עבור לתוכן

בדיקת פורט לא עוברת דרך הראוטר

Featured Replies

פורסם

לא משנה איזה הגדרות עשיתי להפניית פורט ב-br-6204wg (לבן), גם canyouseeme וגם pcwintech port test לא מצליחים להגיע לפורט במחשב שלי.

בחיבור ישיר למודם אין שום בעיה בלי שינוי הגדרות/נגיעה במחשב.

הפיירוואל בראוטר כבוי

ניסיתי גם דרך virtual server וגם דרך port forwarding (וגם דרך שניהם בו זמנית).

פורסם

אל יאוש...

1. מה לגבי ה-FIREWALL בתוכנה על המחשב -- בו פתחת את הפורטים הרלוונטים?

2. האם פתחת את הפורטים לכתובת ה-IP של המחשב שלך?

3. לא יזיק להעלות צילום מסך של המסך הרלוונטי בנתב.

פורסם
  • מחבר

1. פיירוואל מובנה של הוינדוס, כמו שאמרתי בחיבור עם חייגן לא היתה בעיה, גם ניסיתי כשהפיירוואל כבוי.

2. כן.

3. תמונה מצורפת + עשיתי דאבל צ'ק שהפורטים תואמים לאותם מחשבים ולא התבלבלתי בינהם.

[attachment deleted by admin]

פורסם

נתקלתי פעם במקרה שבו שברתי את הראש כמה ימים לגבי הפניית פורטים כושלת, בסוף הצלחתי ע"י הקצאת פורט שונה ל-TCP ול-UDP והפנייתם באופן פרטני (לא להשתמש ב-BOTH) בנתב.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שיש לי אפשרות להפריד בינהם, ה-DHT יעבוד על UDP בפורט שבחרתי ל-TCP (אני חושב).

עריכה:

ניסיתי עכשיו לעשות הפניה רק ל-TCP בלי ה-UDP, עדיין זה נראה חסום.

ואני כ"כ שונא את הראוטר הכושל הזה, הוא אף פעם לא מצליח לחזור לפעולה אחרי שינוי הפנית פורטים, צריך להוציא לו את הכבל חשמל ולחכות שידלק שוב >:(

פורסם

- איפוס נתב מלא \ התקנת קושחה מעודכנת מאתר היצרן.

- האם התוכנה שמאזינה בפורט המסויים שאתה מפנה בנתב אכן פתוחה ומאזינה בזמן הבדיקה?

- בויסטה וב-7 יש הבדל בין חיבורים שונים, למשל אולי חיבור החייגן מוגדר אצלך כרשת מסוג "home network"

אבל חיבור הנתב (ה local area connection) מוגדר כ "public network" ולכן מוגבל הרבה יותר בקישוריות לעולם.

כאשר אתה מחובר באמצעות הנתב כנס ל Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center

וראה שם כיצד מוגדר החיבור הנוכחי (ניתן לשינוי כמובן).

פורסם
  • מחבר

טוב כרגע אני מקבל Success בבדיקת פורט אבל עשיתי 2 שינויים אז אין לי מושג מה מהם גרם לזה.

1. העברתי את ההגדרה בוינדוס מ-Home ל-Public

2. התחברתי מחדש עם הראוטר וקיבלתי IP אחר (עכשיו ה-ISP שלי רשום Bezeq-International במקום Bezeqint-Gamer כמו שבדר"כ הוא מזוהה), כנראה זה השתנה בגלל שבבוקר דיברתי עם הנציג ואולי הוא שיחק שם עם משהו.

אחד מהם גרם לשינוי, לא יודע מה מהם.

פורסם

public מוגבל הרבה יותר מ home , אני דיברתי על להעביר בדיוק הפוך - מ public ל home

סביר להניח שאופציה 2 היא זו שגרמה להבדל.

פורסם
  • מחבר

עם חייגן הוא היה מוגבר אוטומטית כ-PUBLIC, לראוטר הוא תמיד היה מוגדר כ-HOME, אז השינוי היחידי שיכלתי לעשות זה מ-HOME ל-PUBLIC.

פורסם
  • מחבר

סתם עדכון,

התחברתי מחדש ל-BEZEQINT-GAMER והבדיקת פורטים עדיין עוברת בשלום.

פורסם

בחיבור PUBLIC פעיל ה-FIREWALL הפנימי של VISTA ושל W7 ברמה כזו שכל הפורטים סגורים לתקשורת עם העולם החיצון.

פורסם
  • מחבר

אל תגלה את זה לוינדוס(ים) שלי,

כאן ב-PUBLIC הפורט נגיש, כשאני מעביר חזרה ל-HOME הוא שוב פעם חסום בבדיקה של canyouseeme

נבדק בוינדוס 7 אולטימייט (RTM) של 32 ביט, וגרסא זהה של 64 ביט.

בשניהם מגיב באופן זהה.

פורסם

"נסתרות הן דרכי הוינדוס"

:smile1:

פורסם
  • מחבר

"נסתרות הן דרכי הוינדוס"

:smile1:

חבל על הזמן...

ב-PUBLIC הוא מראה לי את הפורטים פתוחים, אבל לא נותן לי להתחבר ל-FTP.

החזרתי ל-HOME ועכשיו ה-FTP מתחבר, את הפורטים של ה-P2P מוצגים כסגורים דרך ה-canyouseeme.

מייאש.

על מה בעצם ההגדרות של PUBLIC/WORK/HOME משפיעות? אך ורק על הפיירוואל הפנימי של הוינדוס או שעל עוד דברים?

אם אני אסגור את הפיירוואל של הוינדוס ואתקין פיירוואל צד-שלישי, לא תיהיה שום משמעות ל-PUBLIC/WORK/HOME ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים