עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by raiman1,

מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין טופס לדו"ח??

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  2. קודם כל איך המעבד הזה מבחינת ביצועים ? 1.6ghz 1mb ודבר שני יש לי אפשרות לקנות אותו " משומש " ב 150 שקל שווה את המחיר ? או שעדיף 5200 , 5300 ומעלה ? עריכה : יש גם 5200 ב 200 שקל משומש , באתר של KSP יש E5400 ב 300 ש"ח השאלה אם בשביל אינטרנט בעיקר צריך משהו כזה ? אני משתמש עם הרבה דפדפנים פתוחים ברקע

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, צלמתי היום במצלמת Nikon D90 בx264. הכנסתי את החומרים למחשב וכל הצילומים אינם חדים. הורדתי את חבילת הקודקים cccp שבנוסף ל k-lite שכבר יש לי, וכלום לא עזר. למישהו יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by byub,

החלטתי בעקבות המלצות פה בפורום לקנות מחשב מהחנות הנ"ל. רק רוצה לציין לחיוב את איכות השירות, בניית המחשב והיחס האישי, שאפילו שההזמנה בוצעה לקראת החג , קיבלתי את המחשב עוד באותו יום של ההזמנה. ממליץ בחום. יובל.

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. במחירים סבירים אם יש פה אנשים שהתנסו בחנויות או טכנאים כאלה אשמח לקבל המלצות...

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  6. בוקר טוב אנשים לא משנה, נמחק שאלה שנייה - מישהו מכיר דרך קלה ומהירה לקחת תמונה (ליתר דיוק, כל מה שאני צריך זה את התווים א' עד ו' בפונטים שונים) ולהפוך אותה לייצוג בצורה של מטריצה של 1-ים ו0-ים? (אני צריך את זה בשביל תרגיל ב Neural Network computation) תודה איל

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כאילו אני רוצה לדעת באילו חנויות המשלוח הוא חינם לישראל ,שמלב למחיר של המוצר אין צרוך לשלם על שום דבר (אולי גם מכס ,אם המחיר מעל 50 דולר ) ואגב ,אני רוצה חנויות של הכל ,מטכנולוגיה ועד בגדים .(בעיקר בגדים ,אחותי רוצה להזמין ) , בנוסף דיל אקסטרים ,המשלוחים בו חינם תמיד ?

• 32 תגובות
    • 5.3k צפיות
  8. Started by ref4fcd,

אני רוצה לקנות מתנות למשפחה (אח בן 19 והורים), יש המלצות? תקציב לא גבוה מדי

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  9. Started by sir f,

אז, מה גיליתם עד עכשיו? מה יש? מה גוגל עשו?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. אני מחפש ומחפש ולא מוצא, כל האתרים הממשלתיים בארץ נראים כאילו עברו תאונה בעצמם.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by mgm90210,

איך אני מדביק למייל שאני כותב קטע מ pdf

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by Yaniv11,

למישהו יש מקורות מיוחדים לקבצים? אני מחפש את ה- pdf: management accounting information for creating and managing value זו התקווה האחרונה שלי למצוא. תודה.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  13. יש לי כבר כמה מתנות בראש אבל אמרתי נראה אולי אפשר להוסיף עוד קצת... דברים שתדעו שיעזרו, היא בצבא, מדריכה. יוצאת חמשושים. היא בת 20 הקרייה שלה זה לשיר יש לה כבר כמה שירים (לא באיכות של אולפן) אבל היא ממש טובה בזה, הייתה פעם בכוכב נולד (עד לאודשינים האחרונים). יש לה חבר. עכשיו אני והיא ממש קרובים.. ואני רוצה להשקיע.. יש לכם רעיונות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by GEVER1,

שלום אני עשיתי חסימה נגד אתרים שליליים. ויש לי אינטרנט אלחוטי עם ראוטר TP LINK .ומודם של בזק. הבעיה היא שאני יכול להתחבר דרך השכנים . ואני לא רוצה סיכוי שאני יוכל להתחבר אליהם.כי אז אפשר לצפות באתרי תועבה. כי היצר מתגבר ואני לא שולט . איך אני עושה שאני לא יוכל להתחבר לשכן אפילו שאני ירצה, אלה רק אליי.רצוי שיהיה סיסמא שאני ישכח אותה. ..אני חושב שזה קשור להגדרות בראוטר אולי תודה הטכנאי

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by ariel-ro,

אני מחפש לעשות ראפטינג בירדן ההררי(בירדן ההררי בגלל ששם זה סוער) זאת החברה היחידה שמצאתי: http://www.neharot.co.il/index.php?pid=23&item_id=10 מישהו יודע דרך איזה עוד חברות אפשר לעשות? האם יש זמן קצר יותר? כמה אנשים בסירה, וכד'

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  16. Started by no_angel,

שלום לכולם נחשפתי לפורום הזה היום לראשונה והאמת שאני צריך עזרה קצת בנושא RFID. אני מחפש לדעת אם אני מעוניין מחר בבוקר לקנות RFID TAGS ולכתוב אליהם , מה הדרך לבצע זאת? דבר שני כמובן זה איך קוראים את זה עם הRFID Reader? באיזה שפות תכנות כותבים לדבר הזה . איפה ניתן לקנות בארץ RFID Tags וRFID Readers ? אני מדבר על הRFID Tags בכלל גם הפשוטים ביותר וגם המתקדמים ביותר אם אפשר הרחבה בנושא של מה מומלץ נגיד לRFID TAGS לטווח של נגיד עד 2 מטר וגם טווח של כמה ס"מ. תודה רבה מראש לכם

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכם. לאחר החוויה שעברתי עם פנדה מחשבים ותקשורת / Pandas, חשתי צורך לכתוב לכם על כך, כך שכל אחד שיקרא זאת, יסיק את מסקנותיו. התאפקתי וחיכיתי עד שהסיפור נגמר לפני שכתבתי עליו, כך שאדע כמה שיותר מידע ולא ארשום השערות. אני גם כתבתי פה ושם על דברים נוספים הקשורים לנושא השירות, ולא רק על חווית השירות מול אותה חנות. אשמח אם תגיבו בנושא זה ותרשמו על חוויות דומות או טובות יותר שלכם , על מימוש אחריות מהחנות בה קניתם מוצר שנפגם. או על כל דבר שקשור לנושא בכללי. ארשום מראש שהחנות ממוקמת בקיסריה, ושאני ומשפחתי גרים די רחוק משם. אבי עובד בסביבת קיסריה בימי שלישי וזהו היום היחידי בו הוא יכול לבקר בחנות. אז כך, לפני קצת יותר מחודש ימים רכשתי אצל חנות Pandas עכבר מדגם DeathAdder. כעבו…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by Cereal Killer,

עד לא מזמן היה לי פרימיום בmegashares המחיר די נוח, 6 חודשים ב29.95 (5 דולר לחודש) ללא הגבלה רציתי חוו"ד מאנשים לפני שאני מחדש, איפה יש לכם? איך זמינות התכנים וקצבי ההורדה שם? כמה אתם משלמים?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by KrustyTheKlown,

היי האם קיימים מתאמים לחשמל לכבל USB איכותיים ? קיבלתי לפני כמה ימים את המתאם הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250412952118&ssPageName=STRK:MEWAX:IT אבל הוא נשרף אחרי כמה דקות של שימוש (לטלפון שלום) תודה נתי

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by The Dom,

רק מה זה אומר בפועל? http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000547184&fid=585

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי אני מתכוון להזמין מחו"ל את המשחק GTA Episodes from Liberty City מפה: http://www.shopto.net/PC/VIDEO%20GAMES/PCGR06-Grand%20Theft%20Auto%204%20Episodes%20from%20Liberty%20City.html עכשיו כתוב שם בלינק באדום אם אני מבין נכון שאם אני מזמין לפני התאריך יציאה אז זה יגיע לי באותו יום שזה יוצא. 1. אני צודק? מישהו עשה שם הזמנה מוקדמת וקיבל משחק בדיוק בתאריך שהוא יוצא? ראיתי שמוכרים את המשחק גם פה ביותר זול: http://www.thehut.com/games/platforms/pc/grand-theft-auto-iv-episodes-from-liberty-city/10076861.html אבל שם לא כתוב כלום מתי אני אקבל את המשחק, ובגלל זה אני מעדיף לקנות מהראשון! 2. אבל יכול להיות שהם שולחים לפני? הם מומלצים לקניה? אני מקבל מספר מעקב לדואר דרכם? (דרך shopt…

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  22. אני רעב :'( האם אבולעפיה ביפו פתוחים בפסח? תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. השאלה בכותרת, מעניין כמה אוכלים חמץ בפסח. ואני לא אוכל חמץ בפסח ומקפיד לאכול בכלים כשרים לפסח

• 136 תגובות
    • 9.2k צפיות
  24. Started by omri09,

היי קיבלתי היום מכתב לגבי מיונים לקורס הנ"ל מה לומדים בקורס? ואיך התפקיד?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by r1plet,

איך שכחתי לפרסם את הבחור הגאוני הזה כאן, שאני בטוח שלפחות חלקיכם מכירים מGT, קבלו אותו במחיאות כפיים והרמת ג'ויסטיקים: The Angry Video Game Nerd aka AVGN ! http://www.youtube.com/user/JamesNintendoNerd מדובר בצרור סרטוני סיקורים בסגנון מקורי למדי, כאמור הגיימר הכועס, ומה שמקורי עוד יותר הם המשחקים אותם הוא מבקר - מדובר במשחקי NES, SEGA, COMMODORE, GAMEBOY ודומיו משנות ה80-90 המאוחרות! פשוט הדבר הכי טוב שראיתי ביוטוב בפרק זמן ארוך מאוד. הסרטון האחרון יכניס אותכם מהר מאד לעניינים אם אתם יודעים טיפ טיפה על הנושא: ;D

• 2 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים