עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tkcg2k,

קושחה חדשה ל 3CRWER100-75 1.3.05WW אחרי חיפוש קפדני מצאתי באתרים רוסיים משמצחיק שהתקשרתי לתמיכה של הראותר CDATA הם נתנו לי את הגרסה 1.3.03WW שעושה בעיות ניתורים כל 10 - 20 דקות http://rapidshare.com/files/126876303/3CRWER100-200-75_v1.3.05ww_world_wide.fim http://ifolder.ru/7212378

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Torian,

הגרסא החדשה היא 130325 קישור להורדה: http://www.tp-link.com/il/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1 השינויים:[list type=decimal] [*]Removed default dial-up information under PPPoE\PPTP\L2TP\BigPond mode; [*]Fixed some vulnerabilities and improved security עדכנתי, אין שינויים שנראים לעין, השינויים הם מאחורי הקלעים, כל מיני משתנים במערכת ההפעלה, היעילות שלה ושינויי אבטחה, הנתב עובד מעולה כרגיל, גרסאת חומרה v1.3. הודעותייך אוחדו. המנע מהודעות כפולות.

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  3. Started by Splashy,

יש לי את הראוטר שבכותרת, תשתית HOT UFI. ראיתי שבאתר של פיקוק יש את גרסה 1.58 ובאתר של Edimax העולמי יש גרסה 1.62. אני כרגע עם גרסה 1.58. האם זה בטוח/רצוי להתקין את גרסה 1.62 או שעדיף להישאר עם 1.58? איזה גרסה עדיפה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ita123,

יש לי ראוטר של D-LINK DIR300 ועידכנתי לו קושחה של DDWRT מאז העידכון יש כל הזמן ניתוקים ורציתי להחזיר את הראוטר לקושחה המקורית של DLINK. כשניסיתי לעשות עידכון דרך הממשק בDDWRT אני מקבל הודעה שהעידכון נכשל, בדקתי באתר שלהם ויש שם אופציה לעידכון דרך emergency room interface - נסיתי לפי ההוראות אבל אני לא מצליח להכניס את הראוטר למצב הזה . האם יש אזשהי דרך אחרת או שמשיהו שמכיר יוכל לעזור לי תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by gabrielf,

היי לכולם ברשותי נתב של חברת TPLINK1043ND. ואני משתמש בקושחת ה DDWRT. עד לסוף השנה יצאו עידכונים בתדירות של ימים ושבועות, מאז השנה החדשה לא הצלחתי לאתר אף עידכון, האם קיימים עידכונים מתאימים לנתב שלי? ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/ תודה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום לכולם! לקראת המעבר מADSL לכבלים, הגיע הזמן לעדכן את הנתב - WRT54GL. הסיבה לכך היא שצוין כאן בפורום שהקושחה שהשתמשתי בה עד עכשיו (DD-WRT) לא תומכת בפרוטוקול L2TP של הכבלים. אם כך שאלתי היא איזו קושחת צד שלישי אחרת כדאי להוריד? האם באמת יש הבדלים משמעותיים ביניהן לבין עצמן או לבין הקושחה המקורית?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by ronch,

אני מחובר באמצעות ראוטר אלחוטי TP LINK לתשתית של הוט וספק 100 מגה של הוט-נט. בביית שני מפלסים כך שנוצרים קטעים שבהם הרשת האלחוטית היא חלשה מאד. חשבתי שרפיטר יפתור את הבעיה. רכשתי רפיטר כזה - http://www.aliexpress.com/snapshot/284332274.html וחברתי אותו בהתאם להוראות . הרפיטר התחבר ומראה סיגנל חזק מאד הרבה יותר מזה של הראוטר הביתי. אבל משום מה שאני מתחבר לרשת של הרפיטר הגלישה היא איטית להחרידפחות מ 0.5 מגה. לעומת זאת בגלישה מאותו מיקום ברשת של הראוטר למרות שהסיגנל חלש הגלישה מהירה יחסית (5 מגה). אני מניח שתציעו לחבר דרך AP ישירות לראוטר אבל אז הרפיטר יהיה בסמוך לראוטר בחדר שבין כך יש בו קליטה מעולה, אני זקוק לפתרון לשטחים המתים. אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. התחברתי לאינטרנט בכבלים של הוט, (באמצעות הספקית NetVision) ויש לי מודם דרכו אני מסוגל להתחבר לאינטרנט. לשם כך, עליי להגדיר חייגן המתחבר ל-cable.netvision.net.il, שאני נותן לו שם משתמש וסיסמא. (תחת הכרטיסייה "עבודה ברשת" של החייגן, אני מוצא שסוג ה-VPN הוא L2TP IPSec) עד כאן, הכל טוב ויפה, אני יכול להתחבר לאינטרנט. עכשיו, אני רוצה ליצור רשת אלחוטית באמצעות חיבור נתב אלחוטי מדגם WPN824 (של חברת NetGear) למודם, ואת זה אני לא מצליח לעשות. אני מאמין שהבעיה שלי היא בקנפוג הנתב. תחת Basic settings של של הנתב אני יכול לבחור בין 4 אפשרויות כ-internet service provider: * PPPoE * PPTP * Telstra Bigpond * Multiple PPPoE באיזה מהם עליי לבחור? (ואיזה נתונים יש לתת לאחר שבחרתי?) תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הראוטר שלי הוא TL-WR1043ND ומחובר לו בקומה השניה ראוטר TL-WR841ND באופן קווי - משמש כ-AP ל-4 משתמשים. משום מה בזמן האחרון כל מי שמתחבר דרכו מקבל מקסימום 1MB ולא ביט אחד יותר. למה?!

10. Started by nnfyrbsnss,

כמו שאמרתי בדיון הקודם שלי פה, הPS3 שלי מחובר ישירות למודם עם MPLS, הספקית היא בב"ל והספקית תשתית היא הוט. (5Mb/512Kb) בימים האחרונים כשהורדתי דמואים ודברים אחרים מהPSN STORE כל הורדה היתה ממש איטית, כ11-10 שניות לMB אחד (אין אפשרות לראות את קצב ההתקדמות בKBים), ומשחק מסוים ברשת (LBP) איטי בצורה מחרידה, לאגים מכל עבר, לעומת זאת היום בבוקר כשבדקתי את העניין, הכל היה בסדר, הורדתי כ5MB תוך קצת פחות מ8 שניות, משחקי אונליין עבדו מעולה. אז השאלה שלי היא: האם בזק מעצבת את התעבורה בשעות עומס או שפשוט מאוד במשך כל היום יש עומס ורק בבוקר אפשר להשתמש באינטרנט כמו שצריך? עד שבוע שעבר, כשהייתי מחובר לנטוויז'ן כל הורדה שלי מהPSN STORE היתה מורידה בקצב מעולה במשך כל היום, משחקי אונליין …

11. המחשב שמיתחבר לראוטר שלוח ב 200kbsp ברשת והמחשב שמיתחבר לטלפון דרך מודם שלוח ב 550kbps מוזר ביותר המחשב שמיתחבר לרואטר מיתחבר דרך כבל רשת ללמחשב ואז מהראוטר לקו טלפוני אני מקווה שהבתנם את הצורה של הרשת שלי... אתם יכולים לדבר איתי במונחים כי אני יבין[בוגר ccna]

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  12. :s05: :s05: :s05: בחיים שלי לא ראיתי כזה דבר אני ינסה להשים עליו מאוורר

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  13. שידרגתי את האינטרנט שלי למהירות 30 מגה + בזק בין לאומי כספק (ללא חייגן). מאז השידרוג לא הגעתי למהירות הזאת אף פעם (מגיע לפעמים ל25 מגה). מאז השידרוג ביקרו אצלי איזה שלושה טכנאים, כשהם באים (בבוקר), האינטרנט בבדיקת מהירות מגיעה ל25, לטענתם "מה זה עוד 5 מגה". מן הסתם בערב זה אף פעם לא עובר את ה10-12 מגה (בבדיקות מהירות כמובן), לפעמים זה נהיה עוד יותר גרוע. עכשיו הבעיה היא אחרת, היה צריך להגיע אלי טכנאי. חיקיתי לו כל הבוקר איחרתי בגללו לעבודה. בשלב מסויים התקשרתי להוט לשאול איפו הוא (היה צריך להגיע בין 7-10 בבוקר). הם אמרו לי "הוא כבר היה אצלך ולא היית בבית, יש מדבקה על הדלת". הייתי בשוק, רצתי לדלת, כמובן שלא הייתה שום מדבקה. מסתבר שהטלפון שהיה רשום אצלם במערכת לא היה מעוד…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

סעיף 1.4 אופן מתן השירות, איכותו ותנאיו, לרבות תעריפיו, עשויים להשתנות ואף להפסק בכל עת ע"פ הנסיבות, ביןו היתר בשל העובדה כי השירות מצוי בשלביו הראשונים. פרשנות: כלומר אם לשים את זה בשפה פשוטה: הם בכלל לא מתחייבים לספק את השירות שהלקוח משלם עליו. 2. מוסכם כי המודם והציוד המלווה שיותקן אצלי מטעם בזק(להלן הציוד) הם בבעלותה של בזק ואני מתחייב/ת להשיבם לבזק עם סיום מתן השירות/או עם דרישתה הראשונה של בזק להשיבם, מבלי תשהיה לי/או למי מטעמי זכות עכבון. במקרה שלא אוכל להחזיר לבזק את הציוד או חלק ממנו(עקב אובדן, גניבה וכו') אשלם לבזק בגין הציוד ע"פ תעריפי בזק, כפי שיהיו מעת לעת, ובכל מקרה סכום שלא יופחת מ399 ש"ח כולל מע"מ. במידה והמודם הינו רכושי הפרטי, האמור בסעיף זה מבוטל. פרשנו…

• 22 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. Started by darkman,

קיצר קיבלתי BAN מאתר כלשהו איך כל העסק של הBAN עובד? ואם זה גם חוקי שטפו אותי באיך לעקוף את זה תודה

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  16. אוקי אז כך, אחרי שבועיים של שיחות וברירים, הצלחתי להשיג לי G1 מסניף חיפה, יצור של 2011 וגרסה 2.55. מצרף נתוני קו: *בדירה הקודמת, הצלחתי לגרד 86 רק אם החלפת פילטרים והלחמת פיצלים של בזק, בדירה הנוככית כל התשתית מבחינת הדירה, הינה חדשה והותקנה ע"י טכנאי בזק, ככה שאני צריך לחשוב בכיוון אחר. אני הייתי זמן מה על RA, אבל שם הגעתי ל 60 ומשהוא, חזרתי ל טופ 100 כי היו בעיות יציבות מסויימות, מקבל 50. בזק המליצו לי 2 דברים: 1. התקנת ספליטר/פילטר ראשי. 2. מן הסתם חידוש אינסטלציה, אבל לא יודע מה במושגים שלהם זה אומר, אם זה רק מארון תקשורת הראשי, או עד הארון של בזק. הם לא הבטיחו שיהיה שיפור מהירות, אבל יש מצב ישפר נתוני קו. עולי חידוש אינסטלציה יתן שיפור מסויים. אשמח לכמה ת…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני לא חושב שזה פשוט לגמרי לעדכן אבל הם מסבירים באתר שלהם איך זה לא יסיר את הSSL שיש לי שם? האירוח נקרא SITEGROUND

18. Started by David_K,

ההיתי עד עכשיו עם חבילת גלישה של 4MB בבזק + בזק בב"ל אבא שלי החליט לשדרג את האינטרנט ל5 מגה ב150 שקל ,הבדל של 10 שקל לעומת החבילה הקודמת ,בזק הציעו את נתבי הN שלהם בשקל תשעים כמו שכתוב באתר האינטרנט אז הלכנו לבזק ולקחנו את הNETGEAR DG834N , סך הכול עובד אחלה עד עכשיו ,עוד לא ניסיתי להעמיס עליו קשות על ידי הטורנט ,אבל זה יבוא בהמשך ממשק המשתמש שלו יחסית נוח לשימוש ,לא הכי מסובך בעולם ,הממשק של הASUS 604G היה יותר גרוע התרשמות ראשונית ,היא שהנתב עובד מעולה עד עכשיו , יש לו כמה חסרונות ביניהן העובדה שאי אפשר להגדיר QOS ,לפי האתר של NETGEAR הנתב עושה זאת אוטומטית , כדי להכנס לדף ההגדרות של נתב צריך לאפס אותו מסיבה לא ברורה כול כך בזק שינתה את ססמת הגישה ולא ציינה לאיזה ס…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Zadu,

קיבלתי אותו סוף סוף! כמה שאלות: 1. איך אני יודע שהאנטנות באמת עובדות? כי האלחוטי לא מספיק חזק 2. לחבר אותו לפילטר של בזק בקיר או לפילטר שבא יחד איתו? בינתיים הוא מחובר לפילטר שלו השאלה האם זה טוב לעשות את זה ככה מאשר רק לפילטר של בזק 3. למה למשל הGoogle chromecast לא מזהה את הרשת 5GHz ורק את ה2.4? (למרות שהראוטר והgoogle chromecast באותו חדר)

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Gohan,

קיבלתי מודם של החברה rotal דגם rta 1320 ורציתי לדעת עם הוא יכול לשמש כראוטר? הצלחתי כבר,הוא יכול.

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  21. Started by KF,

קיבלתי היום מודם רשת דגם ETH-AZTECH DSL 600E עכשיו חיברתי אותו (חיברתי אותו מצויין!) ואז שהמחשב עולה הוא עובד 10 שניות (אפילו יש על הסמל של האנטי וירוס איקס ורק אחרי 5 שניות הוא נעלם) ואז אחרי שהוא עובד 10 שניות פשוט המחשב נתקע! הוא קופא גם העכבר המקלדת הכול! אפילו אם אני לוחץ על הכפתור של הריסט גם אי אפשר לכבות את המחשב רק אם אני מוציא מהשקע.... כרגע אני מדבר איתכם דרך המודם הישן יותר... אין אני מסדר את הבעיה ?????????......???????? נ.ב עדיין לא התקנתי את הדיסק שבא עם המודם... אולי צריך להתקין אותה ואז לחבר את המודם ? תעזרו לי! תודה! :'(

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  22. אני עכשיו רוצה לשדרג את האינטרנט בדקתי ובבזק אמרו לי 104 לשנה וראוטר מתנה (שאני לא צריך) ואינטרנט זהב 57.5 שקל לחודש מה דעתכם אני רוצה לדעת שאני לא עושה טעות אשמח לחוות דעת

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  23. שלום חבר'ה.. קיבלתי מייל שאומר שאני צריך לחדש את המנוי או לשלם 90 ש"ח לספקית בלבד ל4 מגה שילמתי 49 לספקיית עד עכשיו וכשתהקשרתי הציעו לי את ההצעה הזו במקום לשלם לבזק 80 על 4 מגה אני משלם 95 ל10 מגה ובזק בינלאומי הציעו לי 64 לחודש מה דעתכם? אפשר להשיג יותר טוב מזה ? מחיר סביר? תודה

• 54 תגובות
    • 5.7k צפיות
  24. Started by ariel_rg,

שלום לכולם... אני צריך את עצתכם. קיבלתי הצעת עבודה לשדרוג רשת עבודה במוסד. הרשת כוללת שרת שיתוף קבצים, מחשבים מדפסות נתבים אלחוטיים וכו'. תכל'ס עיקר מה שאני צריך לעשות זה: א. לשדרג windows server (כיום standard edition 2003). ב. לקנות מחשבים חדשים ולחברם לרשת. ועוד כמה עניינים שוליים. אני מתלבט האם לקחת את העבודה מהסיבה היחידה שאני לא ממש מבין בזה... כלומר תחזקתי את הרשת הספציפית הזו במשך כשנה, אבל אין לי ידע אמיתי ברשתות - אני לא כ"כ יודע להסביר מושגים כמו DNS, DHCP וכו'. החשש שלי הוא בסה"כ מהתקנת הסרבר - פשוט בגלל שאף פעם לא עשיתי את זה ואין לי מושג מה הולך לקרות. האם צריך להגדיר ומה ואיך וכו'. בקיצור - יש לי אינטואיציה טובה מאוד בכל מה שקשור למחשבים ורשתות אבל אין לי ב…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני שמתי לב שאני משלם על אינטרנט הסכום הנכון אבל הצטרפו שירותים שאני לא מכיר כגון דואל ו הבטחת EMAIL שיוצא בסופו של דבר כפול עכשיו החייוב היה כך כמעט שנה (אני מסכים שהיה רשלנות שלי במקרה הנל) שמתי לב שבחיובים שלא היה לי את השירותים הללו הם למעשה הוסיפו אותם אבל זיכו אותי ... פתאום לא היה זיכוי והחשבון תפח לפי שתיים הם אמרו שהם מוכנים לפצות אולי על חודשיים כמובן שאני לא מסכים לזה בעליל ...נכון שהיה רשלנות משלי אבל זה לא תירוץ שהם יגנבו מכספי משהו מכיר את זה. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים