רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
אני מכניס את הדיסק עוקב אחרי כל ההוראות עושה חיבור L2TP ולאיודע זה לא עובד לי כשזה מנסה לבדוק עם החיבור עובד זה רושם שלא.. אז מה הבעיה יכולה להיות לפי איך שזה ניראה על הראוטר הכל עובד נכון כנראה הבעיה משהו בהגדרות כשאני מתקין אז מה יכול להיות הבעיה שם? אולי איזה משהו שביקשו לרשום משהו L2TP SERVER ורשמתי שם אייפי 10.0.0.10 או לאיודע מה יכולה להיות הבעיה..
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה : התקנתי את חומת האש של ZONEALARM ,איך ניתן לפתוח דרכה פורטים לתוכנות מסויימות ידנית ?איפה יש את האפשרות הזאת ?
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם איכשהו, ההורים שלי נתקעו בלי מודם בבית בינתיים השאלתי מודם ADSL מחבר והפתרון שלי בינתיים הוא להגדיר את הנתב הנ"ל הבעיה היא שזה לא כ"כ הולך :-X אני מצרף תמונות של הממשק, מקווה שתוכלו להגיד לי איפה טעיתי אם צריך עוד משהו, תבקשו
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
כי כשאני מנסה להוריד חייגן ומנסה להפעיל אותו אז הוא לא עובד כנראה כי הוא רק לווינדוס XP ומטה ולא לויסטה אז איך אני יכול להתחבר לאינטרנט..? רק עם הראוטר אני מצליח כי אז לא צריך חייגן ואז מתחבר לי האינטרנט אבל יש פעם שאני רוצה להתחבר בלי הראוטר אז מה אפשר לעשות..?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי לחבר שלי את הנתב הזה לפני כחודש עם מודם כבלים. הגדרתי הכל כמו במדריך ב - PPTP. במשך חודש ימים לא הייתה בעיה והוא גלש באינטרנט יופי (הספק הוא אינטרנט זהב). היום הפסיק לגלוש. לא מצליח לגלוש. בדקתי בחלון הסטטוס בנתב - הוא מקבל כתובת חוקית,שער ו DNS מאינטרנט זהב והכל נראה כשורה. יותר מזה לחצתי על התנתק ואמרתי לנתב להתחבר שוב. בחלון הסטטוס של הנתב שוב מוצגים כל הנתונים (הפעם שונים) והכל נראה תקין מבחינת החיבור לספק. התומך באינטרנט זהב אומר שרואה את הנתב מחובר. המצב הוא כזה: אין אפשרות להוציא פינגים מהמחשב החוצה לאינטרנט. יש פינג לנתב. בטרייס לאינטרנט הטרייס נעצר בנתב. המחשב , הנתב והמודם אותחלו ועדיין אותה בעיה. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה? מדוע הנתב אינו מוצ…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום.. יש לי תשתית הוט,והכבל מגיע מהסלון לחדר שלי בקצה הבית,ושם גם המודם. חשבתי,האם אפשר ליצור בסלון (שיש שם מלא מפצלים וכל מיני באלגנים בכבלים שלהם) עוד נקודת גישה לאינטרנט.. האם חייבים לרכוש עוד מודם שלהם? ומה התעריף? תודה
-
- 13 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
בקיצור האינטרנט מתנתק מעצמו מדי פעם וזה כבר יותר משנה ככה אף אחד לא פתר לי את הבעיה עד היום. מודם alcatal ויש לי עוד אחד עדיין בעיה. רוטר Edimax. אני לא יכול להסביר את הבעיה כל-כך זה פשוט לא מובן גם כשמתקשרים אליי ואני לא עונה לטלפון בזמן אז זה מתנתק.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש אתר או תוכנה שניתן יהיה לבדוק בה את כל הפורטים במחשב פתוחים , סגורים בשימוש ... תודה
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם האנטנה הזו שווה את המחיר או שזה לא יותר מעבודה בעיניים ? אני רוצה לקלות ברמה הרבה יותר טובה בכל הבית http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7830&catid=1360 תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה למומחים (וקחו בחשבון שאינני מבינה בתחום כלום): הקדמה: קראתי שאלות ותשובות בנושא ואני עדיין מבולבלת. ??? השאלה שלי ארוכה, כי אני ממש ממש מיואשת וחייבת פיתרון מוסמך ! אז הכנסתי כל פרט שנראה לי רלוונטי לעיניין ! יש לי כיום ראוטר של בזק והוא חלש לי מידי. גם טכנאי שלהם אישר זאת. :-[ שתי אפשרויות עומדות בפני: הזדכות על הראוטר ורכישת אחר - ולא מבזק או רכישת מגבר ושוב לא דרך בזק. קראתי על הראוטר של 5 ק"מ... אנטנות... גגות... ואני גם לא רוצה להגזים... 1. לגבי המגבר (האפשרות הזולה יותר והקלה יותר) - יש שאומרים שיש כזה דבר ויש שאומרים שבכלל אין כזה דבר ?! מה נכון ? בכל מקרה גם אם יש, אז לא בטוח שיתאים לראוטר ?! הוא מתחבר לראוטר או איפושהו באמצע הדרך לחשמל ? הוא בטו…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! בזמנו התייעצתי אתכם בנוגע לקניית ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת. קניתי את ה-LinkSys WRT54GL וכרטיס רשת אלחוטי EDIMAX EW-7128G אך בגלל שהקליטה לא הייתה חזקה (הראוטר קומה מעל המחשב) החלפתי את הראוטר ל- COMPEX NP27G והקליטה הייתה טובה יותר. הכל היה טוב ויפה עד שלפני כחודש-חודשיים כשחבר בא אליי והאינטרנט לא עבד , אז הוא התחיל לבדוק ולשנות את ההדגרות של הראוטר (הוא מבין ברשתות) לבסוף אחרי שהלך התברר שהמודם למעלה פשוט היה מכובה. הדלקתי אותו, והאינטרנט שב. הבעייה היא שמאז הכל זוחל. הורדות - מהאינטרנט במהירות של כ-20-30 , וכנ"ל בתוכנות שיתוף קבצים. גלישה רגילה באינטרנט - לוקח זמן עד שכל דף עולה, והרבה הרבה פעמים הוא רושם שלא ניתן להעלות את הדף, ורק אחרי רענון מספר פעמים זה …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי רשת יש אינט' אבל אני לא רואה אף מחשב ב WORKGROUP לא את שלי (המרכזי) ולא את השני??? בהגדרות של IP הגדרתי כמו שכתוב במדריך למלעה רק שאין לי את ה DNS והדברים האלה (זה רייק)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגעתי היום ל130 UP! יש לי פרינט של 116 רק חבל שהוא נורא כבד ...
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר שדרכו אני מתחבר לאינטרנט ויש לי מודם אלקטל שאותו אני רוצה לחבר בנפרד למחשב אחר על אותו יוזר האם זה אפשרי כי בנתיים אני לא מצליח ...
-
- 13 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות PORT FORWARD בשביל שאני אוכל להוריד דרך UTORRENT, אבל נראה שזה לא מצליח לי. יש לי סוויץ' של SURECOM מדגם EP-826DG-S, והמודם מחובר למחשב אחר ברשת. עשיתי כבר כמה פעמים PORT FORWARD למחשב שלי, אבל נראה שעכשיו כל הפורטים נחסמו אפילו אלה שפתחתי ממזמן. יש מצב זה בעיה במחשב שלי?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש LOGMEIN ויש VNC או משהו כזה. ויש REMOTE DESKTOP של WINDOWS... מה הכי מומלץ? מה עובד הכי מהר? מה עובד הכי מאובטח? תודה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
כרגע גיליתי , במקרה שצריך לשלם 20 ומשהו דולר על אייפי סטטי... ניסיתי להגדיר אייפי סטטי במחשב שלי כדאי שאני אוכל לפתוח פורטים לשני המחשבים שברשת, ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי, שברתי את הראש ולא הבנתי מה הבעיה... האייפי שלי תמיד השתנה כשהתנתקתי והתחברתי... קראתי את המדריך ב PORTFORWARD.COM שוב, ובכל זאת לא הבנתי מה הבעיה... ובמקרה גיליתי באיזשהו מדריך ישראלי שצריך לשלם על האייפי הסטטי, אני מתקשר לשרות לקוחות, ואומרים לי שזה עולה משהו כמו 25 דולר לחודש לאייפי סטטי... מישהו יכול להגיד לי אם אפשר איכשהו להקוף את זה וליצור בעצמי אייפי סטטי? או שזה בילתי אפשרי ותלוי רק בספק...?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מודם של הכבלים + MPLS עד עכשיו חיברתי מחשב אחד בכבל רשת ואחד בUSB והם עבדו בלי בעיות, אבל אני חושב שהבעיה שלי התחילה מאז שניתקתי את המחשב שהיה מחובר לUSB: כל כמה דקות/שניות אני לא יכול לגלוש באינטרנט, לא משנה עם איזה דפדפן, אני פשוט לא מצליח להכנס לאתרים, אבל ההורדות והICQ/MSN עובדות כרגיל, הבעיה נפתרת ב90% מהפעמים שאני נכנס לדפדפן מחדש (וזה מרגיז, צריך לסגור בצורה לא מסודרת כדי שהדפים ישמרו) לפעמים כל האינטרנט משתתק, ואני צריך לעשות disable /enable כמה פעמים עד שזה נפתר. הדברים שעשיתי: 1. התחרפנתי 2. ניתקתי את המודם לגמרי והחזרתי אותו לאחר כמה דקות 3. התקנתי ומחקתי כמה פעמים את הדרייורים של כרטיס הרשת מה עוד אפשר לעשות? ??? תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני חשבונות של ברק ובזק לנסיון לפני מעבר מ-012 (שלא נדע). בבדיקות שהספקתי לבצע, בד"כ לבזק היה יתרון בתחום המהירות. דבר אחד שאני לא מבין ושאני מקווה יזכה להסבר פה: עם טורנט כלשהו אני מצליח עם 013 לתפוש סידר אחד מבין 3 או 4 ששולח לי ב-600 ק"ב. סידר אחד אחראי לכל המהירות הזו. עם 014 וניסיתי עשרות פעמים, הסידר הזה פשוט לא נכנס לרשימת המעלים והמהירות נשארת על 10~ ק"ב. מישהו יודע להסביר למה זה קורה? למה ההבדל היחידי של התחברות דרך 013 או 014 גורם לכך? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כבר כמה חודשים שאני מתחבר לאינטרנט בכבלים וגולש ברשת ביתית אלחוטית באמצעות ראוטר אלחוטי MSI-RG54G3. הבעייה שלי היא שלא מתאפשרת לי גישה לאינטרנט בתדירות מאוד גבוהה. (אין אפשרות לגלוש באתרים, ICQ, אימיול וכו') יש תקופות בהם זה קורה כל כמה ימים, ויש תקופות שבהם זה קורה כמה פעמים ביום. בד"כ אחרי שאני מנתק את החשמל לראוטר ומחזיר, זה חוזר לעבוד, אך יש מקרים שגם זה לא מועיל. בכל פעם שאני פונה להוט או לספק (ברק), הם עורכים מספר בדיקות ואומרים שאצלם הכל בסדר ואני מחובר. מרוב נואשות, הלכתי להחליף את הראוטר, הביאו לי ראוטר MSI חדש, ושוב - הבעייה לא נפתרה. יש לציין שהרשת הביתית עצמה ממשיכה לעבוד (גם המחשבים שמחוברים אלחוטית ממשיכים להיות מחוברים ולקבל קליטה טובה), ואפילו…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום קרא לי משהו סופר מוזר שיחקתי קאונטר (לא ברשת) בערך רבע שעה אחרי שסיימתי לשחק מישהו מתקשר בטלפון ואומר : "שלום,אני מעמותת קאונטאר סטרייק הישראלי,אנחנו מבינים שאתה מיתקמפר ליד הקופסאות ב- B." ניתקתי לו ישר,עכשיו מה שמוזר זה שבאמת עשיתי את זה ! חשוב להזכיר שאני על ויסטה ויש לי את הפייר וול של הווינדוס, ווינדוס דיפנדר ו- AVG מעודכן,ויש לי גם ראוטר (רשת). מה אפשר לעשות ? ואם עוד לא התקשרתי מהטלפון ומתי שאני עושה כוכבית 42 אני מגיע אליו אז איך אני מגלה את המספר טלפון שלו ? מוסר השכל : לא להיתקמפר...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כנראה עובר מנטויז'ן ואני צריך עזרה בבחירת חברה מתוך הבאות: 012 קווי זהב, 013 ברק, אינטרנט זהב, ואקטקום. מי הכי עדיפה במהירויות ואיכות קו? אני כנראה לוקח חבילה של 1.5 מגה + 512KB Upload ב 125 שקל לחודש לספק ולתשתית - המחיר טוב? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר כבל רשת מהחדר שלי אל הסלון, אני כבר מצאתי את הדרך הכי טובה ויעילה כיצד למתוח אותו, אבל יש לי רק בעיה אחת קטנה. אני צריך להעביר אותו דרך קיר של בערך 15 ס"מ. עכשיו אני לא רוצה לקדוח חור ענק כדי שהראש RJ45 יוכל לעבור אלא חור מספיק גדול עבור הכבל בלבד. השאלה שלי היא: אני אצטרך לחתוך את הכבל, להעביר אותו דרך החור בקיר שאני אכין. לאחר מכן אני אצטרך לחבר את הראש חזרה. עכשיו ברור לי שאני יכול לקנות את הכלי הזה שיכול לחבר ראשים לכבל רשת, אבל חוץ מהפעם הזאת אני לא חושב שאצטרך אותו יותר, להוציא עליו 100ש"ח לא כ"כ בא לי. האם אני אוכל להלחים את כל החוטים חזרה ללא איבוד יותר מידי גדול באיכות הכבל (במידה וההלחמה תיהיה טובה וכל חוט יהיה מבודד טוב)? או שעדיף דרך אחרת שעדיי…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מי שסובל מכל בעיה מצד 012 מוזמן לשלוח לי מייל עם המספר לקוח שלו ופירוט הבעיה לציין בנושא של המייל: "פנייה ל 012" (כדי שאני לא יסנן את המייל) המייל: ron_le4@walla.co.il הבעיה שלי למשל היא: חסימה לאיימיול ובעיות פינגים ----------------------------------------- עם הודעה זאת עוברת על חוקי הפורום אני יערוך אותה -----------------------------------------
-
- 13 תגובות
- 988 צפיות
-