עבור לתוכן

צריך לשים דרייברים למעבדי Athlon 64 בWin64Bit ?

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד 3200 וניס, אני עומד להתקין את הWIN64BIT, והשאלה שלי אם צריך להתקין דרייברים כלשהם, כי אני יודע על הרבה שלא התקינו אבל באתר של AMD יש את זה:

AMD Athlon 64 Processor Driver for Windows XP x64 Edition and Windows Server 2003 x64 Editions Version (exe) 1.2.2.1 - Allows the system to automatically adjust the CPU speed, voltage and power combination that match the instantaneous user performance need. Download this Setup Installation program (EXE) to automatically update all the files necessary for installation. This package is recommended for users whom desire a graphical user interface for installation. This .EXE driver is a user friendly localized software installation of the driver designed for end-users. This driver supports AMD Athlon 64 processor on Windows 64 bit OS.

אבל מקריאה ראשונית נראה כאילו זה מן כלי עזר יותר מאשר דרייבר הכרחי... אכן כך ?

תודה רבה  :xyxthumbs:

פורסם

לפי מה שכתוב אכן זה כלי עזר ולא דרייבר הכרחי בכלל, זה תוכנה שתראה לך ה CPU וכל מיני דברים.

אתה לא חייב בכלל להשתמש בה :)

פורסם
  • מחבר

יש פה מישהו שהתקין את זה ויכול לבשר נפלאות ?

פורסם

זה בסה"כ מפעיל את ה C&Q

זה קיים גם לגרסת ה32 ביט

פורסם
  • מחבר

ואם אני מפעיל את הCOOL N QUIET מהBIOS אבל אני לא מתקין את זה ? אז הוא לא עובד למרות שרשום ENABLED ? :o

פורסם

ואם אני מפעיל את הCOOL N QUIET מהBIOS אבל אני לא מתקין את זה ? אז הוא לא עובד למרות שרשום ENABLED ? :o

אם הדרייבר הזה לא מותקן, המערכת לא משתמשת ב C'n'Q (למרות ההגדרה בביוס)

פורסם

סה"כ מפעיל CNQ כפי שנאמר.

אגב, תהרגו אותי, אבל מעולם לא הצלחתי להפעיל את ה CNQ עם הדרייבר המטורלל הזה שלהם, לא משנה מה עשיתי.

פורסם

סה"כ מפעיל CNQ כפי שנאמר.

אגב, תהרגו אותי, אבל מעולם לא הצלחתי להפעיל את ה CNQ עם הדרייבר המטורלל הזה שלהם, לא משנה מה עשיתי.

למה אחי? זה ממש פשוט.

סה"כ צריך להתקין את הדרייבר, ואז ללכת לאפשרויות צריכת החשמל בלוח הבקרה ולשים אותו על מינימום.

פורסם

ואם שמים על מינימום צריכה איך יודעים ש CnQ באמת עובד. האם יש איזו אינדיקציה או מדד אחר שניתן לבדוק מה באמת עושה CnQ

:nixweiss:

פורסם

כמובן!

אז אני מניח שלא קראתם מדריכים על ה- Cool 'n Quiet

האופציה הזו בעצם מורידה את מהירות המעבד ל-ג'יגה הרץ אחד, ובעקבות כך גם מורידה את המתח ל-1.1 וולט.

אחרי שמאפשרים את האופציה הזו, פשוט פותחים את cpu-z ורואים אם באמת המהירות ירדה לג'יגה הרץ.

פורסם

תהרוג אותי,

הפעלתי את האופציה בביוס,

התקנתי את ה CPU Driver, שמתי את ניהול צריכת האנרגיה על Minimum Management, וזה לא עושה אצלי או בכל מחשב אחר שהתקנתי כלום!

פורסם

WOW,

תודה Dr. Computer (ווללא איזה שם בחרת לך)

זה אכן עובד, זה מוריד למעשה את מכפלת המעבד ל X5 במקום X9 (אצלי) וכל פעם שדרושים משאבים מה CPU הוא קופץ חזרה ל X9.

לא ראיתי שזה משנה את המתח שנשאר על 1.4V

:xyxthumbs:

פורסם

בבקשה אחי.

מאוד מאוד שמח לעזור לך! :xyxthumbs:

פורסם

זה בדיוק מה שהורדתי, וזה לא עושה אצלי כלום :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים