רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... אני רוצה לנטרל את הnat במודם שלי... כל פעם שאני מנטרל אותו האינטרנט מפסיק לעבוד.... אז אני מניח שאני עושה משהו לא נכון... מישהו יכול לעזור...?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי ראוטר והוספתי לו עוד ראוטר כדי לשפר את הקליטה וחיברתי בין שני הראוטרים ע"י כבל רשת, הראוטר הראשון נעול. אני לא מצליח לינעול את הרואטר החדש, אני גולש על הרואטר החדש נכנס לאתר של בזק עושה סיסמא וזה נועל לי את הראשון. איך אפשר לנעול את השני? הראוטר של netgear תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוא לוקח לי את כל רוחב הפס יש דרך לשלוט על הPS3 דרך המחשב?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
איך לסגור ICMP (פינג) נכנס ברואטר Linksys WRT54GL עם DD-WRT ? או שזה כבר חסום ? אם כן איך אני יכול לבדוק אם זה חסום או לא....
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת ברשת ביתית אבל אחותי לא מפסיקה להדפיס זבל וממש נמאס לי מזה האם מישהו מכיר תוכנה לסנן את ההדפות?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש 2760U של בזק, שמשמש כמודם-ראוטר-AP אלחוטי יש לו הרבה מאוד בעיות של ניתוקים ותקיעות אז הוא רוצה לקנות נתב חדש. איך אני מגדיר את ה-2760U להיות מודם פשוט? משום מה לא הצלחתי להגיע לממשק הוובי של הראוטר (אין לי נסיון עם הראוטר הזה, רק עם TNN 600E או 7850U) דרך 10.0.0.138 וניסיתי גם 192.168.1.1 בתקווה שאולי זה יעבוד.
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כרגע אני מחובר לכלבים (HOT) ולאינטרנט זהב ב1.5 MB,האינטרנט שלי זז לא רע בכלל אבל עדיין אני מעוניין לעבור לבזק+012 (יש למישהו בעיות עם 012?). לפי מה שאני זוכר משיחה עם נציג אינטרנט זהב לפני די הרבה זמן (מניח שתקף גם היום), ברגע שאני מבטל את המנוי שלי אצלהם הכתובת מייל שלי נמחקת גם. אין לי אפשרות להחליף מייל, יותר מידי חשוב לי. איך אני יכול לעבור חברה ולהשאיר את המייל? חשבתי על לעשות חשבון אנלוגי ולשלם לפי שעות, בגלל שאני לא יגלוש אז אני לא ישלם להם וישאיר את המייל שלי אצלהם. זה אפשרי בכלל? אני יהיה חייב להתחבר אליהם באנלוגי או שניתן יהיה לבדוק מייל גם דרך חברה אחרת? עוד רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני רוצה לעביר 40GB ממחשב אחד לשני באמצעות הראוטר?איך עושים את זה?
-
- 12 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני שעות ישוב על זה... נכנס לPortforward הזה.. עושה כל מה שרשום שם על הראוטר שלי... ועדיין כשאני בדוק זה מראה לי שזה לא פתח...
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אין הרבה מה לעשות עם החסימות של ספקים אבל ננסה להתמודד ( אני אשמח לכל מידע שתוכלו לתרום / לתקן בנושא ) לפי מיטב הבנתי יש שלושה תחומים עיקרים שהפסקים מתעסקים בהם: Traffic'>http://en.wikipedia.org/wiki/Traffic_shaping"]Traffic shaping - עיצוב תעבורה לפי תכנים בעיקר סינון אפליקציות P2P ו/או הגבלות מהירות בשעות עומס. Congestion control - בפשטות מחלקים בינינו את רוחב הפס שיש במקום לתת את מה שהם הבטיחו. Download Quota - הגבלה של סה"כ נפח התעבורה בחודש. כאשר נגד 2 האחרונים לפי מיטב הבנתי אין הרבה מה לעשות (חוץ מלעבור ספק אולי ) מכיוון שכל זה מתבצע ב"רמת הספק" ומגיע אלינו AS IS לאומת זאת כנגד סינון תכנים (כמו ש012 עושה) יש מה לעשות מכיוון שיש 2 שלבים בתהליך: זיהוי וחסימ…
-
- 11 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
כיום, כדי להגיע לאתרים שהמדינה החליטה שלא תוכל לבקר (דוגמת אתרי הימורים למשל), הדרך הנפוצה היא שימוש בתוכנות VPN למינהן. כבודן במקומן מונח, אך הן גם מורידות את מהירות הגלישה עקב הצורך לנווט את המידע דרך מספר תחנות בארצות שונות. דרך טובה, חינמית ופשוטה יותר, היא לשנות את שרתי ה-DNS במחשב שלך. אם תבקרו באתר זה תקבלו הסבר פשוט ומהיר איך לבצע זאת, אך במילים פשוטות, יש לשנות את שרתי ה-DNS בהגדרות כרטיס הרשת שלכם לאלה: DNS 1: 1.1.1.1 DNS 2: 1.0.0.1 הסברים נוספים כאן: https://1.1.1.1/ בהצלחה!!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש מצב שמישהו יכול להסביר כאן לאדם כמוני שאין לו הבנה גדולה במחשבים ולא במושגים איך אני יכול לשתף באינטרנט דרך המחשב שלי קבצים מהכונן קשיח במחשב שלי כך שאנשים יוכלו לגלוש באינטרנט ולהוריד קובץ מהכונן קשיח שבחשב שלי.(הבנתי שזה נקרא FTP?) והאם יש סכנות שעוללים לפרוץ לי בגלל זה למחשב ואיך אני מתגונן מפני סכנות אלה? אשמח אם תסבירו שלב שלב בהמון תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
תנו לי דרכים איך לעשות בדיקת פינגים ובעיקרון , מומלץ כמה שפחות סיבוכים. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כותרת.. אני רוצה שכל 4 שניות בערך הוא ישתנה.. אוטומטית
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שזה אומר שינוי הקובץ שמגיע מחברת הכבלים.
-
- 43 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
שלום היום התקינו לי מחשב נייד ויש לי עוד מחשב אז שמו לי רשת אלחוטית מבחינת אינטרנט זה עובד, מבחינת רשת שיתוף קבצים זה לא עובד ,אני לא מבין איך אני רואה תכונן שיש לי במחשב השני פה? 1)איך רואים תקבצים שיש לי במחשב השני פה ? 2)איך שמים סיסמא לכוננים לרשת שנניח השכנים לא יוכלו לראות תקבצים שלי ? יש לי ויסטה והסתכלתי במדריכים שיש בפורום ואני לא ממש מבין זה שונה אין מדריך על הגרסה של ויסטה ..... חשוב לציין שיש לי רשת אלחוטי וכך יכולים לפרוץ המון אנשים בגלל זה הדאגה ... תודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בבית שני מחשבים. אחד נמצא יחסית די רחוק מהשני. ליד אחד מהם יש נק' אינטרנט ונתב Level One WBR3406TX(בעבר ניסיתי לחבר מחשב שני עם כרטיס אלחוטי, אך זה רחוק מדי). אז חשבתי על רעיון לחבא שני מחשבים עם כבל רשת. השאלה איך עושים זאת? האם פשוט לחבר את הכבל של המחשב השני לנתב מאחרוה,שם כרגע מחובר כבל רשת של המחשב הראשון ויש עוד 3 כניסות פנויות. השאלה האם כאשר אני יחבר את המחשב השני לנתב Level One WBR3406TX אזי אני יוכל להגדיר רשת ביתית עם אינטרנט.? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מלא אנשים נתקלו בזה וגם אני ולא ידעתי אך לענות על השאלה מצאתי את התשובה באיזה אתר עם אתם רוצים להשתמש בזה אז תכנסו לפה
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה שני מחשבים עם XP מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר , כלומר שניהם מחוברים לראוטר שמחובר למודם עכשיו יש אינטרנט בשניהם ושיתוף מוגבל שבא לידי ביטוי בשיתוף רק של ה MY SHARED FILES אני יכול להיכנס להגדרות של כוננים ולעשות שתף אבל זה לא מה שאני מחפש אני רוצה שיהיה שיתוף מלא אוטומטית מוגדר מראש שכולל שיתוף קבצים מלא אלא אם כן הוגדר אחרת ומה שגם מאוד חשוב זה שמשחקים בLOCAL NETWORK אני רוצה שיהיה אפשרות לשחק כביכול אחד עם השני דרך הרשת איך אני עושה את זה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעית איטיות בלתי ניסבלת כל פעם אני נכנס לדוגמא לתוכנות כמו סקייפ הסקייפ מאיר לי שהמהירות שלי נמוכה ויש לי 12MB במסלול רגיל לא גיימר ועשיתי את הבדיקה של בזק למהירות ושם היה כתוב רק 5.89MB מה יכול להיות הבעיה אולי זה בעית חומרה??? ספקית זה בזק תשתית HOT למרות שאני כמעט בטוח שזה הפוך :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים קבועים ובדר"כ אחד אחד-שתיים שמתחלפים. אחד עם תיקיית שיתוף השני עם יוזר וסיסמא זהים למחשב הראשון, אז אין לו בעיה לגשת לתיקיה האחרים כל הזמן מתחלפים (מחשבים לתיקון, נידיים שונים, וכו') וכמובן שאין להם יוזר וסיסמא זהים למחשבים שלי, אז כל הזמן אני נדרש להקיש יוזר וסיסמא בשביל לגשת לשיתוף. ניסיתי לעשות ENABLE ליוזר גוסט, זה לא עזר... וינדוס XP זה המחשב עם השיתוף קבצים. תודה רבה רבה!
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי של EDIMAX בבית ולאחר שכל הבית חובר ברשת אלחוטית אני לא מסוגל להיתחבר לשרתים של FTP דרך FLASH FXP שהם מבוססים על כתובת IP ועל סיסמא. שאני מנסה להיתחבר עולה לי שה-IDNET שלי שגוי. היום אני מחובר לרשת בבית דרך מחשב נייד עם מודם אלחוטי מובנה של אינטל וגם בנייד אותה בעיה צצה לי אם מישהו יודע איך ליפתוח פורט 113 של ה IDNET אנא עזרו לי אני הרמתי ידיים כבר. :'(
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני אנסה להסביר את עצמי יותר טוב מאשר בכותרת. יש לי גישה למחשב שנמצא רחוק ממני, file and printer sharing מופעל, וremote desktop מופעל. אז אני יכול מהמחשב שלי בבית, בעזרת remote desktop להיכנס למחשב הרחוק ולהשתמש בו, אני נכנס כאדמיניסטרטור, בזמן שאני נמצא בו,בנאדם שעומד ליד המחשב רואה על המסך שהמחשב נעול על ידי האדמיניסטרטור ורק אדמיניסטרטור יכול לפתוח את המחשב. אני רוצה לאפשר לאדם שעומד ליד המחשב הרחוק להשתלט לי על המחשב הרחוק, אז הוא צריך להיכנס כאדמיניסטרטור. הבעיה שהוא לא יודע את הסיסמא. איזה דרכים יש לי לפתוח לו את המחשב בלי לתת לו את הסיסמא? אני יכול איכשהוא לנתק את המחשב בבית מהמחשב הרחוק בלי לעשות log off לאדמיניסטרטור, כך שהבנאדם יוכל להשתמש במחשב כאדמיניסטרט…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי אודה לכם אם תסבירו איך פותחים פורט ב Kerio Personal Firewall כי עד עככשיו לא הצלחתי להבין איך פותחים פורט אגב התוכנה בשבילה אני רוצה לפתוח פורט היא אי מיול
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני יודע שזאת פעם שנייה שאני מפרסם וזה כי לא קיבלתי תשובה... אשמח לקבל תשובה לשאלה הזאת מכיוון שאני כבר ימים מנסה לקבל תשובה אך לשווא בבקשה תעזרו קצת ... אגב התוכנה לשמה אני רוצה לפתוח פורט היא אימיול תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-