עבור לתוכן

רוצה להתחיל לתכנת בשפת c ואני לא יודע להשתמש ב Microsoft Visual Studio 10.0

Featured Replies

פורסם

טוב אז אחרי שהורדתיMicrosoft Visual Studio 10.0 אני לא יודע איך להשתמש יש אולי מדריך בעיברית?

דרך אגב אני צריך לתכנת בשפת c

פורסם

אני לא מבין, חשבתי שיש לך מדריך של אינטרלקט.

דרך אגב, למה החלטת דווקא ללמוד C? אין סיבה היום ללמוד את השפה הזו כשפה ראשונה.

פורסם
  • מחבר

החלטתי ללמוד שפת c בגלל אינטרלקט והם באמת מסבירים טוב אבל שאני פותח empty project זה נותן לי דף כחול שאני לא יכול לכתוב בוא כלום הרי הבעיה היא לא בלימוד של שפת c אלא הבעיה היא שאני לא יודע להשתמש עם סביבת הפיתוח ואינטרלקט לא מלמדים איך לעבוד עם Visual Studio אז מה אתה מציע לעשות?

תודה לעונים ולשניצל :xyxthumbs:

פורסם

אז תשאל :) ההסבר שלי הוא עבור Visual Studio 2008 (אין לי כאן 2010) אבל אני מניח שב-2010 זה די דומה.

אחרי שיצרת פרוייקט ++C ריק, אתה צריך ליצור בו קובץ c. יש שתי דרכים לעשות את זה:

1. תלחץ על תפריט File > New > File,

או

2. בצד ימין של המסך צריך להיות חלון בשם Solution Explorer, שבו מופיע הפרוייקט שלך. כפתור ימני על הפרוייקט, אז על Add ואז על New Item.

בחלון שנפתח - מצד שמאל בחר ב-++Visual C, ואז מצד ימין בחר ב-C++ File.

תן שם כלשהו לקובץ שלך - כיוון שאתה מתכנת ב-C, שים לו את הסיומת c. (אחרת יווצר לך קובץ cpp). לדוגמה, קרא לקובץ main.c.

זהו, עכשיו יש לך תוכנות בסיסית עם קובץ c יחיד, שזה כל מה שאתה צריך בינתיים. כדי להריץ אותה לוחצים על כפתור "פליי" למעלה, או על Debug > Start Debugging.

נ.ב. ערוך בבקשה את הכותרת כך שתכיל יותר פרטים (איזו שפה? איזו תוכנה?)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה!

עכשיו באמת מה שנישאר זה רק לתכנת :yelclap:

אני רץ לאינטרלקט :xyxthumbs:

פורסם

איפה אני מכניס שם שאני עושה תיקיה חדשה? הרי אני רק רק לוחץ על ( c++file (.cpp וזה ישר פותח את התיקיה

פורסם

על זה:

ב חלון שנפתח - מצד שמאל בחר ב-++Visual C, ואז מצד ימין בחר ב-C++ File.

תן שם כלשהו לקובץ שלך - כיוון שאתה מתכנת ב-C, שים לו את הסיומת c. (אחרת יווצר לך קובץ cpp). לדוגמה, קרא לקובץ main.c.

וזה סתם שתזכר :

אז תשאל :) ההסבר שלי הוא עבור Visual Studio 2008 (אין לי כאן 2010) אבל אני מניח שב-2010 זה די דומה.

אחרי שיצרת פרוייקט ++C ריק, אתה צריך ליצור בו קובץ c. יש שתי דרכים לעשות את זה:

1. תלחץ על תפריט File > New > File,

או

2. בצד ימין של המסך צריך להיות חלון בשם Solution Explorer, שבו מופיע הפרוייקט שלך. כפתור ימני על הפרוייקט, אז על Add ואז על New Item.

בחלון שנפתח - מצד שמאל בחר ב-++Visual C, ואז מצד ימין בחר ב-C++ File.

זהו, עכשיו יש לך תוכנות בסיסית עם קובץ c יחיד, שזה כל מה שאתה צריך בינתיים. כדי להריץ אותה לוחצים על כפתור "פליי" למעלה, או על Debug > Start Debugging.

נ.ב. ערוך בבקשה את הכותרת כך שתכיל יותר פרטים (איזו שפה? איזו תוכנה?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים