רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, איזה ספק אינטרנט בישראל לא מבצע NAT על המשתמשים שלו כיום? ואם הוא כן מבצע NAT, האם ללא עלות ניתן לעבור לכתובת ללא NAT? אני לא מעוניין לשלם בעבור כתובת IP קבועה. לצורך העניין, אני רץ על תשתית של בזק וספק האינטרנט שלי כיום הוא 011 - Quick Link, והם מבצעים עלי NAT ולא מוכנים להסיר אותו, רק בעבור תשלום חודשי של 20-30 ש"ח. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אנחנו כיום בהוטנט אבל מתנתקים מהוט ומתלבטים לאן ללכת.. כנראה נמשיך עם הוטנט באינטרנט אבל אני שואל אם יש ספק שאולי זול מהם ויותר עדיף? עדיף בעקרון בזק או הוט? הוט בשונה מבזק כן נותנים את המהירות שמשלמים עליה.. יש חברה שמביאה גם קו טלפון בנוסף? ואיך יוכל להתבצע חיבור קווי? יש לי בבית שתי מחשבים נייחים ואני רוצה לחבר את שתיהם ישירות.. אני אצטרך לפרוס כבל רשת לחדר השני? או שאוכל לקנות איזשהו רכיב?
-
- 16 תגובות
- 30.9k צפיות
-
-
-
תענו ברצינות לפי זה אני מתכוון להחתר לאחד הספקים למה יש לי בעיות עם 012 (לא מרוצה)! אם אפשר לציין גם סיבה לכך שבחרתם את הספק שבחרתם אז תציינו תודה מראש grainy
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לאיזה ספק אינטרנט כדאי לי להתחבר עם ADSL? מה התעריפים? שירות? אני מעוניין להתחבר עוד היום.....
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי בעבר הייתי מחובר ל012 ולקח לי כמעט שנתיים עד שהבנתי שהסיבה שהסולסיק (למי שלא מכיר-תוכנה לשיתוף קבצים, בעיקר מוזיקה) שלי כבר לא מורידה ביותר מ0.7 ק' לשנייה היא טראפיק-שייפינג. באותה תקופה בזק בינלאומי היה פחות או יותר הספק היחיד שלא עושה טראפיק-שייפינג, אז עברתי אליו לחבילה צנועה של 1.5 מגה. הקבצים ירדו בסולסיק במהירויות של 20-50 ק'- מדובר בקבצי מוזיקה, ובאמת שאין לי צורך ביותר מזה. הזמנים השתנו. גם בזק התחילו לחסום. בעודי כותב הקבצים יורדים במהירות של 0.1 ק' וכל ההורדות נכשלות.. אני לא בטוח לאן אני הולך מכאן. הבנתי מקריאה כאן שרק בחבילת גיימרים התעבורה מובטחת, אבל אין לי כל צורך בחיבור של 5+ מגה. מספיק לי הורדות ב-20-50 ק'. עוד קראתי שאורנג' ואקספון יחסית לא חוסמים,…
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איזה ספק ותשתית אתם ממליצים לי לעבור וכמה אתם משלמים לחודש? כמה לספק או כמה לתשתית או כמה לשתיהם? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני משחק משחקי רשת, וחלקם יושבים על שרתים בארה"ב. רציתי לשאול איזה ספקי אינטרנט יהיו לי טובים מבחינת הפינגים והתקשורת בכדי שאוכל לשחק בצורה נורמלית? תודה מראש למגיבים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה רבה נעם
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עובר לNGN ברוחב 20 מגה. על מי הייתם ממליצים כספק? היום אני בנטוויז'ן. האם 014 והכבל התת ימי שלהם באמת משחק תפקיד...? :s05: בבזק אמרו שהראוטרים שיש להם זה דיליניק ונטגיר, האם יש לכם המלצה על אחד מהם יותר מהשני? בזק נותנים לי את ה20 מגה ב73 ש"ח לא כולל מע"מ. הספקיות מדברות על משהו כמו 52-54 ש"ח, האם ניתן לקבל משמעותית בפחות? האם טריפל C רלוונטית עדיין? תודה לעוזרים.
-
- 35 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
איזה ספק מומלץ לתשתית של 100 מ"ב של בזק?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי שאלה, כיום אני גולש על 40 מגה בבזק כי זה מה שהקו החרא (VDSL) יכול לעמוד בו באזור שלי(ושלא נדבר שכל חורף באופן קבוע יש ניתוקים וכו... רציתי לדעת האם כדי לעבור לunlimited באיזה ספק כדי לבחור ? האם הם בכלל טובים ? עריכה: איזה מודם צריך? עם איזה חיבור ?
-
- 11 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איזה ספקיות אינטרנט מבצעות קאשינג לשיתוף קבצים. תודה
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני חייב אלקטל כי אני עובד בלינוקס... אני כבר מת לעבוד ל-ADSL ... אז משהו יודע אני יודה לו מאוד... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני מתכוון מי לא קובע נגיד שאני יכול להוריד רק כמות מסוימת של גיגה בחודש
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לחבילה הנל ולא הצלחתי לקבל מידע למי יש את החבילה ולמי אין ומה המחירים אתרי החברות מפנות לשירות הטלפוני, שכרגע סגור ליום הזיכרון כדי לחסוך שיחות וטירטורים, מישהו שחקר את הנושא יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איזה ספקיות עובדות עם הוט באינטרנט חוץ מנטוויזן וברק? אני רוצה להתנתק מברק ואני חייב להישאר עם הוט (אמא שלי עובדת שם ואם אני מתנתק לא יהיה לי 2000 דקות ב- 20 שקל ) אז תענו מהר בבקשה. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום חברים, אני כרגע בתשתית של הוט, וספק אינטרנט הוט נט. אני רוצה להתנתק מהוט נט ולעבור ספק, אבל בכל ספק שניסיתי לחפש, כולם היו זה רק חבילה אחת של ספק + תשתית וחייב להעביר הכל. האם יש ספק שמוכן להיות רק ספק שעובד הוט, והוא בסדר מבחינת גלישה ?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מתכוון בזק, 012, כבלים או יס? ולמישהו יש תוכנה שהאינטרנט יעבוד ויוריד לי יותר מהר? יש לי 750KB ובמיוחד שיוריד מהר ממירק!! תודה מראש!!!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספק אינטרנט אמין עם תמיכה טכנית ושירות לקוחות טובים מהירויות טובות להעלה והרדה בעיקר ולא פחות חשוב המחיר (הכי חשוב) יש לי מספר היתלבטויות: 013 ו 012 בגלל המחיר של 19 דולר לחודש למשך חצי שנה אך ההיתחיבות אליהן לא מתאימה לי בשל שאין לי שום ניסיון איתם ולא ארצה להיתחייב ולהיתחרט. aquanet בגלל המחיר הידוע אך אני לא יודע איך הם (לפי התאוריה של אין ארוחות חינם לא ארצה להיסתכן) ואני לא בטוח ששווה להיסתכן אז ארצה לשמוע על מה תמליצו. עכשיו המודם 012 ו 013 מציעים מודמים שאני לא בטוח בטיבם כמה יעלה לי כרטיס רשת טוב ומודם רשת טוב והאם ניתן לקנות מודם כזה לא מבזק גם סוגיה זאת חשוה לי.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברק או בזק בינלאומי? הם מציעים את אותה החבילה במבצע של יס (1 מגה) באותו מחיר. איזו ספקית אמינה יותר (נפילות שרתים,שירות לקוחות,פינגים,התנתקויות...)?
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי עכשיו בזק בינלאומי 3Mb תשתית של HOT יש לי ראוטר EDIMAX 6104 חוטי אני מחובר לחבילת GAMER ואני עדיין סובל מפינגים גבוהים (150-170) באירופה (במקום 90-100) בנוסף אני צריך לעשות רפרשים בכדי לפתוח דפי אינטרנט האם מומלץ לעבור לנטוויז'ן? האם הפינגים בחבילת GAMER של נטוויז'ן נמוכים ויציבים?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
האם ברירת המחדל היא הוטנט ? כי פשוט הוט מתעדפים אותם לטובה... (למשל במקרה ויש תקלה בניתובים הוט תדאג מהר יותר לטפל בהוטנט מאשר בספקים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כרגע ב בזב"ל ואין לי שום בעיות עם מיהירות הייתה לי לפני כמה זמן בעיה שלפעמים כשאני ניכנס לאתר כל שהוא אז היה מוצג לי Connection Interrupted עכשיו זה הסתדר כך שאין לי בעיות ובכל זאת עוד מעט ניגמר לי ההתחייבות לאיזה חברה הייתם ממליצםי לעבור? כרגע אני ב2.5 מגה משלם 89 ש"ח שזה כולל תשתית אחרי שזה יגמר יהיה לי 106
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-