עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by DAN,

מיבחן השואתי בן כל צורבי ה CDR*24 הנחשבים שהדגש הוא לעומת ה YAMAHA החדש שמתהדר בהרבה חידושים http://www.cdrinfo.com/hardware/yamaha3200e/index.shtml ו http://www4.tomshardware.com/storage/01q4/011213/index.html מקור: WWW.CDRINFO.COM ו http://www4.tomshardware.com מה דעתכם האים באמת יש מלך חדש ? !!!!! דן

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. כפי שאולי חלקכם יודעים, אני קרוב מאוד לקבל את המחשב החדש שלי... ולאור כמה וכמה תגובות שראיתי פה בימים האחרונים התעוררה בי התלבטות קשה. יש לי אפשרות להחליף את ה-ASUS A7V266E ב-ABIT KR7A. אני לא יודע מה להחליט. שני הלוחות מעולים, לאביט יש 6 PCI ו-4 מקומות לזכרונות, בקר ATA133 ו-RAID, אך הוא קיבל תוצאות נמוכות בבנדוויץ של הזכרון ואומרים שהבקר שלו לא משהו... לאסוס פחות PCI ומקומות לזכרונות, וגם ATA100 אך הוא קיבל תוצאות מעט טובות יותר בבנצ'מרקים והוא ידוע כקצת יותר יציב. דבר נוסף הוא האוברקלוקינג... מי מהם יותר טוב? תודה לכל העונים! עומר

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by SharP,

קניתי את הסי די רום שלי שזמן(חצי שנה משהו כזה) ואחרי איזה כמה חודשים התקנתי איזה תוכנה לבדיקת מהרויות ... אז ככה - זה מראה לי שהסי די רום שלי 11X (הוא צריך להיות 50X)בהחלה לא האמנתי בזה אבל עם הזמן הבחנתי שבאמת הסי די רום שלי עובד מאוד מאוד איטי(אפילו כשאני משווה אותו למהירות הקריאה של הצורב שלי שהיא 32X)כל עוד שהסי די רום שלי הוא 50X ... מה לכל הרוחות הבעיה?? (תוכנות מראות שהוא 11-13X ... במקום 50X והוא איטי בפועל)

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by ZeroLeveL,

אין לי מושג בזכרון, אני יודע שאני צריך יותר. איפה כדאי לקנות? (RDRAM) יש הבדלים בין החברות? שמעתי גם שרצוי לא לערבב חברות, איך אני יכול לדעת מה יש לי עכשיו? אני צריך 256X2... תודה.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by yair_gobani,

צורב פנימי YAHAMA IDE המהיר בעולם דגם KVE0023WRC מה אתם חושבים ככה היה כתוב באתר אני צריך את התשובה עוד היום כי זה מכרז נ.ב הדגם נרשם הפוך נ.ב 2 הצורב הוא 24*10*40

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by amd950,

יש לי מצלמת ועידה של אינטל שמחוברת לUSB הבעיה היא שבאקס פי היא מותקנת כמצלמה דיגיטלית ומוציאה רק תמונות ולא סרטונים ואני גם לא יכול להשתמש בה באינטרנט. מישהו מכיר את הבעייה ויודע איך לפתור אותה הדרייבר והתוכנות שלה מתאימים ל 98 ואין חדש יותר

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  7. יש לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA7VTXH, ויש לו דבר הנקרא DUAL BIOS, הבנתי שהמטרה שלו היא ברגע ש BIOS אחד נהרס (עד היום לא הבנתי איך ביוס יכול להיהרס ?!!! ???) אז הביוס השני נכנס לפעולה. אם מישהו יודע איך נכנסים לביוס השני ?! או איך מתפעלים אותו ?! והאם אני יכול לבחור איזה מהם שיפעל ? אנא השאירו הודעה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by y_i_c,

ע"פ בדיקה שעשיתי ה VCORE של הסרבר שלי הוא 1.5V כשהמתח שהמעבד אמור לעבוד (סלרון 900) הוא 1.75 לא ראיתי בביוס אפשרות להגדיל את המתח כמו כן האם זה יכול לגרום לבעיות? בנתים המחשב רץ בסדר גמור!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by nw,

חשבתי שהגיע הזמן לשפר קצת את המחשב, אני משתמש בו להכל: linux, windows, משחקים וכו.. יש לי כרגע כ- 1500- 2000 ש"ח להשקיע.. המטרה היא לגמור עם שני מחשבים, אחד חזק שישמש כמו שכתבתי.. להכל, והשני סתם לנסיונות בסביבת רשת (העיקר שיריץ 2000 בצורה סבירה). כתבתי את מפרט המחשב הקיים ומפרט החלקים שאני חושב לקנות. מחשב קיים Intel pentium 2-300 lucky star BX400 100mhz fsb Voodoo 3-3000 128MB sdram 133 128MB sdram 100 HD WD 30GB 7200 32X CD-ROM YAMAHA 16 10 40 CDRW creative ensonique audiopci sound 2 כרטיסי רשת זולים רמקולים פשוטים 300W MIDI ATX הקנייה חדש duron 1000 ELITEGROUP K7S5A AMD Hercules 3D Prophet II MX 400 Micron 128 pc 133 M…

• 62 תגובות
    • 6.9k צפיות
  10. שמתי לב שבאתר של החנות עם דוב הפ נ ד ה יש את הלוח למכירה וכמו כן הלוח החדש של ASUS A7N266....!! נחמד שמיבאים לוחות טובים לארץ ;D

• 38 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. Started by Pc_Master,

יש לי עכשיו מסך MAG DJ707,הגיע הזמן להחליף אותו. אני חשבתי על מסך: CTX PR960,אני רוצה לדעת איך המסך הזה,או עם יש לכם המלצה למסך אחר,הכל יתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  12. Started by OmEr8,

נתקלתי באתר http://2cooltek.safeshopper.com/index.htm?124 ובו נמצאים דברים רבים בהם אני חושק. האם כדאי לי להזמין משם לארץ? המכס לא יכסח אותי? אני רוצה להזמין RATPADZ, SK-6 וחמישה פילטרים למאווררים. מה אתם חושבים? זה בכלל ישלח לארץ? תודה, עומר

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by nutty,

אבא שלי מסכים לקנות מחשב חדש הוא רוצה שאני אכין מפרט של המחשב החדש, ואז נתפשר.... יש לכם מפרט טוב ??? המחשב מיועד למשחקים ומוסיקה ועבודה ואינטרנט והכל....... אבא שלי רוצה שקודם אני ארשום מה אני רוצה ורק אחרי זה נשנה את הדברים בהתאם לתקציב ולמוצרים שיש... הבעיה היחידה היא שהוא לא רוצה עכבר אופטי, בטענה שזה יכול להזיק (הלייזר)... ועוד משהו: האם כדאי לחכות למעבד החדש של אינטל??? (intel pentium 4 northwood) בבקשה תעזרו לי...

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. יש לי את הלוח, ועבדתי עם העכבר שהוא מחובר לCOM1. ואתמול מסיבות קשות מאוד, חרגתי מהנוהל הרשי שלי, ושיחקתי משחקים בפעם הראשונה שלי, ועוד ברשת עם עוד 3 אנשים. אז חיברתי עכבר רגיל.. לPS2 שלא עבד עד עכשיו. (יש לי מקלדת אלחותית עם עכבר עליהה..) ופתאום, הביצועים של המחשב לפי סנדרה עברו מ1320, ל 3111+++ וכמווווווון שביצועים מורגשים גם בפעולה רגילה של המחשב.. למה לעזזל יש לו בעיה עם הCOM? (חיברתי עכשיו את העבר של המקלת לPS2 ככה שזה לא משנה אבל זה עדייןמעניין..)

15. Started by yoav9,

די כבר די כבר די כבר, זוכרים את הצורב שלי aopen x24 טוב כזה.... הוא ממשיך, אני יהרוג אותו (רק חבל שהוא לא חיי) זוכרים את הבעיה שהוא לא צרב לי מדיסקים לדיסקים... יענטו on the fly ואז זה עבד, יופי, עכשיו זה כן צורה אבל אני לא יכול לראות אותם, ככה שזה לא ממש עוזר לי, לא רק אני, פשוט הדיסקים לא קריאים, ולפי מה שהבנתי זה רק מדיסק לדיסק, יענטו כאשר אני צורב מהמחשב לדיסק הכול טוב!!! אהההההההה אני הולך לירות במישהו > :( :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :bash: :bash: :'( :'(

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם. עד היום יש לי לוח אם epox intel lx 440i והסתדרתי איתו טוב מאוד יש הרבה זכרון וכרטיס מסך טוב אז לא היו שום בעיות גם לא עם משחקים חדשים ועם ווינדוס אקס פי.בכל מקרה היום קיבלתי במתנה מעבד פנטיום 3 733 וניסיתי לחבר אותו עם מתאם לlx שלי.התברר לי שלא ניתן המחשב לא עולה והבנתי שאפשר לחבר אותו על bx פשוט.יש לי למי לתת את הלוח והמעבד הישנים שלי והוא אמר שבתמורה הוא יקנה לי את הלוח שאני צריך.בדקתי בקשר לקנייה של לוח אם חדש ועדכני אולי asus cusl2-c אבל הוא עולה די הרבה כסף שאני לא רוצה להשקיע כרגע והוא גם תומך ב512 מגה בייט זכרון בלבד ולחבר שלי שיש לו כזה לוח לא המליץ עליו וגם אני ראתי שהמחשב שלו לא ממש מהיר ויש לו מעבד 1000.בכל מקרה האם ניתן להשיג לוחות מבוססי bx והאם י…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by lipa,

