כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
זאת הרשימה שלהם: [table][tr][td][/td][td] [/td][/tr] [tr] [td][/td][td] [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] [table] [tr] [td][/td] [td][/td] [td] BOLIVARBUNDLE SELECTIONCOHIBADAVIDOFF CIGARSH.UPMANNHOYO DE MONTERREYJOSE LA PIEDRAJUAN LOPEZMONTECRISTOPARTAGASPRIVATE STOCK MED.FILTERPUNCHQUINTEROROMEO Y JULIETATHE GRIFFIN'STRINIDADZINO PLATINUM[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] תודה. http://www.dutyfree.co.il/%D7%A1%D7%99%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9D_%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%9D_%D7%99%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A8?d=0&BrandID=
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 42 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
תשתית: בזק ספק: בזק בינלאומי חבילה: 8M הכל זוחל. סטים מוריד על 100 ק"ב, Youtube בקושי זז, uTorrent מוריד ממש לאט.
-
- 12 תגובות
- 963 צפיות
-
-
http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/opening_hours_09-10.2011?opendocument היום (28) - סגור - הבנתי נכון? מחר - לא כתוב כלום, פתוח? אבל מחר חג לא? ומה לגבי שישי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
בוגר (B.Sc.) במדעי המחשב http://www.openu.ac.il/programs/AF.html בוגר בניהול ובמדעי המחשב – מערכות ויישומים http://www.openu.ac.il/programs/32.html ברור לי שבשני יש לימודי ניהול, אבל מבחינת הידע הסופי במדעי מחשב, בייחוד תוכנה , האם ההבדל הוא רק בכמות גדולה יותר של קורסים במתמטיקה במדעי מחשב חד חוגי ? אני אנסח את זה אחרת, בוגר בתואר הדו חוגי (ניהול ומדמ"ח) יכול להתמודד לאותה משרה שמתמודד בוגר מדמ"ח (חד חוגי) ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
בקרוב אני צריך לעשות ביטוח חובה + צד ג' לאוטו. איפה הכי זול ואמין? (לצורך העניין יש לי אימפרזה 2005.)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מספר מעקב על דגם של רכב שאותו רכשתי מEbay במחיר שעולה על 50 דולר, ביקשתי מהמוכר להצהיר כי המחיר נמוך מהנ"ל ונהניתי בחיוב, היום בדקתי בעזרת מספר המעקב בדואר ישראל וזה מה שכתוב, האם זה אומר שאצטרך לשלם מכס? היתכן?
-
- 11 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים,כרגע חזרתי רק מהעבודה. בקיצור היום איך שהוא התקשר לחבר שלי איזה מישהו מהמאפייה שאח שלו היה פעם עובד שמה ועזב בגלל שהוא התגייס,סגר שמה כסף מעולה עד שהתגייס הוא בעצמו אמר לי שסבבה שמה לא כמו עבודות של כח אדם שהכל דרעק טהור(ויש לי ניסיון בכל עבודה של כח אדם באזור שאני גר בו,הכל חרא אבל אין לא מתפנקים שצריך כסף). בקיצור נגיע לפואנטה. שאלתי את הבן של הבעלים שהוא עזר לנו באפייה של הקורוסנים הלחמניות ושות' כמה מקבלים וכל זה כי זה עבודה בלילה מ22.30-8.30. הוא אמר לי ש22-אמרתי לו למה מינימום אם זה בלילה,הוא עושה לי בעיקרון אמורים לקבל 27 אם אתה עובד ככה מסודר אבל אתה(הכוונה אליי ואל חבר שלי)עובדים שחור אז עדיף לכם לקבל 22 נקי בשחור בלי כל העיניין של מס הכנסה וכל שאר הדב…
-
- 26 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אנחנו מתכננים להתחתן בקפריסין בהתראה נורא קצרה. אנחנו רוצים להספיק לעשות את זה תוך שבועיים-שלושה. מחר אנחנו רוצים לסגור עם סוכנות תיירות/נסיעות שגם תטפל בכל הטופסולוגיה שמסביב. הבנתי שההבדל במחיר לא גדול ושזה חוסך כאב ראש. למישהו יש המלצות מגוף ראשון/שני על סוכנויות שעוסקות בזה ואולי יכול לספר לנו משהו שלא מצאנו בחיפושינו ברשת? בכל מקרה, דגשים חשובים בנושא יתקבלו בברכה
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עזבו אותכם מהחלק השני של הסרטון.שטויות של ילדים. הצליח להרעיד לי בתדרים שונים.דברים שהיו מונחים על השולחן-X530 http://youtu.be/VHeRep7rNU0
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני מחפש בגוגל כבר שעתיים ועד עכשיו הצלחתי למצוא 3 מבחנים. מחר אני נבחן, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא קצת מבחנים לתרגול ...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אהלן אנשים! כבר זמן מה שאני מתכנן לקנות את הDell vostro 3550 שנראה כמו אחלה של מחשב. אלא שלפני כמה ימים חבר שלי הזמין מחשב של חב' lenovo מהאתר הבינ"ל שלהם.. המחשב עלה לו חצי מהמחיר בארץ, והוא קיבל את המשלוח תוך כמה ימים. לפיכך החלטתי לפשפש בחנות האמריקאית של Dell ומה שראיתי שם מאוד הפתיע אותי. המחירים שם.. איך נאמר, הם בערך חצי מהמחירים של חנות ממוצעת בארץ! כן, מסתבר שאם מחפשים קופונים של חברה מסוימת בגוגל, מקבלים הנחות די היסטריות.. ככה לדוגמא - האפשרות הראשונה בגוגל הפנתה אותי לאתר של Dell כאשר באופן אוטומטי מוענקת לי הנחה של 25% על הDell XPS17 שכעת יעלה לי, הכל כולל הכל, 1000 דולר, לגרסאת מסך FHD, כונן קשיח 700GB, כרטיס מסך טוב, מקלדת עם תאורה אחורית ועוד דברים רבים אח…
-
- 16 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, שמי zivbu99 או בשם הקודם שלי zivbu9 (אם מישהו בכלל זוכר אותי). פתחתי משתמש כפול זה למטרת תלונה בלבד, ואשמח אם כאשר יתקנו את מה שקרה תמחקו את המשתמש הזה. הסיפור הוא כזה: לפני מספר שבועות ניסיתי להתחבר למשתמש שלי zivbu9 אחרי כמה זמן שלא הייתי מחובר בו מפאת חוסר זמן. כאשר ניסיתי להתחבר, נדהמתי לגלות שמשתמשי נחסם לצמיתות, בלי שום אזהרה ובלי עברה שלמיטב ידיעתי עברתי אליה, במיוחד לא אחת שדורשת נעילה לצמיתות. אני ניסיתי לשלוח את הסיפור הזה בצור קשר של האתר כבר שלוש פעמים בשלושה שבועות האחרונים, ועד עכשיו לא חזרו עלי. אני רוצה בבקשה מהמנהלים שתשחררו לי את המשתמש, או לפחות להסביר לי מדוע זה קרה (לאחר מכן אתם רשאים לסגור את המשתמש שאני כותב איתו תגובה זאת כרגע). מ…
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש איזה סרט שראיתי לפני כמה שנים, סרט מצחיק דפוק ואני לא מוצא אותו ברשת. מסופר על צעיר שקנה קונדומים בבית מרקחת אבל בטעות קנה XL, הוא זרק את זה לפח ואמא שלו גילתה את זה. הידיעה הופצה בכל האזור שבו הוא גר ומאז כולם חושבים שיש לו ענק. אני זוכר שהוא עובד בדיינר. חוץ מזה לא הרבה.. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הם נמכרים במחיר טוב עכשיו ואולי כדאי להתחדש. מה דעתכם עליהם? בנוסף אם אתם מכירים בושם אחר ושקיבלתם עליו מחמאות אני יותר מאשמח לדעת. כרגע יש לי הוגו בוס (בצורת המימיה), אזארו הרגיל ופלומה פיקאסו (שני הראשונים עומדים להיגמר)
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אהלן אני משתחרר בעוד עשרה וחצי חודשים,כרגע משרת כנהג בוס באיזשהו בסיס סגור בצפון הארץ.... מאוד לא אוהב את התפקיד שלי ואת היציאות שהם חמשו"שים,ומנסה לעשות הכל כדי לעבור לבסיס יומיות ולשרת את העשרה חודשים האלו קרוב לבית בתפקיד יותר קל... הדרך היחידה שלי להשיג את הדבר הזה היא דרך קב"נית,ופה אני מתלבט.... אם היא לא תיתן,שלא תיתן.אבל אם היא תיתן וזה יהיה כרוך בהורדת פרופיל ל45 נפשי,כדאי? מה הסיכוי שהיא תגיד לי טוב לך ואין סיבה להוציא אותך ובלה בלה,והכל כמובן עם אינטרס של המפקד שלי שישאר לו הנהג שלו כמה שיותר זמן?למרות שזה סך הכל לעוד עשרה חודשים ואז אני כבר לא הנהג שלו ולא בטיח... תודה!!!
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, בידי דיסק DVD עם סרט יקר שברצוני לגבות בכונן קשיח חיצוני. 1. הדיסק מכיל 2 תיקיות: VIDEO TS 616 MB + VIDEO RM 2.34 MB. 2. במחשב אני צופה בסרט בעזרת ה VLC (תוכנה). 3. העתקתי את 2 התיקיות הנ"ל והדבקתי בכונן הקשיח החיצוני לתוך תיקיה חדשה - ריקה שהכנתי מראש. 4. ניסיון לראות את הסרט מהקשיח ניכשל, כי הוא ניפתח רק מהאמצע. 5. הצלחתי לראות את הסרט מתחילתו, רק אחרי שהוצאתי את 2 התיקיות הנ"ל מתוך התיקיה. השאלה: מה לא עשיתי בסדר??? תודה ושנה טובה לכל המשיבים.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, תהיתי אם תוכלו לייעץ/ להמליץ על קורס שמכשיר בתחום אבטחת המידע. הרמה הטכנית שלי היא לא גבוהה, טכנאי PC וכרגע לומד MCITP ובהמשך CCNA.. אודה על כל תגובה חבר'ה, ואם אפשר אז המלצות לקורסים ומסלולים באזור המרכז..
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכם מעניין אותי לדעת איפה ישראלים מהמרים על ספורט באינטרנט ווינר? משהו אחר? איך אתם מפקידים וכמה הפסדתם עד היום? אני אישית מהמר אצל הסבתא הכי נוח וקל יש הכי הרבה אופציות והכי הרבה משחקים בלייב
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשאל בקצרה מפעת קוצר זמן-מה עדיף לעשות עתודה כמהנדס חשמל ואלקטרוניקה או ללכת לאחד מקורסי האלקטרוניקה שלא דורשים אפילו מיון כגון טמ"מ? מה יעזור לי יותר באזרחות? אם מישהו יכול לשמוך כמה שיותר מידע מכל נסיון או ידע שיש לו על כל אחד מהתחומים אני אשמח להחכים. תודה רבה
-
- 38 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים. חשבתי לקנות ב-eBay קיט להרכבה עצמית, ויש לי כמה שאלות (של מתחילים): מה זה אומר אם המנוע 24V 36V או 48V? הכוונה - איפה זה בא לידי ביטוי? במהירות? ובהמשך לשאלה הקודמת, מה ההבדל בין מנועים 250W 500W 700W או 1000W? איפה זה בא לידי ביטוי? ואם כבר - זה יעבור במכס? כשחשבתי על זה שוב ושוטטתי קצת בeBay ראיתי גם קיטים של מנועי בנזין. מה עדיף? מה יותר אמין? מה יותר חזק? האם יש בעיה חוקית עם זה, שתמנע ממני ליבא? בארץ המחירים מטורפים, והרבה הרבה יותר זול בeBay.
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש מצב שמישהו מביא לי לוח שידורים של כל הסדרות שעומדות להתחיל? חדשות וישנות(עונות חדשות). ואשמח אם תמליצו על משהו שנשמע טוב. אני אישית ממש מחכה לטרה נובה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=72&MessageId=155801013 הייתי חייב לשתף. מומלץ לקרוא את שאר התגובות שלו, בידור טהור ;D
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-