה? טוב, אז אחרי 9 חודשים בחו"ל חזרתי למחשב בבית וגליתי דבר מוזר. המחשב בקושי מזיז 1kb/s, האתרים נטענים הרבה מאוד זמן וגם עולים בצורה פגומה או לא עולים בכלל. אני מחובר בכבל רשת לראוטר של סימנס. בדקתי מול הפלאפון שלי בחיבור WIFI לאותו ראוטר וראיתי שאני על 15Mb/s כמו שצריך להיות. הנחתי שהבעיה אצלי. התקנתי מחדש את הכ.רשת - לא עזר. לקחתי כרטיס רשת ישן PCI כזה, שמתי אותו על הלוח-אם, הדלקתי את המחשב וחיברתי לשם את הכבל רשת ואני מקבל 15Mb/s. יש לי לוח אם של Gigabyte P55M-UD2. החומרה מאוד חדשה. אני לא יודע למה הכ.רשת OnBoard לא מתפקד טוב. למישהו יש רעיון אולי איך אני יכול לפתור את זה? תודה! רן
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מקווה שהחברה פנ יוכלו לעזור לי כי אני כבר התייאשתי יש לי חשבון בtl כמו שכולכם ודאי יודעים, כדי לשמור על החשבון פתוח צריך להיות פעילים ועם ratio מסויים. אז בתור משתמש חדש הורדתי קבצים עם הרבה ליצרים , הבעיה היא שאני לא מצליח לשתף עם אחרים, ליצרים מתחברים אליי והמהירות העלאה עומדת על 0.3 לכמה שניות, לאחר מכן המהירות יורדת ל0 (גם ה0.3 הזה פיקטיבי כי בפועל העלאתי 0bit שהutorrent היה פתוח במשך כל הלילה. אין לי בעיה עם הורדה, זה יורד במהירות מקסימום. הורדתי בהגדרות את כל מה שאסור בtl כמו pex וudp או איך שלא קוראים לזה , וכלום לא קורה... התקנתי utorrent מחדש וכלום.. אגב בזמן ההורדה זה מראה שאני לא מחובר לאף ליצר אבל בכל זאת אני מעלה על 1.5(שוב פיקטיבי) הפורט פתוח , באתרים פו…
-
- 11 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
שלום. אני מנסה להגיע לאתר ספציפי אמריקאי (סטטי, לא ניגון שירים או משהו כזה), ולא מצליח כי "sorry, this site is not supported from Israel". (משהו כזה). שמעתי על פרוקסי, אבל אין לי מושג איך "עושים" את זה. אשמח אם תעזרו לי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. שדרגתי את האינטרנט שלי בבזק ל30 מגה. עד עכשיו עבדתי עם הראוטר wrt45gl שבאמת היה מדהים! אבל הוא לא מצליח לעלות על ה25 מגה בבדיקות מהירות וקראתי בפורומים שונים שהוא לא תומך יותר מזה בפועל... ניסיתי גם כל מני firmware אחרים למיניהם ובאמת שהפקתי ממנו את המקסימום. בכל מקרה אני מחפש ראוטר שיהיה מצויין בעבודה עם מהירויות כאלו, יציב בלי ניתוקים, אמין ובעל מגוון תכונות. התקציב עומד עד ל700-800 ש"ח. בבית שלי יש 6 מחשבים, 4 קווים 2, אלחוטיים, ו4 פלאפונים (אנחנו הרבה נפשות גרים ביחד חח). זהו בערך אשמח להמלצה לראוטר שיעשה את העבודה כראוי.... בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפכתי את הנתב שלי לAP בעזרת המדריך שך netcheif (תודה רבה ), אבל המהירות גלישה של הAP איומה. אני יודע שהמהירות שמתקבלת היא חצי ממש שיש אבל יש לי חבילה של 30 מגה, ובבדיקת מהירות בגלישה דרך הAP אני מקבל פחות מ1 מגה . האם המהירות גלישה קשורה למרחק של הAP מהנתב הראשי/מקורי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי ACCESS POINT דגם 1155 בשביל לחבר אותו לטלוויזיה בסלון בכדי שתהיה לו גישה לאינטרנט. אני רוצה לחבר אותו בצורה לאחוטית לרשת אלחוטית קיימת. הרשת הקיימת מבוססת על ראוטר SIEMENS SL2-141 של בזק וטווח התדרים שלה 10.0.0.1-10.0.0.34. ההגדרה הראשונית של הAP מתבצעת בכתובת 192.168.0.50, שם אני מחליף את המכשיר לתצורה של ראוטר ואז בWIFI אני מנסה להגדיר לו CLIENT ולחבר אותו לרשת האלחוטית הקיימת.אך אני לא מצליך לסרוק רשתות.הוא פשוט נתקע ולא קורה כלום.ניסיתי להזין את הSSID בצורה ידנית כולל הMAC של הראוטר של בזק, אבל לא קורה כלום. ניסיתי להחליף את טווח הכתובות שיתאים לרשת הקיימת, בתחומי ה10.0.0, אבל לא משנה מה, אני לא מצליח לחבר בין הAP לראוטר בצורה אלחוטית. למישהו יש מושג איך אני יכו…
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
הבנתי שהוט מעבירה את הלקוחות לתדרים הגבוהים.. האם הועברתי? האם העצמת תקינות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מכירים extension לדפדפן שגולש אוטומטית לאתרים מהבוקמרקס שלך? יש אחד דומה לכרום בשם REVOLVER שעובר בין הטאבים הפתוחים ועושה להם רפרש. אני מחפש אחד דומה, כזה שאתן לו תיקיה מהבוקמרקס והוא יגלוש לכל האתרים שבתיקיה ותת התיקיות שם באופן אוטומטי. כל X שניות/דק' לאתר אחר. רצוי לכרום אבל אפשרי לדפדפנים אחרים.
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש פה ומקווה שתוכלו לעזור לי . ברשותי אדימקס (שבו קיים wds) המחובר למודם בצורה רגילה, הכל עובד מצויין עד כאן. אני רוצה לחבר במקום אחר בבית עוד ראוטר (נטגיר wgr614 v7) שבו אין אופציית wds, אני רוצה שהנטגיר יתחבר אלחוטית לאדימקס. אם מישהו יכול להסביר לי בדיוק איזה הגדרות צריכים להיות באדימקס ובנטגיר על מנת לעשות זאת אני אשמח. תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי בין הראשונים להתחבר ל HOT אינטרנט בחיבור 100 עם הוטנט בהתחלה הכל היה דבש אבל בחודשים האחרונים יש בעיות קשות של מהירות ויוצא שאני משלם על 100 אבל מקבל הרבה פחות. נמאס לי, התמיכה הטכנית לא מסייעת ואני שוקל לעבור לבזק. רציתי לשמוע חוות דעת מכאלה שמחוברים לבזק במהירות גבוהה מה דעתכם ?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , האם אפשר להגדיר אקסס פוינט לשימוש של הרחבת קליטה בנתבי tplink 841 אני יודע שאפשר אבל הבעיה שלי שאין לי גישה פיזית לראוטר "המרכזי" הוא פתוח להכל , אני יכול להכנס אליו ולשנות הגדרות איך עושים זאת מבלי לחבר כבל רשת ? תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אולי אני קצת פרנואיד אבל היום קרה משהו שמאוד הטריד אותי ואני לא מצליח להשיג עליו מידע, אני מאוד מקווה ואעריך אם אתם תוכלו לעזור לי. יש לי חומת אש של קומודו והיום היא פתאום הציגה התראה של היישום "System", והיה כתוב שאני עומד לקבל חיבור ממחשב אחר. הייתי בשיחה בסקייפ והייתי מחובר להמאצ'י כך שאני מאמין שהיו לי חיבורים פעילים ממחשבים אחרים, אבל זה קרה סתם ככה באמצע, אחרי שכבר דיברתי בעבר הרבה בסקייפ וגם הייתי מחובר להמאצ'י והודעה שכזאת מעולם לא הופיעה. לא ידוע לי על שינויים שבוצעו באותו הזמן שיכלו לגרום לזה לקפוץ פתאום. על פי הרישום של קומודו, בהתחלה החיבור היה מ-IP שאני לא מזהה, וה-IP של היעד הוא ה-IP של המאצ'י. לאחר מכן זה הגיע ברוב המקרים מה-IP של ניהול הראוטר (…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אף פעם לא הבנתי את זה, נניח קניתי ליפני חודש כרטיס של TP LINK אלחוטי והמוכר אמר לי שלא כדאי כי הוא 150MBPS וכדאי לי 300MBPS וביגלל שהפער במחירים היה גדול התעקשתי לקחת את ה 150MBPS ואני לא מבין מה ההבדל בין הדבר הזה? כי אני משתמש היום בכרטיס שקניתי של 150MBPS ואין איתו שום בעיות הוא מוריד לי על 1.2 מגה לשנייה (יש לי 10 מגה) אז מה באמת ההבדל והאם זה משנה באמת?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זה נכון שבמהירות של 100 מגה ללא חייגן אני לא יקבל 100 מגה ? .. כי כרגע אני מקבל בסביבות 30 מגה ונציג שרות של בזק אמר לי שזה בגלל שאני בלי חייגן אז אני עוקף את המערכת או משו כזה וגם בגלל שהתשתית שלי זה הוט , והוט חרא דבר חח .אז השאלה שלי מה לעזעזל אני יכול לעשות אני משלם על 100 מגה ומקבל 30 מגה .......... בבקשה עצות?תשתית:הוטספקית:בזקראוטר: HOTBOX תומך 100 מגה
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-