רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר 824 של נט גיר. מעוני שמצלמת הרשת שחברתי תשדר לרשת את התמונה. התוכנה של המצלמה רושמת שצריך לפתוח ורט 85. איך עושים זאת תודה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיברתי בין שתי מחשבים עם כבל CROSS התקשורת עובדת מצויין כלומר אם אני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב עם תוכנות FTP אין בעיה בכלל אבל אם אני נכנס ל MY NETWORK PLACES במחשב אחד אני רואה את המחשב השני אבל לא יכול להיכנס לתוכו כי זה כותב לי משהו בסגנון של אין לי הרשאות ... לעומת זאת כאשר אני נכנס ל MY NETWORK PLACES במחשב השני אני רואה רק את הכוננים של המחשב השני ולא רואה בכלל את המחשב הראשון גם אחרי שאני עושה חיפוש. תעזרו לי בבקשה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי Xp Sp2 אין לי בעייה עם שום הורדה מתוכנות אחרות או מהאקספלור רק עם תוכנות של ביטורנט כמו אזורס אני לא עוברררר את ה30 הבעייה משגעתתת אותי מלא זמן כבר... וניסיתי כמה פתרונות ניסיתי לשנות את ההגבלה של TCP בוינדוס דרך הפאטצ EvID4226Patch.exe שיניתי מ10 ל10000 לא עזר... מבחינת פיירוול יש לי רק אחד במחשב את הפיירוול של Sp2 הוא עובד ופתחתי בו את הפורט שצריך לתוכנה וכל מה שצריך לעשות דרכו (עבדתי לפי הרבה מדריכים בנושא הזה אז אני בטוח שעשיתי את זה) וגם זה לא עוזר... מה עוד זה יכול להיות??? אנטי וירוס .. אני עובד עם Kaspersky Anti-Virus Personal שלא כולל פיירוול... וגם ניסיתי לכבות אותו ולבדוק אם משו ישתנה והמצב נשאר אותו דבר.. בקיצור כבר התייאשתייייי מכל הנסיונות אני ח…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי סיטואציה כזאת, כרגע יש לי ממיר יס HD רגיל (לא טוטאל) שמחובר אצלי בחדר דרך כבל ישירות לראוטר (מתאם HPNA), המתאם הזה מחובר גם כן לממיר בחדר של ההורים שלי זאת אומרת שאם אני מנתק את הכבל מהראוטר אצלי בחדר גם להם אין VOD. מה שאני רוצה לעשות זה להעביר את הראוטר לחדר אחר ולחבק אליו מחשב נייח בעזרת כבל (אין לי טלוויזיה, ממיר ובכלל שקע לוויני באותו החדר), עכשיו יוצא מצב שאין לי VOD לא אתלי ולא אצל ההורים שלי בגלל שהממיר לא מחובר קווית לראוטר, השאלה איך אני עושה שהממיר יקלוט את הראוטר בעזרת וייפיי? ויהיה לי ולהורים שלי VOD בלי לחבר את הממיר ישירות לראוטר. או שעדיף פשוט לקנות מתאם wifi USB ולחבר אותו למחשב הנייח כדי לפתור את כל התסבוכת הזאתי? (מחשב של אחותי הקטנה ל…
-
- 13 תגובות
- 16.9k צפיות
-
-
היום גיליתי שיש מצב שה webgurad מאיט אותי לכמעט חצי באינטרנט יש מישהו שחווה או לא חווה את זה עם Avira ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
6470U DLINK מבזק. שני סטרימרים (BOXEE ו-XTREAMER) במרחק של כ-5 מטרים מה-ROUTER (עם קצת קירות). שניהם לא מצליחים לעשות סטרים למשהו רציני יותר ממוזיקה. המחשב עליו נמצאת המדיה מחובר קווית לראוטר. ה-BOXEE מנגן בלי בעיה ברגל שחיברתי אותו עם כבל לראוטר. הייתי רוצה מאוד ששניהם יעבדו עם WIFI... האם הראוטר של בזק פשוט רע או שזה משהו אחר? מה לבדוק, ואיך?
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי כרגע 3 יוזרים של ספקיות אינטרנט שאני בודק (יתכן ואני אוסיף עוד בהמשך), כולם על תשתית בזק 100/3 (מהירות אמיתית 87/3). אני אבדוק אותם במשך שבועיים בערך, על אותה מערכת, בשעות שונות של היום, במגוון של שימושים. מבדיקות ראשוניות: פינגים לשרתים באירופה (כרגע ע"י Pingtest): 014 גיימר: ממוצע 58ms. 014 רגיל: ממוצע 145ms. הוטנט: ממוצע 138ms. פינגים לשרתים בארה"ב: 014 גיימר: ממוצע 136ms. 014 רגיל: ממוצע 219ms. הוטנט: ממוצע 245ms. מבחינת הורדת טורנטים, אי אפשר לעשות בדיקה מדוייקת, אבל בכל היוזרים הגעתי למהירות מקסימלית של הגבלת הקו. הורדה ב- Session אחד, רק בהוטנט הגעתי למהירות מקסימלית, ב-014 המהירות היא כ- 0.5-1.5MB/s. הבעיה הגדולה שלי שבגללה אני מנסה ספקיות שונות, היא המה…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן כולם אני מחפש ראוטר חדש לדירה של ההורים. הראוטר צריך להיות כולל מודם (תשתית בזק). השימוש הוא צפייה בתכני 4K בסטרימינג, גיימינ. תקציב 500₪ +- מה אתם ממליצים לקנות? אני חושב לקנות את TP LINK VR600. תודה מראש לעונים
-
- 13 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום! אני מקבל ביצועים מאוד גרועים כל מה שקשור לWIFI אני מחובר לבזק\בינלאומי במהירות 50 מגה הלפטופ שמחובר דרך WIFI מקבל רק 15, הכרטיס רשת שלי בלפטופ הוא Intel® Centrino® Wireless-N 130 שתומך עד 150 מגה אבל רשום לי 72 http://i43.tinypic.com/2s84wll.jpg אותו דבר האייפד http://oi44.tinypic.com/2u76mq8.jpg הלכתי לחבר התחברתי לWIFI שלו והצלחתי להגיע ל 19 מגה מהירות למה הכל איטי אצלי בWIFI? במיוחד הנייד אותה בדיקה עשיתי עם הנייד אצל חבר והגעתי ל37 מגה ככה שאני יודע בוודאות שאין לי בעיה בכרטיס רשת או באייפד אני כבר לא יודע מה לעשות דיברתי עם בזק והם לא הצליחו לעזור לי כי הם לא אחראים למהירות WIFI, בחיזור קווי אני מגיע ל50 מגה בקלות הראוטר שלי הוא DLINK DSL-7850U נ…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הניסיון של חברות הסלולר לתקוע את מהלך הורדת דמי הקישוריות על ידי קבלת צו מניעה נגד משרד התקשורת, נכשל. בג"צ דחה את בקשת צו המניעה של שלושת חברות הסלולר וקבע את הדיון לעוד מספר חודשים. המשמעות היא שהורדת דמי הקישוריות אכן תצא לפועל בעוד שבועיים וחצי, אבל כפי שכתבתי כאן (http://www.netcheif.com/blog/?p=808) המשמעות שלה לרוב הלקוחות קטנה. בנוסף על כך, כל החברות הסלולרית דאגו לגבות את שורת הרווח שלהן והעלו את המחירים ב-4%.
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, האם זה נכון שהוט מציעים 5 מגה מהירות העלאה ? (כמובן לא נפרד מה200 מגה מהירות הורדה, המיותרים?) האם בזק גם יכולה להציע 5 מגה העלאה בתוספת תשלום או משהו כזה ? בנוסף, מי שיש לו כאן מהירות של 5 מגה העלאה, יכול להועיל בבקשה בטובו לבדוק את מהירות ההעלאה לשרתים באירופה (הולנד, גרמניה, אנגליה) תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב השני שלי ואני לא מצליח להתחבר חסר לי "Local Area Connection" ומה שלא עשיתי אני לא מצליח אין לי את הדרייבר של הכרטיס רשת אז חפשתי אותו ולא מצאתי בשום מקום , אמרו לי לחפש דרך התוכנה DriverMax, וזה מצא לי אבל אני לא יכול להעביר אותו למחשב בלי האינטרנט.. בכל הדרייברים שיש ברשת הם מבקשים להתחבר עליהם ולשלם כסף... דרך התוכנה everest זה מה שהוא כותב לי : Device Properties: Driver Description בקר Ethernet Hardware ID PCI\VEN_8086&DEV_27DC&SUBSYS_336C1462&REV_01 Location Information אפיק PCI 2, התקן 8, פונקציה 0 PCI Device Intel 82801GB ICH7 - LAN Controller [A-1] חפשתי בשם : 82801GB ICH7 LAN Controller ואין הצלחה מרובה.. יש לי XP פ…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השבוע עשו לי חבילת מאה מגה בהוט. כרגע הטי פי לינק לא בשימוש, רציתי לדעת האם כדאי להחזיר אותו לשימוש או שהאם כדאי למכור אותו או משו? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום,יש לי בעיות חוזרות עם האינטרנט,מידי פעם מתנתק ומופיעה תקלה שרת DNS אינו מגיב. אני מנתק את הראווטר ואת המודם,עושה flushdns ושום דבר לא עוזר,רק אחרי שאני עושה את הפעולות האלו לפחות 10 פעמים. בנוסף טעינת סרטונים ביוטיוב איטית ברמות,סרטון של 30 שניות ב720 יכול לקחת 10 דקות לטעון. אני עם תשתית בזק 15 מגה(שדרגו לי חינם שבוע שעבר) וספק נטוויזן,חשוב לציין שהתקלות האלה קרו גם לפני ששדרגו לי את התשתית,אבל עם הספק הקודם (012) לא קרו בכלל. זו בעיה בספק או בתשתית? שאני ידע אם כבר להתנתק מנטוויזן כי מאז שאני איתם רק בעיות יש לי.
-
- 13 תגובות
- 22.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אמרו לי שיש חברות שעושות פיצול של קו, ששני משתמשי ADSL יוכלו לגלוש בו זמנית על אותו קו. מישהו מכיר ?
-
שלום לכולם, ברשותי שני מחשבים בעחי מ"ה WINXP (באחד מותקן מודם ADSL פנימי) שמחוברים בינהם דרך קבל מצולב(כאן הכל עובד תקין). לאחרונה שידרגתי המערכת והוספתי SWITCH של CNET בראיה להוסיף מחשב שלישי עם לינוקס. לשם כך הורדתי את 4 תוכנות הראוטינג המומלצות (לפחות כך אני חושב) הבאות: 1) WINROUTE PRO&LITE 2) SYGATE PRO&LITE 3) SOLIDSHARE 4) PPPSHAR והתחלתי לנסותן אחת אחרי השניה: רוצה לציין שרוה\ב התוכנות היו מאוד ידידותיות לשימוש, אולי פרט ל SOLIDSHARE, אך באופן כללי אין בעיה לכוונן את כולן. לצורך העניין ההגדרות שבחרתי הן סטנדרטיות לחלוטין IP של כרטיס רשת במחשב בעל המודם ADSL הוגדל ל 192.168.1.1 וכמוכן הרצתי בתוכנות הראוטינג DHSP, וגם שאר ההגדרות נשארו…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המערכת שלי מורכבת מראוטר אלחוטי של אדימקס (BR6504) המחובר למודם כבלים. הראוטר מחובר ל 3 מחשבים המריצים XP ,Pro +SP3 שניים מחוברים אלחוטית והאחרון (HTPC) מחובר ישירות לראוטר. אני סובל מבעייה של ניתוקים מרובים בחיבור לאינטרנט ומתופעה מוזרה בה כאשר אני מנסה להכנס לאתרים שונים או לרענן דף, אני מקבל דף לבן. הבעייה מופיעה בכל המחשבים, גם בזה שמחובר ישירות לראוטר (HTPC). בנוסף, כשאני מחובר עם RDC ל HTPC אני מנותק לאחר זמן מסוים עם הודעת שגיאה ולא מצליח להתחבר שוב אלא רק לאחר שאני מרסט את ה HTPC. בבדיקה מול ספק האינטרנט (012) ומול הכבלים נאמר כי לא נמצאה שום בעייה, בבדיקה מול התמיכה הטכנית של אדימקס נאמר לי לעדכן קושחה אבל גם זה לא פתר את הבעייה. מישהו יודע ממה נגרמת בעייה זו? ה…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לחיבור כבלים + 014 בחיבור קבוע. רציתי לשאול איך אני יכול להחליף IP הריי אין ניתוק וחיוג . איך אפשר ? תודה יום טוב.
-
- 13 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני מחובר כבר 4 שנים לסמייל (אינטרנט זהב) דרך בזק, עד לפני 10 ימים במהירות 2.5 מגה. לפני 10 ימים השתדרגתי ל-4 מגה ועברתי לבזק בינלאומי(באנדל עם בזק),שבד"כ מומלצת כאן בפורום.אה-מה, עדיין לא ניתקתי את המנוי שלי בסמייל כך שאני יכול לגלוש בשתי הרשתות במקביל ולהשוות....(המנוי בסמייל הוא ללא הגבלת מהירות כנראה). המסלול בבזב"ל הוא עם התחייבות כך שנשארו לי עוד כשלושה ימים להתנתק (זה עד שבועיים אם אני לא טועה-כך אמרו לי בסמייל). בכל אופן, יש לי בעיות גלישה מוזרות: דרך סמייל אני מקבל מהירויות מאד נמוכות באתר speedtest (חוץ מהשרתים בחיפה ופתח-תיקוה),ודרך בזב"ל ,המהירויות גבוהות בהרבה -בסביבות 1800 Kbit לניו-יורק ,וכ 3500 ללונדון. מצד שני ,באתר התפעולי של בזב"ל ,דווקא דרך סמייל א…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר שני מחשבים, אחד עם XP ואחד עם ווינדוס 8, על ידי כבל מוצלב. מה צריך להגדיר בכל מחשב בכדי שזה יעבוד? השאיפה היא לשיתוף ספריות. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של LEVEL ONE עובד מצויין... ויש לי כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK... עשינו שינוי במיקום המחשב של אמא שלי...מקודם המחשב היה במרחק של 10 מטר בערך ועובר דרך 3 קירות... הוא קלט את זה בסדר מקודם.. (עוצמה: טוב) עכשיו המחשב נמצא במרתף (לא מרתף סגור...כמו קומה רגילה בבית) והוא נמצא גם בערך 10 מטר למטה ועובר דרך 2 קומות (שזה בעצם 2 קירות אבל עבים מאוד...) עכשיו המחשב לא קולט בכלל שום רשת אלחוטית... אז רציתי לדעת מה יש לעשות בנידון... אם אני יקנה כרטיס רשת אלחוטי (למחשב נייח,לא נייד..) הכי טוב שיש לדעתכם זה יקלוט? וכמה עולה דבר כזה בערך? אם אני יקנה מודם אז אני יצטרך בעצם לעשות חשבון אינטרנט חדש או שאני יכול לקנות מודם ולצרף אותו לחשבון הביתי שיש לי בבית? אם …
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, האימיול על Low ID לזמן ממושך, אני בד"כ מתעלם מזה מהסיבה הפשוטה שאני כמעט ולא משתמש באימיול, אבל העדפתי לסדר את זה.. אז ככה, עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה ממשית וישירה לשאלה שלי - פתחתי את הפורטים דרך הפיירוול לאימיול, זה עדיין על אותו המצב, כיביתי את הפיירוול וזה עדיין על אותו המצב. אחרי כמה חיפושים לתשובות לשאלות הבנתי שזה יכול לבוא מהראוטר, עכשיו אני לא ממש מצאתי מישהו או איזה תשובה שמסבירה לי איך אפשר לסדר את זה, כי רוב הסיכויים שזה קורה בגלל הראוטר(ככה הבנתי).. כך שאני לא יודע, הכוונה לפתיחת פורטים מהראוטר. עוד מישהו פה נתקל בבעיה דומה לזו ויכול לעזור? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אפשר קישורים לחלקים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי בית של 4 קומות ובימים אלה אני מסדר את כל מערך הרשת מחדש, כולל ראוטר בכל קומה והעברת כבלי רשת בתעלות בכלל הקומות. כנראה שאני אצטרך להשתמש במוצר הבא: ורציתי לשאול האם השימוש במוצר הזה עלול להוריד מהביצועים? לדוגמא, ישנם 2 כבלים שיוצאים ממקום אחד ואני מעוניין לחבר אותם למפצל הזה ואת הקצה הבודד לחבר ישירות לראוטר. כמו כן, אני מתכנן להשתמש בכאלה בודד. מחיבור לחיבור. אותה שאלה לגבי השימוש בחיבור זה. אני לא יודע למה, אבל בהתחלה שכבר התחלתי ללחוץ את הקונקטור לאחר העברות לחצתי אותם כבבל ישיר וכך המשכתי לעשות ברוב החיבורים בבית. זה קריטי? העברתי כמה סוגי כבלים בתעלות בבית ואני לא יודע האם זה Cat5 או Cat6. איך ניתן לדעת? ומה ההבדל בניהם? והאם זה קריטי כ…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום, היום סוף סוף ביצעתי את מעבר החדר המיוחל, ועם מעבר החדר עבר כמובן גם המחשב, ואיתו גם הראוטר. הראוטר הוא משהו בסיסי(ומעפן) של בזק, ROTAL RTA 1025W. הכל עובד נפלא, חוץ מה... הקליטה האלחוטית. הבית שלי די גדול(דירה, קומה אחת) והחדר הישן שלי היה די קרוב לסלון, ולכן היה ניתן לגלוש בסלון בכיף. החדר החדש די רחוק מהסלון, וכצפוי, האות בסלון נע בין "Very Low" לפשוט לא מגיב. לכן חשבתי, בוא נקנה ראוטר חדש. אז.. הראוטר מתחבר למחשב שלי בחיבור קווי ושאר המחשבים(בדרך כלל שניים בו זמנית, שלושה במקרה הכי קיצוני) הם לפטופים שמתחברים אליו אלחוטית(זה אומר 802.11G, אם אני לא טועה). התשתית היא ADSL, אז לא אכפת לי ראוטר שלא תומך בכבלים. הראוטר הנוכחי עובד נפלא כאמור, אך אני צרי…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-