רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי, עובר דירה ועושה קו אינטרנט חדש. דיברתי עם בזק והם אומרים שתשתית+ספק בזק בינלאומי זה 150 שקל לחודש. ותשתית+ספק 011 זה 120 שקל לחודש. למישהו יש ניסיון עם quick link 011? איך הם לעומת בינלאומי? המהירות שאני הולך לעשות היא 100MB. איך הפינגים שלהם לחו"ל? (זה הדבר החשוב )
-
- 1 תגובה
- 10.9k צפיות
-
-
http://www.tftcomputers.com/terayon.jpg * It calls "Terayon" ... Whoever That Gots it ... Please gimme a link or even send me @ the icq (161371997) thanks.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ראיתי את זה באתר של זיגזג. האם מישהו מכיר את זה? יש ממליצים? http://www.phonex.com/prd_nw14.htm
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, התקנתי ddwrt על הראוטר שלי. הראוטר מחובר למודם של tplink. לאחר ההתקנה, אין לי גישה לאינטרנט. כשהיה לי את מערכת ההפעלה המקורית של הראוטר, הוא אמר לי שהוא משנה את האייפי וזה עבד. אך אחרי ההתקנה של הddwrt אין לי גישה לכלום מלבד לממשק. ניסיתי לשנות את האייפי למשהו אחר מ192.168.1.1 אבל כל פעם הוא כאילו זורק אץ הראוטר הצידה ועובר להשתמש בראוטר של המודם. כשאני עושה פתרון בעיות, זה אומר לי שיכול להיות שאין לי DNS server, ניסיתי לשים בהגדרת את הdns של גוגל וזה לא עבד. ההגדרות עכשיו זה dchp automatic האייפי מה שנתתי למעלה הgateway והדי אנ אס ריקים. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה בעת הגלישה אני נתקל במצבים של Timeout בכל מקום אפשרי במשך דקה או שתיים.. ולאחר מכן הכל חזר לפעול כרגיל. יש לציין שאני לא משתמש בפיירוולים חיצוניים או באנטיווירוסים פרט להגנות הקיימות בווינדוס 7. יש לי תוכנה שמנקה ספיוור שאומרת שהכל תקין. System Care. התשתית היא של הוט, הספק 014. עדיין לא התקשרתי לאף אחד מהם. יש משהו שיכול להכווין אותי מראש כדי לדעת איפה לחפש את הבעיה? אני משתמש יחסית מנוסה במחשבים, אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לתקלה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הראוטר שלי תומך בONEMESH(טכנולוגיה ששני הEXTENDERS תומכים בה). AX1800 לRE305 יש אנטנות חצוניות(ופורט 100 מגה), מצד שני הוא די ישן מ2017. תומך בONEMESH החל מגרסת חומרה 4. הRE300 יקר יותר בקטנה אבל הוא מ2019. תומך בONEMESH בכל הגרסאות. האם יש עדיפות לאחד מהם? על מה הייתם הולכים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש לי RapidShare Premium בדרך כלל אני מוריד על 600KB (אני שייך לבזק-014, 5MB עם תשתית של 10MB) ועכשיו אני מוריד על 40KB-250KB :s05: אני מנתק את הרוטר ואולי זה עוזר לי להגיע ל-350KB = וה-DSL לפעמים משתגע (ומתנתק ומתחבר) אבל שהוא מחובר הוא אמור להוריד במהירות רגילה? לא ככה?.... = אני משתמש ב-JDWONLOADER... תודה רבה!! בדיקה של המהירות אנטרנט של 014-בזק הכל תקין מוריד בצורה טובה...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! האנטרנט שלי הוא 5MB, עשיתי בדיקה מול הספק והתשתית והכל תקין (בעיה שהייתה בקו סודרה DSL)!!! אבל שאני מוריד דרך JD מראפידשר עם פרימיום המהירות היא איטית מאוד.... עד לפני כשבועיים הייתי מוריד על 550KB בכיף... לאחרונה בגלל הבעיה המתמשכת פירמטתי את הכונן והתקנתי וינדוס 7 במקום XP SP3 שהיה לי... סידרתי את פיירוול ועוד דברים ועדין המהירות איטית... אני גר באזור השומרון.... המחשב חזק Q6600 ניסתי מלא שרתים לא עוזר... (השרתים של רפידשאר כמובן) LEVEL 3\TL2 וכו'.... יש הצעות בבקשה אני משתגע מזה אני תמיד מוריד דברים על מהירות MAX..... תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי אקאונט ברפידשר ובזמן האחרון ההורדות משם ממש איטיות עוד מישהו נתקל בבעיה או יודע מה הסיבה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שזה אולי בעיה בחיבור שלי.. אבל יצא לי לבדוק בהמון מקומות בינהם באוניברסיטה שם המהירויות היו מעולות בעבר, ובתקופה האחרונה אני נדהם מקצבי ההורדה הנמוכים להחריד . מישהו ידע מה הסיבה לכך ? אני טועה אם זו נטיה של כל החברות הללו על מנת שאנשים יקנו מהם רשיון, או שמה מדובר בקונספירציה של ספקעי האינטרנט בארץ. g0vner
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עוד מישהו שמחובר דרך 012 יש לו את הבעיה הזאת? מקבל 100MS בממוצע לrapidshare.com אבל נסיונות חוזרים לנסות להציג את האתר מראים שגיאות חבר שמחובר דרך 014 האתר עובד לו
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אתר שמציע שירות RAS ללא תשלום או לתקופה מוגבלת עקב נסיעה לחול. במידה ומישהו מכיר משהו כזה אשמח לתגובות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
באתר http://www.dslreports.com/tweaks קיבלתי המלצה להתקין RASPPPOE האם זה מומלץ ומה זה נותן האם למישהוא יש מושג
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ערב טוב רציתי אם משהו פה מכיר משהו בבזק שנקרא rate adaptive זה משהו שמוריד פינגים במשחקים ואני משחק הרוב בקונטר סטרייק ושם אם rate adaptive אני על גג 10פינג יכול גם 6 ובלי אני על 25~35 אחרי 101פעמים שהתקשרתי ובקשתי שישימו את זה שמו לי והיה הבדל ענקי עכשיו השאלה למה אסור שיהיה את זה ולמה הם מורידים את זה כי עכשיו מן הסתם אין לי את זה. מה לעשות אני רוצה שיהיה לי את זה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רואה פה הרבה כאלה שמדברים על זה , יש לי 20MB, בזק + 014 ראוטר של נטגיר VVG2000 הזה, רציתי לדעת מזה RATE ADAPTIVE שכולם אומורים שהוא מוריד פינג וכל זה מזה אפשר מידע?
-
- 10 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אהלן.. שידרגתי אתמול ל 100 מגה בבזק ובזק בינלאומי.. הבעיה היא שוב פעם עם הפינגים שלי.. לפני ששידרגתי ל 100 היה לי 50 וגם שם היה פינגים גבוהים אז שמו לי rate uptive והפינגים ירדו ל 10-14.. היום דיברתי עם בזק אמרתי להם שישמו . הנציגה בטלפון אמרה שהיא שמה אבל בפועל אני לא רואה שום שינוי בפינגים.. מישהו יודע למה ? אין מצב שפתאום זה לא עוזר. כי רק לפני ששידרגתי זה כן עזר
-
- 30 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
בשיחה עם נציגים טכניים של בזק בין לאומי הם מסרבים להגדיר RDNS לכתובת הקבועה שלי (לטובת שרת הדואר, יש שרתים שלא אוהבים לקבל דואר משרת שהשם שלו שונה מה-RDNS לפי כתובת ה-IP) האם נתקלתם בבעיה ? האם יש ספקים שכן נותנים את השירות הזה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מנסה להפעיל העניין של השתלטות מרחוק.... העניין הוא שאני מצליח להתחבר רק כאשר שני המחשבים באותה הרשת .... כאשר אני יוצא עם הנייד ומנסה להתחבר הוא נכשל .... מה שבדקתי עד כה: IP(חיצוני)של המחשב שאליו אני מנסה להתחבר וידאתי שהוא נכון ודאגתי לבצע העברה לפורט 3389 למחשב שאליו אני מנסה להתחבר ..... ובדקתי ברגיסטרי של הווינודס שזה באמת הפורט עדיין לא עובד ניסתי גם להתחבר אל הכתובת כ IP וגם כ IP:PORT לא עובד.... יש רעיונות??
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם winxp ויש לי מחשב חדש i7 8ram windows 10 יש שעות שהמחשב עם windows 10 לא בשימוש ואני צריךמחשב איפה שה xp נמצא אני משתלט על המחשב דרך rdp של ווינדוס עובד בסדר אבל כשאני מנסה להפעיל סרטון ב youtube זה לא מגיע באיכות טובה (התמונה קופצת ) הגדרתי שהחיבור מעל 10mb בהגדרות של ה rdp מה עוד יכולה להיות הבעיה? או איך אני יכול להשתמש ביכולות של המחשב מרחוק כאילו הוא נמצא לידי? המחשבים מחוברים ברשת פנימית 100 MB תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מכונה עם WIN7 ומכונה עם WINXPSP3 ה XP מתחבר יופי ל WIN7 ברשת לוקלית (לפי איפי לוקלי) לעומת זאת כשאני מנסה לגשת מ WINXP ל WIN7 על ידי חיבור לאיפי החיצוני (של הספק) אני לא מקבל מעבר (שגיאה סטנדרטית של this computer cant connect to the remote computer) הפורט 3389 מועבר מהראוטר לאיפי הלוקלי של המחשב אליו אני מנסה להתחבר. לגבי פירוול יש לי את הסטנדרטי של WIN7 אין לי מושג איך מגדירים אותו כמו שצריך. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לברר האם יש באמת הבדל כולשהו בביצועים בין שני הכרטיסים, הכוונה לביצועי רשת אמתיים ויכולת THROUGHPUT נקייה, בהתעלמות מכך שהכרטיס הנפרד תומך בפרוטוקולים מתקדמים ומעבד את כל המידע לבד. (האם באמת לבד?) 1. האם יהיה הבדל ב PING במשחקי רשת כבדים? 2. האם הכרטיס הנל באמת בעל מעבד נפרד לחלוטין ולא לוקח משאבים מהמעבד המרכזי? 3. האם יכול לקרות מצב שבו הספק היציאה של האות מהכרטיס הנפרד היה גבוה יותר ובכל נוכל להשתמש בכבל ארוך יותר לקישור בינו וסוויצ' מרוחק? הכרטיס המובנה נמצא בלוח GIGABYTE GA-870A-UD3. תודה מראש וכל טוב. עריכה: מדובר על CATALYST 2950 אם מישהו שאול את עצמו.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. עברתי לאחרונה ממודם USB קטן ומקולל למודם רשת גדול ומקולל אף הוא מכיוון שאין לי רשת ביתית לא טרחתי לפתוח אותו לראוטר (b-focus 270) יש לי בעיה קטנה עם כרטיס הרשת ככל הנראה. כשהמחשב עולה, והמודם מחובר, לוקח למחשב כמעט דקה לסיים בוט. כשאני בודק ב- network connections באותו שלב, רואים שהבעיה היא שם, כי הווינדוס אקפלורר לא מצליח לפתוח שם כלום (כשבשאר המקומות כן) כשאני מנתק את המודם מכרטיס הרשת, או מהחשמל, אין בעיה ב-בוט אני משתמש בווינדוס xp, דרייבר האחרון מהאתר של realtek, אבל אני לא מכיר בדיוק את כל המאפיינים של הכרטיס, ולא יודע מה לשנות באופציות שאלותי: מה תוקע לי את הסטארט אפ? איך אני פותר את זה? מה זה network adress, ומה אני צריך לרשום שם עם המודם הזה? האם אפש…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משום מה תמיד הייתי מחובר לרדבק 21 עכשיו אני בודק סתם אני ברדבק 12 של נזק לא יודע למה העבירו אותי רד בק אבל אני מעוניין לחזור לרדבק הקודם מהסיבה שאם היוזר ניתקע אצל הספק ברדבק הקודם הוא שלח מסר לספק וזה ניתק אוטומט ואילו ברדבק 12 הדפוק הזה שזה ניתקע במערכת זה פשוט לא משתחרר וצריך לחייג לספק שיחשרר ידני האם יש אפשרות לעבור רדבק ודבר שני יש איו שהיא שיטה שברגע שזה ניתקע זה ישתחרר מיידית ללא צורך בחיוג לספק האינטרנט כל פעם !? שלכם נ.ב לכל המנהלים כאן תפסיקו לנעול הודעות משעמם לכם בחיים תחפשו משהו אחר אנשים כאן מחפשים עזרה
-
- 21 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
היי חברה, יש דרך להגדיר בווינדוס XP שבמקרה וכרטיס רשת אחד מתנתק, השני יפעל? בלי שאני ארגיש את זה (=ללא ניתוק מהרשת)? באופן יותר ספציפי, אני רוצה שהכרטיס האלחוטי יתחיל לפעול ברגע שאני מנתק את המחשב הנייד שלי מהרשת החוטית. אני בטוח שזה קיים, וגוגל העלה כמה דברים, אבל הם ל WINDOWS SERVER ולא לXP. יש דרך? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היום עברתי מחיבור ללא חייגן לעם חייגן l2tp בשביל שחבילת הגיימר בבזק בינלאומי תחזור אליי (כבר שילמתי עליה). קושחת טומטו מותקנת, אמרו פה בפורום שאפשרי לגלוש איתה עם חייגן על הראוטר הזה, ונתקלתי בבעיה שהתכונה נותנת לי הקצאה של שעה לכתובת איי פי ואז מנתקת אותי מהאינטרנט ורק אחרי הפעלה מחודשת של הראוטר אני יכול לגלוש שוב. זה נקרא Remaining Lease Time והוא נותן לי כל הזמן שעה אחורה. יש פתרון לדבר הזה?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-