יש לי צורב plextot 24-10-40 ניסיתי לצרוב את המשחק רד-אלרט2 עם נרו וcolon-cd ולא הצלחתי 1 האם יש תוכנה צריבה פשוטה וטובה 2 האם בתוכנות שהזכרתי יש אופציות שאני צריך לסמן 3 האם כדי לצרוב משחקים מוגנים אני צריך רק צורב שיכול לצרוב הגנות או רק תוכנה או שניהם

18. Started by Dr.Drek,

אהליין כולם! במסגרת משחקיי ב LAN שונים ומשונים (שאגב - כל אחד שיש לו פרטים לגבי כאלו ואחרים מוזמן לשלוח לי לאימייל amir_had@msn.com החלטתי לרכוש עכבר אופטי...שכן העכבר הנוכחי - כבר נמאס לי לנקות אותו כל יום שעובר... אז ככה. איזה הכי כדאי? כלומר, יש MICROSOFT ו LOGITECH? מה עדיף? ואיזה דגם? כמובן תוך התייחסות למחיר/ביצועים... תודה מראש, אמיר.

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by amd950,

בדקתי עם תוכנה שמראה את תכולת המחשב והיא הציגה לי את חלוקת ה IRQ שלי. ראיתי שיש יותר מידי דברים על IRQ 11 לדוגמא " הכרטיס מסך, קול, 2 USB, מודם. זה תקין? אם לא איך מתקנים זאת יש לי לוח של ELITEGROUP K7VZA

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by gil_st,

לכל מי שיש בעיות או לא יודע איך לחפש דרייברים יש פה לינק ישיר לאתר החברה יש שם טבלה שמפרטת בצורה ברורה לאיזה דגמים של MUSTEK יש דרייברים ל-XP ולאיזה צריכים עוד להמתין משם אתם יכולים להוריד בדיוק את אותם דרייברים שאצלי עובדים כל כך טוב. http://www.mustek.com/Support/winxp.html

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Boomer,

זוכרים את הבעיה שלי, שמלא פעמים אני מקבל את המסך הכחול ב-WIN XP (לא בעיה במערכת הפעלה אז על תעבירו את הת'רד)? בקיצור אז עשיתי שזה לא יעשה Restart אוטומטי וכתבתי את כל מה שכתוב על המסך הזה: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. BAD_POOL_CALLER If this is the first time you've seen this stor error screen, restart your computer. If this appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new instalation, ask your hardwaer or software manufacture for any windows update you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware o…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yair_gobani,

רציתי לדעת מה זה צ'יפים אני חדש בפורם "ואני לא גאון במחשבים" א. מה זה צ'יפים של כרטיס מסך. ב. מה זה צ'יפים של לוח אם. ומה הצ'יפ הכי חדש של VIA ??? ??? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by penny,

אני רוצה להרחיב את הידע שלי בחומרה אבל אין לי מחשב ישן שאני יוכל לעשות עליו ניסויים אני לא מכיר שום ספר טוב שיעזור לי לא נראה לי שמישהו ככה סתם בלי כסף יהיה מוכן להסביר לי הכל אז החלטתי לעשות קורס של איזה 40 שעות כדאי לי? איםה כדאי לי לעשות? מקבלים תעודה נכון? בדקתי בנושאים קודמים וכתבו שהתעודה הזאת היא סתם שטויות , אין לי בעיה עם זה העיקר ללמוד קצת יותר

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by DOMMA,

משהו יודע פרטים על הכרטיס מסך הזה אני חייב לדעת בשביל לדעת שלא דפקו אותי הוא כבר עושה בעיות בפיפה ורד פקשין שמעתי אז כל מי שיש לו טיפת מידע על הכרטיס אני יהיה חחייב לדעת תודה!@

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by DarK_NaF,

(כן עוד הפעם)..... היום הרכבתי את הגרוטאה הישנה שלי, אחרי ששכבה מס' חודשים טובים בארון - מפורקת לחתיכות.... הדלקתי אותו...(pII 166Mhz)..... המחשב עצמו נדלק.....אבל תצוגת המסך הייתה: no signal input וגם המחשב עצמו לא עשה שום רעשים של טעינה....או משהו.... למישהו יש רעיונות???

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים