רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, ישנו נושא לא פתור שברוצני לבדוק... כאשר אני מתחבר לאינטרנט, אני מבצע את החיוג באמצעות חייגן. האיי פי שמתקבל הוא קבוע למרות שאני מבצע ניתוק וחיוג מחדש... פניתי לבזק בינלאומי וזה טען שרק מול ADSL ניתן לקבל איי פי שמתחלף בין התחברות להתחברות... הפתרון היחידי שהחברה הציעה לי הוא להתחבר בכל פעם לשרת אחר שלהם וכך אקבל כתובת איי פי שונה... האם מישהו עובד עם ISP כלשהו + הוט ומקבל איי פי שמתחלף בכל התחברות מבלי להחליף שרת?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משחקים MINECRAFT ומחפשים PING שהוא סביב ה- 50 MS. מוגדרת מהירות 100 מגה בתשתית ובספק והחיוויים טובים גם פינגים בארץ. PINGTEST לשרתי חו"ל מביא תוצאות שהן עגומות למשחקי רשת - פינג של 120-180 תלוי בשעות, לאירופה. 265 לארה"ב. יש דרך להתחבר לספק אחר - לבדיקה בלבד ולראות אם אפשר לקבל תוצאות אחרות? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני בתשתית של hot , ה- hotbox מוגדר כמודם והוא מחובר לנתב של linksys. כרגע אני משלם לשתי ספקי אינטרנט, הוטנט ובזק בינלאומי. אני גולש דרך הוטנט, אבל כשאני רוצה לעבור לבב"ל כדי לבדוק אותם, ומכניס יוזר וסיסמה בנתב זה לא מתחבר אליהם . להוטנט זה מתחבר בלי יוזר וסיסמה... אני פשוט רוצה לנסות את הספקיות לפני שאני נשאר עם אחת מהן למה לבב"ל זה לא מתחבר ? אני חייב להתנתק מהוטנט כדי שאוכל להתחבר לבב"ל?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
למישהו יש מידע על התשתית של טריפל סי? רשום באתר שלהם שהם מציעים גם תשתית אבל כדי לקבל מחיר צריך לפנות אליהם. המוקד שלהם אומר שזה עדיין לא פעיל. מישהו יודע איזה תשתית זאת? מתי זה יהיה פעיל? איזה מהירויות? מחירים? משהו...
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את האינטרנט שלי למהירות של 3 לערך, עברתי חבילה והכל טוב אבל היום התברר בבזק כי התשתית אינה מאפשרת מהירות של 3 וכדומה, האם הגיוני הדבר ? האם יש איזורים שלא מוכנים לאינטרנט מהיר באמת ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי את המהירות ל 100 מגה (לפני כן 40 -ספק בזק בי"נל) בגלל שנאמר לי שאכן יש אפשרות/תשתית לכך. אחרי שחוברתי עשיתי בדיקת מהירות והתברר שאני מגיע ל 25 מגה באלחוטי ו 45 מגה בחיבור קווי. אחרי כמה וכמה שיחות .תואם לי הגעת טכנאי למחר כדי לבדוק את הנושא. מה שרציתי להתייעץ/לבדוק אתכם לפני הגעת הטכנאי מחר הוא ככה. 1. הנציג מהתמיכה אמר שהוא רואה שיש תשתית של 100 מגה באזור אבל לא רואה אפשרות בקו שלי . האם זה מעיד שמשהו אצלי לא בסדר או שבאזור זה משהו כללי מידי . 2. עוד נאמר שאני מרוחק כקילומטר מארון הסעף ,אני גר ברחוב דיי מרכזי ויש ארונות אפורים כל שני מטר איך אפשר לבדוק מה המרחק לארון הסעף ,האם אפשר לזהות אחד כזה באופן עצמאי ? (אני מבין שיש גם ארונות של חברת חשמל עם כיתוב…
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לפי הידיעה ב Ynet כנראה יהיה פה כמו באירופה ושאר המדינות שיהיו הגבלות חודשיות או יומיות אני לא יודע כמה בדיוק , אבל הם כבר מתחילים לחשוב על זה . עכשיו נישאר לנו לחכות איזה ספק יתחיל בזה , ואז כולנו נידפק ...
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-